pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

Kuaņ Iņ 2013. gada 25. decembrī

Jums priekšā stāv atgriešanās pie Dieva
Kuaņ Iņ 2013. gada 25. decembrī

ES ESMU Kuaņ Iņ.
Tāpat kā mana māsa Marija, es atnācu pie jums ar Vēstījumu, kurā esmu nodomājusi dot jums ticības pamatus un iemācīt jūs dzīvot ar savu ticību, neņemot vērā nekādas ārējās grūtības un šķēršļus.
Tālab noskaņojieties nopietnai sarunai.


Mums būs jānonāk pie tā, ka apzināmies aktuālo nepieciešamību pēc apvērsuma cilvēces apziņā. Ir pienācis ciklu pagrieziena laiks, un tas ir laiks, kad jūsu apziņai ir jāmainās.
Vārda tiešajā nozīmē tā būs revolūcija jūsu apziņā, par ko jums stāstīja mīļotais Babadži.
Es šodien atnācu pie jums tādēļ, lai jūs apjaustu tuvojošās pārmaiņas.


Lielākais cilvēces vairums ir iegājis attīstības strupceļa atzarā. Dominējošā koncentrēšanās uz ārējo, uz patēriņu un baudu gūšanu no dzīves ir novedusi pie cilvēces apziņas degradācijas. Tāpēc tuvākajā laikā mēs veiksim visus nepieciešamos pasākumus, lai atgrieztu cilvēci uz attīstības evolucionārā ceļa, kam raksturīgs iekšējo, Dievišķo vērtību pārsvars.

Ir mūžīgās īpašības, kas paliek ar jums visā jūsu evolūcijas ceļa garumā. Šīs īpašības jums visiem ir zināmas un neprasa nekādus pierādījumus sev par labu.
Labsirdība, Žēlsirdība, Līdzcietība, Mīlestība, augstsirdība, vīrišķība, uzticība, tiekšanās, pastāvīgums.


Ir ļoti daudz īpašību, kas pašlaik ir aizgājušas otrajā plānā un palikušas ārpus cilvēces interešu loka. Tāpēc mūsu un jūsu uzdevums tagad ir atgriezt šīs Dievišķās īpašības jūsu dzīvē.
Jums priekšā stāv atgriešanās pie Dieva. Tas nozīmē, ka tuvākajā laikā jums būs jārealizē apvērsums savā apziņā.


Tikai tad, kad jūs spēsiet pārvarēt iluzoro spēku maģiju, jūs atmodīsieties mūžīgajai dzīvei.
Es vēlos, lai jūs dzīvotu mūžīgi.
Tālab es nāku pie jums un dodu savas pamācības.


Jums šķiet, ka mani vārdi ir vienkārši un tajos trūkst dziļuma. Jums gribas saņemt barību savam intelektam, savam miesīgajam prātam.
Nē, mīļotie, miesīgajiem muskuļiem nav nekā kopīga ar garīgajiem sasniegumiem. Tieši tāpēc, ka Mācība ir ļoti vienkārša, tai uzmanību nepievērš daudzi intelektuāļi, kas pieraduši pie pseidozinātniskām frāzēm un izteicieniem.


Patiesība, Dievišķā Patiesība ir ārpus jūsu centieniem pēc ārējām izpausmēm, lai kādas tās nebūtu, arī pēc intelektuālas izsmalcinātības. Dievs nav un nevar būt tur, kur ir vēlēšanās pierādīt savu nozīmīgumu un pārākumu.

Dievs nav paredzējis radīt jebkādu izņēmumu fiziskajā plānā. Neviena organisma, vienotā Dieva ķermeņa daļa nevar pretendēt uz izņēmumu un pieprasīt savas tiesības vadīt un valdīt.
Dievišķā vadība izpaužas ne no ārienes, bet no cilvēcisko indivīdu iekšienes.
Tāpēc uzmanības fokusa virzienam jātiek mainītam no ārējā uz iekšējo.


Viss, ko dara iluzorie spēki, ir tas, ka tie pastāvīgi mēģina noturēt jūsu uzmanību, pievērstu ārējām izpausmēm. Ātri mainās formas, preču ārējais izskats. Tā pati kņada valda televizoru ekrānos. Jums tiek piedāvāta nepārtraukta kadru, gaismas un skaņu efektu maiņa. Šie paņēmieni nomāc jūsu iekšējo, Dievišķo būtību. Iekšējās, Dievišķās īpašības tiek aizstātas ar ārējo surogātu pārpilnību.
Jūs pastāvīgi atrodaties informācijas plūsmā, un jums nav laika padomāt par mūžību.
Ja jūs nedomāsiet par mūžību, tad jūs nevarēsiet dzīvot mūžīgi.


