pirmdiena, 2012. gada 26. marts

Ješua "Materiāli no skype-konferences 22.08.2009"



Par anahatas kompleksu un tā lomu katra cilvēka pārveidošanā un kvantu pārejas kopējos procesos. Praktiskas rekomendācijas, kā pāriet pie apzināta darba caur augšupcelšanās struktūru un anahatas kompleksa izmantošanu.

Es sveicu jūs, mani dārgie! Es ļoti priecājos atkal satikties ar jums un apspriest tos jautājumus, kuri ir svarīgi ne tikai jums un jūsu sapratnei, uz kuru jūs tiecaties, bet svarīga arī visiem, kas strādā tagad un palīdz planētai tajos grandiozajos un dižajos procesos, kuri tagad notiek. Ļoti svarīgi, lai šajā etapā jūs ķertos pie apzināta darba, lai jūs saprastu dziļās jēgas tām dižajām pārmaiņām, kuras notiek iekšienē katram no jums, jūsu sabiedrības iekšienē, valstu iekšienē, visās planētas, saules sistēmas teritorijās un šajā galaktikas zarā. No jums netiek tagad prasīta detalizētu procesu globāla sapratne. 

Katram no jums ir svarīgi pieslēgties tādā mērā, cik katrs no jums ir gatavs šajā brīdī, cik jūs spējat apzināties tos procesus, kuri notiek.

Katrs no jums šajā brīdī ir pienācis pie noteikta apzinātības līmeņa, un es lūdzu jūs nestāties ar sevi nekādās konflikta situācijās par to, kurš no jums pavirzījies vairāk vai pavirzījies mazāk šajos procesos, tas viss ir relatīvi. Es gribu jums teikt, ka neapzināti jūs kā strādājāt, tā arī turpināt strādāt, turpināt izpildīt tos milzīgos darbu apjomus, kurus jūs veicāt agrāk. Vienkārši tagad jūs esat pienākuši pie tā etapa, kad apzināts darbs ir nepieciešams, un nepieciešams tas ir pirmkārt tam, lai jūs pārstāvētu tos procesus, kuri notiek tieši tajā realitātē, kurā atrodas jūsu ķermeņi, lai jūs apzināti radītu to realitāti, par kuru jūs vienmēr esat sapņojuši un kura jums neapzināmi atrodas jūsu programmās, kuras jūs šurp atvedat. Ļoti svarīga ir jūsu Līdz-Radītāja līdzdalība, apzināta līdzdalība.

Tieši tāpēc mēs ar jums tagad palielinām čenelingu apjomus un atrodam citas iespējas nodot jums informāciju pieejamā katram no jums formā, lai jūs apzināti pieslēgtos tiem procesiem, kuri notiek, un lai jūs nepieļautu šajos procesos bezatbildību, tajā skaitā neapzinātu bezatbildību. Tāpēc ka tas viss rezultātā ietekmē visus tos globālos procesus, kuri notiek uz planētas. Es aicinu jūs uz jūsu atbildību par katru domu, kura rodas jums galvā. Es aicinu jūs uz apzinātu to enerģiju pārvadīšanu, kuras jūs tagad pārvadāt. Nekam nav jātraucē šis process.

Bez jebkādām šaubām, – šiem procesiem ir noteikti stabilizējoši faktori, šos procesus kontrolē globālas programmas, atsevišķu šī lielā grandiozā procesa personāžu ietekme tiek nogludināta un koriģēta. Taču svarīgi, lai pazeminātos šī nogludināšanas un koriģēšanas latiņa, tā kā procesi, disbalansējoši struktūras, fiksējas uz kaut kādu laiku, taču tas var tikt atlikts tajās programmās, kuras tagad ieliekat jūs matērijas līmenī, tajā līmenī, kur atrodas jūsu ķermeņi. Tāpēc mēs ar jums parunāsim par tiem procesiem, kuri notiek tieši caur jūsu ķermeņiem. Par to jūs palūdzāt, un es pilnībā piekrītu tam, ka tā ir ļoti svarīga tēma jūsu apzinātam darbam.

