svētdiena, 2012. gada 25. marts

Ko jūs mainīsiet?



21.marts/2012

Channeler: 
What will you change? – Michael channeled by Ron Head
March 21,2012

Jūs  ļoti strauji tuvojaties ievērojamām pārmaiņām cilvēces apziņā. Kopā ar tām nāks arī pirmie labklājības un uzplaukuma sūtījumi. Sagatavojiet sevi dzīvošanai pavisam citādākā dzīvē. Un ļaujiet sev jau tagad domāt par šo jauno dzīvi.

Ko jūs mainīsiet? Mēs gribam teikt, ka jūsu pirmā mirkļa atbilde var arī nebūt tā labākā. Protams, nav jau nepareizi ļauties pirmajai iegribai/kaprīzei. Tikai saprotiet, ka tā varētu rasties arī no trūkuma sajūtas. Atvēliet šai trūkuma sajūtai vietu savā nākotnes plānā (ar domu, ka tā tiks atrisināta) un jautājiet vēlreiz. Ko es darīšu? Ja jums lūgs veltīt  laiku mīļās Gaijas attīrīšanai, vai jūs to darīsiet? Ja jums lūgs kādu laiku veltīt sabiedrības labā, kalpošanai sabiedrībai, vai jūs to darīsiet? Tādi darbības principi darbojas uz citām planētām. Kad visi dara kaut ko mazliet, tad nevienam nav jākalpo ļoti daudz. Protams, pastāv iespēja atrast tādu nodarbi, kas jums patiešām ir patīkama. Un ļoti bieži tā arī notiek. Bet vienmēr atrodas arī tādi darbi, kas nepatīk nevienam, bet šīs nepatīkamās lietas tiek līdzsvarotas ar patīkamām.

Tā notiks agrāk vai vēlāk, bet tagad jums aizvien biežāk nākas sastapties ar agrāk nebijušiem jautājumiem. Jums būs pieejama palīdzība, bet tā būs saistīta ar to, lai jūs iemācītos dzīvot pavisam citādāk. Viena no svarīgākajām vērā ņemamajām lietām ir sacensības gara aizstāšana ar sadarbības dzīvesveidu. Sacensība izzūd, ja no visa vajadzīgā jums ir garantēta jūsu daļa. Sabiedrība pavisam drīz pāries no tieksmes saņemt uz tiekšanos aizvien vairāk radīt. Tā vienkārši ir tā funkcija, kas esat jūs. Jūs tikai atgriežaties pie sava patiesā es. Ar nepacietību mēs gaidām to skaistumu, ko jūs pavisam drīz radīsiet. Gatavojieties tam. Labu dienu.



Tulkoja Māra Brante