trešdiena, 2013. gada 4. decembris

Horoskopi decembrim - by Andis Geste

Horoskops Ūdensvīriem un Ūdenssievām decembrim.

Paldies par jūsu fantastisko pacietību. Rakstu jūs kā pēdējos, jo zinu, ka varat sagaidīt savas labās ziņas un atkal jau visus citus palaist sev pa priekšu.
Un ko tad jūs sagaidījāt? A vot ko...
Klaviatūras LIELOS BURTUS jūs esat sagaidījuši. Ūdensvīri ir slaveni ar divām lietām: viņi ir diezgan lieli brīvdomātāji (paši gan to lāgā neapzinās) un viņi vienmēr visu nokārto un izkārto, parasti citiem. Tad lūk, decembrī notiek viena neparasta lieta. 07.12. Marss iebrauc jūsu plašā lidojuma sektorā. Plašais lidojums nozīmē tālus ceļojumus, neparastas idejas un eksotiku. Marss savukārt ir agresijas, aktivitātes un nepacietības/neiecietības planēta. Marss grib darbību. Tas jau nebūtu nekas īpašs - reizi pa reizei Marss ieiet šajā sektorā, bet šī reize ir sevišķa! Marss tur būs 4x ilgāk kā parasti - veselus 8 mēnešus un tas nozīmē, ka Marss tur taps 4x stiprāks un tas ir milzīgs spēks un milzīga enerģija.
Es varu tikai minēt, cik lielus klaviatūras burtus jūs tagad lietosiet, ja kāds gribēs apgriezt jūsu brīnišķīgos spārnus un gribēs jums uzkundzēties ar savu viedokli. Lai Dies' žēlīgs šiem nelaimīgajiem. Ūdensvīra spēks būs fenomenāls un plašuma un brīvības alkas - neiedomājamas. Ūdensvīriem ir dziļa fiška un sapratne par lietām. Mēs visi dzīvojam Ūdensvīra laikmetā un ar Ūdensvīriem tagad mums visiem ir un būs jārēķinās. Kas ir tas, ko jūs visvairāk gribat dzīvē? Kādus plašumus/virsotnes jūs tagad gribat iekarot? Tam visam 8 mēnešus būs spēks un enerģija.
Mēness ass decembrī jums ir viegla un jautra. Jauns mēness šodien (02.12.) iepludinās jaunas un svaigas vēsmas jūsu draudzības sektorā. Var parādīties jauni draugi un ballīte var sākties! Pilns mēness (17.12.) jums līksmības, radošuma, bērnu mājā. Kas gan var būt fantastiskāks kā līksma svētku sezona. Tur būs patiešām labi un jautri (ja paši nesačakarēsiet).
Pilns mēness šoreiz sakrīt ar lielu kosmisku notikumu. Mostas pārsteigumu meistars, varenais Urāns. Un mostas viņš aktivitātes, komunikāciju un ceļojumu (komandējumu) sektorā. Nav izslēgts, ka svētkus svinēsit kādā citā vietā, kuru pat tagad iedomāties nevarat. Nu jā - jūs jau esat tradicionālie brīvdomātāji un jūra tagad jums līdz zināmam celim. Pie kam pārsteigumi solās būt patīkami un intriģējoši.
Vēl viena intriģējoša lieta ir tā, ka kaisles valdnieks Eross ieiet jūsu darba sektorā. Hm... dienesta romāni vai tik lieli panākumi darbā, ka parādīsies jauns azarts (pat kaisle) kko darīt. Katrā ziņā tas ļoti izkrāsos jūsu ikdienu darbā, ja to vēl šīs lietas nav izkrāsojušas līdz šim. Darbā paliks interesanti, pat ļoti.
Mēneša pēdējā dekāde pēc saulgriežiem (21.12.) izmainīs noskaņas. Te ir svarīgi saprast, kas notiek. Pietiek visu organizēt, rauties uz visām frontēm utt.! Ieklausieties, kas notiek apkārt. Ja jūs kāds aicina svinēt svētkus pie sevis, apsveriet šo iespēju. Sākas riska zona. Jau novembrī rakstīju, ka jums mīlas dieviete Venēra ieiet 12. mājā. Tur viņa ir spējīga apvainoties uz visu pasauli. Te ir svarīgi apzināties, ka par darba zirgiem, uz kuriem visi izjāj, jūs paši sevi padarāt. IR PIENĀCIS LAIKS SAŅEMT UZMANĪBU UN RŪPES NO CITIEM, citādi paši sev sačakarēsiet svētkus. Lai citi tagad sarūpē pīrādziņus svētku galdam. Pofig, ka bērni aplies torti ar ketčupu. Tādi sīkumi nevar sabojāt svētkus. DOMĀJIET PLAŠĀS kategorijās. Pievērsiet uzmanību laikam pēc 12.12. Cilvēki grib jums palīdzēt gan ar darbu, gan ar ikdienas soli un tā arī tam ir jānotiek. Tagad ir otrā sērija vasaras stāstam. Jums aiz loga dzied serenādi, bet ir netīra trauku grēda. Pie kam - ne jūs tos traukus sarūpējāt... Ko izvēlēsieties?
Tuvākie 8 mēneši ir jūsu iespēja izrauties nebijušos plašumos un satikt savu laimi un nonākt savā komforta līmenī. NĀK NEREĀLA APMĒRA VEIKSME!! Nu tad - lai sokas! Mierīgi, viss izdosies! Nākamgad būs jāprecas, varbūt tālā zemē. Vai jāuzsāk vispasaules līmeņa bizness. Nav ko tagad skaldīt matus. Torte ar ketčupu, starp citu, paliek prātā uz daudziem gadiem. Sagādājiet sev brīvību, lai to varētu izbaudīt. Laimīgu jauno gadu, zodiaka visforšākie Ūdensvīri un Ūdenssievas! Priekā!

Horoskops Mežāžiem decembrim.

Daudz laimes dzimšanas dienā decembra Mežāži! Tas arī bija vienīgais labais, ko varēju uzrakstīt (joks). Patiesībā kardinālās zīmes atkal ir bik iekūlušās. Decembra zīmīgākais notikums ir Marsa ieiešana kādā no mājām uz bezprecedenta ilguma laiku.
Jums Marss, kas ir vitalitātes, nepacietības un agresivitātes planēta uz veseliem 8 mēnešiem ieiet darba/karjeras sektorā (07.12.) Tā ir sociālā zenīta vieta, kurā jums būs pieejama milzīga vitālā/agresijas enerģija, kuru gan ir samērā grūti apvaldīt.
Sociālā zenītā un karjeras jautājumos, protams, tagad varēsiet staigāt pāri kritušajiem un uzvarētajiem, bet ir viens bet. Jūs esat un būsit ļoti labi pamanāmi un visi redzēs jūsu darbības. Tā kā jūsu spēks un jauda ir jālieto ar prātu, bet uzvaras nāks. Daudz uzvaru. Ja planēta kādā zīmē aizķeras ilgāk par ierasto laiku, tā uzsūc sevi enerģiju un izstaro to jūsu virzienā ar daudz lielāku jaudu. Un Marss būs jūsu darba/karjeras sektorā 4x ilgāk kā parasti.

