trešdiena, 2012. gada 14. marts

3/5 Pavasara saulgriežu rituāls 20.martā


"Jūs, tie kuriem ir gaisma, ko jūs dariet ar to?" ~ Pauls Klodē (Paul Claudel)
 
Saules Viļņa nozīmīgie datumi līdz laikmetu maiņai
 Tikai 282 dienas līdz 21.12.2012
Globālā Saules Viļņa deviņi nozīmīgākie datumi 2012.gadā

 20.marts – Pavasara Saulgrieži
 20.maijs – Pilns Saules aptumsums 
 6.jūnijs – Venēras tranzīts 20.jūnijs – Vasaras Saulstāvji 
 22.septembris – Rudens Saulgrieži
 13.novembris - Pilns Saules aptumsums 19. novembris – Izlīdzināšanās ar Plejādēm 12.decembris – Pasaules pārstartēšana saskaņā ar maiju svēto kalendāru (8 BATZ)
 21.decembris – Ziemas Saulstāvji 
Aluna Džoi (Aluna Joy).... "Saules Vilnis ir brīvas formas globāla mīlestības izpausme, lai palīdzētu manifestēties jaunajai pasaulei. Katram cilvēkam ir brīva izvēle un garīgā atbildība kā katrs piedalās šajā Saules Vilnī. Mums katram ir savi unikāli talanti, ar kuriem mēs līdzdarbojamies pasaules kopradīšanā. Katrs no mums ir tikpat nozīmīgs kā jebkurš cits. Galu galā mēs visi esam vienā laivā.
Ir kaut kas ko esmu iemācījusies šīs dzīves laikā būdama gaišredzīga. Te nu tas ir… Jo vairāk tuvojamies laikmetu maiņai, jo mūsu manifestēšanas (materializēšanas) spējas kļūst spēcīgākas. Tas ko mēs domājam, sajūtam, darām manifestējas arvien īsākā laikā. Tādēļ man ir šāds ieteikums… kad mēs atrodamies saules viļņa brīnišķīgajās enerģijās un sūtam tās tālāk pasaulē, es lūdzu jūs nekoncentrēties uz negatīvām lietām, vai uz kaut ko, kam pasaulē nepieciešama dziedināšana, bet koncentrēties uz vienkāršu, prieka piepildītu un skaidru labā, skaistā un pozitīvā redzējumu. Mēs zinām, ka citi nav jāvērtē, tomēr arī, ja mēs viņus redzam citādākus nekā dievišķas un pilnīgas būtnes, tad arī tas ir vērtēšanas paveids. Visums reaģēs tieši uz to, ko mēs tam nosūtīsim. Ar to es domāju, precīzi manifestēs nosūtīto.

Visums uzklausa ne tikai mūsu labos nodomus. Saprotam, ka… katram, kas lasa šo ir vislabākie nodomi. Tas, ko vēlos, lai jūs saprastu, ir- Visums vispirms dzird mūsu motivāciju un iemeslus, kāpēc mēs darām šo darbu. Ja mēs redzam kādu, kam nepieciešama dziedināšana, kā dziednieki mēs esam motivēti sūtīt viņam dziedinošu enerģiju. Problēma ir tā, ka Visums uztver to, ka mēs uzskatam, ka kaut kas nav labi, nav pilnīgs. Tādēļ Visums vispirms manifestē mūsu uzskatu, ka šis cilvēks tiek uzskatīts par neveselu, tādejādi situāciju pasliktinot. Pēc tam Visums sūta dziedinošo enerģiju. Savā ziņā tādejādi mēs neitralizējam visu savu labo enerģiju un darbu. Droši vien jūs ar to esat sastapušies gadījumos, kad cenšaties palīdzēt kādam, kurš tam pretojas. Tas īpaši labi saskatāms ģimenes lokā. Ģimenes locekļi pretojas, jo tas, ka kāds tiem sūta projekciju, kas saka, ka viņi nav veseli, momentāni nosūc viņu enerģiju. Vai tas ir saprotami?

