sestdiena, 2013. gada 2. marts

Mūsdienu Latvju tērpi


Labdien! 

Ar prieku informējam, ka Sokrata tautskola ir nodibinājusi mūsdienu Latvju tērpu šūšanas uzņēmumu  SIA „Varavīksnes tērpi”. 

SIA “Varavīksnes tērpi” katru kolekciju attīsta ar dziļu filosofisku jēgu, lai caur tērpiem izglītotu sabiedrību par cilvēciskajām vērtībām, attīstot dzīves gudrību un Latvju vērtību izpratni. Katram tērpam ir enerģētiskais spēks, atbilstošs tērpa filosofiskajai domai. Tērpa enerģētisko spēku veido Latvju zīmes, lūgšana, krāsas un SIA “Varavīksnes tērpu” komanda, kas strādā ar mīlestību, apzinoties savu Dievišķo uzdevumu. 

Šobrīd vēlamies Jūs iepazīstināt ar pirmajiem cilvēcisko vērtību tērpiem no kolekcijas „Spēka tērpi”. 

Spēka tērpu filosofija: ikdienā mēs pazaudējam spēkus, daudz laika veltot pārejošām lietām un aizmirstot par mūžīgo. Mūsu kompleksi, bailes no neizdošanās, kriticisms un kauns ir tās īpašības, kuras traucē mums īstenot mūsu sapņus un idejas. Mums ir nepieciešams iekšējs spēks, lai pārvarētu sabiedrības stereotipus, dogmas un aizspriedumus, lai brīvi ļautos savas sirdsbalss teiktajam. Spēka tērpi palīdzēs Jums:
- atbrīvoties no kompleksiem, nosodīšanas, kriticisma, kauna un bailēm, kas traucē īstenot Jūsu sapņus un idejas;
- dzīvot dzīvi mērķtiecīgi, ar skaidru nodomu par to, ko gribat sasniegt;
- neatlaidīgi tiekties pēc dzīves izpratnes, kas palīdzēs ieaudzināt dziļu mieru un izturību. 

Ar Spēka tērpiem varat iepazīties SIA „Varavīksnes tērpi” mājas lapā www.varaviksnesterpi.lv.   

Jums ir iespēja veikt individuālo pasūtījumu (dāmām, kungiem, bērniem). Mēs radīsim tērpu tieši Jums, ņemot vērā Jūsu vajadzības, vēlmes un iesakot jaukas idejas!  

SIA „Varavīksnes tērpi” komanda
Tallinas iela 70 (2.stāvs)
Tālr.: 26670207; 29555523
info@varaviksnesterpi.lv
www.varaviksnesterpi.lv