Mēness ass jums decembrī, kā jau mēnesi pirms dzimšanas dienas ir tāda mierīga, vērsta uz lietu sakārtošanu. Jauns mēness (02.12.) iepludinās jaunu un svaigu enerģiju jūsu zemapziņā. Tas arī palīdzēs adaptēties pie jaunās un agresīvās enerģijas, kas nāks no Marsa. Pilnmēness (17.12.) šoreiz jūsu ikdienas un veselības mājā un palīdzēs sagatavoties svētku sezonai, kas šoreiz ir nereāli drudžaina. Ļaudis ņemsies un cepsies. Arī jums būs tendence cepties, tieši dēļ tā paša Marsa un vēl Neptūna. Dzert šnabi varat cik uziet, bet ne darba ballītēs!!!!! Visur citur var. Darba ballītēs var parauties agresija un varat atvērtības brīdī priekšniecībai pateikt visu par pēdējiem 5 gadiem. Nekas jau nebūs, parasti ballītēs ir kāds, kam līdzi validols. Priekšniecībai noderēs.
Mežāzis un Mežāzietes tagad ir ekstremāli šarmanti. Tas ir jāņem vērā. Venēra stabili ir iesēdusies jūsu vispersoniskākajā mājā. Un vēl kaisles dievs Eross iebrauc jūsu draudzības sektorā. Šī kombinācija ir sprādzienbīstama. Skatieties, ko jūs runājat, jo gandrīz katru jūsu vārdu kāds nabadziņš/nabadzīte, kas jūsos samīlējušies, var uztvert kā uzmanības pierādījumu un flirtu. Tas nenozīmē, ka jums jāstaigā max neglīti saģērbtiem, lai slēptu savu šarmu un valdzinājumu. Tas neko nepalīdzēs. Vienkārši filtrējat, kurš/kura ir atkal jūsos iemīlējies/-usies. Nopietni. Jūs tagad spīdat pa gabalu.
Fantastiskus pārsteigumus variet sagaidīt no saviem vistuvākajiem un no jūsu draugiem ap 12.12. Saturns satiekas ar Jupiteru jūsu vistuvāko attiecību un draudzības sektorā. Viņi abi ir debesjuma varenie un satiekas vislielākajā labvēlībā. Šī var būt jums nenovērtējami nozīmīga tikšanās, kas ienesīs pozitīvas pārmaiņas dzīvē uz daudziem gadiem. Šo dienu gaidiet kā vislielākos Zsv.
Pilnmēness decembrī jums atnesīs brīnumus. Tieši pilnmēnesī mostas pārsteigumu meistars, varenais Urāns. Ja jums ir bijuši kādi jautājumi/neskaidrības jūsu personīgā mitekļa vai pat mītnes zemes jautājumos, tad varat rēķināties uz brīnumiem šajos jautājumos. Pie kam - pozitīviem brīnumiem.
Vispār decembris daudz ko sakārtos, jo mēneša vidū mostas vēl viens varenais - Neptūns. Viņš ir dzīļu meistars un valdnieks. Šoreiz kkas sakustēsies jūsu personībā. Tās neapšaubāmi būs interesantas un pozitīvas izmaiņas un risinājumi, kas pašus jūs patīkami pārsteigs. Iespējams, tie būs kādi nozīmīgi lēmumi, kurus jūs beidzot pieņemsiet.
Jaunais gads. Uhhh... jūlijā Mežāži saņems Laimes Putnu ar lietošanas instrukcijām. Tas nozīmē, ka jūs uz gadu kļūsiet par neuzveicamajiem, kam brīvbiļete uz jebkuru piedzīvojumu filmu ar ļoti veiksmīgiem iznākumiem. Tā kā, ir vērts gaidīt jauno gadu. Priecīgus jums svētkus un daudz laimes Jaunajā Gadā!! Priekā!


Horoskops Zivīm decembrim. Ihtioziņas.

Nu zivis decembrī būs ļoti redzamas. Jauns mēness ienesīs jums jaunu enerģiju darba/karjeras lietās (02.12.). Droši vien viss kantoris tagad jau stāv rindā pie Zivs kabineta un alkst pēc padoma, kā tur šito sakārtot un kā šito nokārtot. Zivis jau parasti vienā lietā ir kompetentas - savos tiešajos darba pienākumos. Nu vismaz vienā jomā dzīvē cilvēkam ir jābūt stabilam, kompetentam un konsekventam, nodomāja Zivs un aizslēdza kabineta durvis.... un aizpeldēja mājās.
Jo tālāk decembrī, jo vairāk Zivi vilks uz mājām - pie ģimenes. Un pilnmēness (17.12) jau pilnībā izgaismos mājas, ģimeni un emocionālo komfortu. Darbs vairs neuzkavēsies Zivs prātā. Zivs prātā pret mēneša beigām uzkavēsies praktiski tikai izklaides ar draugiem. Un draugi+izklaides būs aktuālas vēl 3 pirmās janvāra nedēļas. Nu aptuveni tā, ka Zivs būs ieskrējusies tusiņu atmosfērā un nespēj nobremzēt. Nu tak, decembris ir zināmā mērā Zivju mēnesis, jo mostas Zivju un citu jūras būtņu ķēniņš Neptūns. Un Neptūns mostas tieši Zivju draugu mājā, kur tusiņi (egles) ir vispārpieņemta lieta. Un Neptūns atbild par šmigu un citām apreibināšanās vielām... Viss sakrīt!
Zivs pati ir kā zināma narkotika. Ja Zivij saka peldi pa labi, tā aizpeldēs pa kreisi, bet novērotājs vēl joprojām domās, ka Zivs ir godīgi aizpeldējusi pa labi... Bet pati Zivs tā arī īsti nesapratīs, kur viņa/viņš būs aizpeldējusi/-is. Te ir stāsts par decembra beigām - pēdējām 10 dienām. Jums draugu mājā būs ārkārtīgi koncentrēta enerģija, bet ir viens bet. Tiklīdz draugu pulkā iespīdēs Saule, atņirgsies Venēra (aizies atpakaļgaitā).
Retrogrāda Venēra ir kā tāda kā nedabūjusi dīva. Tu man teici, ka man jāiet pa labi - vot es aizgāju pa labi, un kas no tā iznāca (patiesībā Zivs aizgāja pa kreisi). Jo vairāk ar draugiem manipulēsiet, jo izteiksmīgāk izpildīsies iekšējā dīva. Un tas vēl sakrīt ar šogad diezgan saspīlēto svētku gaisotni, kur ne visi būs adekvāti.
Kroni tai visai jezgai ar draugiem pieliks Marss un Eross. Jūs, Zivis, pēc tam pastāstiet, kā būs gājis! Marss (aktivitāte, agresija, vitalitāte) ieiet jūsu seksa mājā, bet Eross izlies savu kaisles gaismu uz visu eksotisko. Khm... bieži negadās. Pie kam tas jums ir uz ilgu, ilgu laiku (līdz 2014. gada augustam) un ar katru mīļu brīdi paliks arvien karstāk, kaislīgāk un lielāku intensitāti. Nu katrai ūdenszīmei tagad sākas savs cundurs, jūs par piemēru būsiet seksa apmāti/apmātas. Normāli, tā... uz 8 mēnešiem.

Gaidiet arī ļoti labas lietas no jūsu draugiem, jo draudzības mājā mostas jūsu valdnieks Neptūns (13.12.). Un kas zina, mož kāda draudzība pāraug par kko kaislīgu un ilgtsspējīgu.
Piefiksējiet savos kalendāros 12.12. Tā ir burvīga diena, kad Zivij atnāks kāds ilgi gaidīts un nopelnīts brīnums, kas saistīts ar radošo, bērniem, vai ko citu. Bet tas būs kkas, kas Zivi iepriecinās uz ilgu laiku. Tas, kas škita grūts esam, izrādīsies ļoti viegls un ilgtspējīgs.
Pilnmēnesī (17.12) mostas Urāns. Viņš ir pārsteigumu meistars. Viņš var atnest pilnīgi negaidītus pārsteigumus nopelnītās naudas lietās. Tā var būt kāda prēmija vai 13. alga, ko nemaz negaidījāt. Katrā ziņā pārsteigums gandrīz kā garantēts.
Kopumā decembris ir nereāli jestrs. Zivs ir redzama un ļoti aktīva. Nu skaidrs, uzpeldējusi dīķa virspusē un sasildījusies saules staros. Te triks ir neuzkarst par daudz. Ja vienā dīķī manipulāciju paliek par daudz, ir iespējams aizpeldēt uz citu dīķi. 2014. gada otra puse Zivīm būs krasi atšķirīga no tā, kas ir tagad. Sadzīve paliks daudz vieglāka un stress - mazāks. Būs labs gads, kad uzlabot veselību un sakārtot savu dzīvesprieku. Lai jums lielisks jaunais gads! Un lai forša kaisle un pārējās jautrības. Priekā!

Horoskops Vēršiem decembrim.

Nu es saprotu, kāpēc Vērši tā spazmo un gaida horoskopu. Vērši ir ganībās, kuras nu pilnīgi un galīgi nav Vēršu ierastās ganības.
Jauns mēness (02.12.) iepludinās jaunu enerģiju riska, kredītu, banku, lielo līgumu sektorā. Tas ir sektors ar visaugstāko adrenalīna līmeni. Tur ir mežonīga kaisle, riska brikšņi un visu pārklāj migla un samērā necaurredzama dūmaka. Traki, vai ne? Bet tā ir teritorija, kurā ir visleknākā zāle, kas jāatrod uz tausti (intuitīvi). Varētu pat uzņemt jaunu multiplikācija filmu:
"Vērsis miglā".

Vērši, tālāk paliks vēl jautrāk un miera jums nebūs. Miglā vērsis atradīs banknoti, tad vēl vienu, tad vēl un vēl. Līdzīgi kā jūsu pretējai zīmei - Skorpim, jums naudas iekrāsots mēnesis. Tikai jums tas virzās uz plašām iespējām nopelnīt pašiem.
Uzsvars uz naudas lietām ir liels. Un tad parādās vēl viens ārkārtīgi spēcīgs akcents Vērša bik uzbudinātajā un satrauktajā dvēselē, kas jau tā saņem relatīvi milzīgu adrenalīna (excitement) porciju. Ap 13.12. Vērsis top kaislīgs - nereāli kaislīgs. Un tas ir nereāli neparasti. Tā ir kā atgriešanās tajās dienās, kad zāle bija zaļāka. Bet nevis vienkārši zaļāka, bet pati zaļākā. Kaut gan, ja tā labi padomā, tad Vērsi valda mīlas dieviete Venēra un viņai jau patīk kaisle un nauda. Un tas vēl nav viss... tagad tikai stāsts sākas...
Ap 07.12. Vēršiem kosmiska izmēra brīnums, kas jums ļoti patiks. Marss, kas ir vitālās enerģijas planēta un agresijas planēta uz veseliem 8 mēnešiem ieiet jūsu ikdienas, vitalitātes un veselības mājā. Veselus 8 mēnešus jums būs pieejama ārkārtīgi spēcīga un arvien spēkā pieaugoša vitālā enerģija. Da jūs ne tikai arklu, jūs 100 un 1000 arklus tagad varēsiet pavilkt. Man nav ne mazākās nojausmas, kam jums tagad ir vajadzīgs šis enerģijas blāķis, bet fakts paliek fakts. 8 mēnešus jūs tagad būsiet spēcīgāki un agresīvāki kā, varbūt, jelkad savā mūžā. Un vēl klāt tā kaisle. Mjā, patiesi, kas gan tagad varēs nostāvēt pret vareno Vērsi ar visu to jaudu, ambīcijām un kaisli. Brr... zosāda uzmetās, iedomājoties monstroza apmēra vērsi...
Tālāk paliek interesantāk. Varenais vērsis sapelnījis naudu dodas dziļāk mežā, kur jau sāk parādīties eksotiski elementi. Pēc saulgriežiem Vērsis izbridīs eksotiskā pļavā. Te nu skatieties ar abām acīm un abām ausīm un ostiet gaisu ar abām nāsīm. 13. decembrī jūsu eksotikas sektorā (tālie ceļojumi, eksotiskie cilvēki, citi sociālie un kultūras slāņi un plašais, filosofiskais domas lidojums) mostas dzīļu valdnieks Neptūns. Kad Neptūns mostas, zeme dreb un jūra viļņojas. Kaut kas liels, skaists un eksotisks nāk jūsu virzienā. Tagad eksotikas sektorā (pēc saulgriežiem 21.12.) būs sakoncentrēta milzīga enerģija (Saule, Venēra, Merkurs, Neptūns).
Decembrī gaidiet tiešām lielus, pat milzīgus Zsv brīnumus. Jūsu iekšpasaulē mostas varenais Urāns. Pie kam, pilnmēnesī (17.12.)! Pie kam, jūsu zemapziņā!!! Gaidiet atklāsmes, kas ir spējīgas savienoties ar jūsu milzīgo enerģiju un jaudu. Vērsis decembrī var tiešām apgriezt pasauli kājām gaisā.
Vērsim ir viena fantastiska diena, kas tālāk iekrāsos visu decembri. Iekrāsos ļoti siltās krāsās. Tas ir 12.12. Debesjuma varenie: Saturns un Jupiters satiekas vislielākajā labvēlībā. Un šī tikšanās notiek komunikāciju un vistuvāko attiecību sektorā. Lai kādas zemes Vērsis decembrī nespertu gaisā, ar vistuvākajiem viss būs lieliski. Viņi jūs atbalstīs, mīlēs un sapratīs. Kā gan savādāk? 2014. gads ir gads, ko Vērsis var pat ļoti gaidīt. Sākot ar jūliju ļoti veiksies viss, kas saistīts ar savas ģimenes un mājas lietām, bet vēršiem savas kvalitatīvas mājas ir ļoti svarīgas. Tāpat kā saticība un laime ģimenē. Lai jums lielisks jaunais gads, zodiaka varenie! Priekā!


Ziņas Skorpioniem decembrim.

Skorpioniem dīvains mēnesis un, vispār, sākas pagalam neparasts laiks. Ja šī laika enerģiju Skorpioniem izdosies uztaustīt pareizi, iespējams izdarīt šķietami nepaveicamo.
Sākas viss ar to, ka jauns mēness (02.12) iepludinās Skorpiona pašapziņā jaunu svaigu enerģiju. Pie kam, ne tikai pašapziņā kā tādā, bet arī nopelnītajā naudā. Dažiem cilvēkiem jau nopelnītā nauda iet kopā ar pašapziņu, dažiem cilvēkiem šīs lietas nav cieši kopā saistītas. Katrā ziņā jauna enerģija ieplūdīs gan nopelnītās naudas lietās, gan pašapziņā.
Tālāk mēnesis attīstīsies naudas lietu iekrāsots. Jo tālāk mēnesī, jo lielākas naudas sāks grozīties (galvā un realitātē) un tās būs jau ne tikai nopelnītās nauda, bet arī aizņēmumi, aizdevumi, bankas un lielo līgumu lietas. Lielas lietas prasa lielu enerģiju, tad lūk, ar enerģiju Skorpioniem būs interesanti un samērā neparasti.
Debesjumā ir divi enerģizētāji: Marss un Eross. Marss cilvēkam piešķir vitālo enerģiju un agresiju, bet Eross - libidālo (radošo) enerģiju un kaisles enerģiju, jeb aizrautību. Tad lūk, abi šie enerģizētāji decembrī un janvārī apstaros Skorpionu un dos enerģiju Skorpioniem PA TIEŠO. Pie kam Marss urdīs Skorpionu no iekšpasaules un darīs to veselus 8 mēnešus.
Šī enerģiju kombinācija ir ļoti vitāla un spēcīga, bet samērā grūti savaldāma. Tas ir tāpat kā apseglot jaunu kumeļu, kas pilns ar enerģiju. Te nu ir jāskatās, kādi projekti ir Skorpiona rīcībā, kur šo enerģiju vislabāk likt lietā.
Ja mēneša sākums ir vairāk kā stāsts par Skorpiona talantiem un pašvērtējuma nostiprināšanu, tad mēneša pēdējā dekāde un janvāra pirmās 3 nedēļas ir ārkārtīgi aktīvs rīcības laiks. Un tas ir patiesi burvīgi, jo gan būs ko darīt, gan būs spēks un enerģija šīs lietas paveikt. Pie kam tādā vai savādākā izpildījumā, augstais enerģijas līmenis būs ar Skorpionu līdz 2014. gada augustam.
SKORPIONIEM IR TENDENCE PAVĒRST ENERĢIJU PRET SEVI (SEV PĀRMEST UN DZELT). NEESIET DEBĪLI/DEBĪLAS - ŠĪ ENERĢIJA IR TĀDA, KA JUMS MAZ NELIKSIES... TĀ JĀLIEK LIETĀ!!!

Pilnmēness (17.12.) pamainīs Skorpiona ikdienu, pie kam tas nāks kā pārsteigums. Decembrī Skorpionam ir vairāki zīmīgi notikumi, kas var ļoti pabīdīt lietas uz priekšu. Ap 13. decembri sakustas Neptūns un līdz ar to var fundamentāli atrisināties darba lietas vai (otrs variants) attiecības ar kaimiņiem/kolēģiem/draugiem/radiem. Līdz ar to var pavirzīties uz priekšu kāds projekts, kas negaidīti izmainīs ikdienu. Tās visas ir labas un vajadzīgas izmaiņas. Ap šiem datumiem 12.12.-17.12. neatgrūžat nevienu eksotisku cilvēku vai eksotisku ideju. Var nākt kāda ārkārtīgi vērtīgas ziņas vai palīdzība lietās, kas ļoti labvēlīgi var izmainīt dzīvi tuvāko pāris gadu garumā. Tāpēc esiet ļoti vērīgi un atvērti pret neparasto un pat eksotisko.
Mēneša pēdējā dekāde, svētki un janvāra sākums jums nereāli aktīvs un rosīgs laiks, kur būs ļoti daudz jākomunicē ar draugiem/kolēģiem un iespējami daudzi komandējumi. Tie, kas mācās - būs daudz ar mācībām/eksāmeniem saistītu jautājumu. Decembra pēdējā dekādē un gandrīz visu janvāri ir vērts uzsākt kādas jaunas studijas (ja tāda iespēja pastāv). Vispār, lielisks laiks izzināšanai un komunikācijai.
Decembris patiesi Skorpioniem ir enerģijas mēnesis. Decembrī būs saulgrieži (21.12.). Saule Skorpioniem izgaismos komunikāciju sektoru. Tad lūk, liela daļa enerģijas būs jāiegulda komunikācijā, lai sasniegtu savus mērķus. Jums jāpanāk, lai ieguldītā enerģija atmaksātos ar uzviju. Tālāk (janvāra beigas/februāris) fokuss jau nobīdīsies uz labsajūtu jūsu mājās/ģimenē. Tātad tam, ko jūs darāt tagad būs jābaro jūs emocionāli un fiziski nākamgad. Lai sokas un izdodas! Gaišu un saulainu jums Jauno Gadu! 2014. gads Skorpioniem ir patīkamo pārmaiņu gads. Daudzi Skorpioni atgriezīsies savās mājās, ja ir bijuši tālumos. No gada vidus nebijis uzplaukums darba/karjeras jautājumos. Skorpioni būs paši redzamākie pilsoņi visā zodiakā. Priekā!!!

Horoskops Lauvām decembrim.

Lauvām interesanti, dinamiski un, beidzot, pa vieglo! Diezgan ilgu laiku Lauvas dzīvojās ne pa savu stihiju - ūdeni, tagad sāk uzspīdēt pirmie saules stari. Un pats galvenais...
Pats galvenais, ka 07.12. atlaidīsies rokas bremze un Lauvas varēs sākt rīkoties un rosīties pa pilnu klapi! Marss - aktivitātes, dinamisma, agresijas planēta - ieiet jūsu aktivitātes sektorā uz veseliem 8 mēnešiem. Tur Marsam ļoti patīk un jums tas patiks.
Vienā sektorā Marss parasti uzturas aptuveni 2 mēnešus, bet tagad veselus 8!! Un, jo vairāk kāda planēta kkur 'aizķeras', jo vairāk spēka tā uzņem un izstaro. Lauvas tagad plosīsies uz nebēdu. Darbi, komunikācija, brāļi/māsas, kompjūteri un mašīnas, komandējumi tagad būs tās sfēras, kur būs daudz aktivitāšu un Lauvām būs daudz spēka, azarta un prieka ar šīm lietām nodarboties.
Mēness ass jums decembrī ir viena no gardākajām. Faktiski, tā ir vienkārši lieliska. Jauns mēness (02.12.) jums romantikas, bērnu, līksmības un azarta mājā. Ieplūdīs jauna, svaiga enerģija un, jo tālāk mēnesī, jo arvien vairāk draugu un draudzības. Kas gan var būt labāks par šo, ņemot vērā, ka nāk svētku sezona ar visiem svētku priekiem.
Decembris būs līksms mēnesis. Tiešām saule Lauvukiem sāk uzspīdēt. Ap pilnmēnesi noskaņas mainīsies. Lauvas sāks rūpēties par to, lai svētki būtu skaisti noformēti, kā jau Lauvām tas dažbrīd patīk. Jo skaidrs, draugi, māsas/brāļi, tuvinieki un kolēģi jāiepriecina un jāizbrīna ar košumu. Būs daudz patīkamu rūpju.
Īpatnējā kārtā, svētki un janvāra pirmās trīs nedēļas ir veselības laiks. Kā jau minēju, Lauvām būs pieejama dinamiska un gana ugunīga enerģija. Tagad Saule, Venēra, Merkurs un Neptūns lies savu gaismu tieši uz Lauvas veselības un ikdienas soļa sektoru.

Ja veselības jautājumos ir kādas aizķeršanās, tad var sagaidīt fundamentālu kustību pozitīvā virzienā šajos jautājumos. Ja ir kādas operācijas, procedūras, zobu labošanas utt., tad decembra pēdējā nedēļa un janvāra pirmās trīs nedēļas ir izcils laiks, jo vēlāk sākas visādi jauki attiecību jautājumi u.c. aktivitātes, kas prasa skaistumu un veselību.
Pats galvenais ir tas, ka sākot ar 2014. gada vidu sākas Lauvu laiks. Jums sāksies pilnīgi jauns 12 gadu izaugsmes cikls un tagad jau jāsāk gatavoties šai laimei, bet tam atkal vajag smukumu un veselību.
Lauvām 12. un 13. decembris ir nozīmīgi datumi, kurus jūs varat gaidīt kā savus personīgos Zsv. Kaisles dieviņš Eross iesoļo jūsu ģimenes un emocionālās labsajūtas sektorā. Būs jauna kaisle ģimenē un jauna kaisle jūsu dvēselē. Tas dzīvi izgreznos pilnīgi jaunā gaismā (teicu, ka saule jums sāk uzspīdēt). Tajā pašā laikā ļoti labvēlīgi savienosies divi kosmosa varenie: Saturns un Jupiters. Un atkal ģimenes un emocionālās labklājības/drošības sajūtas sektorā. Tās būs fantastiskas un sen nebijušas sajūtas un ļoti fundamentālas. Runa ir par nopietnu laimi. Tas ir kā pirmais randiņš un pirmā mīlestība. Tie Lauvinieki, kas pa vienam - ausis/acis vaļā un deguns gaisā. Laime staigā tuvumā.
Ap vecgada vakaru viss zodiaks jau būs sajucis prātā, bet tas īpatnējā veidā absolūti neattieksies uz Lauvām. Jūs varat droši gaidīt jauno gadu. Jaunais gads sāksies ar jaunu mēnesi (01.01.) un atcerieties, ka 2014. būs jūsu personīgais gads. Tāds, kāds nav sen bijis. Laimīgu jauno gadu, vissmukākie un cēlākie! Priekā!

Horoskops Jaunavām decembrim. Uzmanību visiem, decembrī Jaunavas bīstamas!!!

Nu jaunavas novembrī, iespējams, ir izceļojušās pa eksotiskām vietām vai arī satikušas eksotiskus cilvēkus, tagad atgriežas savā 'iemīļotajā' darbs-mājas režīmā. Pareizāk, Jaunavas ieies mājas-darbs režīmā.
Jauns mēness (02.12.) iepludinās jūsu mājās/ģimenē jaunu, svaigu enerģiju. Būs daudz drošāk un mīlīgāk, bet jo tālāk mēnesī,jo pieaugs darbs. Sākumā tas būs darbs, tad - Darbs, tad - DARBS un, visbeidzot, jau D-A-R-R-R-B-B-S. Pie kam, ne jau pašas Jaunavas izdomās, ka viņas grib pārgruzīties ar darbu. Darbs vienkārši būs.
Tālāk sāks sabiezināties krāsas. Jaunavas paliks (beidzot?) agresīvākas adekvātas samaksas jautājumos. Ja jau bezjēgā strādā, tad arī pienākas adekvāta samaksa. 07.12. notiek viens kosmiska mēroga brīnums. Aktivitātes un agresijas planēta Marss ieiet jūsu nopelnītās naudas un pašapziņas sektorā. Pie kam uz bezprecedenta ilguma laiku - uz 8 mēnešiem. Tas ir pilnīgi pietiekams laiks, lai savestu kārtībā savas finanses un savu pašapziņu. Spēka tam visam būs aumaļām.

Tad lūk, decembrī Jaunava strādās, Strādās, STRĀDĀS, līdz vienu dienu (ap saulgriežiem t.i. 21.12) Jaunava modīsies ar gaišu domu: ZB!!! Es te vergoju, vergoju, bet kāda mārrutka pēc?! Un Jaunavas dzīvē sāks velties (aumaļām) līksme. To enerģijas kraso nomaiņu jūs sajutīsiet pilnīgi noteikti. Tālāk viss vedina uz to, ka svētku sezona jums būs jautra (tas ir vismaigākais apzīmējums).
Jūsu prieka, līksmības, bērnu, sporta un azarta mājā sabrauc viss debesjums: Saule, Merkurs, Neptūns, Venēra. Pie kam Neptūns (šmigas dievs) tur mostas, bet Venēra - atplīst... Nu ko, jaukās, racionālās jaunavas - būs gadsimta izmēra jaunā gada svinības. Neko nevar darīt, dažkārt tas tā notiek. Pie kam... kost nāksies vēl visu janvāri. Uzēstās kalorijas tad varēs likvidēt janvāra beigās/februārī.
Bet ja nopietni, jums decembra pēdējā dekādē/janvāra pirmajās trijās nedēļās nereāls uzsvars uz prieku un izpriecām. Negribat/nevarat šnabi dzert, tad var iet dziedāt korī vai iet adīšanas pulciņā. Tāpat būs jautri un priecīgi.
Bet ja izvēlaties šmigot, tad te ir tas, kāpēc Jaunavas decembra beigās bīstamas - būs bik grūti ar mēra sajūtu. Es jau saprotu, ka priecīgā brīdī iedzerts šnabis tikai vairo prieku, bet kur mēs visi to prieku liksim. Un vēl, dārgās Jaunavas, iedomājaties, ka jums blakus ir kāds no kardinālajām zīmēm (Auni, Vēži, Svari, Mežāži)... Viņiem būs viedoklis, ka kādam te tādi prieki.
Vēl jau arī tas, ka kaisles/seksa dievs Eross mēneša vidū Jaunavām iepeld komunikāciju sektorā, bet tur darba kolēģi... eh, jautri.
12. decembri atzīmējat sev kalendārā, jaukie un jaukās Jaunavas! Darba vidē, tuvākā apkaimē (kaimiņos) vai starp jūsu radiem (it sevišķi brāļiem/māsām) notiks kkas ārkārtīgi labs, kas brīnišķā veidā ietekmēs jūsu dzīvi uz gadiem. Var parādīties kāda jauna un neparasti noturīga draudzība, kas būs arī daudzos jautājumos ļoti produktīva. Var uzlaboties/atjaunoties attiecības ar radiem. Tas būs kkas ļoti spēcīgs un gaišs, jo labvēlīgi satiekas Saturns un Jupiters, bet viņi ir debesjuma varenie.
Jaunavas. Decembra sākums ir - nu tā - nenojūdzaties ar to savu darbu, bet beigas ārkārtīgi jautras/vieglas. Neaizlidojiet kosmosā. Jaunais gads jums būs interesants. Jaunavas sievietes var diezgan masveidā palikt stāvoklī (kurām tas ir saistoši). Kopumā Jaunavām 2014. gadā - visādi sagatavošanās darbi. Mācības, vecu lietu pabeigšanas, jaunu lietu iesākšanas (sagatavošanās) utt. Un tad ba-bāc 2015. gadā sāksies īstais Jaunavu lidojums neredzētos augstumos. 2014. jums būs mierīgāks gads par 2013, īpaši gada otra puse. Būs tāds patīkams gads. Laimīgu Jauno Gadu visforšākās jaunavas!!


Horoskops Auniem decembrim.

Ir tā, ka dažiem veicas. Nomierinieties, jūs tie nebūsiet! Līdzīgi kā citām kardinālajām zīmēm (Vēzim, Svariem un Meža āžiem), es iesaku Auniem vērsties savā ārodbiedrībā un rakstīt sūdzības kompetentajiem orgāniem (vislabāk ap pilnmēnesi) par to, ka jūs nepiekrītat Marsa iestūķēšanā jūsu 7 (!!!) mājā uz veseliem 8 (!!!!!) mēnešiem. Ko tas izsaka?
Tas saka tikai vienu, ka sākot ar 07. decembri 8 mēnešus ultrapacietīgie auni no saviem vistuvākajiem dzirdēs viedokļus par sevi. 8 mēnešus jums ar lielāku un mazāku intensitāti jās smadzenes, pie kam ne tajā pašā draudzīgākajā veidā. Nu pasakiet man, vai tad šī ziņa nav tā vērta, lai rakstītu sūdzību? Sūdzība varētu izskatīties aptuveni tā: "Es, tāds un tāds Auns, dzīvojošs tur un tur, pilnmēnesī, oficiāli vēršos pie kompetentiem orgāniem ar lūgumu pārbīdīt Marsu pa vienu māju tālāk, citādi man jāj smadzenes!" Es domāju jums palīdzēs...

Ja nopietni, tad ir jāpaštuko, ko ar šo kosmosa figņu darīt, jo jautājums ir gana nopietns. Jo ilgāk planēta ir kādā mājā, jo vairāk spēka tā sasmeļas. 8 mēneši ir bezprecedenta ilgums. Marss ir aktivitāte, dinamisms, enerģija, nepacietība un agresija. Tagad tas, ar dažādu intensitāti, darbosies jūsu vistuvākās partnerības sektorā. Vistuvākā partnerība ir dzīves biedri, biznesa partneri utt. Nojaušat. Nav jau tā, ka tas būtu uzreiz traktējams kā kkāds nereāls ļaunums. Ir jāapgūst dinamisms attiecībās un autonomijas skaistums. Spēja rīkoties, pamatā balstoties uz saviem spēkiem. Spēja atbildēt par savu rīcību un aizstāvēt savu viedokli, ja jums ir taisnība un spēja atteikties no auniskās ietiepības, ja jūtat, ka šaujat greizi. Tieši auniskā ietiepība tagad būs tas gardums, uz ko tuvinieki lidos ar saviem viedokļiem kā mušas. Nu ko, Auni, jums Ziemassvētkos dāvanā mušu sitamā pletnīte, jo jūs jau labi zināt, ka pārsvarā gadījumos (aptuveni 99%) jums ir taisnība. Joki jokiem, bet ... dinamisms attiecībās būs spraigs.
Citas kosmosa cūcības. Ja citas Zodiaka zīmes brīvdienās priecāsies par puķītēm, rozītēm utt., tad Auni varēs priecāties par darbu un karjeras izaugsmi. Hahaha, jautri. Jums pilns (17.12) mēness ir aizņemtības sektorā. Pie kam tajā pašā dienā Urāns jums mostas vispersonīgākajā mājā Nr.1. Ja Urāns mostas, gaidiet pārsteigumus, šoreiz paši no sevis.
Jūsu darba lietu sektorā jau ir iekortelējusies nešpetnā mīlas dieviete Venēra. Viņa dažkārt ir jauka, bet dažkārt ir rijīga, it sevišķi, ja kkur ož pēc naudas. Un jo tālāk decembrī, jo pēc naudas odīs arvien vairāk. Es neteikšu, ka visiem auniem acīs decembrī mirgos dolāru zīmes, bet nu uz to pusi. Ir tāds kaisles dieviņš Eross... viņš jums 13. janvārī iebrauc tur, kur ir lielās naudas un citu cilvēku naudas, ā un sekss arī turpat. Kur iebrauc Eross, tur iebrauc jūsu kaisle. Nu ko, stilīgi svētki jums sanāks. Varēsiet raust milionus, klausoties Zsv dziesmiņas, bet tuviniekiem būs viedoklis par to, cik jūs sevi veltat darbam, un cik viņiem.
Principā decembris un janvāris jums var būt superīgi karjeras un naudas raušanas mēneši. Tuvinieki varētu arī bik savu viedokli pieturēt pie sevis. Auniem būs sen nebijusi pieeja viņu iemīļotajai uguns enerģijai, bet ja auns tiek klāt ugunij... uhh! Naudas varētu ieripot ne pa jokam.
To jūs, mīļie Auniņi, jau laicīgi saviem tuviniekiem paskaidrojat. Lai tuvinieki tagad jums maksimāli palīdz un atbrīvo jūs no sīkām rūpēm, lai jūs varat pilnīgāk koncentrēties uz darba/karjeras jautājumiem. Karjerā var notikt fundamentāli un ļoti pozitīvi izrāvieni, jo tur būs nereāli spēcīga enerģija. Sākot ar 13. decembri arī karjeras dzīles sakustēsies. Ja gribas mainīt darbu/nodarbošanās veidu un formu, tad decembris un janvāris ir superīgi. Tie kas meklē darbu, pielieciet tagad tam max pūles. Vajadzētu visam sanākt.

