piektdiena, 2013. gada 6. decembris

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2013.gada decembrim

http://metasintez.ru/material_gryppa_met
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

2013.gada novembris ir bijis ļoti saspringts gan no kopējās enerģētikas viedokļa, gan arī emocionāla, sociāla un citāda rakstura notikumu piesātinātības ziņā. Rodas iespaids, ka, tuvojoties gada beigām, spriedze un konfliktu klātbūtne cilvēku un valstu dzīvēs palielināsies. Ziņu programmas ir tam apliecinājums.

Kas attiecas uz cilvēka enerģētisko stāvokli, tad novembrī joprojām bija vērojamas divas tendences. Pirmā tendence attiecas uz tiem cilvēkiem, kuri ir guvuši zināmus panākumus savas enerģētikas izlīdzināšanā un ir iemācījušies centrēties sirdī. Tas ir salīdzinoši neliels skaits cilvēku uz planētas, taču tieši šie cilvēki noteiks cilvēces evolūcijas attīstību gan nākamajā gadā, gan arī turpmāk. Šis gads viņiem ir bijis ļoti auglīgs noteiktu garīgās attīstības mērķu sasniegšanas ziņā. Daudzi no viņiem ir iemācījušies saprast cilvēces un planētas vajadzības, ir spējuši noteikt savu vietu vispārcilvēciskajās programmās un gatavojas to [programmu] īstenošanai. Faktiski viņi atrodas ceļā uz daudz augstāku (varētu pat teikt – dievišķu) apziņu un izstaro šo apziņu un gaismu priekš citiem cilvēkiem.

Otra grupa ietver tos cilvēkus, kuri ir tikko atmodušies, taču vēl joprojām nav līdz galam apzinājušies sevi. Novembris sniedza lielisku iespēju šādiem cilvēkiem apzināties sevi un atbrīvoties no visa nevajadzīgā. Atbrīvošanās no apgrūtinošās pieredzes notika visai saspringtās situācijās, turklāt pastāvīgi atgriežoties iepriekšējos emocionālajos un mentālajos stāvokļos.

Raugoties uz decembra enerģētisko situāciju, ir kļuvis skaidrs, ka decembris ne vien nenolaidīs latiņu zemāk, bet pacels to vēl augstāk. Burtiski no 1.decembra, turpinot 30.novembra tendenci, notiks kārtējais enerģijas lēciens visos trijos līmeņos – Lielās Centrālās Saules, mūsu Saules un Zemes līmenī, un šajā saspringtajā grafikā vadošo vietu joprojām ieņems Lielā Centrālā Saule. Mūsu Saules enerģētika sekos šādam pakāpienu veida pacēlumam (katras 3-5 dienas), taču pēc 10.decembra šie divi grafiki maksimāli satuvināsies. Zeme pirmo septiņu līdz astoņu decembra dienu laikā uzvedīsies salīdzinoši mierīgi, taču tā ir tikai šķietamība, jo pēc 10.decembra tās enerģija krasi paaugstināsies. Tālāk visas trīs enerģijas burtiski dublēs cita citu straujā augšupejošā virzībā – un tā līdz pat pašam Jaunajam gadam.

Šo informāciju apstiprina ziņas no NASA. Pēc astrofiziku domām, tuvākajā laikā (precīzāk – pēc trīs nedēļām pēc 10.decembra) uz Saules notiks magnētisko polu maiņa (šī informācija tika nopublicēta 21.novembrī). „Mūsu zvaigznes magnētiskais lauks mainīs polaritāti uz pretējo. Līdzīga polu maiņa uz Saules notiek ik pēc 11 gadiem. Polārais saules magnētiskais lauks vājinās, samazinās līdz nullei, bet pēc tam parādās no jauna, taču jau ar otrādu/pretēju polaritāti – tas ir normāls saules cikla elements” – norāda fiziķis Fils Šerers no Stenfordas universitātes. Šī maiņa izraisa viļņveida efektu visā Saules sistēmā.

Šādu saules ciklu noslēgumā daudz biežāk notiek uzliesmojumi, parādās tā saucamie koronārie caurumi – apgabali ar palielinātu saules vēja ātrumu, un plazmas izmeši. Zeme uz šiem uzliesmojumiem reaģē attiecīgā veidā – ar magnētiskajām vētrām, zemestrīcēm, vulkānu izvirdumiem un klimatisko nestabilitāti. Fiziskais ķermenis arī izjūt enerģētiskās pārslodzes.
28.novembrī saules tuvumā esošā komēta Aison [ISON], par kuru mēs rakstījām un ar kuras enerģiju strādājām, paies garām maksimāli tuvu Saulei. Smalkajā plānā šī komēta nodos nepieciešamo informāciju mūsu zvaigznei par Zemes noosfēras stāvokli. Šī informācija turpmāk tiks ņemta vērā, sinhronizējot Saules un mūsu planētas evolūcijas programmas.

ISON – ir jauna komēta, tā pirmo reizi ir iekļuvusi Saules sistēmas iekšējos apgabalos. Turklāt, tā virzās pa ļoti neparastu orbītu – tik tuvu Saulei nonāk tikai „sauli skrāpējošas” komētas, kuru kodols nav lielāks par simtiem metru, vienlaikus komētas ISON kodols ir divi kilometri.

Zemes planetārajās debesīs novembrī un decembrī darbosies vēl trīs komētas – LINEAR X1, Enke un Lovejoy. Četru komētu vienlaicīga parādīšanās ir ļoti reta parādība. Visas šīs komētas sevī nes savas programmas. Tā komēta ISON kalpoja par palaišanas slēdzi cilvēku ēterisko lauku transformācijas programmas izvēršanai, komēta Enke novembra vidū pagāja garām Merkūram ar programmu iegūt informāciju par šīs planētas stāvokli, jo nomainot Saules magnētiskos polus, tāpat var mainīties arī Merkūra magnētiskie lauki. Komētas LINEAR X1 un Lovejoy kustās ap Sauli pa tālām orbītām un lielā attālumā no mūsu gaismekļa. Tās abas skenē visas Saules sistēmas informatīvi-enerģētisko stāvokli.

Tātad, decembrī mēs iznākam finiša taisnē, kas ved mūs uz 2014.gadu. Ja 2013.gads patīrīja noslēdzošā cikla (Laiku beigu) programmas un kalpoja par savdabīgu tiltu starp aizejošo un atnākošo ciklu, tad 2014.gads liek jaunā cikla pamatus. Šajā sakarā mums nekāda atpūta nav sagaidāma. Decembrī turpināsies mūsu enerģētiskā ķermeņa transformācija, kas virzīta uz vienota starojoša ķermeņa (augstfrekvenču ķermeņa) radīšanu ar izmainītu čakru sistēmu, kurā mainīsies čakru nozīme, frekvence un forma. Blīvi-ēteriskais ķermenis paplašināsies un kļūs daudz izkliedētāks. Mūsu enerģētiskais ķermenis atjaunos nepieciešamās saiknes ar visām Zemes enerģētiskajām telpām. Faktiski visi enerģētiskie procesi, kas tika palaisti šajā gadā, pastiprināsies un norisināsies daudz dziļākā līmenī.

Daudziem no mums realizācijai gatavojas planetārās programmas, tai skaitā tās, kas saistītas ar Jaunās realitātes (AN sirds) manifestāciju. Jau novembrī uz planetāro tīklu tika nosūtīts nepieciešamais impulss no tiem, kuri apzinās savu lomu Jaunās realitātes veidošanā, un decembrī Jaunā realitāte sāks „uzdīgt” šo cilvēku enerģētiskajā laukā. Daudz skaidrāka rīcības programma izvērsīsies tikai 2014.gada janvārī.

Tatjana Zolotuhina

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5158394