Mēs parunāsim šodien par to vietu jūsu ķermenī, kura ir tas fundaments, tas pamats, no kura jūs būvējat augšupcelšanās struktūras, no kura jūs pārvarat aizsegus, paceļat savu apziņu, paplašināt viņu, savienojaties ar jūsu apziņas kvantu daļu un faktiski paši kļūstat par kvantu apziņu, kura pastāvīgā režīmā strādā un pārvada enerģijas un programmas no ļoti tālām robežām uz tik zemiem jūsu matērijas slāņiem. Tieši no šī kompleksa sākas viss tas, un jums nepieciešams ļoti labi saprast šīs vietas lomu jūsu ķermenī. Tieši tāpēc, ka, kad jūs atvedat enerģijas uz matēriju, mainot programmas tieši tajā telpā, kurā atrodas jūsu ķermenis, vieta, no kuras jūs strādājat, ir anahatas komplekss. Anahatas komplekss un sirds čakra – tā ir tā vieta jūsu ķermenī, no kuras līmeņa jūs tieši ietekmējat matēriju.

Visas zemākās čakras ir čakras, kuras uztur jūsu saikni ar planētu, uztur jūsu ķermeni, nodrošina tā normālu funkcionēšanu. Viss, kas sākas no 4-tās čakras līmeņa un augstāk, pieder jau jūsu saiknei ar Garu, un caur Garu saikne ir caur visām dievišķajām struktūrām ar Visa Esošā Radītāju. Es speciāli jums atgādināju par šiem svarīgajiem momentiem, lai atjaunotu jums tagad atmiņā, lūk, šos kopējos priekšstatus, kuri jums būs vajadzīgi jūsu tālākajā apzinātajā darbā.

Par anahatas kompleksu mēs esam runājuši jau vairākkārt, šis komplekss atrodas krūšu līmenī. Šī zināšana bija pieejama arī senajām garīgajām skolām. Zināšana par to, ka jūsu ķermenī eksistē 3 spilgti izteikti enerģētiski kanāli, kuri uzņem sevī sīkākus kanālus un caur kuriem iet tās piesaistes čakrām, kuras daudziem no jums ir zināmas, un notiek enerģijas sadalīšana pa jūsu fiziskajiem ķermeņiem un pa jūsu smalkajiem ķermeņiem. Anahatas komplekss, – tas ir komplekss, kurā ietilpst:
·        centrālā anahata, kura atrodas tieši krūšu centrā;
·        jūsu krūšu labajā pusē atrodas labā, tā saucamā mazā anahata, uz labā mazā kanāla;
·        pa kreisi atrodas kreisā anahata, un tā praktiski sakrīt ar vietu, kur atrodas jūsu sirds;
·        pilnīgi unikāla vieta, kuru var nosaukt par vietu, kur enkurojas dievišķais jūsos. Tā ir vieta, kura patiešām ir jūsu drošības josta un garants tam, ka jūs paliekat pie jebkuriem pārbaudījumiem, kurus iziet jūsu ķermenis un iziet jūsu dvēsele šajā materiālajā blīvumā, dievišķas būtnes. Es runāju par trīslapu liesmu, kura jums piemita sākotnēji, kad bijāt iegrimuši 3-šā līmeņa matērijā un iegrimuši 3-šā līmeņa apziņā.

Es zinu, ka bija jautājumi sakarā ar lapiņām, kuras parādās tagad papildus trīslapu liesmā un kāds to daudzums var parādīties jūsu ķermenī-nesējā. Jau ir parādījušies nepareizi priekšstati un dažādi minējumi attiecībā uz to. Tāpēc es paskaidrošu pilnīgi noteikti visas izmaiņas šajā laikā. Šodien daudziem no jums, kas ir uzbūvējuši augšupcelšanās struktūras un kas ir pacēlušies līdz 9 ANL, tie ir ieguvuši šajā vietā 4-to lapiņu, tie, kas ir pacēlušies augstāk par 9-to līmeni un fiksējuši 12 ANL latiņu – ir ieguvuši 5-to lapiņu. Daži no jums piedalījās “labdarības akcijā”, pieņēma veltes no viesiem no ļoti augstiem līmeņiem, bija čatā tāda lieta, kad tie, kas atradās ANL līmenī no 11 līdz 12, taču līdz 12 nebija tikuši, bet jau būvēja struktūras, ieguva 5-to lapiņu, taču aktivizējās tā pilnībā, kad 12 ANL tika sasniegts. Tajā vietā, kur atradās trīslapu liesma, tiek pievienotas vēl divas lapiņas, un liesma kļūst pieclapu, un tas ir tas maksimums, kuru var iegūt jūsu oglekļa ķermenis.