Nu ko, Aunīši! Sākas dinamisks un spraigs laiks. Ja pirmajā 2014. gada pusē vēl būs zināma nopietnība (tipa darbs utt), tad ar kādu jūliju/augustu jums veselu gadu pasakaina līksmība, romantika, bērni, bērnu prieks utt. Ārkārtīgi viegls laiks gada garumā. Laimīgu jauno gadu, buciņi! Esiet priecīgi!

Horoskops Dvīņiem decembrim.

Nu Dvīņuki, beidzot sagaidījāt SAVU laiku. Jauneklīgais un pa-agresīvais Marss jums azarta, prieka un radošuma mājā uz veseliem 8 mēnešiem! Pieļauju, ka novembrī esat jau izkarojušies pa mājām/ģimeni, tagad - gaiss tīrs un var doties ielās.
Mēness ass jums ļoti personīga decembrī. Jauna enerģija 02. decembrī līdz ar jauno mēnesi ieplūdīs jūsu vistuvākajās attiecībās. Ja tur kkas neštimmēja vai stagnēja, tagad ir gaidāma sakustēšanās, pie kam virziens ir no otra cilvēka uz jums. Pilns mēness ir jūsu vispersonīgākajā mājā - Nr.1. Ap pilnmēnesi tieši jūs būsiet VIP persona. Tas jau vēl nav viss.
Tieši pilnmēnesī mostas Urāns. Urāns mīl brīnumus un šoreiz brīnumus varēsiet sagaidīt no saviem draugiem. Var arī rasties kāda brīnumaina draudzība. Ļoti neparasta, vai arī tāda, uz kuru jūs pat cerēt nevarējāt. Varu pačukstēt, kur brīnumus vislabāk meklēt. Jums Eross ieiet aktivitāšu/sporta/veselības sektorā. Varbūt sadraudzējaties ar savu fizkultūras skolotāju...
Tagad par Marsu. Kā jau rakstīju - Marss uz 8 mēnešiem ieceļo tajā mājā, kur draugi, ballītes (arī profesionālās). Marss ir diezgan (maigi sakot) nepacietīgs pilsonis, kurš alkst pēc darbības. Dvīnis, savukārt, ir Zodiaka jautrītis un arī bik nepacietīgs elements. Saliekam kopā - sanāk viegla, pacilājoša, samērā bezrūpīga enerģija ar piedzīvojuma garšu. Ja kāds jums iepriekš ir teicis, ka 2013 ir jums labs gads, tad tas tā pa īstam Dvīņiem sākas ar 07. decembri. Dvīnis iesoļo savā iemīļotajā Džeimsa Bonda teritorijā, kur garlaicīgi nebūs nevienu sekundi.
Jo tālāk, jo interesantāk un dīvaināk. Ap 13. decembri Džeimsa Bonda teritorijā kkas fundamentāli sakustēsies. Stāsts ir par dzīļu Valdnieku Neptūnu, kas mostas jūsu kaisles, lielo naudu, kredītu, banku, ilgtermiņu līgumu un atdzimšanas mājā. Man nav ne mazākās nojausmas, kas sāks notikt, bet sāks notikt labas lietas. Ap saulgriežiem 21.12. viss sāks šajos jautājumos palikt skaidrs. Vismīklainākajā teritorijā iedegsies spoža gaisma, ko dos Saule.

12. decembris ir īpaša diena Dvīņiem. Ļoti labvēlīgus aspektus veido debesjuma varenie - Saturns un Jupiters. Un tas būs jautājums par darbu un atbilstošu samaksu. Te Dvīņiem būs labi momenti. Nauda tagad Dvīņiem būs diezgan svarīga, jo kontaktu ar draugiem būs daudz un, attiecīgi, aktivitāšu vēl vairāk.
Tagad sarežģītā sadaļa. Ziemas saulgriežos Saule iepeld Džeimsa Bonda teritorijā, kur jau ir iemitinājusies mīļā, jaukā mīlas dieviete Venēra. Venēra vispār ir arī zināma kuce, jo ir kāra uz saldumiem un rotaslietām. Tad nu lūk, viņa tagad pagriež, kā nu lai maigāk to pasaka - savu otru pusi. Kad mīlas dieviete pagriež savu otru pusi (līdz 31.01.2014), sākas visādi brīnumi. Nu pirmām kārtām, sāk nākt viltotas dāvanas (rolex made in...). Tad no pakšķiem sāk nākt ārā visa veida ex-loveri, bet jaunie loveri izrādās ne tie, par kuriem uzdodas. Ja nēsājat brilles, tad pēc 21.12. tās jānospodrina, lai jūs redzat to, kas ir, nevis to, ko jums saka, ka ir. Ja Šerloka Holmsa brillītes jums nav - aizņematies uz aptuveni 1 mēnesi.
Pašās mēneša beigās un uz Jauno gadu jūsu Džeimsa Bonda filmā parādīsies arī jūsu valdnieks - jautrais Merkurs. Nu tas saka tikai vienu, Jaunais Gads jums sāksies patiesi jautri. Varēsiet komunicēt līdz nemaņai. Tas saka arī citu lietu - ja jums ir jautājumi par līgumiem, kredītiem utt. tad tagad ir ok laiks ar to visu nodarboties un janvāris jums arī būs labs šajos jautājumos.
Starp citu, 2014. gada jūlijā jums sāksies vispār milzīgs komunikāciju bums, bet tas jau ir pavisam cits stāsts. Lai jums jautrs un ļoti priecīgs Jaunais Gads un mīlīgi Ziemassvētki! Priekā, Dvīni!

Horoskops Strēlniekiem decembrim.

GAIŠI. Nu nemaz jau neskauž: laimes putns uz pleca (ar visu lietošanas instrukciju), nauda nāks, jauns mēness 1-ajā mājā, Eross jūsu zemapziņā utt. Man žaba dušī tālāk uzskaitīt, bet nu labi - saņemšos. Man brālis Strēlnieks - viņš ir superīgs un gan jau savu mazo brāli neaizmirsīs.
Koroč Strēlnieki, decembrī jums būs labi. Un būs daudz laba. Novembris jums bijatāds utains, bet decembris ir bik savādāks. Krietni savādāks.
Pārmaiņas gaisā jūs jutīsiet jau ap 02. decembri, kad jauns mēness. Un šis ir jūsu personīgais jaunais mēness. Jūsu būtībā ieplūdīs pilnīgi jauna un svaiga enerģija. Daudz laimes Dzimšanas dienā!!

