sestdiena, 2013. gada 14. decembris

Fragments no SOLĀRAS prognozes DECEMBRIM 2013

~ PĀRKONFIGURĒTS UN GATAVS ~http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule

Decembra sākumā bija sajūta, it kā mūsu Ekspresis Jaunajā Ainavā būtu pēkšņi, tomēr maigi nobremzējis. Mēs varējām sajust, kā vecie vagoni tiek atkabināti no mūsu Ātrvilciena. Elementi, kurus mēs bijām vilkuši visu laiku sev līdz – tagad ir atlaisti. Mēs ļaujam aiziet vecajiem projektiem un vecajam esības veidam.

Par cik vecie vagoni ir atkabināti no mūsu Ekspreša – mēs piedzīvojam jaunu brīvības un viegluma sajūtu. Tik daudzu veco vagonu izņemšana no mūsu Ātrvilciena sastāva – ne tikai aizvāc lietas, kas mums vairs nav nepieciešamas, bet arī novērš mūs no mūsu iepriekšējā posma. Tas palīdz visām lietām nostāties savās īstajās vietās, lai mēs būtu gatavi 2014. gadam.

Kad vecie vagoni ir atkabināti no mūsu Ekspreša – tiek arī jauni vagoni pievienoti klāt. Tas pamatīgi izmaina visu konfigurāciju mūsu iespējām, ko varēsim piedzīvot. Tas pamatīgi izmaina mūsu priekšstatus par to – kas ir reāls un ĪSTS. Tas pārslēdz mūsu iekšējo kompasu, lai vestu mūs Patiesuma Virzienā, un ļautu mums virzīties dziļāk Jaunajā Ainavā.

Monumentāla mūsu iekšējās un ārējās pasaules pārkonfigurēšana notiek visu Decembri. Tas notiek dabiski un organiski – pārsteidzoši gludā un nepiespiestā veidā. Mēs iegūstam paaugstinātu uztveri un padziļinātu godīgumu, kas ļauj mums nonākt pie ievērojami paplašinātas perspektīvas mūsu Jaunajā Ainavā.

Decembra mēnesis ir visu 2013.gada enerģiju un piedzīvoto notikumu kvintesence. Tas paver skatam gobelēnu, ko esam radījuši no visiem tiem pavedieniem, kurus mēs esam ieauduši šinī gadā, un tāpat arī atsedz rezultātus tiem pavedieniem, kurus esam aizvākuši. Tas ietver arī pavedienus, kuri mūsu būtību bija turējuši piesaistītu dualitātei, un kuri bija jāsarauj. Tas ietver visu, kam bijām ļāvuši aiziet, un visu, ko esam no jauna aptvēruši. Pēc tam palikušie pavedieni tiek pieslīpēti mūsu dziļākās Mīlestības un Patiesuma nedziestošajās ugunīs – līdz kamēr tie mirdz – kā nekad agrāk.

Tagad mēs beidzot varam redzēt smalki izstrādāto jauno dizainu, ko mēs esam radījuši savā 2013.gada gobelēnā. Daži elementi varētu būt viegli atpazīstami; citi turpretī pārsteidzoši savā izsmalcinātībā un pārpasaulīgajā skaistumā. Mūsu gobelēns mums varētu atklāt to Sevis daļu, ko mēs nekad agrāk nebijām redzējuši. Mums var atklāties mūsu Patieso Māju, Patiesās Dzīves, Īsto Cilvēku, un Jauno Mērķu redzējums. Viss mūsu gobelēns ir daudz skaistāks par to, ko jebkad varējām iedomāties.

Decembris ir vēl viens spēcīgs transformāciju mēnesis, kad mēs turpinam atlaist veco un savācam kopā svarīgākos Jaunā un Patiesā elementus. Kaut arī tas ir spēcīgs pārejas mēnesis no mūsu vecā ŠEIT uz pilnībā pārveidoto ŠEIT Jaunās Paradigmas jaunajā līmenī – tas nebūt nelīdzinās iešanai caur neauglīgu tuksnesi, lai nokļūtu no vienas fāzes uz nākamo. Tas vairāk līdzinās pastaigai pa zaļu auglīgu ieleju ar apbrīnojamiem skatiem uz sniegotām virsotnēm. Tā ir iedvesmojoša ainava, radīta no mūsu šī gada visu pieredzēto notikumu gobelēna.

Decembris nes mums daudz masīvu izmaiņu viļņus. Ir daudz kā tāda, kas mums jāpaveic ļoti īsā laikā, un mums netiek dots neviens papildus brīdis, lai to izdarītu. Tā vietā mums ir jāizbrīvē sīki laika segmentiņi, kuros paveikt šos svarīgos uzdevumus, kamēr pa vidam mums ir jāizdara neskaitāmas steidzamas lietas. Mēs būsim uz super Ātrgaitas Trases visu mēnesi, Negaidītā būs daudz, un tas prasīs mums izstrādāt lielāku elastību, lai mēs varētu adaptēties jaunajās situācijās, kas ienāk mūsu dzīvē.

Var būt arī brīži, kad viss liksies pilnīgi nestabils un biedējoši nekontrolējams ārējā pasaulē – bet arī tad mums nevajadzētu pazaudēt mūsu Sirds Zināšanu, ka VISS IR LABI.

Tieši tagad mēs dzīvojam pa vidu divām ārkārtīgi atšķirīgām, paralēlām realitātēm. Te ir brūkošā dualitātes pasaule, kas kļūst arvien haotiskāka, nepatīkamāka un nepiepildāmāka ar katru dienu. Un te ir arī Dimanta NEREDZAMĀ, paplašinātā Ultra Diženā Realitāte, ietveroša sevī tikko dzimstošās brīnumainās Jaunās Pasaules totāli Jauno Paradigmu.

Šinī laikā daudz kas ir atkarīgs no tā – ko mēs uzskatām par savu galveno realitāti. Tas – kādu realitāti mēs izvēlamies apdzīvot – nosaka mūsu ikdienas pieredzi, un mūsu turpmāko ceļu dzīvē. Kad mēs valkājam dualitātes brilles – mēs uztveram dzīvi pavisam savādāk, nekā tad, kad tās noņemam. To pašu var teikt par to – ko piedzīvojam. Kurā no līmeņiem mēs dzīvojam savu dzīvi – nosaka tas – vai mēs reaģējam uz pārmaiņām ar bailēm vai satraukumu. Un tas arī nosaka – KO mēs daram, un KĀ to daram.

Decembrim cauri iet spēcīga NOSLĒGUMA sajūta. Mēs noslēdzam svarīgu savas dzīves ceļojuma fāzi, kas sagatavoja augsni visbrīnumainākajam JAUNĀ Sākumam. Ir pienācis laiks – pilnībā Būt, Darīt un Dzīvot, nevis plānot, sapņot vai nožēlot kaut ko, kas nav īstenots. Laiks dzīvot Patieso Dzīvi bez lielas attaisnošanās. Šis ir laiks – ienest savus Drosmīgākos Sapņus savā dzīvē, izvēloties izdzīvot tos TAGAD. Decembrī mēs gatavojamies – gan iekšēji gan ārēji – monumentālajām izmaiņām un lielajam izrāvienam uz savu Jauno Ainavu 2014. gadā. Pilnīgi jauns cikls sākas nākamgad – ar ievērojami jauna līmeņa izpratni, uztveri un pieredzi.