otrdiena, 2013. gada 12. marts

Kā atlaist kontroli un vienkārši BŪT



Erceņģelis Gabriels caur Šelliju Jangu
2013.gada 24.februārī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sveicināti, mīļie! Kāds tas ir gods un prieks priekš mums - šodien būt kopā ar jums. Mēs apsveicam jūsu lēmumu atnākt šodien šurp un palīdzēt nostiprināt šīs grupas enerģiju. Un, protams, runājot par grupu, mēs ar to domājam ne tikai tos, kas ir sanākuši kopā šajā telpā, bet arī tos, kas klausīsies vai lasīs vēlāk to internetā.
Sajūtiet enerģiju. Kad jūs šādā veidā pieslēdzaties kanālam, jūs savienojaties ar saviem Gidiem, ar Eņģeļiem, ar Kristus padomi, ar saviem senčiem. Sajūtiet mīlestību – visaptverošu, mīlošu un jūs atbalstošu. Mīlestību, kas jūs dziedina un palīdz jums iziet Pāreju, kuru tagad veic cilvēce un, kurā jūs tagad pilnā mērā esiet iegājuši.
 
Tik daudzi no jums lūdz mūsu vadību savā virzībā uz priekšu, apgaismībā, tajā, kā kļūt par visu, kas jūs vēlaties būt šajā jūsu „Es” zemes izpausmē. Mūsu visbiežāk sniegtā atbilde uz to ir – samierināšanās. Mēs jums sakām samierināties, atlaist kontroli, palikt Plūsmā, apzināti radīt un vienkārši BŪT. Un viens no jautājumiem, kas visbiežāk tiek uzdots mūsu vēstījuma nodošanas partnerim, ir šāds: „Kā man samierināties un atlaist kontroli?” Šodien mēs gribam to apskatīt.
 
Mēs saprotam, ka daudziem no jums, īpaši tiem, kuri ir nomocījušies, kurus dzīve nav saudzējusi, - samierināšanās var šķist visai biedējoša perspektīva. Ja jūs jūtat, ka jūsu dzīve neiet īsti tur, kurp jums gribētos, doma par kontroles atlaišanu var šķist ne visai pareiza, taču uzklausiet/sadzirdiet mūs, kad mēs jums sakām, ka, cenšoties visu kontrolēt, jūs ļaujat savam ego, tai sevis daļai, kura tiecas noturēt jūsos priekšstatu par jūsu pašu niecību, ieņemt vadošās pozīcijas. Un tas [ego] sabotēs jūsu izaugsmi jebkādā veidā.
 
Ego absolūti nemaz nav ieinteresēts apgaismībā. Jūsu kontrolējošā daļa, kura cenšas jūsos saglabāt priekšstatus par jūsu pašu niecīgumu un, kura tiecas saglabāt paredzamību visā, kas jūs ieskauj, nevar jūs virzīt uz priekšu jūsu izaugsmē. Tā tiecas jūs noturēt ierobežotā telpā, laikā, kad jūsu Dvēsele meklē paplašināšanos, pieaugumu un uzplaukumu. Sevis pašu necienīguma un bezspēcības sajūta vienmēr noved cilvēku ļoti, ļoti neērtā vietā. Vairums cilvēku samierinās tikai tad, ja viņi ir pārāk noguruši, kļuvuši pārāk bezspēcīgi un nomocīti, lai turpinātu pretoties. Mēs šeit esam tāpēc, lai pateiktu jums, ka tā tam nav jābūt.
 
Samierināšanās nenozīmē, ka jūs neatturami un nekārtīgi raus uz priekšu. Daži no jums iztēlojas, ka tas līdzināsies nekārtīgai un haotiskai bumbiņas kustībai peintbolā. Nekas nevar būt tālāk no patiesības. Samierināšanās aktstas ir lēmums virzīties uz priekšu, uz savu meistarību ar visu iespējamo palīdzību, kādu jums var sniegt Visums. Tas ir vienkāršības un viegluma ceļš. Tā ir virzība uz priekšu, kurā jums ir nodrošināts visa iespējamā palīdzība un atbalsts. Un tas atbalsts, kas pie jums atnāk šajā ceļā, vislabāk noder, lai orientētos tajā.
 
