otrdiena, 2013. gada 10. decembris

Ilarions 8.-15.decembris

Viedas Meistars Ilarions

8.-15. decembris/2013

Mīļie!

Katrā jūsu pasaules kaktiņā turpinās pārmaiņas. Pie cilvēces nonāk viss slēptais, tas paceļas gaismā. Pāri visai planētai dažu sekunžu laikā izplatās apgaismības pilna informācija. Visā kailumā atklājas slēptās darbības, un tā nu tas turpināsies līdz viss kļūs caurspīdīgs visās attiecības visu cilvēku starpā. Tādēļ arī kļūst aizvien pieejamāka jebkāda informācija par notikumiem, lai jūs varētu izvēlēties- kādu radīt jauno pasauli un kā to vadīt.

Blēdīties un maldināt kļūs arvien grūtāk, un to pamazām sapratīs arī tie, kuri vēl cenšas turpināt vecos ieradumus un noturēt cilvēci neziņā, rīkojoties aizmuguriski un zemiski; un, tiklīdz tiks veikti šādi slepeni darījumi, tā tie tiks atklāti un izgaismoti. Šie laiki ir patiesības, godīguma, taisnības un skaistuma laiki it visā. Cilvēku prāti un sirdis pārsvarā ierastā gaitā darbojas lietišķi, un dažkārt cilvēki ir diezgan neiecietīgi pret tiem, kuri kalpo visu kopumam un augstākajam labumam. Daudzās zemēs jau izskanējis atmodas zvans un skaidri parādījis tautām tos cilvēkus, kuri krāpj tā vietā, lai tām kalpotu; jums tikai jāpaklausās vai jāpalasa ziņas, lai redzētu, ka tās visas pilnas ar tādiem notikumiem un informāciju.

Jūs joprojām atrodaties ejā (pasāžā) un staigājat starp divām pasaulēm, starp veco un gandrīz sabrukušo sistēmu un jauno Zemes realitāti augstākā dimensionālajā apziņā. Daudziem cilvēkiem ir grūti aptvert to labo, kas notiek visapkārt, jo tie pārsvarā koncentrējas un fokusējas uz vecās pasaules lietišķajiem notikumiem. Šīs ilūzijas ātri izplēn no cilvēku apziņas. Un šo ilūziju vietā nāk dedzīga vēlme izvēlēties augstāku ceļu it visā- gan starp cilvēkiem, tautām un pasaulēm. Gaisā valda steigas un alku enerģijas- to izteikti sajūt ļoti daudzi uz jūsu planētas. Katra paša ziņā visās dzīves izpausmēs ir vēlme pieturēties pie augstākiem standartiem.

Enerģiju un gaismas koeficienta pieaugums nepārtraukti turpina izsaukt pārmaiņas un transformācijas visās cilvēces eksistences šķautnēs. Daudziem cilvēkiem ļoti vajadzīga ir veco rētu dziedināšana un tie meklē un meklēs, kā to izdarīt. Daudzi, kuri tik tikko modušies, meklē atbildes uz to, kā remdēt un atvieglot savas bailes, šaubas un apmulsumu. Jūs, kuri esat fiziskās dzīves meistari uz šīs planētas, patlaban tiekat nolikti vecāko brāļu un māsu pozīcijā, ne tik daudz savu gadu, cik saprātības dēļ. Jūsu gaisma ir vieglāk pamanāma, un tā tiks meklēta.

Tā kā esat izgājuši savus pārbaudījumus un sajutuši atbildību par lietu augstāko kārtību, jūs citiem cilvēkiem savas ietekmes sfērā esat kļuvuši par gidiem un skolotājiem un pavisam drīz ar patiku un pamatīgu izpratni ieiesiet jaunajās lomās, zinot, ka jums ir vajadzīgais viedums, lai palīdzētu, kad būs tāda vajadzība. Šajos laikos, fiziskā ķermeņa atpūtas- gulēšanas laikā notiek pamatīgs mācību darbs, un tas aktivizēsies dievišķi noteiktā laikā. Drīzumā atkal kļūs vairāk pieejama savas misijas atcerēšanās.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante