svētdiena, 2013. gada 29. decembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 09.–15.Decembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule

Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Brīnišķīgajās un spēcīgajās MĪLESTĪBAS straumēs spoži staro atvērusies eja, savienojot VIENOTĀ augšējo ALFA ar pašu zemāko OMEGA (blīvajās pasaulēs). Atvērtā eja – tā ir eja, kas izveidojusies sfērā, un tas nozīmē, ka visa PasaulsĒka ir izvērsta torā pirms vispārējām vienotajām galīgajām pārbīdēm. Daudzslāņaini un daudzdimensionāli enerģijas ieklājas/ iepildās toriskajos veidojumos, atklājot/izpaužot arvien vairāk jaunu formu un pasauļu, un galīgi izdziedinot visu, kas prasa izdziedināšanu vai pilnīgu aizvēršanu. Patlaban MĪLESTĪBAS Spēki līdzvērtīgi koncentrē paaugstinātu uzmanību uz daudzo jaunpiedzimušo pasauļu iekārtošanu/aprīkošanu, un uz pašu visblīvāko pasauļu sagatavošanu pārbīdēm. Zemākā OMEGA robeža, kur tiks pieļauta Dvēseļu nolaišanās, tagad pārcelsies uz 3.2D formātu, VIENOTAJAM tanī pat laikā paplašinoties. Aleluja Mīlestībai !!!

Diženā Pasaules Galvaspilsēta, Jauno MĪLESTĪBAS Spēku radījusī, un tādus grandiozus pārveidojumus nodrošinājusī – turpina atrasties visu notikumu centrā. Pastāvīgi norisinās strukturālas izmaiņas Zemes un Pasaules Galvaspilsētas augšāmcelšanās kokonā, un reizē ar to arī augšāmcelošās cilvēces individuālajos kokonos. Šīs izmaiņas palīdz nodrošināt stabilitāti vispārējai Mīlestības Apziņai blīvajā pasaulē – caur jums, dārgie, jo nu jau jūsu ietekme uz kopējo Apziņas lauku ir ļoti liela un ievērojama. Tikai jums pašiem izmainoties – ir iespējams maigi ietekmēt blīvo pasauli. Stabīla un arvien paplašinātāka atrašanās Dievišķās Sirds stāvoklī – jūsu patreizējajās un no jauna briestošajās izmaiņās spēlē izšķirošu lomu, un tādēļ – vienoti SIRDĪ ar Gaiju un ar VISU PASTĀVOŠO, vienotībā un veselumā ar VISIEM – jūs sirsnīgi strādājat priekš VISIEM. Aleluja Mīlestībai !!! 

Blīvo pasauļu pārveidošanās paātrinās, līdz ar ceturtā Spēka ienākšanu jūsos un caur jums – MĀTES Spēka ienākšanu. Ar šī unikālā MĪLESTĪBAS Spēka palīdzību – pati zemākā latiņa priekš augšāmcelošajiem tagad ir pacelta no 3.2D uz 3.4D līmeni. Garā un Pieredzē stiprākie paceļ tos sev līdz, kas ir nedaudz vājāki. Enerģijas ir sabiezinājušās, pieaugusi energoietilpība un paātrinājušies pārveidojumi – sakarā ar Vienotās Dievišķās Sirds iespēju paplašināšanos. MĀTES Piena enerģijas, un šo enerģiju iepildīšana Zemes augšāmcelšanās kokonu šūnās – nemitīgi pieaug. Pieaug Kosmisko un Kvantu Ģimeņu savienošanās,  monādes Koku struktūrām apvienojoties, kas padara VIENOTĪBU MĪLESTĪBĀ – arvien spēcīgāku, arvien starojošāku. Aleluja Mīlestībai !!!