Faktiski 4-tās lapiņas parādīšanās nozīmē to, ka jūs ar savu fizisko ķermeni iegūstat iespēju pāriet uz 4-to blīvumu un 4-to apziņas līmeni. Un tā ir tā dievišķo enerģiju enkurošana, kura tiks veikta 4-jā līmenī, tajā līmenī, kurp pāriet šī planēta. 5-tā lapiņa parādās tiem, kam ir iespēja vienlaicīgi izmantot 5-tā blīvuma iespējas, kad eksistē zināms pārejas stāvoklis starp kristālisko gaismas ķermeni, kurš rodas 5-jā blīvumā, un 4-tā blīvuma oglekļa ķermeni. 5-jā blīvumā kristāliskais gaismas ķermenis ir labi un spilgti izteikts, un ar tā palīdzību jūs 5-jā blīvumā eksistējat un strādājat, taču jūs vienlaicīgi varat izmantot arī to oglekļa ķermeni-nesēju, kurš eksistēs 4-jā matērijas līmenī.

Es domāju, ka ar lapiņām mēs esam tikuši skaidrībā, un tagad mums ar jums paliek vēl 2 ļoti svarīgas vietas, par kurām mums ir vērts ar jums parunāt tam, lai nostiprinātu tos priekšstatus, kuri jau bija jums nodoti. Es saku jums par jūsu krūšu labo un kreiso pusi. Un tā, vieta, kur nostiprinās dievišķā daļiņa, kura nolaižas izzināt 3-šā līmeņa matēriju – tā ir Dvēsele, kura nolaižas un iemitinās šajā ķermenī – ir labā anahata. Iemitinās tajā uz laiku, tā kā tikai caur šo ķermeni viņa var eksistēt šajā blīvumā un var izzināt matēriju, kurā tā nonāk.

Jūsu ķermenis ir unikāls, un tam piemīt ļoti lielas iespējas tam, lai pietiekami ilgi ļoti labi kalpotu jums, tam piemīt ļoti liels aizsardzības pakāpju skaits un ļoti liels iespēju potenciāls, iespēju, kuras tajā stāvoklī, kurā atrodaties jūs, pa lielākai daļai ir neatvērtas. Jūsu ķermenis var pilnīgi bez kaut kādiem bojājumiem, novecošanām un tā tālāk strādāt labā normālā režīmā 700-800 gadu pēc jūsu lineārā zemes laika un būt ar kvantu apziņas funkciju. No šī ķermeņa jūs varēsiet pilnīgi mierīgi apzināti pārvietoties pa blīvumiem un iegūt no kosmosa visu nepieciešamo informāciju, kura jums vajadzīga tai radošajai darbībai, kura eksistē 4-jā apziņas līmenī un 5-jā – tie ir līmeņi, kurus stāv priekšā apgūt jaunās planētas iedzīvotājiem. Tās visas ir tās jūsu ķermeņa rezerves daļas, kuras tiks ieslēgtas samērā ar jūsu augšupcelšanos, samērā ar visām tām globālajām izmaiņām, kuras ir notikušas un notiek uz planētas. Jūs būsiet visu šo procesu liecinieki, jūs būsiet liecinieki jūsu ķermeņa izmaiņām un jūsu iespēju izmaiņām.

