pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

2014. gada nodomu spēcināšana



2014. gada pirmā diena iesākas arī ar Jaunu mēnesi. Šis jaunais mēnesis ir „super mēnesis”, kas transformē vēlmes realitātē.
Vai esat gatavi radikāli citādākam un daudz priekpilnākam 2014.gadam?
Pārdomājiet savas vēlmes un izsakiet tās jaunā īpašā super mēness pirmajā dienā!

Super mēness tāpēc, ka tam ir ļoti spēcīga enerģija, tā ir īsta svētība nodomu uzstādīšanai. Jauns mēness kā tāds jau lieliski kalpo jaunu konceptu, projektu un nodomu uzsākumam, bet, ja tas sakrīt ar gada pirmo dienu, tad tam piemīt vēl lielākas iespējas.

Tādēļ pārdomājiet gada nogalē un uzstādiet nākamā gada mērķus. Mēs aicinām nevis meklēt problēmas un likstas un tad tās risināt, bet gan fokusēties uz savas dzīves tīriem un skaidriem nodomiem. Nevis uz to, kas ir jālabo, bet gan uz to, ko vēlaties iegūt un sasniegt vai arī darīt to, kas ir saskaņā ar jūsu dvēseles mērķi.

Jūs jau esat ieguvēji no tā, ka esat atmodušies apziņai par savu dzīvi un tādēļ vēlaties manifestēt vairāk gaismas savai būtībai.

Tāpēc vēl vecajā gadā pārcilājiet vecās lietas sevī un saprotiet, ka šai bagāžai vairs nav vietas jūsu nākotnes ceļojumā.

Domājiet pozitīvi, kad to darāt. Lai veidotu labāku nākotni, nepieķerieties pagātnes vai tagadnes uzskatiem, bet gan vizualizējiet to, ko vēlaties radīt no jauna.  

Izturieties pret šo laiku ar svētību un tā tas jums arī atbildēs. Ja iekšēji pretojaties šai Jaunā gada nodomu likšanai, tad padomājiet, kas jūsos ir tas, kas tam pretojas un kāpēc būtu jāpretojas sava labuma veidošanai, kas gatavojas manifestēties. Ja kaut kas patiešām atbilst jūsu augstākajam uzdevumam, tad kāpēc domāt par to, ko citi par to teiks? Tā jums ir dāvana.

Te soļi:
1)    Mierīgā un ērtā vietā atslābinieties, nomieriniet prātu, ieejiet sevī, savā sirdī. Ja vēlaties, iededziet sveci, paņemiet rokā kristālu, vai padomājiet par kaut ko garīgu- lai palīdzētu sev savienoties ar svēto. Izdariet vairākas dziļas ieelpas.
2)    Uzaiciniet piedalīties šajā procesā savu Augstāko Es (spēka dzīvniekus, padomdevējus, eņģeļus- kas nu jums katram ir)- lai tie būtu, palīdzētu un atbalstītu jūsu nodomus visu pirmo Jaunā gada dienu, kad jūs enerģetizēsiet savus nodomus. Ziniet, ka varat garam uzdot jautājumus, lai tiktu skaidrībā par kādām lietām, kas saistītas ar jūsu izaugsmi un jaunā gada nodomiem.
3)    Uzrakstiet šos pozitīvos nodomus 2014. gadam. Jums to var būt desmit vai tikai daži- visiem saņemsiet enerģiju. Rakstot, savienojieties ar sirdi, katru izsakiet skaļā balsī. Tā jūs iesaistāt visas maņas un vairojas procesa spēks. Kad lasāt, iespējams, ka atnāk vēl kādi iekšējie redzējumi.
4)    Uzlieciet uzrakstītos nodomus uz sava altārīša vai pie gultas. Lūdziet garam piešķirt tam enerģiju un vadīt jūs, lai tos īstenotu. Ja atnāk kādi redzējumi vai atbildes, tad tūdaļ tos pierakstiet uz citas lapiņas- lai atcerētos kādi soļi sperami 2014. gadā.
5)    Divas reizes dienā vēl pirms Jaunā gada, pārlasiet savu nodomu sarakstu, sajūtiet katru no tiem ar visu savu sirdi.
6)    1.janvārī atkal tos pārlasiet. Lūdziet savam augstākajam es piešķirt katram nodomam enerģiju atsevišķi un visam sarakstam kopumā. Tad pierimstiet un pieklustiet, vizualizējot zeltītu gaismu un redzot, kā jūsu nodomiem tiek piešķirtā lūgtā enerģija. Sajūtiet to savā sirdī.
7)    Noslēgumā izsakiet pateicību par savu dzīvi un dotajām iespējām dzīvot šo vis-vis īpašāko dzīvi.


No Selacia
2013. gada 29.decembrī

Tulkoja Māra Brante