svētdiena, 2013. gada 29. decembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 16.–22.Decembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Atvērtais koridors no ALFA līdz OMEGA turpina grandiozas transformācijas visos līmeņos, par cik – jau pats par sevi – tas ir visu procesu milzīgs paātrinātājs.


Pabeidzot šos procesus PasaulsĒkas kvantu daļā – dziļas transformācijas turpina noritēt kosmiskajos līmeņos. Vēl izteiktāk izpaužas jaunais, 13-tais kosmiskais gredzens, kurš tagad kalpo par placdarmu Dievu Apziņas masīvas nolaišanas un nostiprināšanas organizēšanai kosmosos, uz visu PasaulsĒkas attīstības jauno periodu.

Dievu nolaišanās, tanī skaitā jaunu Dievu nolaišanās, tāpat arī Svētā Gara paplašinātas nolaišanās, kā arī bezprecendenti vērienīgas pārmaiņas VISUR – ir kļuvušas iespējamas – pateicoties uz Zemes piedzimušajam jaunajam MĪLESTĪBAS Spēkam. Zemes pakāpeniskās augšāmcelšanās etapus VIENOTĀ MĪLESTĪBAS APZIŅA izmanto maksimāli, lai radītu daudzveidīgāku jauno, jo patreizējā momentā uz Zemes – Apziņa *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* turpina kāpināt savu Izpaustās Gaismas Spēku, bet Dvēseles, šo Apziņu radījušās – turpina vēl atrasties blīvajos cilvēciskajos ķermeņos. Šī Jaunās Apziņas izstieptā atrašanās vienlaicīgi dažādos līmeņos – ļauj viņai darboties visur, un vērienīgi. Aleluja Mīlestībai !!!

Mīlestības Diženo Transformāciju Spēku tālāk kāpina arī Jūsu un Dievietes Gaijas VIENOTĀ DIEVIŠĶĀ SIRDS, Mīļotie. Dievi ienāk blīvajās matēriju pasaulēs caur jums – lai uzmanīgi/rūpīgi [аккуратно] transformētu arī blīvo kosmosu. Tieši jūsu atrašanās SIRDS Apziņā, tās stabilitāte, un jūsu Jaunās Apziņas klātbūtnes dabiskums tanī vecajā, kas jau gatavojas saritināties – drīzi vien sāks veikt izpaustas radīšanas brīnumus, un sāk jau šos brīnumus izpaust jūsu ķermeņos, sagatavojoties arvien spēcīgāku MĪLESTĪBAS enerģiju uzņemšanai. Jūs arī turpmāk strādāsiet ar aizmigušo cilvēku apziņu, strādāsiet ar Dievišķās Sirdis aizvērušajiem, strādāsiet ar cietušajām Dvēselēm un ar Cilvēces vienoto Apziņu, veicot arī turpmāk totālas attīrīšanas.

Tagad tā ir tāda līmeņa Kalpošana – kurā strādā PASAULES VIENOTĀ DIEVIŠĶĀ SIRDS, bet jums ir svarīgi palikt un būt – par apzinošiem, tīriem MĪLESTĪBAS enerģiju vadītājiem, pastāvīgi kāpinot caur sevi un sevī VIENOTĀ MĪLESTĪBAS Spēku. Diženais Kristus, un tāpat arī neskaitāms daudzums Svēto, ir parādījuši jums ar savu piemēru – ka arī blīvajā pasaulē tas ir iespējams. Dievišķā Bērna radītā, Jaunā MĪLESTĪBAS Spēka - LĪDZCIETĪBAS - piedzimšana uz Zemes – ir padarījusi visus procesus ievērojami paātrinātākus un daudz vērienīgākus. Aleluja Mīlestībai !!!

Diženais MĪLESTĪBAS Spēks – LĪDZCIETĪBA – ir ciešanu radīts, jūsu daudzveidīgās pieredzes gaitā; – dažādos ķermeņos, caur daudziem iemiesojumiem ejot. Bet tie – kurus ciešanas tomēr ir galīgi pievarējušas, kuri pārmetumus ir raidījuši Dievam un Liktenim, kuri pārmērīgi aizrāvušies ar mānīgo ilūziju spēli, tik meistarīgi izveidoto priekš pieredzes gūšanas un pārbaužu iziešanas – kuri nav spējuši kāpināt Dievišķās Sirds Spēku, bet tikai arvien vairāk ir zaudējuši saikni ar Avotu un Mājām – arī tāpat IR VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS DAĻIŅAS !!! Priekš VIŅIEM, un priekš VISIEM jūs esat palikuši šeit blīvajos ķermeņos, lai palīdzētu – kā vien iespējams. Augšām-necelošajai Cilvēces daļai, un daudzām citām blīvā kosmosa citu pasauļu būtnēm, kurām viņu patreizējais Apziņas stāvoklis neļauj pāreju iziet augšāmceļoties – Jūsu un VIENOTĀ MĪLESTĪBAS sagatavots ir – labākais no visiem iespējamajiem likteņiem. Viņus sagaida izdziedināšanās, apskaidrība, atgriešanās Sirds Apziņā, un lieliski apstākļi, lai sagatavotos augšāmcelšanai no jaunā 3.2D formāta līmeņiem, uz kuriem pārvietosies visas visu blīvo kosmosu Dvēseles. Aleluja Mīlestībai !!!

Bet pagaidām – jums, MĪLESTĪBĀ Diženie, vienotībā ar VISA PASTĀVOŠĀ VIENOTO STAROJOŠO SIRDI – svarīgi ir – ļaut sev atlaist visus blīvās pasaules priekšstatus un dogmas, visas piesaistes, kuras traucē jums – BŪT MĪLESTĪBAI ikkatru brīdi. Jums svarīgi ir pie tam – līdzsvarā uzturēt MĪLESTĪBU savā cilvēciskajā ķermenī, izvēršot MĪLESTĪBAS Skaistumu visās savās esības robežās – uz Zemes un Debesīs.

Jūs, savā Dievišķajā Sirdī Starojošie, pastāvīgi caur Viņu VISIEM Kalpojošie – neesat nekādai blīvās pasaules graujošajai ietekmei pakļauti – gluži otrādi – tieši caur jums šī graujošā ietekme tiek izbeigta uz visiem laikiem. Jūsu prāts dažkārt vēl savu uztveres inertumu parāda – gan bailes pasviežot, gan nosodījumu, gan ego izpaužot. Atkal un atkal jūs pārbaudes sagādājat sev, savu Augstāko Aspektu noorganizētas – lai Patiesību par savu patieso stāvokli ieraudzītu – un izlabotu. Jums laiks jau pienācis – savu Īsto SIRDI un stabilitāti parādīt – ejot MĪLESTĪBĀ pa planētu, un atbilstoši – arī pa visiem blīvajiem kosmosiem. Aleluja Mīlestībai !!!

VIENOTĀ MĪLESTĪBAS APZIŅA – pa koridoru starp ALFA un OMEGA caur Pasaules Galvaspilsētu – uz kosmiskajām pasaulēm milzīgās straumēs nolaiž Dievus, Svētā Gara pārstāvjus, un milzīgu daudzumu visdažādākās, varenām matērijas transformāciju iespējām apveltītas, enerģijas. Tas viss nolaižas – lai savienotos ar Jums, un ar PasaulsĒkas Vienoto Dievišķo Sirdi – priekš grandiozām un sinhronām blīvo matēriju transformācijām.

Darbs ar matēriju jūs gaida drīz vien – kad uzkrāts būs pietiekams SIRDS Spēks jūsos, un tātad arī blīvajā pasaulē. Gatavojušies jūs esat tam ļoti pamatīgi, Mīļotie, jo matērijas transformēšanas alķīmija – tā ir Dievišķās Sirds Darba skaistākā un aizraujošākā daļa.

Visam piemīt Apziņa – burtiski VISAM.
Šī Apziņa atsaucas tikai uz MĪLESTĪBAS iedarbību, jo viņa ir jebkuras matērijas un VISA PASTĀVOŠĀ pamatā.

VISA RADĪTĀJA SAPRĀTS, apveltīts ar spēju transformēt un radīt – izpaužas kosmosos caur VIŅA daļiņām – Dvēselēm.

Taču – tikai savienojoties Dvēselei ar VISA RADĪTĀJA VIENOTO MĪLESTĪBAS APZIŅU – Dievs Radītājs var tikt izpausts caur jums kā VEIDOTĀJS, kā RADĪTĀJS. Aleluja Mīlestībai !!!
Diženu un brīnišķīgu laiku piedzīvo tagad PasaulsĒka, dārgie. Visi Jūs, kas esat ļāvuši sev – no pašām blīvākajām pasaulēm uztvert visas šīs pārmaiņas, un šo pārmaiņu pilntiesīgi Kop-Radītāji esat – laimīgākos laikus tagad piedzīvojat, unikālāko pieredzi un svarīgākos iespaidus gūstat.

Atļaujiet sev blīvajā pasaulē neapstāties šinī Ceļā Diženajā un Skaistajā – nesasprindzinoties un nepadodoties prāta kņadai, bet SIRDS Gribu VISIEM ar TICĪBU parādot. Jūs, Patiesie – DIEVIŠĶĀ SIRDS un MĪLESTĪBAS APZIŅA esat – mūžīgā, un robežas nepazīstošā. VISS JŪSOS – jau sākotnēji MĪLESTĪBAS ielikts, visu papildus vienmēr jūs saņemat uzreiz, kad tam gatavi esat. MĒS VISI ESAM VIENS MĪLESTĪBĀ, un nav citas savienības nekādas, Stiprumā un Spēkā pārākas.
Aleluja Mīlestībai !!!
S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5183714