otrdiena, 2013. gada 17. decembris

Laiks 17.12.2013. - 29.12.2013.

Vilnis Imix- Manik - Ben (17.12.2013. - 29.12.2013.)

Ir sācies jauns cikls un šodien ir pirmā diena, no 260 dienām!
Šis vilnis ir tas, kurš modina mūsu gribu!


Mums ir jāsaprot tas, ko mēs gribam! Mums ir jāsaslēdzas ar savu pirmsākumu, jāsaprot mūsu pirmatnējā griba, lai mēs izprastu, ko gribam darīt.

Šajā vilnī svarīgi ir gribēt, ieklausīties intuīcijā un iedziļināties savās dzīlēs, lai sajustu patieso virzienu, kurā doties.

Visas šīs trīspadsmit dienas mēs izzināsim savu gribu, lai saprastu, uz kādu mērķi dosimies. Taču jāieklausās ne tikai savā gribā, bet arī intuīcijā, jo intuīcija būs tā, kura apstiprinās un parādīs, vai tas, ko esam iedomājušies, ka gribam, vai to mēs patiesi gribam.

Šajā vilnī Dievs caur mūsu apkārtējo pasauli dos mums impulsus un centīsies ievirzīt pareizajā gultnē, tāpēc ir svarīgi pavērot pretsitienus un pretestību, kura veidojās un caur intuīciju saprast, ko šie impulsi mums nozīmē.

Šajās 13dienās mums ir jāgrib, jāiet uz to, ko gribas, jāvēro vides dotie impulsi, caur kuriem izpaužas Dievs un mums cenšas kaut ko parādīt. Mums ir jāieklausās intuīcijā, lai izprastu, kāpēc tiek doti impulsi un uz kurieni tie mūs virza! Un mēs saņemsim atklāsmes.

Stabilitāti šajā vilnī dos tas, ka spēsim ieraudzīt to, uz kurieni dodamies - tas, ka spēsim priecāties par katru sperto soli; tas, ka domāsim tikai to, ko patiesi gribam un ar domām pievilksim to.
Vēl stabilitātei ir svarīgi pievērst uzmanību visam notiekošajam - katram solim un katrai tēmai, lai nepalaistu garām kādu nozīmīgu zīmi vai padomu no pasaules.

Un, ja mēs ieklausīsimies savā gribā, pievērsīsim uzmanību zīmēm un tādas būs daudz:), ja ieklausīsimies savā intuīcijā un spēsim sevi novērtēt, tad rezultātā saņemsim izpratni par to, kas ir mūsu mērķis un uz kurieni gribam doties, un ko gribam sasniegt šajās 260 dienās, līdz jaunam sākumam.

Šis vilnis modinās mūsos gribu, tāpēc, iespējams, būs lielāka pretestība kā parasti, lai mēs to ar savu gribu lauztu.

Ja mēs ko gribam, tad galvenais ir nenobīties un iet visai pretestībai cauri. Protams, caur intuīciju izvērtējot pretestības iemeslus.

Ja zinām - ko gribam, pārvaram pretestību un sajūtam to, kas ir jādara, tad rezultāts būs garantēts. Galvenais ir gribēt, pilnveidoties, ieklausīties intuīcijā un iet tikai uz priekšu tur, kur ved mūsu griba, intuīcija un apkārtējās vides impulsi.

Katram šajā vilnī modīsies sava griba, katrs gribēsim ko citu un katrs iesim savu ceļu, taču visi kopā mēs virzīsim visu cilvēces un planētas attīstību.

Atcerēsimies to, ka apkārtējiem visvairāk varam palīdzēt, ejot savu ceļu, darot to, ko paši gribam un dzīvojot savu dzīvi! Tas būs lielākais ieguldījums, ko spējam dot. Tāpēc ieklausīsimies sevī, iesim savu ceļu un tieksimies uz saviem mērķiem, nevis kādu citu izvirzītajiem mērķiem.
Sveši mērķi nekad nav veduši pie rezultāta un nevedīs.

Sāksim dzīvot sev un tikai un vienīgi sev. Ja katrs dzīvosim tikai sev, tad nebūs tādu problēmu uz Zemes, kādas ir šobrīd, jo beidzot tās sāksim risināt, nevis krāmēsim uz citu pleciem vai paši uzņemsimies citu nastu, kuru patiesībā nespējam ne nest, ne atrisināt.

Atcerēsimies, ka jāmīl sevi, jādomā par sevi un jādzīvo sev, un tas būs lielākais, ko spējam dot citiem.


Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni