piektdiena, 2012. gada 30. marts

Savstarpējās attiecības: Laiks dziedināšanai


Savstarpējās attiecības: Laiks Dziedināšanai
Atkalapvienotie (Reconnections) caur Danielu Džeikobu
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Dārgie draugi!
Savos iepriekšējos vēstījumos mēs apšaubījām jūsu sevis pašu uztveres koncepciju, sniedzot zināšanas, kas attiecas uz Universālās Vienotības Jauno Paradigmu.
 
Jūs esiet daudz vairāk nekā jūs par sevi domājat! Jūsu uztveres Visums – cilvēki, vietas, objekti, savstarpējās mijiedarbības procesi, kurus jūs kādreiz uzskatījāt „par jūs uzturošiem, taču būtībā atdalītiem”, ir uzskatāmi ne vairāk, kā par gigantiskiem autorportretiem, kurus uzzīmē pastāvīgi visos virzienos paplašinošamies, bezgalībā atkārtojošamies paterni.
 
Tā ir pārsteidzoša doma, vai ne? Jūs neesiet viens no daudziem, jūs patiesībā esiet daudzi, kas veido Vienu. Un tomēr, mēs steidzam jums atgādināt, ka galīgais Vienotais Veselums būs tikai pateicīgs, ja tas tiks izdzīvots pilnīgas daudzveidības kontekstā. Tādejādi MĒS (MĒS VISI) kā DAUDZDIMENSIONĀLS VESELUMS, sadalījām mūsu būtību daudzās VIENOTĀ „versijās”, kuras ir nepieciešamas efektīgai tā, cik ļoti pilnīgi, daudzveidīgi un absolūti aizraujoši mēs esam, izpausmei.
 
Tas viss notiek formātā cilvēks-cilvēks un situācija-situācija. Atkarībā no tā, kā pieredze pārklāj pieredzi, Visa Kopīgais Saprāts kļūst apgaismots.
 
Ikviens no jums patiesībā ir sava personīgā Visuma 100-tais pērtiķis (par „simtā pērtiķa efektu” varat izlasīt šeit: http://1den.ru/articles/poznavatelno/837… - tulk.piez.) Tiklīdz jūs iegūstat izpratni, jūs varat nomainīt apļu efektu pret viļņiem, kas plūst no jums uz visām pusēm.
Tas viss tikai tāpēc, ka jūsu uztveres robežās – tie vienkārši esiet JŪS paši. Cik vēl personīgākas lietas var būt?
 
Viens kā Daudzi, Daudzi kā Viens.
 
Tā apzināšanās, ka mēs visi esam Viens, nenozīmē, ka cilvēce gatavojas evolucionēt, kļūstot par kaut kādu neidentificētu „protoplazmas” lodi. Diskrētā fiziskā konstrukcija tiks saglabāta visos līmeņos, kuros tā tiek izdzīvota gadsimtu gadsimtos. Pagātne, tagadne un nākotne (pilnā tās apjomā un daudzveidībā) ir pārstāvētas Ierakstu Zālē. Mēs tos saucam par „Arhīviem”. Tas arī ļoti līdzinās Kosmiskai Videotēkai. Un, lai gan indivīdiem eksistē daudz kompaktāki un saīsinātāki realitātes izdzīvošanas paņēmieni nekā 3D versija, kādu jūs izmantojat tagad, tā vēl kādu laiku pastāvēs (lineārajā koncepcijā), pirms lielākā daļa no jums izrādīsies esam gatavi koncentrēties tajā.
 
Nākamā jūsu paplašināšanās stadija ietver sevī aktivāciju un iekšējo instruktāžu, kuras nolūks ir ļaut jums „ieiet” Arhīvos” un veikt individuālos daudzo personu un vietu pētījumus, kuras un kurās jūs jau esiet bijuši un tagad esat. Tas notiks un notiek ar daudziem no jums jau tagad, tieši tagad, daudziem no jums tik ļoti zināmā un iemīļotā 3-dimensiju formāta vidū.
 
