pirmdiena, 2013. gada 16. decembris

Enerģētiskā prognoze – 11 gadu cikla noslēgums

Emanuels Dagers, 2013.gada decembris
http://www.emmanueldagher.com/energy-forhttp://ianlisakov.ucoz.com/publ/ehnerget
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Sveicināti, mīļie draugi!
Savienojoties ar jums šodien, es izjūtu milzīgu Vienotības sajūtu, kas paceļas/izpaužas pa visu pasauli. Kāda svētība tā ir mums – būt šeit un kopā izdzīvot visu šo ceļojumu.


Novembris daudziem no mums kļuva par dziļi pārveidojošu mēnesi. Mēs tikām vesti daudz dziļāk iekšā mūsos pašos, nekā mēs paši esam to iepriekš darījuši diezgan ilgu laiku.

Daudzi no mums ir izgājuši un joprojām turpina iet cauri intensīvai fiziskajai un emocionālajai attīrīšanai. Šāda dziļa iegremdēšanās attīrīšanās procesā var radīt „pārslodzes” sajūtu vai arī sajūtu, ka šī tīrīšanās nebeigsies nekad.

Ziniet, ka tas ir pagaidu process, un, ka visam, kam mēs ejam cauri, ir būtiska nozīme mūsu ceļojumā uz augstākiem apziņas stāvokļiem.

Polaritātes. Saules salto.

Pēc katriem 11 gadiem Saule maina savas polaritātes, apgriežot otrādi savus dienvidu un ziemeļu magnētiskos polus. Šī polu maiņa paātrina attīrīšanās procesus ikvienai dzīvajai būtnei uz planētas.
Tā ir daļa no 11-gadu cikla noslēguma.

Atceroties to, kādi mēs bijām pirms 11 gadiem un kādi izvēlamies būt tagad, mēs skaidri redzam notikušās milzīgās pārmaiņas.
 
Ja mēs paraudzīsimies dabā, tad redzēsim, ka ģeomagnētiskās vētras, ko izraisījusi paaugstināta saules aktivitāte, ļoti spēcīgi ietekmē mūsu laika apstākļu paternus. Ziniet, ka, lai gan dažas no šādām laika apstākļu izpausmēm arī rada pasaulē ievērojamas problēmas, aiz tā visa stāv daudz lielāks mērķis, kurš ar laiku mums taps skaidrs un saprotams.
 
Personīgajā līmenī mūs arī ir „izgriezuši ar iekšpusi uz āru” tieši tāpēc, lai mēs varētu sagatavoties pilnīgi jaunam ciklam, daudz vairāk atbilstošam mūsu augstākajiem, patiesajiem aspektiem.
Saules polu maiņa tāpat arī var izraisīt mūsos kaut kādu ļoti spēcīga noguruma sajūtas brīdi, bet nākamajā mirklī – jau neticami milzīgu enerģijas pieplūdumu.

 
Zelta kompass: Līdzcietība.
 
Ja vēlajiem iziet esošo noslēdzošo ciklu ar lielāku vieglumu, tad par nozīmīgāko šeit ir uzskatāma sevis sazemēšana līdzcietībā. Mēs to darām, uzturot savus fiziskos, emocionālos, mentālos un garīgos ķermeņus.

Mēs to darām arī izprotot un iemiesojot līdzcietības būtību.
 
Patiesa līdzcietība dod mums iespēju redzēt un mīlēt tā, kā redz un mīl Visums. Līdzcietība ļauj mums mīlēt sevi un citus no svētas, dziļas iekšējās telpas un ļauj ieraudzīt, ka mēs visi esam pilnīgas, svētas Dievišķas Visuma Būtnes, kurām nekad un nekādā veidā nav iespējams nodarīt sāpēs vai kaitējumu.
 
Protams, mūsu „prāts” centīsies mūs pārliecināt par pretējo, taču tikai tāpēc, ka tas cenšas nodrošināt mūsu drošību vienīgajā tam zināmajā veidā.
 
Līdzcietība palīdz mums iziet ārpus veco notikumu un nepietiekamības ilūziju, baiļu un ierobežojumu robežām.
 
Līdzcietību nevajag jaukt ar žēlumu. Žēlojot, mēs pazeminām mūsu vibrācijas, aizmirstot par to, ka mēs visi esam pabeigtas un viengabalainas būtnes. Tas noved pie tā, ka mēs uzturam sevī baiļu, nepietiekamības un ierobežojumu stāvokļus, uz kuriem iespējas izvēlas „uzķerties” tie, kuri ir ap mums.
 
Daudzi no mums , kuri pēc savas dabas ir empātiski, kļūst par žēluma „ekspertiem”, jo viņiem piemīt tieksme glābt visus apkārtējos un tiem palīdzēt. Tā ir brīnišķīga īpašība, tomēr parasti noved pie blīvo enerģiju barošanas/uzturēšanas mūsu tuvumā.
 
Pārāk bieži cilvēki, vietas un pieredzes, kas atrodas mūsu tuvumā, turpina savus nepietiekamības, baiļu un ierobežojumu stāstus, jo tās jūt, ka ar savu žēlumu mēs tos apliecinām un nostiprinām.

Līdzcietība sākas pašiem ar sevi. Kad mēs pieņemam lēmumu pilnībā iemīlēt un pieņemt pirmkārt paši sevi, mūsos parādās iespēja patiesi nostiprināt vairāk Dievišķās mīlestības un līdzcietības mums apkārt esošajā pasaulē.
 
Līdzcietība paceļ mūs un mūsu apkārtni līdz Dievišķās Mīlestības vibrācijai. Līdzcietība – tas ir zelta kompass, kas ļauj mums būvēt savu ceļu cauri lielu pārmaiņu laikam ar lielāku vieglumu un prieku.
Jauns starts pie apvāršņa.
 
Tā kā 2013.gads tuvojas noslēgumam, mūsu sirdis atveras tādā veidā, lai radītu mūsu dzīvē vairāk telpas priekam, pateicībai un mīlestībai. Šis atklājums rada stingru pamatu mūsu attiecībās ar savu intuīciju, kas nosaka to, kādu mēs izvēlamies radīt nākamo 11-gadu ciklu.

Un tāpat kā mūsu sirdis, atveras arī cilvēces, kā vienota veseluma sirds. Tāpēc ir sagaidāmas vēl lielākas izmaiņas pasaulē.
 
Jūs – esiet Dāvana!
 
Lai arī brīžiem viss var šķist diezgan haotisks, jūsu Gars zināja vēl ilgi pirms tam, kad jūs ienācāt šajā paradigmā, ka jūs spēsiet pārvarēt to visu un pacelt cilvēci līdz tās patiesajai dabai – Mīlestībai.
 
Cik vareni jūs esiet, ja reiz izvēlējāties kļūt par neatņemamu daļu no šīs kolektīvās pārbīdes uz daudz augstākiem apziņas stāvokļiem! Tas ir varonīgs solis un Visums, jūsu Augstākais Es, jūsu Gidi, visas Mīlestības Būtnes un arī es, visi godina jūs par to, ka jūs esiet izvēlējusies atsaukties aicinājumam atbalstīt cilvēci šajā ceļā.
 
Jūs – esiet Dāvana mums visiem. Paldies par to, ka izvēlējāties būt šeit; par to, ka ar savu ceļojumu, rīcību, spējām, vārdiem, talantiem un gudrību būvējat ceļu mums visiem uz realitāti, kas balstīta Sirdī.
 
Līdz nākamajai tikšanās reizei!
Jūsu Emmanuels
 
 
©2009-2013 Emmanuel Dagher, Magnified Manifesting All Rights Reserved http://www.magnifiedmanifesting.com You are absolutely welcome to share and distribute these forecasts with others as you feel guided. Please make sure to keep the integrity of this article by including the author & source website link.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5171853