otrdiena, 2013. gada 24. decembris

Kungs Surija 2013. gada 22. decembrī

Mainot sevi, jūs mainīsiet savu apkārtējo pasauli
Kungs Surija 2013. gada 22. decembrī

ES ESMU Surija.
Es ļoti priecājos par jauno tikšanos ar jums! Katru reizi, kad tiek dota iespēja pārvadīt manu Vēstījumu jūsu pasaulē, es izjūtu prieku un saviļņojumu.

Mīļotie, jūs pat nevarat iedomāties visu jums dotās žēlastības lielumu: saņemt mūsu Vēstījumus, kas nāk cauri pasaulēm un cauri mūsu sūtņa ķermeņiem.

Jūsu apziņas stāvoklis neļauj jums līdz galam aptvert un saprast notiekošā Dievišķā brīnuma pakāpi. Ja es būtu jūsu vietā, tad es padomātu par to, kāpēc šī Dievišķā Žēlastība, šī dispensācija, šis Dievišķais brīnums notiek tik ievērojama laika perioda ilgumā.

Viss ir izskaidrojams ļoti vienkārši, mīļotie: Debesis ir norūpējušās par situāciju, kāda izveidojusies uz Zemes, un izmanto katru iespēju, lai novadītu Dievišķās enerģijas jūsu pasaulē.

Katrs mūsu vēstījumu cikls pārvada jūsu pasaulē milzīgu daudzumu Dievišķās enerģijas. Mēs izmantojam katra tāda cilvēka pārvadītājus, kas lasa mūsu vēstījumus un kas pat mazākajā mērā ir attīrījis savus ķermeņus.

Nav nozīmes, kur uz zemeslodes atrodas cilvēks, kas gatavs uztvert mūsu enerģijas. Mēs atnākam taisni pie jums, izmantojot interneta iespējas. Un Dievišķās enerģijas nektāram ir iespējams iziet caur jūsu ķermeņiem un piesātināt telpu ap jums tieši tajā vietā, kur jūs atrodaties.

Tādējādi mēs piesātinām planētas Zeme telpu ar mūsu enerģijām. Šis ir viens no iemesliem, kāpēc mēs turpinām dot mūsu vēstījumus. Ir ļoti maz iemiesojumā esošo cilvēku, kas ir spējīgi saglabāt savu apziņu Dievišķā līmenī. Tālab mūsu vēstījumi ir palīdzība jums, palīdzot kaut vai īslaicīgi paaugstināt jūsu vibrācijas un tuvināt tās Dievišķam līmenim.

Jūsu pasaule ir spogulis, kas atspoguļo jūsu apziņu. Tātad palīdzot jums saglabāt apziņu augstā līmenī, mēs mainām jūsu apkārtējo pasauli.

Salīdzinājumā ar to ietekmi, kādu uz jūsu apziņu atstāj plašsaziņas līdzekļi, protams, mūsu ietekme nav tik liela. Mēs nevaram radīt konkurenci jūsu plašsaziņas līdzekļiem. Parasti viss, ko cilvēks ielaiž savā apziņā no televīzijas raidījumiem, interneta, citiem jūsu pasaules informācijas avotiem, nogulsnējas cilvēka zemapziņā un saduļķo  tīrās Dievišķās enerģijas plūsmu. Tāpēc cilvēces lielākā daļa pašlaik nav spējīga pārvadīt Dievišķās enerģijas jūsu pasaulē. Un tāpēc jūsu pasaule cieš no hroniskas Dievišķās enerģijas nepietiekamības. Tāpēc cilvēce izjūt nekvalitatīvus apziņas stāvokļus, depresiju, naidu, agresiju.

Izjūtot nekvalitatīvus apziņas stāvokļus, cilvēks neizbēgami gremdē sevi un savus tuviniekus ilūzijā, kas atspoguļo viņa nekvalitatīvos apziņas stāvokļus.
Jūsu pasaule ir atspoguļota pasaule, iluzora pasaule. Viss jūsu pasaulē pievelkas pēc vibrācijām. Pastāvīgi gremdējot sevi nekvalitatīvos apziņas stāvokļos, jūs piesaistāt sevi nekvalitatīvai ārējai ilūzijai.

Jūs saprotat, mīļotie? Viss, kas ir jūsu apziņā, automātiski parādās ārpus jums kā jūsu apkārtne. Ja jūs pastāvīgi esat iegrimuši jaunāko ziņu pasaulē, kur ir vardarbība, agresija, revolūcijas, masu nemieri, tad pēc kāda laika tas viss sāk parādīties ap jums jūsu dzīvē.