Tādēļ tā vietā, lai koncentrētu saules viļņa enerģiju uz individuāliem cilvēkiem, ģimenes locekļiem, lietām, vietām, situācijām vai veselības problēmām, kuras mēs uzskatām par neveselām vai nepilnīgām,  labāk vienkārši ir sūtīt brīnišķīgo sirds mīlestības enerģiju pāri visai pasaulei ticībā un paļāvībā, ka pilnīgā un nekļūdīgā Visuma gudrība nosūtīs jūsu mīlestības enerģiju visur, kur tā vajadzīga vispiemērotākajā veidā. Es jums garantēju, ka jūsu enerģija tiks piesaistīta tieši tām vietām, kurām ir nepieciešama mūsu sūtītā mīlestība un harmonija. Tiksimies VILNĪ.”  ~ Aluna Džoi (Aluna Joy) 

Kā pievienoties Saules Vilnim 
Iepriekš minētajos datumos sanāciet kopā ar visiem līdzīgi domājošajiem, varat ieplānot arī lielas pulcēšanās. Ir labi un piemēroti gan pasākums jūsu dzīvoklī, gan masu pasākums. Atcerieties, ka darbojamies lokāli, bet domājam globāli un galaktiski. Minētajos datumos esot kopā, mēs varam iedrošināt piedalīties Globālajā Saules Vilnī visus pasaules dziedniekus un gaismas darbiniekus. Mūsu Gaisma, Mīlestība un viedums pastiprināsies eksponenciāli, kad tas ies pāri visai mūsu skaistajai Zemei.
Kopā mēs radīsim spēcīgu, transformējošu un dziedinošas gaismas piepildītu vilni, kas 24 stundās apskries apkārt mūsu planētai un iesakņos mūsu lieliskās nākotnes pozitīvo vīziju. Tas ir JŪSU LAIKS darboties ar saviem apgūtajiem un attīstītajiem dziednieku un garīgo zināšanu talantiem. Sniedziet pasaulei VISU GAISMU, MĪLESTĪBU un AIZRAUTĪBU, kas jums ir! Sūtiet savu SIRDI cilvēcei, planētai un visam dzīvajam. Sūtiet savu pārliecību, ka paradīze ir šeit un tagad, un ESIET pasaulē tādā, kādā jūs vēlaties būt. Izmantojiet savus augstākos un tīrākos nodomus un atcerieties, ka patiesība nav tur ārā… tā ir katrā no mums. Kā Gandi Teica…”Mums JĀBŪT tām pārmaiņām, kuras mēs vēlamies redzēt pasaulē!” Nav nekā spēcīgāka kā vienota domubiedru grupa, kura darbojas no sirds, Zemes 24 stundu saules ciklā Saulgriežu harmoniskajā, spēcīgajā un smalkajā enerģijā.
 
Stāstiet saviem domubiedriem par Saules Vilni!
Stāstiet visiem saviem draugiem un domubiedriem par šo notikumu, par Saules Vilni. Sūtiet šo informāciju.  Atcerieties . . . mūsu nošķirtība, atdalītība no citiem ir tikai 6 % apjomā no iespējamās. Sekojoši, ja jūs šo ziņu nosūtiet/nododiet 6 cilvēkiem, mēs varam sasniegt visu apzinīgo planētas iedzīvotāju daļu! Ja jums ir ļoti daudz šādu domubiedru kontaktu, sūtiet visiem, kurus zināt, lai visa pasaule apvienojas un darbojas kopā mūsu kopējā likteņa noteikšanā! Atcerieties… kad divi vai vairāki apvienojas ar kopīgu nodomu, spēks, kas maina pasauli palielinās tūkstošiem reižu salīdzinot, ja to dara vienatnē. Sapņojam LIELU sapni! 
Saulgrieži ~ 2012.gada 20.marts http://www.alunajoy.com/solarwave.html
.
Lūdzu pievienojieties šai VIENAI apvienotajai darbībai Zemes Mātes un visas uz tās esošās dzīvības labā.
Zvaigžņu Vacajie saka, ka 
LĪDZSVARA ~ MIERA ~ MĪLESTĪBAS noenkurošana šajos SAULGRIEŽOS ir kritiski nepieciešama 2012.gada Zemes pārkalibrēšanas procesā. 
Lasi Zvaigžņu Vecajo rakstu angļu valodā šeit:
tulkoja Jānis Ieviņš