otrdiena, 2013. gada 24. decembris

Sfēru Mūzika

21.12.2013 ... caur olmathttp://preobrazenie.ucoz.ru/forum/30-217
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Mūzika matērijā iekļuvusi, un skan visos matētijas slāņos – Augstāko Sfēru mūzika, ne-redzama, ne-dzirdama, taču Sirdij atpazīstama, un Sirdi iedvesmojoša.
Un ja uz mirkli apklusīsi, no savām domām aiziesi, savas Apziņas dziļumos, savu plašumu rāmajā klusumā – tad mūzika šī kļūs Apziņas saredzama un saklausāma, un piepildīs ar beznosacījumu Prieku brīnumainā veidā visu tavu esību.


Viņa ar Līdzcietību noraugās uz cilvēcisko domu smagnējām vibrācijām, un glāsta ar maigumu tās, viņa nemanāmi ieplūst šajos smagnējos slāņos, un runā ar tiem, viņa nonāk saskarsmē ar tiem, un klusītēm stāsta tiem par Mīlestību, par augstākām jūtām.
Un domas, kas planētu pildījušas – sāk ieklausīties līdz pat šim brīdim nezināmajās skaņās savā iekšienē, domu enerģijai sāk iepatikties skanējuma jaunā tonalitāte, un tās arvien vairāk pakļaujas jaunajam iespaidam.

Un domas sāk transformēties. Par cik Sfēru Mūzika arvien vairāk iesakņojas domu enerģijā – arvien mazāk agresijas tās nes, un arvien mierīgāks tām plūdums. Arvien retāk agresīvo domu uzplaiksnījumos tiek pārrauti Augsto un Tīro enerģiju vadīšanas kanāli uz planētu un cilvēkiem.
Sfēru Mūzika atklājas visām tīrām Sirdīm, viņa neslēpjas.

Bezgalīgas Mīlestības Mūzika – pienākusi pie katras mājas durvīm, pie katras ģimenes durvīm.
Viņa tikai smaida, viņa SMAIDA – atvērta visiem vējiem, visām ietekmēm.
Ļauni nodomi, baiļu radītas enerģijas, postošas iznīcības enerģijas – iet viņai ar līkumu, iet viņai cauri, bet neko nevar viņai padarīt.


Ar savu ieelpu un izelpu vien – viņa ienes pasaulē, ienes katrā Sirdī un Apziņā – jaunu dzīves krāsainību, jaunu harmoniju.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5180110