ceturtdiena, 2012. gada 1. marts

St. Roters un Grupa "Virves gals"


Virves Beigas
Magnētiskā Pārkārtošanās
GRUPA caur Stīvu Roteru
 
Vēstījums ierakstīts video 28.01.2012
VirtualLight #6 ~ End of the Rope ~ Beacons of Light Feb 2012
http://www.youtube.com/watch?v=3F5qCAJ4ZKg&feature=player_embedded
Šis vēstījums ir ticis atkārtoti caurskatīts un rediģēts GRUPAS vadībā, lai panāktu lielāku skaidrību rakstiskajā formātā, un publicēts:
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Atgādinājumi no Mājām
No Stīva:
Pirmais temats šinī vēstījumā bija par Saules uzliesmojumiem, kas tagad sākas. Dienu pirms šī čenelinga mēs piedzīvojām X klases Saules uzliesmojumu. Kaut arī tas bija tikai kā X2 klases uzliesmojums atzīmēts uz Zemes. Taču rezultātā – tas radīja ilgstošāko magnētisko vilni, kāds nekad vēl nav Zemi sasniedzis tās vēsturē.
flare x1.7.flv
Iepriekšējos čenelingos GRUPA stāstīja par šiem enerģijas magnētiskajiem Viļņiem, un kā tie var pārprogrammēt ne tikai Zemi, bet arī tikpat labi mūsu fiziskos ķermeņus. Tā kā šie Viļņi ir magnētiski pēc savas dabas – tie ietekmē mūsu emocionālos ķermeņus vispirmām kārtām. GRUPA pat atzīmēja, ka šie Viļņi sasniedz mūs 36 stundas pēc notikuma.
Šinī vēstījumā GRUPA pastāstīja par emocionālo efektu, kas šim Vilnim ir attiecībā uz visiem mums. Viņi pastāstīja par atgadījumu ar virvi, ko es bieži tiku izmantojis saviem muguras vingrinājumiem, un par to, ka mēs visi tagad varam atrast, ka piedzīvojam „Virves Beigas”.
Lai jums lielisks mēnesis.
Ar ciešiem apskāvieniem –
Stīvs
 
Sveicieni no Mājām
 
Šī diena iezīmējas ar daudz augstāku vibrāciju līmeni, tāpat kā iepriekšējās 7 reizes, kad mēs bijām kopā. Cilvēce patlaban virzās Mīlestības ātrumā, kas ir vēl lielāks par Gaismas ātrumu. Tas, kas notiek, ir tas, ka visa Cilvēce un Planēta pati sāk iet cauri pārdzimšanas procesam. Mēs pieminējām jau agrāk, ka Zeme nav slima – viņa gatavojas dzemdēt. Tās ir Radības, un tas ir labs veids, kā Zemi uzlūkot, taču viņa nedomā Radīt jaunu planētu. Zeme grasās Radīt jaunu cilvēcisku formu, jo jūs attīstāt savu patreizējo fizisko mitekli – atbilstoši jūsu Gara vajadzībām.

Bioloģiskā Apvalka Evolucionēšana

Bioloģiskais Apvalks, kas ir miteklis ikvienam Garam – pastāvīgi izmainās, līdz ar vibrāciju pieaugumu. Notiekošais Zemes iekšienē, jūsos pašos, un visā Kosmosā – radīs iespēju – jums nest daudz vairāk pašiem SAVAS Gaismas, nekā jūs jebkad bijāt spējīgi nosapņot. Jūs bijāt atdalījuši sevi no Mājām ilgu laiku, lai izliktos par Cilvēku, un tomēr – jūsos vēl arvien mīt esence Tam, Kas Jūs Esat, – šinī pašā ķermenī. Daudz reižu jūs esat skatījušies uz savu ķermeni un teikuši: „Cik savādi ... interesanti, kā es esmu šeit nokļuvis. Interesanti, ko tas varētu nozīmēt.” Jūsu ķermenis bieži vien ir cīnījies ar jums, kad jūs centāties virzīties uz priekšu. Tā vien izskatās, ka daudzi no jums faktiski tikai pārnēsā savu ķermeni lielāko daļu no savām dzīvēm, un tikai dažkārt cenšas piedabūt, ka tas darbojas kopā ar jums, lai varētu noturēt Garu uz kādu laiku. Un mēs labi saskatām šo problēmu, bet ir daži notikumi, kas tagad risinās, un kas palīdzēs attīrīt lielāko daļu no šīs enerģijas.
 
