otrdiena, 2013. gada 17. decembris

Ilarions 15.-22.decembris

Viedas Meistars Ilarions


15.-22.decembris/2013

Mīļie!
Tuvojoties saulstāvjiem, cilvēce tiek pacelta aizvien augstākos un augstākos enerģētiskajos laukos, un ikvienu cilvēku manāmi un daudz ievērojamāk nekā agrāk apdāvina smalkās pasaules klātbūtne. Tāpēc katrs indivīds patlaban saņem eņģeļu pasaules svētību, un šī svētība palīdz atvērt sirdis un dvēseles augstākām gaismas un mīlestības frekvencēm. Šajā laikā ikviens savā sirdī saņemat lielākas beznosacījuma mīlestības lejupielādes, tāpēc jūsu dzīvē notiek ievērojamas un vienlaikus smalkas pārmaiņas. Tas izpaužas cilvēces savstarpējās attiecībās, sadarbojoties un komunicējot vienam ar otru. Kad cilvēce sāks saprast lietu daudz lielāko un augstāko mērķi, tad aizvien biežāk viens pret otru izpaudīsit miera, mīlošas laipnības un labas gribas īpašības.

Planētu apvīs mīlestības apziņas kustība, un cilvēce pacelsies augstākā uztveres pakāpē par savu sūtību šeit šajā laikā šīs planētas vēsturē. Cilvēku apziņā ienāks daudzas jaunas atklāsmes; šīs jaunās atklāsmes atspoguļosies lielākā mīlestības un vienotās apziņas izpausmē uz Zemes. Cilvēki droši izrādīs un paudīs mīlestību, ko tie sajūt savās sirdīs katrā dotajā brīdī. Katras dvēseles augstākās un skaistākās īpašības priekā un laimē pacelsies, lai parādītos ārējā izpausmē. Savu domāšanas procesu cilvēki virzīs tā, lai svētītu citus un sevi, lai svētību nestu gan darbība, gan domas, gan darbi. Viss iepriekš minētais nostāsies priekšplānā un kļūs par normālu izpausmi, jo dodot citiem, mēs patiesībā dodam sev.

Redzamāk izpaudīsies visuma likumi un ar lielāku jaudu piepildīs cilvēces augstākos nodomus, tāpēc cilvēki vieglāk saņems savu dziļāko un skaistāko sapņu piepildījumu nekā tas agrāk. Cilvēki sapratīs, ka katra dvēsele pati ir atbildīga par labo, kas īstenojas dzīvē tieši tāpēc, ka tas ir tas, ko tie ir devuši no sevis. Šis likums strādājis vienmēr- tikai uz planētas agrāk valdošajā blīvuma ietekmē tas realizējies lēnām. Tagad viss ātri mainās un būs redzami,  tiks pamanīti un novērtēti tie brīnumi, kādos dzīvo un elpo cilvēce. Patiešām, šī ir visskaistākā un brīnumainākā planēta visumā! Cilvēces šūnas un DNS sistēma satur milzīgu potenciālu un šis potenciāls sāks dabiski un viegli atvērties.

Visa planēta dzīvos mierā un harmonijā, vēlot labāku dzīvi visām dvēselēm, kuras izvēlējušās inkarnēties fiziskajos ķermeņos; lai tās varētu piepildīt savu dzīves plānu un nosprausto mērķi. Ar lielāku frekvenci un intensitāti, nekā tas bija agrāk, manifestēsies mīlestības enerģija un tieši tāpēc katrā personā notiks vēl nebijušas un agrāk neiedomājamas transformācijas. Katrs cilvēks jutīsies svarīgs, kad sapratīs, kāda varena iespēja tam ir dota šajā inkarnācijā šajos laikos uz planētas un tas iezīmēs augstāko īpašību izpausmju atdzimšanu katrā indivīdā un planētas valdošajā sistēmā.

Cilvēce pacelsies unisonā ar Zemi tad, kad paaugstinās savas enerģijas- tās enerģijas, kas pārvalda visu dzīvo uz Zemes un te būs pamatīgi jādarbojas, lai izlabotu visu ļauno, kas nodarīts Zemei un tās valstībām. Parādīsies labāki veidi kā nodrošināt pamatlietas un pamatvajadzības visai cilvēcei, un šie risinājumi būs harmonijā ar visu dzīvi un Zemes. Tas veicinās jaunu tehnoloģiju ieviešanu, kas tikušas apslēptas pagātnē un tādējādi savukārt padarīs dzīvi uz planētas daudz vieglāku un vienkāršāku. Visi, kuri saņem šīs jaunās zināšanas, ir tie, kuri piekrituši ar tām dalīties, lai daudz ātrāk transformētu šo pasauli un cilvēkus uz augstākām apziņas dimensijām. Šis ir visaizraujošākais attīstības brīdis augšupcelšanās procesā uz jūsu planētas.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante