otrdiena, 2013. gada 24. decembris

Māte Marija 2013. gada 24. decembrī

Jums vajag pielikt maksimālas pūles,
lai atgrieztu savā dzīvē Dievu

Māte Marija 2013. gada 24. decembrī

ES ESMU Māte Marija.
Es atnācu pie jums šodien kā labāka likteņa un labākas daļas priekšvēstnese, kas sagaida Dieva dēlus un meitas uz planētas Zeme.


Pašlaik ziemeļu puslodē ir ļoti maz saules, un tikai cerība silda cilvēku dvēseles. Jūs zināt, ka paies neilgs laiks, un ar katru dienu saule sāks pacelties arvien augstāk un augstāk virs apvāršņa.

Tāpat arī jūsu garīgajā dzīvē: cilvēces apziņas mijkrēslim nenovēršami ir jādod vieta skaidrai, saulainai dienai. Jūsu Dievišķības saulei ir jāapgaismo jūsu saprāts un visas jūsu domas un jūtas. Un tas notiks, mīļotie.

Tagad jūsu pasaulē plosās tumšie spēki un enerģijas. Katrs cilvēks, kas pārvada gaišo enerģiju jūsu pasaulē, tiek pakļauts nosodījumam un pat vajāšanai. Tas ir ļoti bēdīgi.

Kādreiz mans dēls Jēzus pilnā mērā izbaudīja cilvēku naida un antipātiju izpausmes. Viņš savu dzīvi veltīja kalpošanai cilvēkiem. Daudzus jo daudzus neārstējami slimos cilvēkus viņš izdziedināja ar Dieva palīdzību. Daudzi cilvēki nāca skatīties brīnumus, ko rādīja mans dēls Jēzus.

Taču, jo vairāk viņš darīja cilvēku labā, jo lielāka auga un nostiprinājās opozīcija viņam un viņa misijai.

No cilvēciskās loģikas viedokļa ir ļoti grūti izskaidrot, kas notika, kad dusmās sajēgu zaudējušais pūlis, kurā bija arī tie cilvēki, ko Jēzus izdziedināja, savā trakumā pieprasīja mana dēla sodīšanu.

Taču, ja mēs ļausim sev pacelties augstākā apziņas līmenī, tad skumjais Kristus krustā sišanas notikums kļūs saprotams. Jēzus atnesa pasaulē milzīgu daudzumu Gaismas, ne tikai zināšanu Gaismu, bet arī ļoti lielu Dievišķās enerģijas daudzumu.


Zemapziņas līmenī viss, kas nav no Gaismas, izjuta naidīgumu pret Kristus misiju. Šis naids bija to spēku izpausme, kas darbojas pret Gaismu. Jūs zināt likumu: katrai darbībai ir pēc lieluma vienāda un pretēji vērsta pretdarbība. Šis fiziskās pasaules likums pilnā mērā ir lietojams arī garīgajos procesos, kas norisinās pasaulē. Ja cilvēkam ir potenciāls nest Dievišķo Gaismu iluzorajā pasaulē, tad viņš sastapsies ar to spēku opozīciju, kas aizstāv ilūziju.

Tā tas ir, mīļotie. Līdz šim laikam šis likums darbojas jūsu pasaulē.

Caur Jēzus Kristus piemēru daudzām kristiešu paaudzēm bija iespēja mācīties šī likuma darbību. Daudzi patiesi kristietības sekotāji, kas seko Kristus Mācības būtībai, bet ne burtam, joprojām izjūt pretējo spēku spiedienu.

Šī opozīcija ir neizbēgama jūsu pasaulē un nevar vienā mirklī izbeigties. Tāpat kā viss jūsu pasaulē, arī divu galveno šajā visumā darbojošos spēku pretstāve nevar izbeigties vienā mirklī. Bet ar laiku šai pretstāvei ir jāiegūst mazāk postošs raksturs. Un tālā nākotnē šie divi spēki nolīdzsvaros savas izpausmes tiktāl, ka no to pretstāves dzims sadarbība un savstarpēja mijiedarbība.

Daudzi no jums, mīļotie ir opozīcijā cits citam. Tas notiek pat tad, kad jūs ejat šķietami vienu garīgo ceļu.

