pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

Kuthumi 2013. gada 26. decembrī

Ja jūs nedomājat par Dievu, tad jūs atdalāt sevi no Dieva
Kuthumi  2013. gada 26. decembrī

ES ESMU Kuthumi.
Es atnācu šodien, lai runātu par galveno, kas jums ir vitāli svarīgs šajā laikā.
Kā jūs domājat, kas jums tagad ir pats galvenais?
Daudzi teiks, ka galvenais viņiem ir nauda. Citi teiks – veselība.
Daži runās par to, ka viņiem nepietiek mīlestības jūtu, ko viņi varētu just pret citu cilvēku.
Ir daudz kā tāda, ko jūs vēlētos, lai tas jums būtu jūsu dzīvē, un jums šķiet, ka tas jums ir pats galvenais.


Es nediskutēšu ne ar vienu no jums. Tāpēc, ka jūs paši izvēlaties, ar ko jums sākt nodarboties jūsu dzīvē. Es nenācu tādēļ, lai pārliecinātu jūs, ka tas, ar ko jūs esat aizņemti savā dzīvē, ir aplams vai nepareizs.

Es atnācu atgādināt jums, kas jums patiešām ir galvenais, un šis galvenais vairs neeksistē lielākās daļas iemiesotās cilvēces dzīvē. Protams, ka es runāju par jūsu vienotību ar Dievu.
Jūsu vienotības sajūtu ar Dievu, ar Dievu jūsos pašos, jūsu tuviniekos, draugos, vienotības sajūtu ar Dievu, kas ir katrā Dzīvības daļiņā, šo sajūtu cilvēce ir pazaudējusi.
Ja jums izdotos atjaunot šo vienotību, tad katrs no jums būtu laimīgs un nomierinājies. Jūs sajustu savu pilnīgu aizsargātību un mieru.


Vai nav tiesa, ka es uzminēju, kas jums patiešām trūkst jūsu dzīvē?
Jūs varat to dēvēt dažādi, bet tieši vienotības ar šī Visuma Radītāju un Viņa izpausmi katrā Dzīvības daļiņā jums pašlaik katastrofāli trūkst jūsu dzīvē.
Kāpēc tā ir iznācis?


Kāpēc jūs pazaudējāt jūsu vienotību?
Kāpēc jūs jūtaties vientuļi un neaizsargāti?
Kāpēc jūsu sabiedrībā dominējošās jūtas ir bailes?
Es esmu gatavs atbildēt uz šiem jūsu jautājumiem šajā manā Vēstījumā.
Tieši tādēļ es atnācu.


Sāksim ar to, ka jūs paši bijāt cēlonis atšķirtībai no Dievišķās pasaules. Katrā ziņā jūs jau daudzas reizes esat dzirdējuši, ka visā, kas ar jums notiek, jūs paši esat vainojami. Protams: tā ir šī visuma galvenā likuma – Karmas jeb atmaksas likuma galvenā tēze.

Visam, kas mums ir tagadnē, cēlonis ir mūsu pagātnes izvēlēs un rīcībā. Tas nozīmē, ka jūs paši esat cēlonis tam stāvoklim, kādā jūs un sabiedrība ir pašlaik, šajā laika momentā.
Kaut kad sen jūs spērāt pirmo soli sāņus no jums sākotnēji piemītošās vienotības. Šis solis bija virzīts uz atdalīšanās pusi. Jūs paši izvēlējāties lemt savu likteni. Un jūs izvēlējāties darboties saskaņā ar savām vēlmēm un tieksmēm.


Atbilstoši brīvās gribas likumam jūs darbojāties absolūti pareizi. Jūs mēģinājāt izpaust savu individualitāti atbilstoši tai piemītošajām tieksmēm un talantiem.
Šis jūsu izvēles moments bija pirms miljoniem gadu. Kopš tā laika jūsu apkārtējā materiālā pasaule ir mainījusies blīvuma palielināšanās virzienā. Tagad jūs visapkārt vērojat to, ko galvenokārt ir radījusi jūsu apziņa un darbības, ko jūs veicāt, pamatojoties uz savu brīvo gribu.
Kāpēc gan jūs nejūtaties laimīgi?
Kāpēc jums nav prieka?


Kāpēc jūs neesat mīlestības pārņemti, kas ir šī Visuma īpašība?
Vai ne tāpēc tā notiek, ka jūs paši sevi esat atrāvuši no Dievišķās pasaules?
Cik daudzi no jums dienas gaitā domā par Dievu? Par Dievu, kura klātbūtne ir visā radītajā un kas pēc būtības esat jūs iemiesojumā.
Ja jūs nedomājat par Dievu, tad jūs atdalāt sevi no Dieva. Šī jūsu pašu sevis atdalīšana no Dieva eksistē jūsu apziņā.


Mēs esam nonākuši pie vienkārša risinājuma: kā jums atgriezt jūsu vienotību ar Dievu un ar to saistīto miera, prieka, laimes un aprimuma stāvokli.
Jums vajag tikai pastāvīgi domāt par Dievu, lai atgrieztu Viņu savā dzīvē!
Šis risinājums ir ļoti vienkāršs: ja gribi būt laimīgs – tad esi tāds!


Tomēr tiklīdz jūs pieņemat šo vienkāršo lēmumu savā apziņā un tiecaties to izpildīt, tā jūsu dzīvē sāk notikt brīnumi vārda tiešajā nozīmē: viss ap jums sāk traucēt īstenot jūsu lēmumu kļūt vienotam ar Dievu. Pirmām kārtām jums sāk uzmākties jūsu pašu domas. Jūsu miesīgais prāts sāk piespēlēt jums idejas citu pēc citas. Jūs sākat domāt, ka būtu labi aizbraukt atpūsties pie jūras, pirms veltīt savu dzīvi Dievam. Vai arī jūs domājat, ka jums vēl par agru ierobežot sevi savā dzīvē, jo jūs pēkšņi sākat just mīlestību pret savu meiteni vai savu puisi. Vai arī jūs domājat, ka jums vajag sapelnīt pietiekami daudz naudas, lai jums būtu iespēja veltīt savu dzīvi Dievam.

Jūsu iekšējās vēlmes pievelk jums no izplatījuma iespējas jūsu vēlmju realizēšanai. Jums piezvana jūsu iemīļotais pēc vairāku mēnešu nesaskaņām. Vai arī jums piedāvā izdevīgu, labi apmaksātu darbu. Vai notiek vēl kaut kas. Un jūs aizmirstat par Dievu. Jūs iegrimstat savas apkārtējās dzīves rūpēs un iespaidos.

Nedomājiet, ka tas, par ko es tagad jums stāstu, ir kaut kas slikts un pelna vispārēju nosodījumu. Nē. Tā ir vispārīga situācija, kāda tagad ir izveidojusies pasaulē. Jūs visi, kas pašlaik esat iemiesojumā, esat situācijas ķīlnieki. Jūs atrodaties iluzoro spēku slazdā.
Ja no šī ilūzijas labirinta nebūtu izejas, tad ne es, ne kāds cits no Valdoņiem nenāktu un netērētu laiku, lai dotu savus vēstījumus.


Tomēr es uzstāju, ka katrs no jums, kas lasa mūsu vēstījumus, ir spējīgs jau šajā iemiesojumā samazināt iluzoro spēku darbību tiktāl, ka ne vairs viņi vadīs un manipulēs ar jums, bet jūs paši kļūsiet par sava likteņa saimniekiem.
Tieši tādēļ mēs nākam un mācām.


Patiesībā izeja no ilūzijas ir ļoti vienkārša. Šī izeja pilnībā atrodas jūsu apziņā.
Jūs pieņemat lēmumu izkļūt no iluzoro spēku iedarbības.
Jūs izpildāt šo savu lēmumu katru dienu no rīta līdz vakaram.
Ja jūs visu laiku ejat vienā virzienā, tad jūs sasniegsiet savu mērķi.


Bet, ja jūs katru dienu mainīsiet savas kustības virzienu un no rīta iesiet pie Dieva, bet dienas otrajā pusē apmierināsiet savas vēlmes, tad jūs nekad nesasniegsiet savu mērķi – vienotību ar Dievu.
Kas jums visvairāk traucē?
Jūs paši.


Jums vajag pārvarēt tikai sava miesīgā prāta pretestību. Tas ir galvenais, ko jums vajag izdarīt. Tam dotas patiesās garīgās prakses, kas palīdz jums saglabāt savu apziņu, pastāvīgi vērstu uz Dievu.
Jums katru dienu ir jāvelta laiks garīgām praksēm. Jūs nevarat izlaist nevienu dienu. Jo tad, ja jūs pārtraucat mīt pedāļus, kad braucat kalnā, tad jūs noripojat lejā kalna pakājē, un jums vajadzēs sākt savu braucienu no jauna.

Lūk, galvenie principi, kas jums palīdzēs, ja jūs esat pilni apņēmības atgriezties savā vienotības stāvoklī ar Dievu.
ES ESMU Kuthumi.

Tatjana Mikušina, 2013
Tulkoja Lauma Ērgle
http://www.sirius-riga.lv/