trešdiena, 2012. gada 7. marts

Tikai Gaisma vai mainīt pasauli


30.01.2012 Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
 
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Jebkuri ierobežojumi, kurus jūs sajūtat kā blokus savā ceļā – tas ir izpaudums atmiņām, ko jūs nesat dziļi savā fiziskajā, emocionālajā un enerģētiskajā ķermenī – par to laiku, kad jūsu centieni tika apspiesti, situācijās, kurās jūsu Gaisma tika noraidīta. Bieži vien tas saistījās ar savas mocekļa un upura lomas apzināšanos, kad jūs piedāvājāt sevi kā dziedinošu Gaismu savai Dvēseļu grupai, labi apzinoties to, ka viņi vēl nav gatavi tādām transformācijām.
TĀ – NEKAD NAV BIJUSI JŪSU MISIJA – IZMAINĪT PASAULI. JŪSU LOMA PASAULĒ IR – STAROT SAVU GAISMU – VISĀS TĀS IZPAUSMĒS.
Un jūs to varat darīt – neatkarīgi no tā – KO pasaule uz to atbild.
Pasaule galu galā pagriezīsies uz Gaismu, kad tā būs piedzīvojusi gana daudz tumsas.
Kad pasaule atradīs Spēku MĪLESTĪBĀtai vairs nevajadzēs baidīties.
Bet tas ir jāpiedzīvo, lai varētu IZDARĪT šo izvēli.
JŪS varat būt šī Mīlestība, kas pasaulei nepieciešama – kā IZVĒLE no daudzām citām.
 
Visiem Gaismas Darbiniekiem ir bijušas dzīves šinī pasaulē, kurās tie ir bijuši par katalizatoru izmaiņām un transformācijām. Gaisma vienmēr ir izplatījusies, pat ja daudzās dzīvēs tā ir tikusi slāpēta, jo pasaule tad vēl nebija gatava atlaist savas bailes. Tajos laikos jūs jutāties nodots, un bijāt pārliecināts, ka esat Avota pamests, un ka jums vairs nav atbalsta Gaismas un Mīlestības radīšanai. Šis uzskats atbalsojās caur visām jūsu dzīvēm, un tas spēcīgi izpaudās jūsu Dvēseļu grupā. Caur Ego jūs izkropļojāt savu Gaismas nesēja lomu, domādami – ka esat nākuši, lai izmainītu pasauli. Taču jūs esat nākuši tikai tā dēļ – lai būtu par Gaismas avotu, būtu par savienojumu ar Gaismu, Mīlestību, un ar Avotu – tiem, kas vēlas to IERAUDZĪT un IEPAZĪT, vēlas to ATZĪT un PIEŅEMT paši SAVĀ Sirdī un Būtībā.
 
Šo pārdzīvojumu dēļ jūs iegrūdāt sevi tikai vēl dziļāk – aizklājot paši savu Gaismu, ierobežojot savu talantu izpausmes, un nolemjot sev neizvēlēties Spēkpilnas Radīšanas ceļu. Ja jau pasaule nemainās un nevēlas pieņemt jūsu Dāvanas – jūs uzskatījāt, ka tādā gadījumā jūs neesat cienīgi baudīt Prieku, Mīlestību, Pārpilnību un Panākumus, kas ir jūsu neatņemamās Dievišķās tiesības kopš dzimšanas. Jūs padarījāt sevi par Gaismas mocekļiem, bet patiesībā – tādejādi gluži vienkārši izpaudās jūsu bailes par to, ka būdami Spēkpilni, jūs varētu citus a p d r a u d ē t, nevis i e d v e s m o t. Jūs varat būt viss, ko vien jūs vēlaties, jums var būt viss, ko vien jūs kārojiet, Ikviens Sapnis jums IR iespējams – kad jūs starojiet savu Gaismu, un esat gatavi atzīt paši savu Mirdzumu.
 
Mocekļa un upura ceļš nav jūsu enerģiju Augstākais izpaudums, tas stipri ierobežo jūsu Pārpilnību, un nav savienojams ar jūsu Patiesību. Jūs varat būt jebkas savā dzīvē, kad jūs paužat – Kas Jūs Esat – pasaulei, un tā to var pieņemt, un var arī atraidīt. ESIET PATIESI – tas ir viss, kas jums jādara – un ļaujiet lai pasaule iet SAVU ceļu, kamēr tā vēl nav gatava pati savām transformācijām. Jūs esat nākuši atnest patiesību par Dievišķību un Augšāmcelšanos pasaulei – izpaužot to PAŠI SAVĀ DZĪVĒ, un JŪS BŪSIET ŠĪS IZMAIŅAS, ko pasaule meklē. Ikviens no jums var izmainīt pasauli, ja jūs SĀKAT – paši AR SAVU REALITĀTI.
 
Ienesot Gaismu paši SAVĀ iekšienē,
apgaismojot paši SAVAS ēnas puses,
atlaižot SAVAS bailes,
savienodamies ar SAVIEM iekšējiem resursiem,
un būdami Gaisma paši SAVĀ dzīvē
 – jūs apgaismojat arī pasauli.