svētdiena, 2013. gada 29. decembris

Ilarions 29.decembris- 4.janvāris/2014

Viedas Meistars Ilarions


29.decembris/2013- 4.janvāris/2014


Mīļie!
Šobrīd uz planētas ir daudz tādu cilvēku, kuri dziļi jo dziļi ieskatās sevī, lai pamanītu katru savas būtības slēpto aspektu; lai pamatīgi un patiesi, bez nolieguma, pieņemtu un mīlētu visus savas būtības aspektus. Paliek katra paša ziņā, vai skatīties un pētīt to, kas viņos pakļāvās, lai līdzsvarotos un harmonizētos, un nonāktu pie kādiem secinājuma, bet svarīgākais ir fakts, ka rezultātā jūs esat kļuvuši daudz viengabalaināki un tas nesīs dziļu miera sajūtu un apmierinājumu visā ko darāt, tas nesīs prieku un laimi dzīvē. Senā paruna ‘kā augšā, tā apakšā’ sirds dzīlēs kļūs saprotama, jo ārējā pasaule vienmēr atspoguļo to, kas mīt iekšējā pasaulē.

Daudzas dvēseles iziet drošsirdīgus mēģinājumus līdzsvarot mentālos un emocionālos savas būtības aspektus, zinot, ka augstākās dimensijās nevar ieiet, līdz neesat atbrīvojušies no zemākās dimensijas uzskatiem un rīcības, un kļuvuši tīri un skaidri. Daudziem no jums, maigi izsakoties, tas ir bijis izaicinoši. Es nesu labas ziņas tiem, kuri ir pieredzējuši šo dilemmu. Tā kā planēta šķīstās un attīrās no gadiem krātā blīvuma, notiek pārmaiņas arī laikapstākļos un uz zemes, tāpēc ir kļuvis ievērojami vieglāk saglabāt līdzsvaru un tādas enerģijas, kas palīdz atbrīvot un atlaist iestrēgušās domas, vecos uzskatus un priekšstatus, kā arī emocijas, kas ilgu laiku turējušas jūs kā ķīlā. Katrs cilvēks ar prieku sveiks šo palīdzību un sapratīs, ka ir daudz vieglāk saglabāt sevī un ārpasaulē līdzsvaru.

Svarīgi katru dienu praktizēt savu enerģētisko sakņu iezemēšanu Zemes kristāliskajā dimanta kodolā, jo tas ir vajadzīgs tāpēc, lai jūs visā pilnībā varētu inkarnēties šeit uz Zemes ar visiem savas būtības daudzdimensiju aspektiem. Katru rītu izsakiet nodomu savienoties ar savu Augstāko Es un Dievišķo Monādi un vairākas reizes dienā praktizējiet mīlestības sūtīšanu sev ar piemēram šādām afirmācijām: „Es Esmu tagad iegājis savas Būtības augstākajā oktāvā kādā šobrīd varu ieiet” un „Es Esmu tīrs Dievišķā Gara trauks”. Bieži sev atkārtojiet to, ka esat Gaismas un Mīlestības būtne, kura šajos laikos izvēlējusies nākt uz šo planētu, lai palīdzētu iezemēt kosmisko Gaismu Zemes kristāliskajā kodolā. Tas ir ļoti svarīgi Zemes Mātei, jo palīdz tai līdzsvarot savas enerģijas un iekšēji viņā izplata Gaismu.

Darot katru dienu šādu darbu, jūs palīdzat Zemei piedzimt par mirdzošu Zvaigzni, kāds ir tās liktenis un palīdzat visai cilvēcei pacelties augstākā frekvencē. Nevarētu gan teikt, ka haoss un nekārtības vienā mirklī beigs eksistēt, bet, darot šo darbu, un uzturot augstāko redzējumu par Zemi un tās iedzīvotājiem, jūs kļūstat par miera ostu trakojošā jūrā. Jūsu mieram būs rezultāts apkārtējā pasaulē. Visus iepriekšējos gadus strādājāt ar sevi un tagad sākat saprast, ka tā darot, esat sevi nolikuši līdera lomā un varat spēcīgā un dievišķā veidā pārvaldīt enerģiju.

Tas, protams, uzliek arī atbildību un mēs esam pārliecināti un arī jums tādiem jābūt, ka esat izgājuši cauri iniciācijai ar lidojošajām krāsām. Ja lasāt šo vēstījumu, tad esat viens no tiem, kurš ir pierādījis savu vērtību un spēj uzņemties lielāku atbildību. Tagad kļuvis vieglāk un skaidrāk apzināties savu augstāko mērķi par klātbūtni te uz Zemes. Mēs, jūsu brāļi, māsas un kolēģi, ejam kopā ar jums, kad jūs pārņemat savas jaunās identitātes grožus. Labi darīts, Mīļie. Esiet mierā.


Līdz nākamajai nedēļai...


ES ESMU Ilarions

©2013-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
©2013-2014 Marlēne Svetlišofa/ Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante