sestdiena, 2013. gada 21. decembris

Lorena Gorgo: 1000 sauļu mirdzēšana. 12:12 – 21:12

2013.gada 12.decembrī
 
http://thinkwithyourheart.com/11490/radihttp://ianlisakov.ucoz.com/publ/perevody
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


2013.gads piespieda mūs atlaist tik daudz... Taču tikai tā mēs varam iegūt vēl daudz vairāk. Viss gads, līdz pat Rudens Saulgriežiem (bet dažiem arī vēl ilgāk) ir bijis absolūti nežēlīgs un nepielūdzams savā apvienojošajā spēkā, īpaši tiem, kuri būvē savu ceļu, balstoties uz to, attiecībā uz meistarības stāvokli ļoti prasīgo, apziņas stāvokli, kāds ir nepieciešams, lai aktivizētu 13-to DNS pavedienu, kuru Plejāžu Septiņas Māsas dēvē par mūsu „MĪLESTĪBAS pavedienu”.

 
Šis Mīlestības pavediens ir bijis un ir viss mūsu planētais un tiem, kuri iet pirmajās rindās, strādājot pie jaunas, integrētas „garīgā cilvēka” realitātes. Šie bezbailīgie cilvēki, kuri spēj pieturēties pie neitrāla, apvienojoša (13-tais pavediens/čakra) MĪLESTĪBAS principa, ir bijuši un joprojām ir atbildīgi par universālās MĪLESTĪBAS harmonijas nostiprināšanu uz planētas, modernizējot cilvēci un visu fizisko matēriju līdz 13-tajai frekvencei, kas nepieciešama mūsu kā sugas pārejai. (Nopietns izaicinājums visiem jums – MĪLESTĪBAS kareivjiem).

Tur, kur 12/12/12 un 21/12/12 iniciēja planētas Vienotības Kristāliskā Režģa, sarežģītu Ģeometrisku Gaismas Rakstu, kuri pulsē universālajā MĪLESTĪBAS enerģijā (13-tā harmonija) caur mūsu fiziskā ķermeņa un Zemes ķermeņa asinsrites sistēmu, veidošanas pabeigšanu, tur 12/12/13 un 21/12/13 plāno pabeigt garīgi-iemiesoto aktivizācijas procesu.

Atgādinājuma vietā: mūsu 13-tais pavediens tika man aprakstīts kā gaismas enerģija, kura, būdama reiz aktivizēta, ļauj universālajai MĪLESTĪBAI savīties ar mūsu 12-mit pavedienu DNS sistēmu, nododot mūsu oriģinālo Dievišķo šablonu fiziskajam, mentālajam un emocionālajam ķermeņiem un piepildot katru šūnu ar augšāmceltā Kristus apziņu. Citiem vārdiem sakot, DNS 13-tais pavediens – tas ir vadošs saprāts, kas satur visu informāciju, kāda nepieciešama (fiziskajai) dzīvei augšāmceltā meistarībā. Gaismas kodi, kas ir specifiski šai 13-tajai (augšāmcelto) frekvencei, tika aktivizēti portāla 12/12/12-21/12/12 laikā un mēs esam pavadījuši visu 2013.gadu, integrējot šis frekvences, lai iemiesotu šos kodus fiziskajā formā un lai tos apgūtu.

**************************************************************************************
 

Ceļojums pie MĪLESTĪBAS

Tātad, šī 12-mit mēnešu pāreja cauri (13-mit) uztveres nevainojamības un sirds tīrības enerģijām ir bijis grūts uzdevums, kas uzticēts tikai pašiem drosmīgākajiem kareivjiem, tiem, kuri atrodas šeit, lai iesētu sēklas un vestu cilvēci pretim tās liktenim Vienotībā. Šīs neaprakstāmi drosmīgās Dvēseles, kuras ievietotas tīrā Dievišķās MĪLESTĪBAS mirdzumā, atrodoties nebūt ne drošās pasaules vidū, kas joprojām ir iegremdējusies sadalītībā, ir  ne vien spējušas izturēt, bet pat spējušas paveikt vislielāko no varoņdarbiem – pārvarēt šķietamo atdalītību no Avota.