Neļaujiet iespaidam, ka realitāte acīmredzot attīstās kā ierasts, piemānīt jūs. Tieši tagad, tieši šajā brīdī, jūs traucaties caur laiku, izlidojot cauri visumiem „žvik-žvik”, pārvietojoties turpu un šurpu, piemetot monētu un piestājot, lai pārgrupētos. Kad jūs apstājaties, jūsu uztveres kinematogrāfa iekšējais mehānisms paliek tik tīrs un dinamisks, ka jūsu atkal-apvienojošamies prāts bieži vien pat nepamana, cik lieli ir bijuši jūsu lēcieni vai cik ātra ir pacelšanās un krišana (neskaitot hronisko noguruma sajūtu, kāda tagad ir izplatījusies pa visu planētu). Nav nekāds brīnums, ka jūs jūtaties saguruši. Jūs ļoti smagi strādājat tieši tagad.
 
Savstarpējo attiecību Dāvana
 
Ir lieliski zināt, ka visu šo lidojumu un pārvietošanās vidū jūs varat pa ceļam apstāties, lai uztaisītu dažus tā, ko jūs redzat, momentuzņēmumus. Ikviens jūsu satiktais cilvēks, katra vieta, kuru jūs apmeklējat – tas viss ir jūsu pašu portrets, dzīves brīdis, kuru jūs tagad izdzīvojat citā esības „saskaņošanās” līmenī. Jūs šeit to dēvējat par atskaites punktiem. Atcerieties? TAS VISS ESIET JŪS, Daudzimensionālais JŪS. Tur, kur jūs agrāk jautājāt: „Kas ir patiesība?”, - tagad jūs varat ieraudzīt un atpazīt visus patiesības aspektus tieši savā priekšā un pārliecinoši būt par to īpašniekiem.
 
Jūs kopā ar Meistaru Jēzu varat sacīt: „Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība”. Jūs varat teikt „ES ESMU”, pat, ja Tēvs un Dēls izmatoja šo Vārdu, tāpēc, ka šeit ir tikai VIENS. Tā visa izpratne nes milzīgu dziedināšanu plaisā starp Zemi un Debesīm. Tā nemazina Dieva Dievišķību, taču, neapšaubāmi – tā izskaidro Jūsējo. Ļaujiet tam notikt tagad. Pie malas šaubas, teroru un cīņu! Mēs atrodamies lielā personīgā SEVIS atklāšanas ceļojumā. Turieties cieši! Ceļš jūsu priekšā visdrīzāk būs mazliet nelīdzens.
 
Fiziskais ķermenis, par kuru Jūs esiet sākuši domāt kā par „sevi” – tas vienkārši ir instruments, palīglīdzeklis, kas palīdz jums uztvert lietas, apzināties atšķirības un izdzīvot jums apkārt esošo pasauli. Precīzāk – tas ir templis. Taču tad arī visa pasaule – ir jūsu Templis. Jūsu ķermeņa mikrokosmos – tā ir bulta, kas uzzīmēta tirdzniecības centra katalogā. Tā saka „JŪS ESIET ŠEIT”. To zinot, VIENOTAIS spēj izjust izplatījumu savstarpējās attiecības (Зная это, ЕДИНСТВО способно испытывать пространственные взаимоотношения). Jūs baidāties zaudēt savu ķermeni? Labi, paturiet to. Vai arī - izmēģiniet dažus citus. Tas viss ir jūsu ķermenis. Vienīgais, ko mēs jebkad varam zaudēt - tā ir Atšķirtība/Atdalītība.
 
Dažkārt ir grūti iztēloties, cik vienkārši visu iespējams saprast, ja interpretējam to tā, kā tas ir, neko nepieliekot klāt un neko neatņemot. Tas ir tik ļoti viegls un vienkāršs princips, ka tie, kuri ir „noskaņoti uz cīņu”, var atklāt, ka jūs esat izmīdījuši puķes savā ceļā - vēl pirms apjēdzat, ka esat atgriezušies DĀRZĀ.
 