Un dzimšanas dienas jūs šogad nosvinēsiet, uhh - kā nosvinēsiet. 07. decembrī kareivīgais, jauneklīgais, seksīgais, nepacietīgais un agresīvais Marss braši iesoļo jūsu draugu mājās. Tas sola tikai vienu - jestras ballītes ar riska elementiem..., bet tagad saņematies. Tas viss tādā veidā noritēs veselus... 8 mēnešus!!!!!!! Mars parasti vienā zīmē ir max 2 mēnešus, bet te - 8! Ko tas dod? Jo ilgāk planēta ir kādā noteiktā zīmē, jo spēcīgāka tā tur paliek. 8 mēneši ir bezprecedenta ilgums Marsam. Nu tad arī - sarīkojiet bezprecedenta jautrības!! Nolieciet uz bāra letes kādu Svaru, lai sludina. Par apsargiem ņemiet itkā mierīgos Vēžus - tiem vajag kādu, ko piedauzīt. Nu un pilnu ballīti ar Dvīņiem. Tiem tagad zelta laiki.
Strēlniekiem tagad forši. Mēneša sākumā uzsvars ir uz viņiem pašiem. Safokusēt domas - ko paši Strēlnieki grib, kā grib, piemēram, svētkus svinēt utt. Mēneša otrā puse un janvārī uzsvars būs uz naudas lietām. Principā naudas lietām vajadzētu sekmēties samērā viegli. Nevajag tikai tapt pašpārliecinātiem pārāk. Lielie un glamūrīgie pirkumi ir jāveic līdz 21.12., jo vēlāk var nopirkt mēslu par lielu naudu, tipa rolex, made in ...
Ap pilnmēnesi gaidiet brīnumus. Es teiktu patīkamus brīnumus. Mostas varenais jokdaris Urāns un mostas viņš ballītei taisni pa vidu. Nu iedomājaties jums mājās ballīte, bet uz sofas atlūzis burvis. Tagad viņš ballītes vidū pamostas un lai ielektu atmosfērā un pievērstu sev uzmanību - viņš uztaisa kādu brīnumu. Forši, jo brīnumus viņš taisa bērnu, prieka, romantikas, radošuma un azarta mājā. Tur jau tie labākie brīnumi arī parasti notiek.
Decembrī Strēlniekiem superīgi aspekti, lai sakustētos nopelnītās naudas lietas. Tā nav nauda, kuru kkur dabū, tā ir nauda, kuru var nopelnīt. Pēc 13.12. šajā sektorā sakustas varenais dzīļu valdnieks Neptūns. Lietas, kas varbūt kādu laiku ir stāvējušas zināmā iesprūdienā, tagad būtiski var pavirzīties. Tas attiecas arī uz visiem projektiem, kas saistīsies ar radošumu. Un ar ko ir saistīts pats radošums? Pareizi! Ar seksualitāti. Bet decembrī gribēšanas patrons Eross viesosies Strēlnieka zemapziņā... nu domāsiet jūs par to, tipa - gribēsies. No tā tad arī radošums ceļas.
Strēlniek, decembrī tiešām ir nopietni jāpadomā par janvāri. Janvāris ir liels naudas mēnesis. Jums janvārī ir labi aspekti, lai slēgtu lielus līgumus, bet domāt jāsāk jau decembrī.
Kopumā sākas ugunīgi jestrs laiks. Parādās jau kkādas uguns enerģijas pazīmes un tas jums patiks! Vēlreiz daudz laimes Dzimšanas dienā! Laimīgu un erotisku, atvainojos - eksotisku, jauno gadu! Kaut gan ko es te daudz atvainojos - jaunais gads jums viegls, erotisks un ļoti eksotisks (gada otrā puse). Daudz laimes!!


Horoskops Svariem decembrim.

Hahaha... šis būs jautri. Kādu brīdi Svari varēja baudīt nosacītu mieru savā nosacītajā komforta zonā, tad tagad tam pienācis gals. Ja iepriekš komfortu jauca citi, tad tagad paši Svari sev jauks gaisu. Svari būs otra neadekvātākā zīme pēc Vēžiem. Jums jānēsā brīdinošās krāsās izdaiļota uzšuve - Uzmanību Svars!
Svari ir Zodiaka sakarīgie. No viņiem dziļi neapdomātas frāzes i' nedzirdēsi, bet ap 7. decembri Svariem iekodīs kāda muša. Marss ieiet jūsu 1-ajā mājā, tātad jūsos ieplūst nereāli daudz vitālās enerģijas. Svari paliks arvien nemierīgāki. Viņi sāks sludināt savu taisnību. Ap mēneša vidu runas jau paliks kaislīgas un sludināšana ies pa pilnu klapi. Tik daudz vitālās, pat nedaudz agresīvi maniakālās enerģijas, grūti atminēties, kad Svari būtu piedzīvojuši. Uz katras barikādes tagad stāvēs pa Svaram ar karogu rokās.
Ir jāizdomā riktīgi, kā šo šaustīgo, pusaudzīgo, agresīvo un ideālistisko enerģiju vislabāk izmantot. Svari sajutīsies ļoti DZĪVI, kas citiem liksies bik neadekvāti.
Mēness ass (jauns mēness 02.12 un pilns mēness 17.12) arī perfekti iekrīt aktivitātes asī 3. un 9. mājā. Tur ir darbs, komunikācija, ceļojumi. Pie kam virziens decembrī būs - no konkrētā uz pasaules plašumiem. Tas ir fantastiski, ja šo Marsa aktīvo un agresīvo enerģiju, kas jūsos ieplūdīs 07.12. un paliks ar jums 8 (!) mēnešus, izdotos savienot ar mēness asi, kura, kā jau minēju, decembrī ir aktivitātes, darba, komunikāciju un mācību ass. Ja izdosies palaist enerģiju konstruktīvi - super. Ja ne - sludināsiet no barikādēm, bet tad... tvaiķene, jo diez vai 8 mēnešus jums kāds ļaus nesodīti sludināt.
Svari, gaidiet 12. un 13. decembri. Tie ir jūsu fantastiskie datumi. Saturns savienojas ar Jupiteru un Neptūns mostas. Draud vai nu prēmija vai vismaz nopietns paaugstinājums darbā. Katrā ziņā tas ir kkas pamatīgs. Ja jums ir kādi iestrēguši jautājumi sakarā ar savām mājām/ģimeni, tad gaidiet pozitīvu sakustējienu.
Ļoti īpatnējas noskaņas valdīs Svariem mājās pēc saulgriežiem, principā visus svētkus. Mājās/ģimenē valdīs īsti Ziemassvētki. Svars kusīs, bet tad augstāk aprakstītais mušas kodiens atkal iedarbinās Svaru un dzīs uz barikādēm cīnīties par kkādu taisnību (iespējams darba vietā), bet pats dīvainākais tajā visā ir tas, KA SVARAM IZDOSIES IZCĪNĪT TAISNĪBU. Piemēram, ja kkas ticis pazaudēts, vai Svaram atņemts, Svars to spēs atgūt. Vienalga, kas tas arī būtu. Kaut kas vai kāds atgriezīsies Svara mājās/ģimenē.
Zsv un Jaunais gads, principā, ir diezgan tramīgi. Būs Marsa Plutona cīniņi. Varas spēles. Skaidrošanās, kā ir pareizi utt. Te nu ir tas, ka ļoti svarīgi ir palaist enerģiju jau laicīgi pareizajā gultnē un SVARIEM DECEMBRĪ BŪS ĻOTI DAUDZ ENERĢIJAS. Cita lieta, ka tā enerģija nav viegli savaldāma.
Šajā mēnesī Svari var cerēt uz vēl vienu - pavisam dīvainu lietu. Pilnmēness ielies savu burvīgo gaismu uz jūsu domas lidojumu un visa plašā un eksotiskā pasaule jums atvērsies (17.12). Tajā pašā dienā mostas brīnumu un pārsteigumu meistars Urāns. Viņš mostas jūsu vistuvāko attiecību sektorā. Viņš Svariem var sagādāt gana eksotiskus un šoreiz patīkamus pārsteigumus. Katrā ziņā žoklīti vajadzētu piefiksēt, ka neatkrīt pa plašu. Brīnums pilnīgi noteikti būs liels un nebijis.
Svariem sākas pagalam aktīvs laiks. Enerģijas būs daudz. Tā ir grūti savaldāma, bet kad tas izdodas - šī enerģija ir spēcīga un ļoti pat pielietojama. Ieceres lielas. Šis pilnīgi noteikti Svariem ir rīcības laiks. Pačukstēšu - sssss, nevieniem citiem nestāstiet, sākot ar jūliju jums jautrākais laiks pēdējos 12 gados. Laimīgu Jauno Gadu, jums Zodiaka sakarīgie!

Horoskops Vēžiem decembrim.

Nu ko lai saka, jums līdzpilsoņi?! Hana, palundra, help, sos, uwaga-uwaga... Koroč, svētki beigušies un sākas jauni svētki. Nu Vēži visiem parādīs, kur vēži ziemo.
A kas par lietu, jūs jautāsiet? A, kaut kādi idioti ir iestūmuši Marsu Vēžu 4-ajā (!!!) mājā, Svaros (!!!) uz veseliem 8 (!!!) mēnešiem. Šādai kosmosa cūcībai nav precedenta un ir jāsūdzas sargenģelim Jupiteram, bet nav jau kam sūdzēties, jo Jupiters guļ ciešu miegu. Nāksies vien pašiem ar visu tikt galā - vismaz sākumposmā. Un vēl tā maucīgā mīlas Dieviete Venēra (galīgākā zoss) arī atņirgsies līdz janvāra beigām. Pie kam... kad viņa kritīs? Ziemas saulgriežos (!), kad visu vēžu bieds - Saule izlies savu nekrietno gaismu uz Vēžu attiecību drupām. Ak, mēs nabadziņi - krabīši...
Bet!!!!!!!!!!! Vēži nepadosies!! Vēži sportos, lai uzkačātu muskuļus, kamēr citi rīs bulciņas un vaimanās, ka netiek vairs pēdējās drēbēs iekšā. Un tad Vēži ņirgs šiem nelaimīgajiem tieši sejā. Un kad tuvinieki prasīs: kas tev mīļais/mīļā noticis? Kāda muša tev iekodusi? Vēzis atbildēs: turi muti, ja negribi dabūt iekšās! (sākot ar 7.12. līdz nākamā gada augustam
Vēzis tā arī uzvedīsies).

Nu tad tā. Jauns mēness (02.12.) iekrīt Vēžu veselības, diētu, ikdienas, rutīnas un darāmo darbu mājā. Nu ko darīt - reizi gadā var arī pārskatīt savus darba un ikdienu paradumus. Vēži var sākt sportot un ieturēt diētu jau decembrī. Principā, tajā kkāda dziļa fiška ir, jo pilns mēness Vēžiem ir noslēdzošajā - 12-ajā mājā. 12. māja ir lietu nobeigumi, mūsu iekšpasaule un tipa kalpošana citiem. Itkā Vēži citiem jau tā visu laiku nekalpotu (Ko viņi tur debesīs domā?). Un?
Lūk, kas! Pilnais mēness iekrīt tajā pat dienā (17.12), kad Vēžu karjeras mājā mostas pārsteigumu meistars Urāns. Saliekam kopā. Ja, piemēram, esošais darbs jau sen ir zb un gribās kko jaunu, tad vajag sevi savest max labā formā (veselība utt), lai var uzsākt jaunu lēcienu. Tātad kopīgā loģika saka, jo labākā kārtībā būs Vēža veselība/forma, jo lieliskākas karjeras attīstības/nomaiņas iespējas spīd. Tie, kas bez darba, var ap pilnmēnesi spēcīgi sasparoties šajos jautājumos.
Vēžiem Marss (agresija/aktivitāte) tagad (sākot ar 07.12) ir un būs 8 mēnešus vērsts pret pašiem tuvākajiem/ģimeni. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē to, ka Vēzis aktīvi formēs un transformēs savu mājokli (arī psiholoģisko) un savu ģimeni. Vēži ir slaveni ar pasīvo agresiju, jo ir pārāk jauki, lai 3-stāvīgos teiktu atklātā textā. Tagad apkārt esošie iepazīs citu Vēzi. Mātes vārdi plūdīs no Vēža brīvi un nepiespiesti. Bet nu mīlestība uzvar visu (līdz 21.12.), kad mīlas dieviete Venēra aiziet ku-kū līdz janvāra beigām. Tad mīlestības uzvarēšanas iespējas krasi samazinās, bet sāks līst ārā visi iespējamie ex-loveri utt. Nu ko - jautri!
Nu var sākt saprast, ka Vēža rīcībā būs daudz agresīvās enerģijas un ar agresiju jāmāk sadzīvot. VĒLJOVAIRĀK - jo Vēzim tagad nāks nauda, ko varēs gan bāzt citiem sejā, gan izmantot kā pātagu attiecību risināšanā.
Vēzim decembrī būs diezgan revolucionāra pašapziņa. (Sen nebijusi). No lieliskajām ziņām jāmin to, ka Eross ieiet tur, kur viņam jābūt - Vēžu prieka, kaisles, azarta mājā. Uhh.
12. decembris un kāds laiks pēc tā ir brīnišķīgs. Saturns veido pozitīvu trīni ar snauduļojošo Jupiteru. Tas ir aptuveni tā, ka dusmīgais Saturns iet pie lieliskā Jupitera sūdzēties, ka kosmosa praktikanti ir ne to priekš Vēža sabīdījuši, bet tad atrod uz Jupitera nakts skapīša zīmi: "Visi, liekaties mierā! Ar Vēzi viss būs vislabākajā kārtībā. Mani netraucēt. Ja ko vajag - zvaniet Kaironam! Vēzim Ziemassvētku dāvana naktsskapīša atvilknē."
A atvilknē - stroķis. Bise. Pielādēta. Tā uz svētkiem. Dāvana Vēzim. Nu ja varat svinēt Pareizticīgo svētkus, vai ķīniešu Jauno Gadu - tas būtu labāk. Ja ne - šeit būs svētku svinēšanas noteikumi: punkts nr. 1. - nevienu idiotu sev tuvumā - 50km radiusā. Būs kautiņš. 2. Svētki vienatnē - mēdz būt lieliski. 3. Ģimene ne vienmēr ir pelnījusi to, lai svētkos Vēzis būtu līdzās utt. Nu, nojaušat. Svētkos visi šogad būs uzvilkti ne pa jokam. Vajag jau laicīgi nodrošināt maksimāli normālu svētku svinēšanas kompāniju. Un pat lai nav mikrodomas par braukšanu dzērumā!!! Visas Zsv un Jaungada dāvanas jānopērk līdz 21.12.

Milzīgs atbalsts Vēzim būs draudzīgais Neptūns. Neptūns ir varens. Viņš spēj sakustināt dzīles. Tagad (13.12.) Neptūns mostas. Neptūns palīdzēs Vēzim saprast kā pareizi lietot aktīvos un agresīvos impulsus. Neptūns var sagādāt ļoti interesantas atklāsmes. Un atceraties, ka Urāns sagādās pozitīvus pārsteigumus karjeras jautājumos, tāpēc jābūt ļoti labā formā. Nu ko, Vēzi, uz sporta zāli un lai veicas! Būs viss lieliski! Janvārī tā uzdzirksteļosiet!! Laimīgu un bagātu jauno Gadu!!!! Un jaunais gads būs Vēzim ĻOTI BAGĀTS!