piektdiena, 2012. gada 23. marts

Daudzdimensionālā Jaunā Zeme iegūst formu


Jaunās Zemes enerģija 2012.gada marts
Ercenģelis Mihaels caur Siliju Fenn
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
Vēstījums par šī gada pirmajiem Saulgriežiem un līdzsvara punktu
 
Mīļotā Gaismas Ģimene, šajā laikā mums ir Milzīgs Prieks atkal jūs ar sveikt to, ka tuvojaties pirmajiem 2012.gada Saulgriežiem. Patiesi, viss Pārbīdās un mainās uz jūsu Zemes, 2012.gada Jaunā Gaismas Viļņa pirmās jaunās enerģijas sāk kļūt sajūtamas uz Zemes.
 
Daži no jums var sajusties mazliet nomākti, gaidot jauno enerģijas vilni, var justies mazliet sarūgtināti, vērojot notikumus uz Zemes, īpaši Tuvajos Austrumos. Jums šķiet, ka nemaz neesiet nonākuši tuvāk jūsu meklētajiem Miera un Harmonijas ideāliem. Mīļotie, ziniet, ka viss ir Dievišķā Kārtībā un Radīšanas Plūsmā, Pārmaiņu enerģijas virzās uz priekšu. Zeme gatavojas Atkal-apvienoties ar 8-to un 9-to Gaismas Dimensijām, formējas un parādās Zemes Glabātāju Padomes un Vecajo Padomes, kas uzņemas atbildību par Jauno Zemi.
 
Jā, Mīļotā Gaismas Ģimene, pēc 2012.gada un, sekojot Zemes Iziešanai caur Gaismas Portālu decembrī, Zeme tiks uzticēta to Gādībai, kuri ir izvēlēti un ievēlēti Jaunās Zemes pirmajā Zemes Glabātāju Padomē un ar to saistītajā Vecajo Padomē. Šīs Būtnes izies 8-tās un 9-tās Dimensiju Gaismas iniciāciju, kur viņi strādās ar Saules Padomi un Galaktisko Gaismas Padomi. Beidzot Zeme ieņems savu vietu, kā „Gaismas zvaigzne”, kuras evolūcijas ceļu nosaka Dievišķā Griba un Dievišķais Radošais Saprāts un tie, kuri seko Dievišķajai Gribai.
 
Jūs varat jautāt, kā tas ir iespējams, ņemot vērā pašreizējo politisko stāvokli uz Zemes. Mēs vienkārši sakām, ka Jaunā Daudzdimensionālā Zeme iegūst formu, bet „vecajām” konflikta un dualitātes enerģijām Nākotnē, kas rodos tagad, būs visai niecīga/maza nozīme. Dualitātes un konflikta frekvences pieder vecajai 3-dimensionālajai pasaulei un tās pakāpeniski izzūd. Jaunā 5-dimensionālā Zeme balstās uz Plūsmu un Harmoniju un pārbīda polaritātes līdz Vienotībai. Attīstītākie Zemes sabiedrības locekļi tiecas novest polaritātes pie Vienotības ar dialoga un sarunu palīdzību. Tas ir Jaunās Zemes ceļš un tas kļūs par atmodušās 5-dimensionālās Zemes vadošo/dominējošo politiskās varas režīmu.
 
Taču, kas ir vēl svarīgāk, - patiesais spēks, lai noteiktu Zemes turpmāko ceļu, nonāk Zemes Glabātāju Padomes un Vecajo Padomes rokās. Viņus aicina un ievēl Augstākajās Dimensijās, viņiem ir pieeja Saules un Galaktiskajai Padomēm. Viņi nav tik „acīmredzami” 5-dimensionālās sabiedrības locekļiem, taču viņi ir daudzdimensionāli un viņiem ir pieeja Augstākajai Apziņai, viņi rada un manifestē saskaņā ar Dievišķo Gribu, kas tiek izpausta jūsu Zelta Rozes Galaktikā, kura rodas un formējas tagad.
 
Zeme ieņem savu vietu - tieši tāpat, kā jūs, „dzirdot” aicinājumu sasniegt Apziņas Augstākās formas un Vadību uz Zemes. Jūs apzināties jauno savstarpējo saikni ar jūsu atdzimušo Sauli, kuru mēs tagad saucam par „Solaris”. 8-tās Dimensijas Solāris Padome apvieno jūsu saules sistēmas Planetārās Padomes un ir saistīta ar Zvaigžņu un Galaktisko Padomi. Pēc tam jūs savienojaties ar 9-tās Dimensijas Zelta Rozes Galaktikas Padomēm, Dorada Rozes – tas ir jaunais jūsu Zelta Galaktikas, kura tagad formējas, bet iepriekš ir bijusi zināma, kā galaktika – Piena Ceļš, nosaukums.
 