Mēs tik daudz esam uzzinājuši par sevi, īpaši par to, kas attiecas uz MĪLESTĪBU, kādu izjūtam paši pret sevi un kādā dalāmies ar citiem, sevi vienlīdz MĪLOŠIEM. Mēs esam mācījušies no sava triumfa un caur pastāvīgu pabīdīšanu/izstiepšanos – lielāku spēju pieņemt to, ka šī MĪLESTĪBA ir daudz vairāk par savas vērtības un vērtīguma izpratni, ka tā ir arī disciplīna, varonības akts, pārliecinātības par sevi, pastāvīgas apzinātas izvēles un vistīrākais Dievišķās sevis pašu nozīmīguma apzināšanās akts.


Mēs esam uzzinājuši par šo rodošos iekšējo spēku, sajūtot spēju aizstāvēt sevis pašu patiesumu un nesatricināmību tik daudzu viesuļu un vētru laikā, kas sparīgi veļas cauri mūsu dzīvēm šajā gadā, dažos gadījumos sagraujot jebko un visu mūsu pagātnē uzbūvēto, lai mēs spētu efektīvi būvēt savu nākotni uz droša patiesības pamata, bez jebkādiem izņēmumiem.

Brīžiem mēs atradāmies pilnīgu gruvešu vidū, daudzo MĪLESTĪBAS bumbu atlūzu ievainoti, kuras mums tikušas atsūtītas, lai sadedzinātu jebkuras mūsu veco dzīvju paliekas, jebkādas dualitātes atliekas. Un, kad mēs kapsētā šķirojām to, ko mēs agrāk esam zinājuši un „domājuši”, ka esam MĪLĒJUŠI, atlikušos [tā] fragmentus, mēs konstatējām, ka mums nav atlicis nekas cits, kā vien MĪLESTĪBA uz savu patieso „Es”, uz savu patieso būtību. Un, lūk, tagad, kad  mēs beidzot esam atgriezušies pie mūsu vienīgās patiesās MĪLESTĪBAS Avota, mēs jau esam pilnībā gatavi pacelties, kā daudzinātais Fēnikss no dedzinošiem mūsu pagātnes pelniem. Misija ir izpildīta.
 


**************************************************************************************

12:12 – 21:12

Interesanti arī, ka tikai vakar Padome [Plejādiešu Augstākā Padome - PAP] pauda sajūsmas pilnus „apsveikumus sakarā ar oficiālu finiša līnijas sasniegšanu!”. Es biju paredzējusi/pieņēmusi, ka viņi ar to domā šī šausminošā transformējošā gada noslēgumu, taču viņi turpināja uzstāt uz to, ka tās ir Beigas ar lielo burtu, ka mēs esam pietuvojušies momentam, kad varam iekšēji sajust „tūkstošs sauļu mirdzēšanu”.

Konkrētāk, viņi runāja par pāreju 12:12 – 21:12, kad, kā viņi teica, mūsu Iekšējais Dvēseles Starojums tiks efektīgi aizdegts, aktivizējot Merkabu, saplūstot ar mūsu Monādi un kļūstot Vienots ar mūsu Kristus aspektu.

„Portāls 12:12 aktivizē tos, kuri ir gatavi „aizdegties” un kļūt par „mirdzošo” vēstnešiem, par fizisku pierādījumu pareģojumam.
 

Pārejas (12:12 – 21:12) laikā jūsu ķermenis,  prāts un Dvēsele atbilstoši saskaņojas, harmoniskā līdzsvarā un  svētā savienošanā ar Avotu. Pēc Saulstāvjiem daudzi no jums atdzims tajā, ko mēs saucam par „iemiesoto Kristu” – PAP

Padome arī norāda uz to, ka līdztekus tam, ka mēs gatavojamies „aizdegties kā tūkstošs saules”, mēs arī sajutīsimies ļoti „Mājās” esoši savos fiziskajos ķermeņos, daudz pārliecinātāki Zemes plānā, kā jebkad agrāk, un šis jaunais iemiesošanās līmenis nodrošinās mūsu pilnīgo saikni vienlaicīgi gan ar Zemi, gan ar Visumu, attiecīgi ar mūsu cilvēcīgumu un Dievišķumu.