Un tā, dvēsele, kura ieradās izzināt 3-šo matērijas blīvumu, ieradās ķermenī, iemitinājās sakrālajā vietā, kura saucas dvēseles sakrālā vieta, un atrodas tā labajā anahatā, tās apakšējā daļā. Tieši tur pienāk kanāls, pa kuru atnāk dvēsele, un viņa tur nostiprinās. Šis kanāls nav redzams ne caur vienu smalko plānu, kuru jūs varat redzēt savām acīm, atrodoties ārpus jūsu ķermeņa. Neviens no redzošiem, lai kādas spējas viņam nepiemistu, nespēj ieraudzīt kanālu, tāpēc ka tas ir pilnīgi citas dimensijas kanāls un ieraudzīt to no ārpuses ir pilnīgi neiespējami. Taču no iekšpuses, kad jūs paši atnākat uz šo kanālu, tas ir, jūs domās iegremdējaties savas dvēseles sakrālajā vietā, jūs vēršat turp savu uzmanību, ieejat šajā kanālā, un jūs spējat iegūt tur masu informācijas.

Tas ir kanāls, kurš saista jūs praktiski ar visu visumu, tas ir kanāls, kurš ir saistīts ar jūsu monādi, ar jūsu Augstāko Es. Uz šo kanālu var nākt visi jūsu pastāvīgie vai uz kaut kādu noteiktu laiku Skolotāji, uz šo kanālu var nākt ļoti daudz būtību, uz šo kanālu var nākt arī tie, ko jūs uzaicināt. Taču šīs atnākšanas neatbilst tiem priekšstatiem, kuri eksistē jums galvā, un es pārrunāju to tikai tam, lai jūs, neaugšupceļot savu apziņu pietiekamā pakāpē, jūs nemēģinātu nokļūt cits cita kanālos pat pēc kopējas saskaņošanas. Šajā kanālā nav iespējams ieiet, kā jūs ieejat, piemēram, sazinoties astrālajos vai mentālajos zemes plānos. Šis kanāls, kā es jums teicu, ir pilnīgi citas dimensijas kanāls, un ieeja tajā atrodas ļoti “tālu un augstu” no šejienes, tas atrodas ļoti augstos blīvumos, no kuriem atnāca jūsu dvēsele. Un tikai tie cilvēki, kuri atrodas vienā augšupcelšanās līmenī no šejienes, spēj veikt tādas pārvietošanās un nākšanas vienam pie otra uz dvēseles kanāliem, ja tam ir viņu kopēja griba un ir atļauja, kuru ir devuši Skolotāji, kuri šajā brīdī strādā ar jums. Tāpēc nemēģiniet eksperimentēt ar šo kanālu no jebkuriem zemes smalkajiem plāniem, jo tas tiks uztverts no dievišķo likumu un to programmu, kuras strādā uz šīs planētas, puses kā nesankcionēts iebrukums, un jums var būt problēmas ar šo likumu darbību. Likumu, kuri strādā neatkarīgi no tā, kas jūs esat un kādi pamudinoši motīvi jums bija.

Ieejot savā dvēseles kanālā, jūs iegūstat kolosālas iespējas. Tieši šajā kanālā atrodos arī es, kad sazinos ar Niku, es atrodos tur praktiski pastāvīgi, un tieši caur šo kanālu Nika saņem visu to informāciju, kuru nodod jums. Viņa ļoti labi zina, cik aizsargāts ir dvēseles kanāls, cik tas ir drošs un tīrs, pēc tās informācijas, kuru viņa saņem. Katru no čeneleriem, kurš sāk strādāt ar kanāliem un saņemt informāciju, arī mēs kaut kad tāpat pirmos čenelingus sākām ar Niku, uztrauc jautājums – kā noturēt kanālu virs galvas. Kā kontrolēt ietekmes neesamību uz to, un kā turēt kanāla tīrību. Tam tiek tērēts diezgan daudz enerģijas, tāpēc pati iespēja pārraidei caur čeneleriem ļoti samazinās gan laika ziņā, gan pēc tā informācijas apjoma, kuru var nodot. Dvēseles kanāls šajā ziņā ir pilnīgi aizsargāts kanāls. Šim kanālam piemīt tās īpašības, ka neviens nevar ienākt no zemes un kosmiskajiem līmeņiem un kaut kādā veidā ietekmēt to. Šajā ziņā šo kanālu tad arī izmanto praktiski visi labi, tīri čeneligu kanāli, kuri eksistē uz planētas, tieši tādā veidā caur šo kanālu tiek nodota visa informācija, un šai informācijai jūs varat uzticēties.
Tālāk es gribētu ieteikt jums praktizēt mierīgi, bez spriedzes, bez kaut kādas dedzības vai kaut kādām bailēm par to, ka jūs kaut ko nepaspēsiet vai palaidīsiet garām tajos procesos, kuri notiek. Es rekomendēju jums biežāk koncentrēties uz šo kanālu un pakāpeniski mācīties sajust to. Bez tam es gribu teikt, ka tiem no jums, kas nevar pagaidām redzēt astrālajos vai mentālajos līmeņos, nonākot dvēseles kanālā, viņiem ieslēdzas iekšējais redzējums, un viņi redz gan pašus Skolotājus, gan to kanāla telpu, kura eksistē jūsos, tas ir milzīgs, ļoti spēcīgs un ļoti aizsargāts kanāls.

