pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

Laiks 30.12.2013. – 11.01.2014.

Vilnis Ix – Ahaw – Kimi (30.12.2013. – 11.01.2014.)

Ir sācies jauns vilnis! Vilnis, kurš pilnveidos mūsu gribu un pilnveidos mūs pašus ceļā uz mērķi.

Šī viļņa galvenā tēma ir pilnveidošanās un augstākā izpausme ir prieks. Tamdēļ mums ir jāpilnveidojas ar prieku un jāpriecājas par to, ka sanāk kļūdas un nepilnības, jo tieši šīs kļūdas ir tās, kas mūs pilnveido.

Ix enerģija ir mistiska un maģiska enerģija, kas padarīs šo vilni mistisku un brīžiem pat neizprotamu.

Šī viļņa galvenā tēma ir pilnveidoties, griezt nost sev lieko un nevajadzīgo, kļūt brīviem un ļauties Dieva dotajiem impulsiem, kuri vedīs mūs uz mērķi un, lai paceltos jaunā līmenī, mums nāksies palaist visu vaļā un beigt šo vilni pilnīgā bezsvara stāvoklī. Bezsvara stāvoklis būs no tā, ka pilnīgi visu palaidīsim vaļā, lai sajustu to, ko patiesi gribam. Šis bezsvara stāvoklis ir tas, no kā sākas viss jaunais un tas visvairāk būs izjūtams uz šī viļņa beigām.

Šajā vilnī stabilitāti mums dos pārliecība par sevi, griba uzsākt ko jaunu un virzīt to uz realizāciju, kā arī iedzīvināt savas idejas. Tātad, lai justos stabili, mums ir jāgrib un jādara tas, ko gribam.

 Šī viļņa darbība savā ziņā ir pasīva, jo darbībā ir Dienvidu enerģija. Tas nozīmē to, ka šajā vilnī mums ir tikai jāierauga rezultāts un tas jau sāks tapt. Svarīgi būs it visā ieraudzīt patiesību un piepildīt to ar mīlestību tā, lai pašam un citiem ir liels prieks un gandarījums. Komunikācija šajā vilnī notiks caur sajūtām - mēs jutīsim labāk apkārtējos un visu to, ko varam un nevaram teikt, ko varam darīt ko ko nevajag darīt – it viss, saistīts ar apkārtējo pasauli, cels mūs spārnos, ja ļausimies savām sajūtām.

 Šajā vilnī pilnveidosimies, ieraudzīsim patiesību, lai nogrieztu lieko un atbrīvojušos vietu piepildītu ar mīlestību, kura dos mums brīvības sajūtu it visā un tas mūs iepriecinās un atjaunos mūsos enerģiju, lai mēs spētu palaist visu vaļā un atbrīvotos no visa liekā, kas traucē mūsu dzīvē.

Šis vilnis ir tas, kas iesāk Jauno 2014.gadu! Un pēdējā gada diena ir 31.decembris, kas ir 2 MEN diena! Šī diena apkārtējā pasaulē ietekmēs it visu, tamdēļ pacelsimies vecgada vakarā spārnos un lidosim uz to vietu, kur gribam būt savās sajūtās! Ļausimies sajūtām un nedomāsim ar prātu, kas ir vai nav pareizi, atstāsim visus vecos uzskatus un ierobežojumus pagātnē, lai ielidotu jaunā tagadnē! Un jau 01.janvārī iesāksim gadu ar patiesības liesmu savā sirdī ! Viss gads būs patiesības gads, kas izgaismos it visu tumšo un atnesīs patiesību it visās tēmās! Tamdēļ būsim patiesi pret sevi katrā darbībā un viss gads nesīs patiesību katrā mirklī un situācijā!

Mīlēsim sevi un piepildīsim savu dzīvi un visu ap sevi ar tīru, gaišu un siltu mīlestību, lai pilnveidošanās un attīstīšanās nebūtu tik skarba un nepatīkama. Dzīvosim uz izdzīvosim šo vilni ar prieku un viss notiks.

Jauns gads un jauns lidojums – ļausimies celties spārnos un mīlēsim sevi ikkatrā dienā, stundā, minūtē un sekundē! Un lidosim tajā virzienā, kurā sirds mūs ved!


Visuma laika un telpas radošā alķīmija