Šo opozīciju var izskaidrot ar jūsu pasaules nepilnīgumu. Tādēļ divi pretējie spēki izpauž sevi caur jūsu būtnēm. Pašreizējā posmā šī izpausme sastāv no naidīguma, aizdomīguma un pat ienaida. Viens un tas pats cilvēks dienas laikā var nokļūt dažādu spēku ietekmē.

Tas viss, mīļotie, notiek tāpēc, ka trūkst Mīlestības jūsu sirdīs. Bet Mīlestības trūkumu jūsu sirdīs nosaka jūsu pasaules atrautība no Dievišķās pasaules.

Nav Dieva – nav Mīlestības. Tāpēc jums vajag pielikt maksimālās pūles, lai atgrieztu savā dzīvē Dievu.

Paraugieties uz visu, kas ir ap jums jūsu pasaulē. Reklāma, pilsētnieciska ainava, drūmas garāmgājēju sejas, televīzijas raidījumi. Jūsu pasaule nav draudzīgi noskaņota pasaule. Pastāvīgi būdami šausmu, spriedzes un drūmuma apstākļos, cilvēki piesātinās ar šo ārējās pasaules stāvokli. Jaunatne jau savos agrīnajos gados zaudē to optimisma un prieka lādiņu, kam no dabas jābūt raksturīgam jaunam cilvēkam.

Īstais prieks tiek aizstāts ar surogātiem: filmu, mūzikas, narkotiku surogātiem.

Īstā Mīlestība tiek aizstāta ar surogātmīlestību, kam nav nekā kopīga ar lielajām Mīlestības jūtām.
Dzīvojot nedievišķīgā apkārtējā pasaulē, ir ļoti viegli pazaudēt dvēseli. Tieši tādēļ, ka jūsu laiks daudzu iemiesojumā esošo cilvēku dvēselēm ir bīstams, īpaši jaunatnei. Es un citi Valdoņi nākam pie jums, lai dotu jums jūsu pasaulē notiekošo procesu izpratni un atgādinātu jums, ka ne vienmēr pasaule bija tik nožēlojama un cilvēci gaida gaiša nākotne.


Sākumā šī nākotne izaugs nedaudzu cilvēku sirdīs. To sirdīs, kam ir stiprs Gars un kas ir spējīgi apkārtējai ilūzijai likt pretī savu ticību un uzticību Dievam un Valdoņiem. Vēlāk, kad tādu dvēseļu, kam ir Dievišķs apziņas stāvoklis, kļūs vairāk, cilvēces vairums sāks pagriezties uz Gaismas pusi. Bet cilvēki, kam būs pašreizējais apziņas līmenis, kāds tagad piemīt cilvēces vairumam, tiks uzskatīti kā izņēmums, kā izdzimteņi, kuri pelna bezgalīgu Līdzcietību un Mīlestību.

Tikai Līdzcietības, Žēlsirdības un Mīlestības iedarbībā dvēseles daudziem no jums spēj izlīdzināt garīgās krokas savās goda drānās un atspirgt Dzīvei.

Mana dēla Jēzus varoņdarbs bija tas, ka viņš turpināja just Mīlestību pret tiem cilvēkiem, kas spīdzināja viņu un alka viņa nāvi.

Tieši tādēļ kristiešu miljoni visā pasaulē joprojām pielūdz un godā mana dēla varoņdarbu.

Es paredzu, ka daudzi no tiem, kas tagad lasa šo manu Vēstījumu, nākotnē būs spējīgi atbildēt ar Mīlestību uz visām iluzoro spēku viltībām un viltīgajiem paņēmieniem. Pat nāves priekšā mani bērni ir spējīgi parādīt Žēlsirdību un Līdzcietību to cilvēku dvēselēm, kas moka viņus. Tāpēc, ka daudzi jo daudzi nezina, ko dara. Ja zinātu, tad nekad neatļautos daudzus nodarījumus.

Jūs varat parādīt Ceļu daudzām dvēselēm, kas nomaldījušās. Lūdzieties par cilvēces apgaismību un piedodiet visiem.

ES ESMU Māte Marija.

Tatjana Mikušina, 2013
Tulkoja Lauma Ērgle
 
http://www.sirius-riga.lv/dokumenti/diktati2013-12/24-12-2013.doc
http://www.sirius-riga.lv/