Padomājiet par to šādā veidā. Ja jūs esiet apmaldījušies mežā un cenšaties tikt no tā ārā, tad jums var klāties visai grūti. Jūs varat riņķot pa apli [jums var piemesties vadātājs]. Un beigu galā – jūs varat izrādīties esam tālu no tās vietas, kur jums ir jābūt, jo jums vienkārši nav tā nepieciešamā punkta, no kura jūs spētu saskatīt izeju. Taču, ja jums ir draugs, kurš lido ar helikopteri, un ar kuru jūs varat pa tiešo sazināties, jūs ļoti ātri atradīsiet izeju, jo viņam ir iespēja ieraudzīt šo izeju no cita skatupunkta un pateikt jums priekšā vispiemērotāko taisnāko ceļu. Un tas ir tieši tas pats, kas strādāt ar saviem Gidiem.
 
Kad jūs samierinieties, tad sākat strādāt/sadarboties ar savu Augstāko „Es”, ar to sevis daļu, kura apzināti ir saistīta ar visu un zina, ko [tieši] jūs esiet atnākuši šurp pieredzēt. Jūs izvēlaties vistaisnāko ceļu uz savu augstāko dzīves izpausmi.
 
Samierināšanās akts ir ārkārtīgi svarīgs arī tāpēc, ka tas dod atļauju jūsu Gidiem un pavadoņiem nākt jums palīgā. Ja jūs izvēlaties virzīties uz priekšu viens pats, viņiem ir jāciena jūsu brīvā griba. Jūsu samierināšanās sniedz viņiem lielu prieku, jo viņi beidzot var izdarīt to, ko sen ir vēlējušies, t.i – piedāvāt savu palīdzību.
 
Samierināšanās neprasa veikt nekādus īpašus rituālus. Viss, kas ir nepieciešams – ir apsēsties klusumā un tīras sirds nodoms paziņot par savu samierināšanos. Jūs variet samierināties Dieva, Avota, Jēzus, Budas, eņģeļu, jūsu Augstākā „Es” priekšā vai arī samierināties kaut kā lielāka priekšā, ja jūs tā īsti nezināt, kā to dēvēt.
 
Samierināšanās akts ir svēts un godājams un, kad cilvēks gatavojas veikt šo Dievišķo aktu, tas izraisa ārkārtīgu satraukumu jūsu Gidiem, palīgiem un jūsu Augstākajam „Es”. Viņi pienāk jums tuvāk un, elpu aizturējuši, gaida šo lielo brīdi, priecājoties pae šo atlaišanas mirkli.
 
Tādējādi, runa ir par jūsu patiesu nodomu sākt virzīties pa dzīvi pa visspēcīgāko no iespējamajiem ceļiem, saņemot visu iespējamo palīdzību. Bet pēc tam, runa ir par to, ka jūs atrodieties/palieciet Plūsmā, ļaujot maģijai notikt.
 
Samierināšanās neļaus jums sasniegt daudz, ja jūs nespēsiet palikt Plūsmā. Jums ir jāsamierinās, bet pēc tam jāvirzās Plūsmā pa vismazākās pretestības ceļu. Tādējādi jūs spēsiet virzīties uz priekšu ļoti ātri. Izmantojot tādus instrumentus, kā samierināšanās un virzīšanās Plūsmā, jūs sasniegsiet to, ko nespējāt sasniegt visas dzīves laikā.
 