Daudzi no jums tagad apzināti atbrīvojas no vecajiem šabloniem, ļaujot aiziet kādai daļai no jūsu uzskatu sistēmām par to – Kas Jūs Patiesībā Esat, un par to – ko jūs bijāt domājuši, ka jūs esat. Tas ir ļoti noderīgi un sekmējoši, lai daudzi no jums pavirzītos uz priekšu, bet tagad Saules uzliesmojumi aizsāksies, un ikviens uz Zemes to sajutīs. Mēs to nesauktu par Saules uzliesmojumiem, jo tas būs ļoti līdzīgi, it kā jūs piedzīvotu magnētisku vannošanos. Milzu magnētiskie Viļņi nāks – lai jūs varētu paplašināt paši savas magnētiskās robežas. Viņi pārvietos jūsu vadlīnijas, kas jūs piesaistīja uz Zemes, jo tās pārbīdīsies līdz ar šīs enerģijas ienākšanu. Šinī laikā tās izpletīsies ārpus formas, un jūsu vadlīniju emocionālā līmeņa piesaistes zaudēs savus magnētus. Dzīvnieki un putni, kas piesaistīti magnētiskajam režģim, var pazaudēt savus ceļa orientierus, un bieži vien apmaldīties rezultātā. Tas ir tā, it kā nevienam nebūtu vairs stingra pamata zem kājām. Jums jāsaprot, ka lielākā daļa cilvēcisko reakciju tiek piedzīvotas caur magnētismu; reakciju mehānisms izriet no emocionālā ķermeņa, un tas tika izsaucis dažas problēmas līdz šim. Dažas jaunas saslimšanas varētu piemeklēt Cilvēci, lai palīdzētu sakārtot magnētisko ķermeni, un mēs jums varam teikt, ka tas pastiprināsies šī 2012.gada ritējumā.
 
Magnētiskie „karuseļu kalniņi”

Pirmais šīs enerģijas Vilnis uz Saules izstrādājās un atnāca kaut kur starp 2000. un 2001. gadu, un tā bija magnētiskā enerģija, kas izvietojās tektoniskajās plātnēs uz planētas Zeme. Tas sagatavoja plātnes – tās enerģijas uztveršanai un uzglabāšanai, kura ienāca nākamo piecu gadu laikā, un tas ir tas – kādēļ jūs tikāt novērojuši daudz pārbīžu šinīs tektoniskajās plātnēs. Kad plātnes ir uzlādējušās – tās sasniedz tādu līmeni, ka cilvēki ir spējīgi saņemt šo enerģiju, un tad tā lēnām tiek atbrīvota no šīm plātnēm. Šis process ļoti līdzinās tam, ko jūs varat novērot elektrības kondensatoros jeb baterijās, kad tās uztur zināmu lādiņu, kuru var izmantot pie nepieciešamības.
 
Tā tas notiks ar daudziem no jums, taču kad tas sāks pastiprināties, un kad šie magnētiskie Viļņi nonāks līdz Zemei – jums būs izvēles varianti. Jūs varat izvēlēties – jūs saņemsiet šo enerģiju, kaut arī jūs iepriekš par to neko nezinājāt. Jūs varat PIEŅEMT šo enerģiju, kura parasti jūs izsita no līdzsvara jūsu emocionālajā ķermenī, un PĀRVĒRST to par ko tādu, kas baro jūsu Mīlestības Centru, tādēļ, ka tā ir īsta Mīlestība, kas ienāk šeit no Visuma.
 
Un mēs jums teiksim, ka Saule – tas nebūt nav tas, ko jūs iedomājieties. Daudzi no jums uzskata, ka Saule ir ugunīga karstas gāzes lode, taču mēs jums varam teikt, ka patiesībā – tas ir PORTĀLS, caur kuru tiek transportēta enerģija. Tik ļoti daudz enerģijas tiks izdalīts dažu nākamo gadu laikā, ka ar pašas Saules enerģiju vien nepietiktu, lai to nodrošinātu. Ne tik sen tas bija, kad daudzi jūsu zinātnieki uz Zemes uzskatīja (pavisam klusiņām), ka Saule iet uz savu galu. Pēc viņu teorijas – Saule drīz sevi sadedzinās un izdzisīs, jo lielākā daļa no viņas enerģijas jau ir izsviesta (uzliesmojumos). Dārgie, mēs jums teiksim, ka Saules izdalītā enerģija gandrīz divkāršosies pavisam drīz.
 
Virves Beigas

Un tā – ko jūs varētu darīt? Sāciet ar sapratni – ka JŪSU POZĪCIJA ir tā – kas nosaka – KĀ enerģijas iedarbojas uz jums. Ļaujiet mums padalīties ar vienu stāstu, kas varētu palīdzēt jūsu izpratnei. Sargātājam (Stīvam) ir treniņu vieta, ko viņš dēvē par savu saunu. Viņš nodarbojas savā saunā katru rītu, un vienam no vingrinājumiem ir nepieciešama virve. Viņš bija nopircis sev ļoti mīkstu virvi, apmēram collu diametrā, lai varētu izberzēt savu muguru, un šo vingrinājumu viņš bija darījis jau ilgāku laiku. Reiz kādu dienu, ne tik sen, virve pagadījās viņam tuvu pie deguna, un viņš konstatēja, ka tā patiešām šausmīgi ož. Viņš bija lietojis to nepārtraukti, un laiku pa laikam uz tās nokļuva sviedri. Nu jūs jau saprotiet, ka viņam vajadzēja kaut kā šo lietu nokārtot.
 
Viņš mēģināja virvi skalot dušā, bet tas nedeva diez cik labus rezultātus. Tad, nebrīdinot par to Sargātāja Sargātāju (Barbaru), viņš patstāvīgi noskaidroja – kā darbojas veļas mašīna, kuru viņš iepriekš nekad netika lietojis. Viņš ielika virvi veļas mašīnā, un uzmanīgi pievienoja pavisam nedaudz pulvera, jo bija redzējis filmā, ka liels daudzums mazgājamā līdzekļa var radīt milzīgu postu. Viņš bija ļoti uzmanīgs, ieslēdzot veļas mašīnu, un mierīgi devās sagaidītu cikla beigas. Likās, ka viss gāja tīri labi. Bet kad viņš atgriezās un atvēra veļas mašīnas durvis – VIRVES TUR VAIRS NEBIJA – bija tikai liela izkaisītu šķiedru kaudze. Viņš raudzījās uz to, kam vajadzētu būt virvei, un teica: „Jūs laikam aizmirsāt – kā būt par virvi. Jūs visu laiku bijāt precīzi zinājuši – kā būt par virvi, bet tagad jūs neesat vairs virve. KAS IR NOTICIS ???” Mēs smējāmies nevaldāmi, kad viņš sarunājās ar virvi. Pēc tam viņš saprata, ka ar mazgāšanu viņš bija izjaucis virves iekšējo noskaņošanos. Virve bija pārstrukturizējusies mazgājoties veļas mašīnā, un nu vairs tā nebija virve. Vienubrīd viņš vēl pajautāja virvei: „Vai tad tu aizmirsi, ka esi bijusi virve?”
 
Tas ir tas, kam ir tendence notikt tad, kad šie magnētiskie Viļņi uzrodas. Kad atnāk šīs attīrošās enerģijas – daudziem parādās tendence aizmirst spēli kas tikko bija spēlēta. Dārgie, tomēr tas palīdzēs jums atcerēties – kur jūs īsti bijāt. Daudzi no jums beidzot ieraudzīs paši Sevi, un beidzot nonāks pie mērķa, uz kuru bija tik ilgi gājuši. Bet tad ... jūs pēkšņi jautājiet, ... kāpēc jūs te esat nonākuši.
 
Jaunā Atbalstošā Izlīdzināšanās

Šie magnētiskie Viļņi ietekmēs daudzus no jums, jo parasti jūs vispirms domājat, un tad tikai sajūtat. Daudzas lietas tagad būs izaicinošas, jo magnētiskie saviļņojumi nāks tik spēcīgi, ka jums būs nepieciešams – vispirms sajust, – un tikai tad domāt. Tas tagad notiek pavisam skaistā veidā, par cik tas notiek daudzos dažādos līmeņos. Tas, kas notiek, ir tas, ka jūs visi tagad tiekat at-laisti un at-brīvoti no tām saistībām, kas jūs turēja pie virves visu laiku. Tā tagad tiek izformēta, ļaujot izirt iepriekšējām saistībām. Tiesa gan, virve, atrazdamās veļas mašīnā, centās nepazaudēt līdzšinējo formu, viņa turējās pie savas iepriekšējās struktūras ļoti cieši, mēģinot joprojām vēl iztēloties, ka ir virve.
 
Tas ir tieši tas, ko mēs tagad redzam uz planētas Zeme. Par cik šie nākamie (magnētisma) līmeņi ir jau klāt – jums būs iespējams pavirzīties pārsteidzošā tempā, un izveidot JAUNU SAVIETOŠANOS, kas apveltīs jūs ar Spēku. Tas vienīgais, kas jums būtu jāpajautā, ir: „Vai atceries atkal tagad – ko nozīmē – BŪT CILVĒKAM !!! Vai atrodies vēl tur pat kur biji? Kur ir TAVA AIZRAUTĪBA ???”
Aizrautība – tā būs jūsu jaunā Sazemēšanās enerģija jūsu jaunajam Savietojumam uz jaunās Zemes. Runa vairs nav par to vietu, kur jūs iedomājāties, ka jūs esat drošībā, vai par to - ko jūs būvējāt. Dzīves atslēgu jūs atradīsiet – izpaužot Savu Māju Gaismu. Jūsu Aizrautība nodrošinās jums sakaru kanālu ar Mājām, un tas ir tas – ko jūs esat nākuši sniegt, atnest uz planētu Zeme.
 
Daudzi no jums teiks: „O nē, to es nevarēšu izdarīt. Tas ir par daudz savādi. Kā lai es nopelnu iztiku ar savu aizrautību?” Katrā ziņā mēs ceram, ka jums būs jautri, un jūs meistarīgi tiksiet galā ar saviem cilvēciskajiem pārdzīvojumiem. Mēs ceram, ka jūs apgūsiet gan pozitīvo, gan negatīvo, un ieraudzīsiet absolūtu skaistumu arī tumsā. Cilvēki ir tik ļoti biedēti no tumsas, bet tagad jūs varēsiet ieraudzīt to – no cita līmeņa. Jūs varēsiet ieraudzīt Gaismu tanī, kas bija tumsa, un vairums no jūsu bailēm izzudīs pavisam ātri. Tas jūs pārnesīs uz to punktu, kur mēs darbojamies TAGAD momentā.
 
Zinātne un Gaisma

Mēs vēlētos padalīties ar jums ar kādu notikumu, kas nesen notika zinātniskajā pasaulē. Šis notikums palīdzēs jums izprast – kā dēļ tik daudz uzmanības tiek veltīts planētai Zeme no Visa Pastāvošā. Līdz pat šim brīdim Zeme bija VIENĪGĀ Brīvās Izvēles planēta. Citiem vārdiem – jums PRINCIPĀ nebija un nevarēja būt nekādu priekšrakstu. Jums nevarēja būt Garu, kas atnāktu uz jūsu pasauli, un patiešām reāli pieskartos jūsu plecam, lai ieviestu korekcijas jūsu kursā.
 
Jā, tas ir tiesa, ka dažkārt Eņģeli atnāk pie jums. Jūs saņemat Dievišķu Vadību, ja esat tai atvērti, bet ne līdz tādai pakāpei, ka jums nebūtu absolūti nekādas izvēles, vai arī, ka jūs kaut kādā veidā kļūtu vadāmi. Brīvā Izvēle ir galīgais un vienīgais likums uz planētas Zeme. Patlaban jau norisinās NĀKAMĀ Brīvās Izvēles Spēle, pateicoties jūsu panākumiem. Un tā attīstās pavisam neticamā ātrumā, uz pilnīgi citas laika līnijas. Kaut kādā momentā jūs būsiet spējīgi ieraudzīt to, bet ne jau pateicoties jūsu radītajām raķetēm vai kosmiskajiem kuģiem, vai arī ceļojumiem laikā. Jūs būsiet spējīgi to ieraudzīt – tā vienkāršā iemesla dēļ, ka Cilvēce būs evolucionējusi. Cilvēki sauc mūs par Eņģeļiem, bet ir vēl šeit arī kāds starpstāvoklis – Cilvēk-Eņģeļi – un tas ir tas, kur jūs atrodaties tieši tagad. Jūs apgūstat – KĀ BŪT PAR EŅĢEĻIEM uz planētas Zeme, jo eventuāli jums vajadzēs būt par Eņģeļiem uz NĀKAMĀS Brīvās Izvēles planētas. Jūs esat APMĀCĪBĀS un TRENĒJIETIES patlaban, un esat evolucionējuši straujāk, nekā jūs pat spējat iedomāties – lai spētu darboties šinī jomā. Mēs esam neiedomājami lepni par jums, jo jūs esat SATVĒRUŠI Cilvēces pašas lielākās IESPĒJAS, un paspējuši jau PĀRSPĒT tās – tā, ka tagad jūs esat pabīdījuši pie malas gandrīz visas ceļazīmes šinī virzienā.
 
Jūs esat sākuši ļoti strauji virzīties gar katru ceļastabu, par cik tā ir Cilvēces humānisma kolektīva vibrācija. Tā izmaina pasauli jums apkārt, un jūs sākat aptvert, ka ikviena lieta, kam jūs esat liecinieks – ir JŪSU RADĪTA. Ko darīja mazie Dievi, kad grasījās spēlēt Spēli, lai izliktos par Cilvēkiem uz planētas Zeme? Viņi izvietoja visur Spoguļus, lai varētu redzēt paši savu Gaismu – lai gan reti viņi apzinājās to, ka tā ir VIŅU Gaisma. Tas izmainīsies ļoti strauji tagad, par cik jūs sākat SAREDZĒT savu Gaismu. Jā, jums būs labi jāsabalansē savs Ego, jūs to esat darījuši arī līdz šim, jūs esat to jau piedzīvojuši daudzreiz. Mēs vēlētos, lai jūs sajūtat savu vērtību – tādēļ jūsu Ego ir jābūt līdzsvarotam. Tas nebūt nenozīmē, ka jums būtu no Ego jāatbrīvojas, jo daudziem no jums ir gluži cita rakstura problēma – jums PIETRŪKST Ego, lai paceltos kājās un pateiktu par sevi: „Tas ir Tas, ko Es Esmu atnesis no Mājām.”
 
Kā vibrāciju līderiem – jūsu darbs ir – ne tikai turēt Durvis atvērtas, bet arī izdarīt tā, ka katrs un ikviens no jums pa tām var droši iziet. Izdariet tā, lai tas būtu droši jūsu apkārtējiem. Izejiet ārpus nosodījuma, ārpus dualitātes apziņas, kura jau gandrīz nosmacējusi šo planētu. Jūs piedzīvosiet vēl gana daudz polaritātes, it īpaši, kad iesiet cauri vēlēšanām. Būs patiešām interesanti vērot – kā visas šīs vēlēšanas satuvinās jūs ciešāk, ciešāk un ciešāk, bet ne katram tas tā būs. Iemesls tam ir tāds, ka polaritāte pamazām aiziet, bet vairums cilvēku cieši vēl pie tās turas un nevar to atlaist. Tā notiek vienmēr, kad cilvēkam kaut kas tiek atņemts. Tas patiešām ir tas, kas notiek, un KATRAM NO JUMS IR NOZĪME. Neticiet visam, ko redzat televizorā vai lasāt avīzēs, jo šī planēta attīstās un ieņem absolventa statusu ļoti strauji, un JŪS esat to iekustinājuši.

Atklājums ~ Dzīvība uz Citas Planētas
 
Un tā – kas attiecas uz Zinātni. Zinātne sāk izprast enerģiju, ko mēs saucam par Garīgumu. Kaut gan, protams, no mūsu viedokļa raugoties – te nav nekādas atšķirības starp Cilvēku un Garu. Mēs vienkārši redzam to, ka Cilvēki – tie ir Gari, kuri izliekas par Cilvēkiem, un spēlē savas Dvēseles evolūcijas Spēli. Jūs tiekat labi galā ar šo Spēli. Un nu – par zinātnisko daļu.
Noticis ir kas tāds, par ko netika skaļi ziņots, un jūs to netikāt redzējuši televīzijas pārraidēs: kāda cita planēta ir tikko atklāta, un tiek pieļauts, ka uz tās iespējama dzīvība. Netika atrasti tieši dzīvības pierādījumi, taču tika atklāti nenoskaidrotu drupu lauki, un dzīvības atliekas. Problēma ir tanī, ka šī planēta atrodas kādu 620 gaismas gadu attālumā no Zemes. Vai tā varētu būt šī NĀKAMĀ Brīvās Izvēles planēta, par kuru tikko runājām? Nē, tas tā nav. Tā ir tikai vēl viena planēta, kas atrodas uz līdzīga attīstības ceļa, un tieši tā dēļ tā tika atklāta. Par cik šis atklājums tagad kļūst zināms – atradīsies tādi, kas centīsies to noliegt, un būs arī daudzi citi, kas gribēs to pārbaudīt. Un tomēr – jums vēl joprojām nav līdzekļu, lai apciemotu šo planētu, vai komunicētu ar tās iemītniekiem.
Tātad, te vēl daudz kam būtu jānotiek. Šeit ir vēl viena ļoti interesanta lieta – izrādās, ka ne jau no Zemes ir atklāta šī vēl viena planēta. Tieši šī cita planēta bija atklājusi jūs. Tam būs nezūdoša nozīme Zemes vēsturē, un šis atklājums izraisīs lielas pārmaiņas uz jūsu planētas, kad tā sāks attīstīties. Tam būs vajadzīgs zināms laiks, jo jums vēl nav nepieciešamo tehnoloģiju, un nav vēl nekādu līdzekļu, lai sazinātos. Jūs pat nespējat komunicēt tādā līmenī šobrīd.

Izvēlēties SEV Atbilstošas Vibrācijas
 
Jūs neesat vieni. Jūs vienmēr to zinājāt, taču tagad jūs esat ieguvuši tam apstiprinājumu, kas sniegs jums jaunas iespējas. Mēs jau senāk tikām atzīmējuši to, ka jūs evolucionējiet, un līdz ar to – izzūd daudz kas no Aizkara elementiem. Un tas nozīmē, ka jums būs TIEŠI SAKARI – vienai Sirdij ar citu. Jums nevajadzēs runāt vai pierakstīt vārdus – jūs varat izveidot savienojumu vienai Sirdij ar citu jau TAGAD, ja vien jūs sāksiet to praktizēt. Tas jums ārkārtīgi palīdzēs, par cik jūs virzāties uz pārmaiņām savos ķermeņos. Jūs tikāt uzstādījuši filtrus, lai jūs varētu izlikties par cilvēkiem uz šīs ārkārtīgi sarežģītās planētas, bet šie filtri sāk izzust. Tie tagad sāk izskaloties magnētisko Viļņu ietekmē, un mums pat nerūp tas, vai jūs atceraties, kas jūs bijāt iepriekš – virve vai mezgls.
 
Tas, kas notiek, tas ir tas, ka jums tagad ir radusies iespēja savādākam savietojumam, jaunam vadlīniju novietojumam. Jums tagad ir iespēja PĀRORIENTĒTIES. Par cik šie filtri tiek akurāti izskaloti – ārējām vibrācijām tagad būs daudz lielāka ietekme uz cilvēka ķermeni, kā jebkad iepriekš. Ko tas varētu nozīmēt? Nu ... visi jūs ļoti drīz uzzināsiet – par ko tieši ir runa. Ikvienu vibrāciju, kurai būs ārēja izcelsme, un kura ienāks jūsu ķermenī, vienalga, vai tā nāktu caur čakru sistēmu vai vienkārši ievibrētu ķermenī – jūs spēsiet interpretēt daudz jutīgāk, kā jebkad agrāk. Dažus no jums tas aizskars vārīgā vietā, atklās jūsu Ahileja papēdi, un jums būs nepieciešams kompensēt disbalansu. Vairums no jums sajutīsies, ka šī enerģija dara jūs stiprākus. Katrā ziņā – lietas, pie kā jūs bijāt pieraduši – sāks mainīties.
 
Viena no šādām ārējām vibrācijām ir tā, ko jūs saucat par mūziku. Mūzika vienmēr ir spējusi ietekmēt jūsu Garu. Mūzika vienmēr ir spējusi sasniegt cilvēcisko jūsu daļu, un pieskarties Dvēselei pavisam ātri, it īpaši, ja tā ir jums ļoti tuva mūzika. Nu mēs varam teikt, ka mūzika kļūs par komunikācijas formu, ko jūs eventuāli lietosiet tik pat bieži, kā jūsu vārdus, jo tagad vibrācijas varēs aizsniegt jūs – daudzos dažādos līmeņos. Jūs varēsiet pamanīt, ka pēkšņi jūsu muzikālā gaume ir izmainījusies. Daži no jums varētu nodomāt: „Nu labi, bet repu nu gan es neklausīšos.” Lai arī kā – bet repa mūzikai ir ritms, kas nes vibrācijas gluži tāpat, kā jebkurai citai mūzikai – tam tikai ir jābūt noskaņotam uz viena viļņa ar jūsu vibrācijām.IZVĒLIETIES TO – KAS IEDERĀS JŪSU PASAULĒ, un saprotiet, ka šeit runa nav tikai par mūziku vien.
 
Fona Trokšņu Uztveres Jutīgums
 
Tāpat mēs varam teikt, ka tagad jūs būsiet ārkārtīgi jutīgi uz apkārtējās telpas skaņām, uz fona troksni. Tas var būt problemātiski, un tas notiek plašos mērogos. Cilvēki ir tā iekārtoti, ka īstenībā jūs tādas skaņas nedzirdat. Tas ko jūs dzirdat – tā ir tikai fona skaņu diference. Ja jūs ieiesiet klusā telpā – jūs tomēr vēl arvien dzirdēsiet dūkoņu vai džinkstēšanu savā galvā. Tas ir fona skaņas paveids, kas bieži vien tiek aprakstīts kā Baltais troksnis, Fona troksnis, vai kā šņākoņa un sprakšķēšana ... Lielākā daļa no tā visa patiesībā ir – troksnis tanī mašinērijā, kas, nodrošina Spēles ilūziju, pie tam faktiski dzirdat nevis skaņu, bet gan – izmaiņas fona skaņā. Ļoti drīz jūs sāksiet sadzirdēt visu šo skaņu (ieskaitot arī fona skaņu), kuru jūs netikāt apzinājušies iepriekš.
 
Tas var izraisīt problēmas daudziem no jums. Tādēļ – piestrādājiet pie tā savlaicīgi, un sāciet saprast – kas tas ir. Strādājiet pie tā, un sāciet IEKLAUSĪTIES KLUSUMĀ jau tagad, sāciet pierast pie tā, ko jūsu ausis dzird, un pie tā, ka tas izmainās, kad jūs pārceļaties uz citām dimensijām, pakāpēm un augstumiem. Sajūtiet, kā tas darbojas, jo jūsu ķermenis sāk izplesties enerģētiski. Izplešanās nenotiek fiziski,- izplešanās notiek ENERĢĒTISKI. Kad jūs izplešaties – jūs automātiski aizsniedzat jebkuru lietu savā apkārtnē. Jūsu dabiska reakcija ir: „Lūdzu piedošanu! Es nebiju domājis pieskarties jums un ielauzties jūsu telpā.” Ļoti īsā laikā Cilvēki atkal sāks justies komfortabli cits cita sabiedrībā. Jūs novietosiet savu enerģiju atpakaļ Visumā, kurš to zaudēja, kad jūs sākāt spēlēt šo cilvēciskās izlikšanās Spēli. Mīlestība, kas TAGAD JUMS IR, var negaidīti pārmainīt visu šo enerģiju.

Jūs varat veikt šos paplašināšanās soļus, pieļaujot, ka tiekat vilkti un stumdīti no viena pakāpiena uz nākamo, bet jūs varat arī priecīgi traukties pa kāpnēm, izlaižot uzreiz divus vai trīs pakāpienus. TĀ – vistiešākajā veidā – IR JŪSU IZVĒLE. JUMS TĀ IR JĀNOTVER. Tas nevar notikt ar jums, kad jūs apsveicat un pieņemat par labu katru pieredzi, kas jums pagadās. Mēs skatāmies un brīnāmies – kā tik daudzi no jums triecas pret vienu un to pašu sienu daudzas reizes līdz šim. Mēs esam lepni par jums tad, kad jūs UZTICATIES SEV, un UZDRĪKSTATIES virzīties uz priekšu. Jums PAŠIEM ir SAVA Gaisma jūsu IEKŠIENĒ, ar kuru jūs varat savienoties. Un tāda ir – Gaismas Darbinieku daba. Tāds Gars ir daudziem no jums, kas izvēlējušies – būt pirmie, un turēt durvis – atvērtas priekš citiem.
 
Tās nav sacīkstes. Jūs noteikti esat izvēlējušies sev ļoti sarežģītu lomu, jo tā ir vientulīga sajūta – gaidīt citus, kad tie ieradīsies. Mēs nevarētu jūs no tā atturēt, pat ja gribētu. Jūs esat veikuši šo pašu kalpošanu – ikvienā savā dzīvē, kad bijāt šeit. Un jūs to darāt atkal.
Ne jau Zeme viena veic šo pārbīdi – katrs fiziskais ķermenis evolucionē, lai ļautu jums nest SEVĪ vairāk sava Gara. Jūsu Augstākais ES būs jums apzināts balsts, ko jūs varēsiet lietot savā ikdienā, un viņš sarunāsies ar jums gluži tāpat, kā jūs tagad sarunājaties ar viņu. Izbaudiet tagad šo ceļojumu. Ieejiet tanī – ar absolūtu Prieku, Izbrīnu un Saviļņojumu par to, ko radīsiet nākamajā solī. Te nav nekādu ierobežojumu, un tas ir tas, kādēļ mēs dodam jums šīs idejas un koncepcijas – lai jūs pavingrinātu savas smadzenes, un sāktu domāt par to – Kas IR IESPĒJAMS. Jūs esat radījuši kaut ko brīnumainu šeit uz Zemes.
 
Jūs esat radījuši kaut ko tādu – kas nekad agrāk nav noticis visā Visumā. Jūs evolucionējiet Dievu. Neaptverams darbs, dārgie, mēs ļoti lepojamies ar jums. Lieciet soli pie soļa un turpiniet izlikties par Cilvēku, jo jūs tādejādi darāt vienu ellišķīgi grūtu darbu.
 
Ar vislielāko godu mēs lūdzam jums izturēties vienam pret otru ar cieņu,
lolojiet viens otru pie katras izdevības, kas jums rodas, un
Spēlējiet Labi Kopā
 
Espavo.
GRUPA
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3883574