trešdiena, 2013. gada 4. decembris

Laiks 04.12.2013. – 16.12.2013.

Lamat – Ix - Ahaw vilnis (04.12.2013. – 16.12.2013.)

Ir sācies jauns trīspadsmit dienu vilnis un šis vilnis noslēdz 260 dienu ciklu un jau pēc trīspadsmit dienām sāksies pilnīgi jauns 260 dienu cikls.


Šis ir Dienvidu vilnis, kuru uzsāk Lamat enerģija un visu vilni fonā būs Lamat enerģija.

Lamat ir pievilkšanas spēks un tas nozīmē to, ka šajā vilnī pievilksies viss, par ko esam domājuši. Visas mūsu domas summējās un pievelkas! Materializēsies tas, ko neesam paši sev aizlieg...uši un materializēsies tas, no kā esam baidījušies.

Šajā vilnī visu to, ko ko esam pievilkuši, mēs saliekam pa plauktiņiem, pilnveidojam un nogriežam lieko, lai viss mūsu radītais pārvērstos beznosacījumu mīlestībā un atklāsmēs, kuras tad arī iekustinās jauno 260 dienu ciklu.

Šajā vilnī darbosimies caur Ziemeļu enerģiju, līdz ar to darbībā mēs pilnveidosimies un darbībā nāksies pārvarēt savas bailes, lai mēs spētu radīt un pieņemt to, ko esam radījuši.

Šajā vilnī stabilitāti dos mūsu sajūtas un intuīcija, kā arī emociju transformācija. Lai justos stabili mums dzīve ir jāuztver daudz vienkāršāk un nepiespiestāk.

Šajā vilnī komunikācija būs caur Austrumu enerģiju un tas nozīmē to, ka apkārtējā pasaule dos mums impulsus un mēs dosim impulsus apkārtējai pasaulei.

Šis vilnis ved uz Ahaw enerģiju, kas nozīmē to, ka visu, ko esam saņēmuši, piedzīvojuši un radījuši – tas viss ir jāpārvērš atklāsmēs, atziņās un beznosacījumu mīlestībā.

Mēs visi šajā vilnī iesim uz to, lai apzinātos šo beznosacījumu mīlestību un šī beznosacījumu mīlestība būs tā, kas mūs pacels jaunā līmenī. Ja centīsimies pacelt visu jaunā līmenī, tad aiz mums paliks kaut kas kvalitatīvs, pilnveidots un uzspodrināts.

Šī viļņa galvenā darbība ir pilnveidoties, pilnveidot sevi un savas zināšanas. Daudz kas notiks mistikas un maģijas līmenī – līmenī, kuru neredzam un netveram.

Šis vilnis apkopos visu to, ko esam iemācījušies, sapratuši, pilnveidojuši, pievilkuši un radījuši, lai to visu pārvērstu beznosacījumu mīlestībā un atklāsmēs, kuras tad arī varēsim paņemt sev līdzi.
Šajā vilnī, lai sasniegtu rezultātu, ir jābūt pārliecinātiem par to, ko darām un par to, ka mums viss izdosies. Un ar savu pārliecību jāiet visam vilnim cauri un jāgriež nost viss liekais un nevajadzīgais.


Šajā vilnī galvenais ir atcerēties, ka viss, kas ienāk mūsu dzīvē, ir mūsu pašu radīts un pasūtīts! Pilnīgi viss no visnepatīkamākā līdz pašam patīkamākajam. Ja visus procesus vērosim objektīvi un no malas, tad ieraudzīsim šo materializēšanās principu, jo tas ir visur, tikai visbiežāk tas nostrādā uz nepatīkamām lietām, uz situācijām, no kurām baidāmies.

Darīsim visu šajā vilnī caur mīlestību pret sevi, lai iemācītos mīlēt sevi bez nosacījumiem un starot šo mīlestību visiem apkārtējiem, visai pasaulei un visam Visumam.
Šis ir Dienvidu vilnis un darbībā ir Ziemeļu enerģija, kas parāda to, ka turpmākās trīspadsmit dienas būs pasīvas, darbosimies tikai pēc impulsa saņemšanas. Šajā vilnī kaut kur skriet nav jēgas, jo viss notiksies pats. Mums ir tikai objektīvi jāvēro un jābauda dzīve, lai mēs pamanītu visu, kas atnāk kā rezultāts. Ja visu laiku skriesim un aktīvi darbosimies, palaidīsim garām rezultātu un neko tā arī nesaņemsim un nesapratīsim.


Mācīsimies baudīt dzīvi un ļausim rezultātam ienākt mūsu dzīvē tādam, kāds tas ir. Jo rezultāts atspoguļos mūsu prasmes un zināšanas radīšanas un materializēšanas jomā. Rezultāts ir jāpieņem tāds, kāds tas ir - to vairs mainīt nevarēs, taču izdarīt secinājumus un saņemt atklāsmes gan mēs varam, lai turpmāk nekāptu uz tiem pašiem grābekļiem.

Lai mīlestības un gaismas pilns mums visiem šis vilnis
Mēs esam mīlestība un visapkārt ir mīlestība.


 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija