otrdiena, 2013. gada 3. decembris

Pārmaiņu dinamika

Meistars, ar Benjamina Krēmes starpniecību, 2013. g. 10. oktobrī
(no žurnāla Share International vācu versijas 2013. gada novembra numura)
 

Ja cilvēki varētu redzēt, kādi apbrīnojami notikumi šodien notiek daudzās vietās pasaulē, tad viņi zinātu, ka Pasludināšanas diena vairs nevar būt tālu. Viņi redzētu, kā cilvēki tūkstošiem iziet ielās un prasa pārmaiņas, labāku dzīvi un citādu nostāju dzīvē, kas viņiem un viņu ģimenēm garantē darbu un pietiekamu iztiku, medicīnisko aprūpi un līdzi runāšanas tiesības viņu pašu nākotnes izveidē.
 

Jau ir izstrādāti daudzi plāni, kuriem ir jāizteic šīs idejas; visā pasaulē grupas un indivīdi formulē kādas jaunas pasaules pamatlīnijas. Daži ir pārāk histēriski, lai varētu tikt ņemti nopietni, bet daudzi ir labi pārdomāti un sniedz vērtīgus priekšlikumus, kā nepieciešamās pārmaiņas var tikt ieviestas.
 

Mēs, jūsu Vecākie Brāļi, esam šo procesu ļoti iedrošināti, jo tie iespaidīgi parāda, cik ļoti cilvēki ir gatavi pārmaiņām. Dabiski, ka vēl ir daudzi, kam ir bail no nākotnes un kuri bīstas pārmaiņu, bet transformācijas spēki tagad ir tik stipri, ka pārmaiņas notiks arī tad, ja viņi tās vēl nevar pat iedomāties.
 

Šie transformējošie spēki tagad virza cilvēku miljonus visā pasaulē uz to, lai priekšstatītu labāku dzīvi: dzīvi, kurā miers, taisnīgums un dalīšanās ieņem pienācīgu vietu.
 

Arī mums ir mūsu plāni, kurus mēs liksim priekšā cilvēkiem. Cilvēku brīvā griba nekad nedrīkst tikt ignorēta, un šis likums nosaka arī ātrumu, ar kādu šie plāni tiks pieņemti. Šādā veidā dzīves transformācija uz zemes var notikt ar traucējumu minimumu. Katrs solis tiks cilvēku pārbaudīts, tā ka viņi paši noteiks pārmaiņu ātrumu.
 

Nevar noliegt to, ka ne visi ir gatavi šai transformācijai, bet nepieciešamība pēc cita un miermīlīgāka dzīvesveida ir tik liela, ka kaut kam vajag mainīties, soli pa solim un sakārtotā veidā. Tikai tā var novērst katastrofu.
 

Kad šaubīgie redzēs, kādas priekšrocības ir saistītas ar šo metodi, tad viņi labprāt pieņems jauno mieru un harmoniju, kas sāksies uz zemes.


http://www.draugiem.lv/#/user/2871393/blog/?p=11103911