trešdiena, 2012. gada 28. marts

Ejiet Skaistumā, Dzīvojiet Uzticoties


22.03.2012 Erceņģelis Gabriels caur Shanta Gabriel
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
„Ejiet Skaistumā, dzīvojiet Uzticoties, zinot – ka Dieva labvēlīgā Mīlestība pavada jūs jūsu ceļā.” Gabriela vēsts #46
 
Dārgie,
Šie vārdi padarīs jums skaidrāku – ceļu uz priekpilnu, mierpilnu dzīvi bez raizēm.
 
Iešana Skaistumā nozīmē – skatīties uz visu, ko jūs redzat – caur SAVU Sirdi un Prātu. Tas varētu nozīmēt – ieskatīties AIZ virspusējām disharmonijas izpausmēm, un zināt, ka IR šinī situācijā Skaistums un Pilnība. Skaistums ir jums visapkārt, tikai dažreiz ir nepieciešams palūgt apmēram tā: „Lai Eņģeļi palīdz man saskatīt Skaisto šeit!” – lai tas kļūtu acīm redzams.
Iešana Skaistumā nozīmē – paļauties uz apziņu, ka IR šinī pasaulē burvība, kas uzdzirkstī tā, ka jūs varat sajust Dieva Radītā lielo Skaistumu. Viens vienīgs ziediņš satur tikpat daudz atslēgu uz Visuma Zināšanām, kā vesela ziedu pļava.
 
Dariet visu iespējamo, lai iepazītu Skaistumu sev apkārt, un ienesiet vairāk Skaistā savā pasaulē. Viena zieda ienešana savā mājā var izdaiļot dienu, jo Garīgā esence, kas mīt šinī ziedā – iesūksies jūsu pasaulē. Meklējiet Skaisto katru dienu, un esiet pateicīgi par to – ko atrodiet.
 
Dzīvošana Uzticoties nozīmē – ka dziļi sevī jums ir Zināšana, ka jūs nekad neesat viens, un ka Eņģeļi jūsu dzīvē strādā JŪSU labā. Kad jūs nododat savu dzīvi Dieva rokās, un lūdzaties, lai Dievišķais notiek – jūs varat būt droši, ka ikviena situācija tiks atrisināta – atbilstoši Augstākajam labumam priekš visiem iesaistītajiem. Dzīvošana Uzticoties nozīmē – ka jūs akceptējat to, kas parādās jūsu dzīvē, un jebkurā situācijā rīkojaties – atbilstoši Dievišķai Kārtībai. Dzīvošana Uzticoties – ļauj Eņģeļiem mierināt un iedvesmot jūs, lai jūs varētu saņemt atbalstu ikvienā savas dzīves jomā.
 
Kad jūs ZINAT, ka Dieva labvēlīgā Mīlestība pavada jūs jūsu ceļā – tad jums ir Gaismas bāka, kurai sekot. Šī Mīlestība ir visvarenākais pozitīvais spēks visā Visumā. Šī Mīlestība rada Mieru un Harmoniju Sirdī un Dvēselē ikvienam cilvēkam, kurš to atceras. Ļaujiet šai paļāvībai iespiesties ikvienā jūsu būtības šūniņā. Jūs vienmēr tiekat Dieva Mīlestības pavadīti, un jūs nekad neesat vieni. Jūs varat vērsties pie šīs Mīlestības jebkurā laikā, un ziniet droši, ka viņa ir šeit – priekš JUMS.
 
Tad ļaujiet, lai šī Zināšana kļūst par jūsu dzīvesveidu. Jūsu pārliecība radīs jums vēl vairāk Mīlestības, Prieka un Miera katrā ziņā.
 
Un vēlreiz, dārgie, mēs jums atgādinam:
„Ejiet Skaistumā, dzīvojiet Uzticoties, zinot – ka Dieva labvēlīgā Mīlestība pavada jūs jūsu ceļā.”
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3958012