pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

30.decembris

2013.gada 30.decembris!

Pirmā diena laika plūsmā ir diena, kad visi procesi notiek mūsos! Enerģija, caur kuru uzsākas šis vilnis un enerģija, kura nosaka viļna tēmu, ir IX enerģija. Pirmajā dienā visi procesi notiek mūsos un mūsos rodās jauns sākums - sākums tēmai, kuru risināsim.
Šodien ir jāsavienojas ar sevi un savu mērķi, lai virzītos uz priekšu. Ix enerģija ir pilnveidošanās, jaguārs, baltais burvis, pacelšanās jaunā kvalitātē.

Šī diena un šis vilnis mūs pilnveidos un slīpēs. Slīpēšanu vislabāk varēs izjust šodien, kad aktīva ir pati Ix enerģija. Un izjutīsim to kā sevis slīpēšanu - slīpēsim no sevis ārā visas šaubas, bailes un visas citas lietas, kas mums traucē doties uz priekšu. Ix enerģija ir tā, kura sev pārmet un sevi grauž par to, ka kaut kas sanāk vai nesanāk, taču ir jāņem talkā prieks, kas ienes ikkatrā dzīves situācijā prieku un gandarījumu!


Ix enerģija mūs slīpēs no iekšpuses un liks mums pilnveidoties! Ja mūsos ir šaubas, tad tās izlīdīs uz āru, ja mūsos ir bailes, tad arī tās izlīdīs ārpusē! No mums šī Ix diena izcels uz ārpusi visu to, ko var noslīpēt un uzspodrināt. Šodien sajutīsim sevī visus līdzenumus un nelīdzenumus, kurus gribēsies noslīpēt, taču to nevar darīt bez mīlestības pret sevi, jo citādi varam aizslīpēt prom ko vajadzīgu.
Šis vilnis un šīs diena mūs pilnveidos un galvenie pilnveidotāji būsim mēs paši sev. Šajā vilnī ir svarīgi visas iekšējās domstarpības un pretrunas nolīdzināt, citādi tās būs tās, kuras grauzīs visu vilni.
Ix mūsos noslīpēs visu lieko un nevajadzīgo, ja vien ļausimies! Šai enerģijai ir jāļaujas un jāpieņem lēmumi caur mīlestību pret sevi, lai mēs taptu noslīpēti par daudz spožākiem un mirdzošākiem dimantiem!


Tā kā Ix ir Ziemeļu enerģija un to vada Dievs, tad ļaušanās un priecāšanās ir šī viļņa un dienas atslēga! Lai vai kas notiku – ir jāpriecājās! Lai vai kas uzpeldētu no mūsu dziļumiem – tas ir jāpieņem! Lai vai kur mēs apzināsimies, ka mums ir jāpilnveidojas – darīsim to ar prieku un ņemsim talkā visas savas zināšanas, ko esam ieguvuši līdz šim! Šī diena izcels gaismā mūsu bailes un visu to, kas ir jāpilnveido, lai mēs paceltos jaunā līmenī, tamdēļ vērosim sevi un to, kas notiek ap mums un mūsos!

Ix enerģija it visās lietās un dzīves situācijās ienes mistisku un maģisku noskaņu – viss var šķist noslēpumains un neizprotams, taču tas tikai tamdēļ, lai mēs apzinātos, ka pastāv arī kas cits, izņemot tas, ko mēs redzam ar acīm un spējam sajust ar savu tausti! Ix enerģija mūsos ver vaļā noslēpumus, kas prātam ir netverami, taču dvēselei tas ir prieks un gandarījums! Tamdēļ vērosim šo dienu un ļausimies šai noslēpumainajai enerģijai, kas mūs pilnveido un paaugstina mūsu kvalitāti, lai mēs taptu vēl mirdzošāki un spējam caurvadīt sevī vēl vairāk gaismas.

Ieskatīsimies sevī un ieraudzīsim katrs sevī to noslēpumu, ko mēs nesam savā sirdī un dvēselē! Aizceļosim prom no šīs realitātes un laika – un mūsos atvērsies noslēpums, kas atvērs pavisam citu pasauli!


Visuma laika un telpas radošā alķīmija