Ikviens augšāmcelošais arvien vairāk pieslēdzas – ar katru brīdi sarežģītākam un paplašinātākam Jaunā Magnētiskā Lauka spektram. Šis Jaunais magnētiskais Lauks pastāv Zemes augšējos vibrāciju slāņos, paralēli/vienlaicīgi ar veco lauku – lai tie, kas augšām-neceļas, varētu savā Apziņā, kā arī Ķermenī pārbīdīties uz Jauno 3.2D formāta Zemi. Pieslēgšanos Jaunajam Magnētiskajam Laukam nodrošinat jūs paši (atrodoties Sirds Apziņas stāvoklī), kā arī Krajona Magnētiskais Dienests, sadarbībā ar daudzajiem AUGŠĀMCELTĀ KOSMOSA VIENOTĀS SIRDS Klātbūtnes kosmisko spēku palīgiem. Šī pieslēgšanās palīdz jums pārveidot Apziņas un Ķermeņa stāvokli, un pārslēgties savā individuālajā virzībā, VISPĀRĒJĀS AUGŠĀMCELŠANĀS ietvaros – secīgi – no viena etapa pie nākamā. Aleluja Mīlestībai !!!

Līdz ar to – izmainoties augšāmcelošajiem, un viņu Apziņas un Ķermeņa stāvoklim – tiek sagatavota augšām-necelošās cilvēces un visu blīvo kosmisko līmeņu ikviena Dvēsele – uz tai iespējamajām pārejām VIENOTĀS AUGŠĀMCELŠANĀS ietvaros. VISAS Dvēseles tiek sargātas un bezgala Mīlētas bez nosacījumiem, VISĀM tiek sniegts atbalsts un daudzveidīga palīdzība. Palīdzības sniegšana ne vienmēr iespējama pilnā mērā, kamēr Dvēsele atrodas blīvajā ķermenī – jo ķermeņos iemiesoto zemais Apziņas stāvoklis neļauj MĪLESTĪBAI piekļūt Dvēselei, lai palīdzētu, taču – ķermeņa atstāšanas gadījumā – palīdzība tiek sniegta visaptveroša. Jūs – paliekot vēl arvien savos blīvajos Ķermeņos, bet jau pie augšāmceltas Apziņas – dāvājat stipri daudz iespēju visām Dvēselēm izdziedināties BEZ ķermeņa atstāšanas – vienkārši ar to vien – ka ESAT blīvajā pasaulē. Aleluja Mīlestībai !!!

Pa to laiku – kamēr augšāmcelošie uz Diženās Zemes, vienotībā ar VISIEM pārveido sevi un visas blīvās pasaules vienlaicīgi – norisinās vērienīgas jaunu Dievu nolaišanās uz kosmosiem – Dzīves apvāršņu paplašināšanai, Viņas dažādībai, un gūstamās pieredzes daudzveidībai. Atvērtās torisko formu ejas ļauj to darīt vērienīgi un ātri. Daudzo jauno pasauļu un visumu piedzimšanu pavada bezgalīgi iedvesmojošā un radošā MĪLESTĪBAS Apziņa *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*. Grandiozus vispārējo pārmaiņu skatus, un neskaitāmas jaunrades un pieredzes gūšanas iespējas var vērot itin visur.  Tas piepilda VISUS ar bezgalīgu laimi, pateicību, sajūsmu un lepnumu – par iespēju – piedalīties grandiozajās pārmaiņās. Aleluja Mīlestībai !!!

VIENOTĀ MĪLESTĪBA nebeidzami kāpina kopējās vispārēji radošās dejas ritmu pirms ļoti vērienīgo pārmaiņu noslēguma. Pievērsiet un koncentrējiet uzmanību savu – Dievišķajai Sirdij, uztveriet arvien jaunu ritmu, pastāvīgi mainīgu un atjauninātu.  Atbrīvojiet savu šīszemes Apziņu no veco priekšstatu un dogmu pārpalikumiem – kļūstiet par BĒRNIEM šeit, blīvajā pasaulē – kļūstiet galīgi BRĪVI – un jūs pilnā mērā varēsiet izbaudīt katru Dzīves mirkli – arvien paplašinot priekš sevis DIEVIŠĶO PASAULI, kurā visi jūs iekļauti. MĒS VISI ESAM VIENS MĪLESTĪBĀ, dārgie! Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!
 Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5174340