 Atcerēšanās/Atmiņu decembris.

Pēc visa pateiktā, pēc tik daudziem mūs situšajiem mēnešiem un daudzām smagām mācību stundām, kas no tā gūtas, - paraugieties uz mums! Mēs vēl joprojām stāvam (ja sēžam – arī labi), nosodīti, taču tapuši gudrāki, pat, ja arī esam nedaudz „izsisti no sliedēm”.

Es neuzņemos sacīt, ka decembris būs „viegls” mēnesis, taču es redzu, ka tas būs ļoti produktīvs un varbūt dzīvi nedaudz mainošs piedevām. Tas tiek izjusts kā monumentālas pārvērtēšanas mēnesis, iekšējās refleksijas, iznēsāšanas un dekompresijas mēnesis ne tikai tāpēc, ka šis daudziem ir bijis visgrūtākais gads viņu dzīvēs, bet arī ļoti ilgā un nenoteiktības nogurdinošā ceļa uz atkalapvienošanos, uz pilnīgu mūsu cilvēcisko spēju MĪLĒT dēļ.

Šis decembris atnes ne vien parastās noslēguma/sākuma sajūtas, jauna gada cerību un solījumu gaidas. Mēs arī sajūtam pilnīgu dzīves pabeigtību, iespējams veselas dzīvju virknes pabeigtību, papildus vesela laikmeta nobeigumam.

Sakarā ar šādu masīvu noslēgumu un mūs sagaidošo jauno sākumu, man tika teikts, ka šis būs mēnesis, kas veltīts atmiņām, „atcerēšanās/atmiņu decembris”.

 
Un, lai gan šis mēnesis noteikti ir veltīts pabeigšanai, tas arī noliek tos, kuri ir veltījuši sevi darbam, daudzu izdevību , kas saistītas ar atklājumiem, saņemšanas stāvoklī. Pirmais no tiem [atklājumiem], kā es dzirdu, būs ilgi gaidītās Ziemassvētku dāvanas - spējas atjaunoties „atklājums”.

„Šīs jaunās dāvanas būs balva visiem tiem, kur,  tā teikt, ir „noslēguši ķēdi”. Tas ir tas, ko mēs saucam par „Kristus atnākšanu”, Dievišķīguma īstenošanu, Kristus apziņas punkta rašanos” – PAP

**************************************************************************************

Ņemot vērā tik lielu pārmaiņu skaitu un tik lielu nepārliecinātību attiecībā uz to, kas mūs sagaida, es ar lielu nepacietību raugos uz katru šī mēneša brīdi kā uz pirmo un pēdējo vai iespējams man būtu jāsaka – uz pēdējo un pirmo. Interesanti ir tas, ka, lai gan man nav nekāda priekšstata par to, kurp es dodos, es nekad neesmu jutusies vairāk gatava turp doties.

 
Vēlu ikvienam no jums svētītus svētkus, piepildītus ar MĪLESTĪBU un jaunām priekpilnām jaunas dzīves gaidām!

Tiksimies nākamajā gadā !
 


Lorena
 


©Expect Miracles, Inc. 2012 All rights reserved. Permission granted to copy and redistribute The 5D Report’s FREE VERSION ONLY on the condition that the content remains complete, in tact, full credit is iven to the author, and that it’s distributed freely..
 


Mīļie, visi, kas lasāt
Sagaidot Saulgriežus un iekšēji zinot, ka tie vienmēr ir īpašs un īpašas sajūtas raisošs laiks, es Lorenas vēstījumā teiktajam varu pilnībā piekrist attiecībā uz šeit minēto kādas dzīves, vai pat vairāku dzīvju pabeigtības sajūtu. Interesanti, ka šī sajūta bija vispirms un tikai pēc tam manā rīcībā nonāca šis vēstījums.
Lai mums visiem šis ir īpašs un vislielāko prieku un gandarījumu nesošs laiks!
Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā! Sandra.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5177150