Tādējādi cilvēce arvien dziļāk un dziļāk gremdē sevi nedievišķīgā realitātē.
Tāpēc pašlaik vienīgā palīdzība, kas var tikt sniegta cilvēcei, ir mūsu vēstījumi un mūsu enerģijas, ko mēs pārvadām jūsu pasaulē ar mūsu vēstījumiem.

Daudziem no jums radīsies jautājums: "Kā gan var mainīt pasauli vēstījumi, ko lasa nedaudzi cilvēki no miljardiem, kas dzīvo uz Zemes?"

Mīļotie, mēs nekad netērējam Dievišķo enerģiju veltīgi. Katra Dievišķā Žēlastība tiek rūpīgi izvērtēta Visuma Augstākajās Padomēs, pirms tā tiek dota.

Mūsu smalkās enerģijas spēj neitralizēt milzīgu daudzumu jūsu pasaules negatīvās enerģijas. Tāds ir mūsu darbs, noturot līdzsvaru uz planētas. Katrs no jums var pievienoties šim gigantiskajam darbam Zemes cilvēces glābšanā.

Ar kopīgām pūlēm mēs mainīsim situāciju uz planētas. Jums pietiek katru dienu lasīt vienu mūsu vēstījumu, ko mēs esam devuši caur mūsu sūtni, pēc kārtas tādā hronoloģiskā secībā, kādā tie tika doti.

Mūsu vēstījumi spēj mainīt jūsu apziņas stāvokli, un neatvairāmi jūsu apziņas izrmaiņām sekos jūsu apkārtnes pārmaiņas. Mēs nevaram iepriekš prognozēt situāciju tāpēc, ka mēs nezinām, cik cilvēku atsauksies mūsu aicinājumam un lasīs mūsu vēstījumus. Ļoti svarīgs ir stāvoklis, kādā jūs uzsākat lasīt mūsu vēstījumus. Tālab, lai jūsu darbs būtu maksimāli efektīvs, jums vajag noskaņoties uz mūsu vēstījumu lasīšanu un lasīt tos tikai visaugstākajā stāvoklī, uz kādu jūs esat spējīgi. Tikai tādā gadījumā jūs spēsiet pārvadīt Dievišķo enerģiju jūsu apkārtējā pasaulē.

Lai jūs saskaņotos ar mūsu pasauli pirms mūsu vēstījumu lasīšanas, jums ir dots vairāk nekā simt instrumentu, kuru apraksti ir mūsu vēstījumos. Vairākus instrumentus, piemēram, rozārijus vai meditācijas, Sūtne pierakstīja pēc mūsu lūguma.

Lai noskaņotos uz mūsu vēstījumu lasīšanu, jums nepieciešams vismaz stundu pirms vēstījuma lasīšanas veltīt garīgajam darbam.

Nav obligāti jāizmanto visi dotie instrumenti. Izvēlieties to, kas jums vislabāk piemērots: īsās lūgšanas, rozārijus, meditācijas, filmas.

Uzsāciet vēstījumu lasīšanu tikai tad, kad jūs esat pilnīgi harmonizējuši visus savus ķermeņus, domas un jūtas.

Mainot sevi, jūs mainīsiet savu apkārtējo pasauli.
Nedomājiet, ka jūsu apziņas mainīšanas darbs būs
 viegls.  Jums būs vajadzīga visa jūsu apņēmība, lai izpildītu visus Valdoņu norādījumus, kas ir mūsu vēstījumos.

Pirmajā vietā būs atteikšanās no kaitīgajiem ieradumiem, arī no nekvalitatīvas mūzikas klausīšanās, no seksuālās enerģijas ļaunprātīgas izmantošanas, atteikšanās no televīzijas skatīšanās un nekvalitatīvas informācijas internetā.
Jums būs vajadzīgs viss jūsu gribas spēks un apņēmība, lai ietu savas apziņas mainīšanas Ceļu.

Tikai tie, kas spēs izpildīt mūsu rekomendācijas un lūgumus, varēs sasniegt balvu – klātbūtni Dievišķajā pasaulē, Dieva valstībā kā izpausmē ārpus jūsu iekšējā apziņas stāvokļa.

Es biju ar jums šajā dienā.

ES ESMU Surija.

Tatjana Mikušina, 2013
Tulkoja Lauma Ērgle
http://www.sirius-riga.lv/dokumenti/diktati2013-12/22-12-2013.doc
http://www.sirius-riga.lv/