Ja jūs neveltīsiet laiku pārdomām vienatnē par savām īpašībām, tad jūs nespēsiet attīstīt sevī Dievišķību.
Ja jūs nepavadīsiet laiku, lasot kvalitatīvus tekstus, tad jūs pārstāsiet domāt.
Ja jūs pārstājat domāt, tad jūs zaudējat neatkarību un pakļaujat sevi nekvalitatīvas informācijas plūsmām, kas izmet jūs uz evolucionārās attīstības ceļa nomales.


Es nepagurstu jums atkārtot, ka ir pienācis laiks, kad jums aiz visas dzīves daudzveidības ir jāatrod tas, kam ir mūžīga vērtība, un jāatsakās no visa, kas ir īslaicīgs un iznīcīgs.
Modernajiem plašsaziņas līdzekļiem raksturīgā skaļuma un rupjības vienīgais mērķis ir novest jūs no evolucionārā attīstības ceļa. Mūsu uzdevums ir glābt un izvest no ilūzijas džungļiem pēc iespējas lielāku dvēseļu skaitu.


Tagadējā laikā mēs pieliekam grandiozas pūles, lai pēc iespējas lielākam cilvēku daudzumam apziņā iespiestos Dievišķa attīstības ceļa aina. Mēs izmantojam visus iespējamos paņēmienus. Tomēr man jums jāsaka, ka daudzas lietas iespējams izdarīt tikai, esot iemiesojumā. Tikai ar cilvēka rokām un kājām.
Tāpēc mēs nepagurdami aicinām jūs uz konkrētām darbībām fiziskajā plānā. Mūsu vēstījumiem ir paildzināta darbība. Tie spēj mainīt cilvēka apziņu, kas lasa tos katru dienu, tikai dažu gadu laikā. Taču mums pretējie spēki ir ieviesuši jaunas tehnoloģijas, kas cilvēkiem piemītošo dabisko vēlmi pēc zināšanām aizstāj ar tieksmi pēc informācijas.


Ir atšķirība starp zināšanu gūšanu un ziņkāres apmierināšanu pēc informācijas.
Zināšanas ir mūžīgas, informācija noveco ļoti ātri. Pastāvīgi atrazdamies informācijas plūsmā, jūs zaudējat spēju analizēt un veikt atšķiršanu. Atšķiršanas īpašība tiek bloķēta ar jaunām informācijas tehnoloģijām. Ja jūs vēl neesat noskaņoti ticēt Augstākajam un šī visuma uzbūves saprātīgumam, galu galā, ja jūs neesat noskaņoti ticēt Dievam, tad jums praktiski nepaliek izredžu iziet no ilūzijas labirinta uz mūžīgu dzīvību.


Es atnācu brīdināt jūs par to, ka tuvākajā laikā katram no jums ir jāizdara pārdomāta, apzināta izvēle: vai turpināt bezrūpīgi slīdēt lejup neticības un gara tumsības bezdibenī vai pacelt skatienu un vērst to uz Dievišķās apziņas virsotnēm.

Ilūzija paklausīgi pagriežas pret jums ar to pusi, ko jūs sagaidāt no tās saņemt.
Ja jūs virza pastāvīga vēlēšanās saņemt un gūt baudas no dzīves, tad jums pakalpīgi tiek piedāvātas arvien izsmalcinātākas šo baudu formas. Ja jūs pieņemat iekšēju lēmumu un tiecaties pa Dievišķu Ceļu, tad jūs atrodat savā dzīvē visu nepieciešamo, kas palīdz jums iziet uz stingra evolūcijas ceļa.
Visas atslēgas un mehānismi ir slēpti jūsu iekšienē, un tikai jūs paši pieņemat lēmumu. Ir, kas iet plato ceļu uz nekurieni, un ir citi, kas atrod šauro taciņu, kura ved uz mūžību.


Izvēle ir jūsu.
ES ESMU Kuaņ Iņ.


Tatjana Mikušina, 2013
Tulkoja Lauma Ērgle
 
http://www.sirius-riga.lv/dokumenti/diktati2013-12/25-12-2013.doc

http://www.sirius-riga.lv/