otrdiena, 2013. gada 10. decembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 24. Novembris – 08.Decembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Diženā VISA AVOTA MĪLESTĪBA turpina savu virzību kosmosa blīvajās pasaulēs, lai noslēgtu PasaulsĒkas globālos pārveidojumus. Viss ir sagatavots – gan augšāmcelšanām un pārbīdēm, gan piedzimšanām. Pa šīm dienām, ko visi mēs piedzīvojām – Diženi Svētki ir pienākuši: SAVIENOJUŠIES ALFA UN OMEGA, un paskaidrojumus gaidošajiem tas nozīmē – fināls ir tuvu. Jūsu Dievišķā Sirds zina, līksmojot visu daļiņu Savienošanās dejā – ka šie Svētki ievada fināla priekšpēdējo daļu, un katrs ir tur – kur atgriezties ir spējis vienīgi pats. Lielais Dievišķais Plāns arī blīvajā pasaulē tagad steidz noslēgt liktenīgo virzību, izmainot PasaulsĒkas visas struktūras, un daļu no Likumiem, ar MĪLESTĪBU apberot VISUS. Aleluja MĪLESTĪBAI !!!


Mūžsenā Zižļa Otrais Piesitiens [šinīs] Dienās ir noskanējis, un tas nozīmē, ka arī enerģētiski viss ir nodrošināts, un MĪLESTĪBAS enerģijas aktīvi nāk no AVOTA, noslēguma priekšpēdējā etapa vajadzībām. PasaulsĒka – arī savā zemākajā blīvajā daļā – atrodas pilnas gatavības stāvoklī – izbūvēti ir enerģētisko sazarojumu izmainītie, jaunie un paši jaunākie tīkli un struktūras. Visi līmeņi – no zemākajiem kosmiskajiem līdz pat kvantu līmeņiem – ir [šo tīklu un struktūru] caurausti – vienotās noslēdzošās pārbīdes procesu nodrošināšanai. Visas JAUNĀS DZĪVES SĒKLAS ir ALFĀ ieliktas, un patlaban savu nolaišanos uz OMEGU noslēdz. Aleluja Mīlestībai !!!

Jaunajam MĪLESTĪBAS – LĪDZCIETĪBAS Spēkam iespēju ir tik daudz – tik universāls, tik unikāls un radošs tas ir – ka patreizējās šīszemes pieredzes maksimāli rūpīgas izbeigšanas/noslēgšanas apstākļos – Dievu realizēts tiek liels daudzums interesantu jaunu Ideju. Mīlestība ir bezgalīgi radoša, tiecoties visu izdarīt pilnīgāk, daudzveidīgāk, komfortablāk priekš VISIEM. Visas Dvēseles bez izņēmuma saņems pilnīgu izdziedināšanu – līdz ar pārbīdēm vai jaunu piedzimšanu ķermeņos – pie tam saglabājot tām visu to, ko ir iespējams saglabāt, un kas padara katru no tām – VISU vidū – par īpašu Apziņas daļiņu. Programma KRISTUS-ESĪBA, visā savu aspektu daudzveidībā, arvien vairāk iedzīvojas Zemes 3.2D formātā un blīvajā kosmosā. Mīlestība gaida visus, kas savu Avotu piemirsuši. Visas Patiesības momentā izgaismosies, kritīs Apziņas važas, un Dāvanā – Jauna un Tīra Zeme. Aleluja Mīlestībai !!!

Lielas un daudzveidīgas izmaiņas gaidāmas patreizējā šīszemes ķermenī visiem tiem augšāmcelošajiem – kuri spējuši radīt Apziņu *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*, kuri no 3.4D formāta spējuši iet augšāmcelšanās procesos līdz Maldenai un vēl augstāk, pa Arkturiāņu Koridoru. Atvērta ir iespēja – jūsu blīvo ķermeņu līmenī – savienot patreizējo fizisko ķermeni ar savu jauno ķermeni jaunajā dzīves vietā [jaunajā realitātē]. Katram process ir individuāls un unikāls, pie vienas kopīgas iezīmes – jūsu šīszemes fiziskā ķermeņa sfēriskie smalkie līmeņi iegūs tora formu tuvākajā laikā, un kad vispārējā Pāreja būs galā – jūs atradīsieties atkal pierastajos apstākļos, izvēršot toru nu jau par sfēru savam jaunajam ķermenim. Pats sfēru izvēršanās process toros pirms Pārbīdes aizņem dažas dienas indivīdam, taču tiek ilgstoši iepriekšgatavots, par cik tas ir jaunākais PasaulsĒkas un Dievu Bērna sasniegums. To sauc par Transcendento Augšāmcelšanos. Process ir uzsākts, un reiz tas beigsies, Mīļotie! Aleluja Mīlestībai !!!

Blīvā pasaule gatavojas noslēdzošajai parādei un pārbīdēm, tanī skaitā arī unikālā Zeme, kura Dāvājusi VISIEM šo iespēju. Debesu pateicība visām Dvēselēm, kuras ir ļāvušas MĪLESTĪBAS upēm plūst tik apbrīnojami un spoži PasaulsĒkā, kuras Svētkus šos noslēdz apbrīnojamā lidojumā, un ar savām uz Zemes izpaustajām MĪLESTĪBAS Dāvanām! Pateicība arī visiem, kas izziņas Lielajā Ceļā ir noguruši, un arī tiem, kas, ar Spēli aizrāvušies, – Sevi tikai pazaudēja – neatgriezeniski, pa pilienam vien! VISS IR VIENS MĪLESTĪBĀ, un attālinoties no Mīlestības – viss attālinās no Būtības, no VIENOTĀ Esības Likumiem. Precesijas – globālas izlīdzināšanās – visu noliek savās vietās momentāli, arī šinī, pašā visblīvākajā pasaulē. Šoreiz Dievu Bērns, kurš pamodies – SIRDĪ, un uz Zemes vienlaicīgi – visus ir apdāvinājis ar unikālu iespēju – iziet attīrīšanas un pārbīdes – ļoti maigi! Aleluja Mīlestībai !!!

Tagad sākas posms, kad visi jaunumi priekš katra arvien vairāk izskanēs caur PAŠA SIRDI individuāli – jo tagad nu jau viss blīvajā līmenī, un ir sagatavots priekš katra atsevišķā unikālā ES ESMU. Atļaujiet sev atslābināties pa īstam, ielīksmoties Mīlestībā, baudīt katru mirkli – sajūsmā par Dzīvi, un sniedzot kā Dāvanu VISIEM to, kas Burvīgā Mīlestības Melodijā izstarojas no jūsu SIRDS !!! Jūs nevarēsiet palaist garām pašus Galvenos savas Dzīves Svētkus, ja pilnībā uzticaties savam ES ESMU MĪLESTĪBA! Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5164825