Daudzi cilvēki ir par to dzirdējuši, taču vēl joprojām ir pārņemti ar domu par tās [Plūsmas] pārvaldīšanas neiespējamību. Taču tā ir kļūda. Jums visiem jau tagad piemīt iekšējā spēja pārvaldīt Plūsmu – caur pateicību. Pateicība ir Plūsmas Stūresrats.
 
Tas ir jūsu veids/paņēmiens atgriezeniskajai saiknei ar Visumu. Tas ir jūsu kopradīšanas ar Visumu paņēmiens. Izmantojot samierināšanos, Plūsmu un pateicību, jūs virzīsieties uz priekšu ļoti ātri, daudz gaišākā, tīrākā un vieglākā veidā, pilnā ar sinhronitātēm un brīnumiem. Tas ir prieka ceļš, Dārgie. Tā ir patiesā tā izpratne, ka šajā ceļā jūs spēsiet radīt sava sapņa izpausmi dzīvē un dzīvot priekā un iedvesmā, saņemot pilnīgu atbalstu. Jau atkal mēs runājam par to, ka cīņas dienas ir beigušās, taču tikai no jums pašiem ir atkarīgs – vai jūs izvēlaties viegluma ceļu, kas iet caur samierināšanos, Plūsmu un pateicību.
 
Tādējādi, jūs redzat, ka samierinājušamies, kontroli atlaidušiem jums vairs nebūs ne par ko jāuztraucas.
Ko gan jūs darīsiet [no uztraukšanās] izbrīvētajā laikā? (smiekli) Tieši šo laiku jūs varat veltīt tam, lai Vienkārši BŪTU. Būšana – tā ir savas Dievišķības pieņemšana. BŪT – nozīmē pieņemt to, ka jūs esiet daļa no lielāka Veseluma, Dievišķa un mīlēta daļa no Avota. Pieņemt to, ka jūs esiet īpaša, iemīļota un neatņemama visa procesa daļa.
 
Būšana/Esība ļaus jums mirdzēt savā patiesībā, caurspīdīgumā un īstumā. Tā ir mierīga un brīnumaina enerģija. Runa nav par lielummāniju vai pašnosodījumu. Būšanā/Esībā nav vietas tādām lietām.
 
Būšana/Esība – tā ir savas enerģētiskās patiesības pieņemšana. [Sevis] Kā Dievišķas Būtnes, kā šīs planētas cilvēciskas Gaismas Būtnes [pieņemšana] šajā laikā. Un, kad jūs to pieņemat un mirdzat savā patiesībā/patiesumā, jūsu dzīve tikai uzlabosies. Kad jūs vienkārši esiet tie, kas jūs esiet; kad jūs ļaujat tam mirdzēt, jūs piesaistāt sev visas tās pārsteidzošās lietas, kuras vēlaties. Tā ir Meistarība, Dārgie, un tieši to jūs arī darāt.
 
Cilvēki saka: „Labi, Gabriel. Tas skan tik vienkārši. Pārāk vienkārši, lai būtu patiesība”. Tad mēs jums jautājam: „Ja reiz tas ir tik vienkārši, tad kāpēc jūs to nedarāt?” (smiekli)
 
Tas patiesi ir vienkārši. Nesarežģījiet to. Vienkārši mēģiniet. Eksperimentējiet. Priecājieties. Jūs variet atlaist kontroli viena liela akta veidā. Ja atklāsiet, ka bailes un šaubas izsit jūs no Plūsmas, no jauna atlaidiet kontroli. Jūs varat pamosties no rīta un atlaist tuvojošamies dienu vislabākajam iespējamajam rezultātam. Rotaļājieties/spēlējieties ar to, Dārgie! Gūstiet no tā prieku!
 
Tas ir ļoti priekpilni – iegūt savu meistarību un mēs degam nepacietībā ieraudzīt, ko radīsiet jūs priekš sevis. Lūk, ar ko mēs šodien gribējām ar jums padalīties.
 
Erceņģelis Gabriels caur Šelliju Jangu
trinityesoterics.wordpress.com