Noliekot pa vietām šīs struktūras, Zeme paceļas savā jaunajā „orbītā” - kā Zilās Zvaigznes Planēta, pirmā Planēta Galaktikā, kas ir sasniegusi pilnu Daudzdimensionālo statusu, Zemes Glabātāju un Vecajo Padomes vadīta. Viņi „tiek izvēlēti” savās Garīgajās Sabiedrībās Visaugstākajā Līmenī par Gudrību, Uzticamību un Drosmi.
 
Patiesi, Mīļotie, ir klātesošs liels satraukums, kad jaunas struktūras paceļas un savienojas ar Jaunās Zemes režģiem. Mēs zinām, ka daudzi no jums ir gaidījuši, ka Gaismas Būtnes nolaidīsies uz Zemes, taču mēs sakām, ka tieši jūs pakāpsieties, lai sastaptos ar Gaismas Būtnēm Saules un Galaktiskajās Padomēs un ieņemtu savu vietu, kā Zelta Galaktiskas daļa. To izdarījuši, jūs tik un tā paliksiet Zemes Sabiedrības daļa materiālajā līmenī, gatavi sadarboties un priecāties uz dzimstošās Jaunās Zemes. Mēs svinam to, ka Zeme vairs nav „bērns”, kas atrodas Sīriusa, Plejāžu un Arktūriešu aizgādnībā. Tagad Zeme – ir pilnībā nobriedusi un neatkarīga Zvaigžņu Būtne, kura pārstāv Solāris enerģiju Zelta Rozes Galaktikā.
 
Pūķi/Drakoni un Delfīni
 
Mīļotā Gaismas Ģimene, sākot nākamo Savienošanās un Atkal-apvienošanās fāzi, jūs arī izveidojat spēcīgu savstarpējo saikni ar Mostošamies Pūķu/Drakonu enerģiju, kā arī ar Meistaru-Delfīnu enerģiju. Šīs divas Gaismas Būtņu grupas, ir jo īpaši koncentrēti uz šo 2012.gada saskaņošanās daļu un ir pilnībā gatavi strādāt ar tiem, kuri ir tam gatavi.
 
Vispirms, jūs 6-tajā dimensijā sastapsieties un atkal-apvienosieties ar Pūķu/Drakonu enerģiju. Pūķi/Drakoni – ir „Kosmiskās Uguns” jeb augstāko dimensiju Eņģeļu Uguns nesēji. Tā ir ļoti vienkārša, bet spēcīga elementāļu enerģija, kuru jūs variet apzīmēt kā „kodolenerģiju”, ja runājam, lietojot zinātnisko terminoloģiju - pamata „uguns”, kas notur hologrāfisko matricu.
 
Pūķi – bija agrīnie Kosmiskās Enerģijas nesēji un jūsu „senči”. Viņi izelpoja uguni, jo paši bija Kosmiskās Uguns izpausme. Kad jūs atmodiniet Pūķu Uguni, jūs atkal-apvienojaties ar jūsu seno spēju strādāt ar Kosmisko Uguni, lai kop-radītu ar Dievišķo. Kad jūs dzīvojat bailēs no Pūķu enerģijas, tā mājo jūsu ēnas pusē un var izpausties graujošos veidos kā negatīvās uguns „uzliesmojumi”. Tas notiek milzīgā mērogā, kad cilvēki dodas karot, izmantojot uguni uz Zemes ieroču veidā, īpaši kodolieroču – ārkārtīgi negatīvas Pūķu enerģijas izmantošanas veidā. Tieši tas arī notika, kad cilvēki tuvojās Pūķu Enerģijai no zinātniskā viedokļa un centās izmantot to negatīviem mērķiem. Patiesi, liela daļa konfliktu Tuvajos Austrumos balstās uz Pūķu Enerģijas izmantošanu kara mērķiem no to puses, kuriem ir pieeja šim spēkam. Paši Pūķi arī ir evolucionējuši un vairs nevēlas tikt izmantoti negatīviem mērķiem, viņi vēlas atkal-apvienoties ar Cilvēci un piedāvāt sevi, lai kalpotu Mieram.
 
No vēsturiskās perspektīvas raugoties, attiecības ar Pūķiem pamatojas uz bailēm, kas izraisīja to ļaunprātīgu izmantošanu un sagrāves. 3-dimensionālajā pasaulē, kur uztvere balstās uz dualitāti, no Pūķiem baidījās, ar tiem konfliktēja un tos „uzvarēja”. Uz 5-dimensionālās Jaunās Zemes jūs atzīstat Polaritāti Vienotībā, tāpēc Pūķi var no jauna parādīties, jo jūs ieejat Meistarībā un Augstākajās Dimensijās. Esot Meistarībā jūs varat kļūt par Pūķu jātniekiem un vadīt Pūķu Uguni ar Apziņu, izmantojot šo spēku manifestējot un radot visu visaugstākajam labumam un saskaņā ar Dievišķo Plānu. Tieši šādā veidā Pūķu enerģija vēlas savienoties ar cilvēkiem, bet nevis zinātniskā veidā, kur enerģija tiek izmantota bez izpratnes par Sakrālajām attiecībām starp Garu, Pūķiem un Cilvēkiem.
 