„Vēl vienas apdomāšanās” praktizēšana attiecībā uz savstarpējām attiecībām rada „īssavienojumu” jūsu izpratnes tīklā. Lai izvairītos no „kļūdām” vai „saglabātu pieklājību”, daudzi no jums liek sev uzturēt saikni ar cilvēkiem, kuri jūs neinteresē un, kuru vibrācijas nerezonē ar jūsējām. Vai citā gadījumā patiesībā jūs lojalitātes jeb „saistību” vārdā norobežojat sevi no saskarsmes ar tiem, kuri jums patiešām ir vajadzīgi. Jūs vairs nevarat tā turpināt, ja vēlaties saglabāt ātrumu, kāds nepieciešams, lai pabeigtu šo brīnumaino pāreju. Jūsu fiziskā enerģija sāk izkliedēties, ieslīgstot patvaļā un nebūtiskās detaļās.
 
Katru reizi, kad cilvēks atsakās no uzticēšanās savai intuīcijai un pārliecinātībai par to, viņš zaudē. Tāpat, kā arī cilvēks, ar kuru viņu saista savstarpējas attiecības. Nekļūdieties tajā. Kad vienkāršs pārliecības par sevi gars jūs atstāj, jūs varat uzvarēt dažās „kaujās”, bet jūs jau esiet zaudējuši „karā”.
 
Jebkuras savstarpējās attiecības var tikt uzskatītas par „kartītēm”, kas izstrādātas, lai jūs atkal un atkal pārbaudītu paši sevi attiecībā uz vienu kritisku jautājumu – VAI JŪS SEV TICAT VAI NĒ. Šī kritiskā, pastāvīgā jautājuma skatījumā – nav pilnīgi nekādas nozīmes tam, attiecīgā persona vai lieta ir uzskatāma par pareizu vai nepareizu priekš jums.
 
Tāda veida jautājumi, kā: „Kā man pareizi atrast dzīvesbiedru/dzīvesbiedri?” – vai: „Kāds darbs man derēs vislabāk?” kļūst neaktuāli, kad cilvēks apzinās galvenās operācijas ar pievilkšanās-atgrūšanās enerģijām. Godīgu, neierobežotu, dabisku zināšanu modrā vadībā cilvēks automātiski sameklē tās situācijas, kas atbilst viņa personīgās attīstības vajadzībām. Tas ir dabiski un darbojas saskaņā ar viņa paša loģiku.
 
Tajā brīdī, kad jautājums „Kas būtu labākais priekš manis?” nonāk uzmanības centrā, ir skaidrs, ka cilvēks ir zaudējis uzticību pats sev. Šajā punktā ir skaidrs, ka viņa motivācija rīcības virzībai nāk no vajadzības patikt citiem. Beigu galā, ja cilvēks vairs neciena sevi, vienīgais, kas viņam atliek ir – panākt atzinību no citiem. Un tā tālāk. Mēs tagad runājam par cilvēkiem, kuri dzīvo pēc principa: „vajag/jādara”. Viņi ir tik ļoti noņēmušies ar to, kas viņiem ir „JĀDARA”, ka viņi pilnībā zaudē jebkādu saikni ar to, ko viņi patiešām vēlas.
 
VĒLĒŠANĀS – tā ir aktivācijas atslēga, kas jūs ievieto jūsu Daudzimensionālās Mašīnas vadītāja sēdeklī. Kad jūs zaudējat saikni ar savu vēlēšanos, savu iekšējo kaislību, jūsu mašīna momentāli ieslīd grāvī.
 
Protams, lai sāktu piemēroties iekšējās vadības principiem, nevis akli sekotu tradīcijām un sociālajiem paradumiem, sabiedrībai būs nepieciešams laiks.
 
Tomēr, tas ir jāizdara. Jums visiem ir jāsaprot, ka iekšējie centieni vienlaicīgi arī atspoguļo cits citu un ir savstarpēji saistīti. Ja jūs neprecīzi izpaužat savas iekšējās sajūtas citiem, kā gan viņi spēs iegūt patiesu skatījumu uz sevis pašu atspulgu VIENOTĪBAS baseinā?
 

 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3960440