Otrā Gaismas Būtņu grupa – Eņģeliskie Meistari-Delfīni ir Zemes Vaļu/Delfīnu enerģijas Augstākā izpausme. Viņi nāk no Galaktiskā Centra jeb Lielās Centrālās Saules caur Sīriusu un Plejādēm. Viņu uzdevums bija un ir virzīt/vadīt Sugu attīstību uz Zemes, īpaši Cilvēku-Eņģeļu sugu, kuri sāk parādīties. Vaļveidīgie – ir Hologrāfiskās Inženierijas Meistari un, ja ir vajadzība pēc spēcīgas evolucionāras pārbīdes vai pārkalibrēšanās, viņi ir tur, lai palīdzētu. Atkarībā no tā, kā Zeme apgūst Jauno Neatkarīgo lomu Saules Sistēmā un galaktikā, Meistari-Delfīni turpina palīdzēt šajā „piedzimšanas” procesā.
 
Meistari-Delfīni un Eņģeļi iemieso Kosmisko Kristus Apziņu. Viņi plūst kopā ar Kosmisko Kristus Zelta Enerģiju, taču viņi arī satur Tirkīza un Purpura Kristus Mīlestības Starus. Meistaru-Delfīnu enerģija izpaužas Dejā, Mūzikā un Priekā. Tā plūst, strūklo, gaiša, skaista un harmoniska. Kad jūs ietverat sevī Meistaru-Delfīnu enerģiju, jūs kļūstat tādi paši, kā viņi: plūstoši, graciozi, priecīgi un spējīgi reaģēt ātri un graciozi. Virziena maiņa Plūsmā – tā nav problēma, jūs vienkārši varat kustēties kopā ar viņiem.
 
Ar Pūķu un Eņģelisko Meistaru-Delfīnu palīdzību Radīšanas Uguns un Sugu Evolūcija uz Zemes no jauna tiks saskaņoti ar Dievišķo Plānu un Dievišķo Kosmisko Saprātu. Tas garantē, ka šīs enerģijas uz Jaunās Zemes tiks izmantotas tikai Augstākam Mērķim.
 
Marta Saulgrieži kā Līdzsvara Punkts
 
Pateicoties šīm pārmaiņām, atkal-apvienošanai un pārkalibrēšanai, iespējams, ka jūs sajutīsiet dažas šo viļņu sekas dažādās dimensijās. Pirmkārt, Mīļotie, iespējams jūs sajutīsieties atvienoti, tā, ik kā tas, kas bija iepriekš, vairs nebūtu svarīgs. Vai arī projekti, kas līdz šim ir veiksmīgi veidojušies, pēkšņi var apstāties. Tāpat arī, jūs variet atklāt, ka attiecības un draudzība arī cietīs no līdzīga pārrāvuma un atvienošanās. Tas ir tikai aspekts milzīgām pārmaiņām, kuras tagad notiek. Varat būt pārliecināti, ka pēc dažām nedēļām viss atkal plūdīs/norisināsies mierīgi.
 
Paši Saulgrieži būs Līdzsvara Punkts priekš jums un jūsu dzīves. Tie [Saulgrieži] ir brīdis, kad jūs pratīsiet iegūt iekšējo līdzsvaru, mieru un atkal-apvienosieties ar jūsu dzīvju jauno plūsmu. Daudzi no jums atradīs jaunus virzienu un jaunus ceļus, apgūstot jaunas lomas, un īpaši tie no jums, kuri darbosies Zemes Glabātāju Padomēs un Vecajo Padomēs.
 
Fiziskā ķermeņa līmenī arī izpaudīsies daži simptomi. Iepriekš simptomi tika sajusti centra un līdzsvara pārbīdes rezultātā no Saules Pinuma uz Sirdi. Tagad, kad jūs ieejat jaunā fāzē, jūs atklāsiet, ka jūsu fiziskais ķermenis kļūst vieglāks/gaišāks, vairāk piepildīts ar gaismu un vieglāks pēc svara. Šajā posmā jūs varat sajust smagumu ķermenī, sajusties izvārdzināti, var rasties grūtības ar miegu. Arī tas pāries, Mīļotie, atkarībā no tā, kā jūs pieradīsiet pie daudz vieglākās jūsu daudzdimensionālā ķermeņa dabas.
 
Drīzumā jūs sajutīsieties enerģijas pilni un gatavi jaunām iespējām un izaicinājumiem, kādi jūs sagaida gada vidū, jums tuvojoties Lauvu Vārtiem jūlija beigās.
 
Mēs vēlam jums daudz Prieka un Mīlestības tuvākajās nedēļās un mēnešos. Mēs svinam kopā ar jums Jaunās Zemes parādīšanos!

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3945584