Mums ar jums vēl šodien ir jāparunā par sirds sakrālo vietu. Drunvalo Melhisedeks, ļoti labs popularizētājs un ļoti labs čenelers, kurš ļoti labi pieņem informāciju un dara ļoti daudz darba priekš visas zemes savienības, viņš jau ir stāstījis savās grāmatās par to vietu un kopā ar saviem Skolotājiem ir izstrādājis meditāciju ieiešanai sirds sakrālajā vietā. Jūs varat strādāt ar viņa metodiku palīdzību vai darīt to patstāvīgi. Tāpat, kā es jums rekomendēju iegremdēties dvēseles kanālā, vienkārši vēršot uz šo vietu savu uzmanību, tā jūs varat arī iegremdēties sirds sakrālajā vietā un ieiet tur ar savu domu un savu vēlēšanos.

Šīs vietas apraksts Drunvalo Melhisedekam ir ļoti labi izklāstīts, un tur viņš principā apraksta, kas tā tāda ir. Kaut arī šī vieta ir ievērojami sarežģītāka un interesantāka, nekā apraksta viņš, taču tai pat laikā viņš atzīmē, ka savas attīstības un jaunu spēju sevī atklāšanas procesā viņš ir atklājis pilnīgi jaunas neticamas iespējas. Un tā, sirds sakrālā vieta atrodas tieši uz pašas jūsu fiziskās sirds un atrodas tā uz priekšējās sieniņas, ja skatās uz sevi no krūšu priekšdaļas, un atrodas tā apmēram vidū (ja jūs domās uzliksiet krustu uz fiziskā orgāna zīmējuma). Un, lūk, no šīs krustošanās vietas mazliet pa labi un mazliet zemāk par vidu būs sirds sakrālā vieta.

Ilgu laiku tā atradās jums aizvērta, un vairumam cilvēku tā ir aizvērta šajā laikā. Atveras šī vieta, kad sākas apziņas augšupcelšanās, kad sākas tās paplašināšanās, kad sākas maigā augšupcelšanās. Tā kā šī vieta atrodas tieši uz fiziskās sirds, tad daudzi no jums izjūt nepatīkamas sajūtas, kad šī vieta sāk atvērties. Tā atveras tiešā nozīmē, var novērot pat fiziski, kā tā atveras. Protams, visi procesi notiek smalkākos enerģētiskos slāņos, un no jūsu krūtīm neizlido gaismas kūļi, kuri redzami visiem, un nepārplīst jūsu sirds, taču tomēr šis punkts pulsē uz fiziskās sirds.

Tā kā šajā atvēršanās laikā no smalkajiem plāniem jūsu sirds sāk piepildīties ar ļoti spēcīgām zelta enerģijām un, neskatoties uz to, ka šīs process notiek ļoti plūstoši un ļoti uzmanīgi, neviens nekad nekaitēs jums šajā procesā, tomēr daudzi no jums izjūt diskomfortu šajā rajonā. Dažreiz jūt spiedienu sirds rajonā, dažreiz durstīšanu, dažreiz smagumu šajā krūšu rajonā, taču tās ir pārejošas parādības, no tām nav vērts baidīties. Nav vērts no tām baidīties kaut vai tāpēc, ka jūs zināt, kas notiek šajā brīdī. Nika vairākkārt ir novērojusi šo procesu, un viņa var jums izstāstīt, kā tas izskatās. No jūsu redzējuma šis process jums ir ļoti svarīgs process, tā kā caur šo vietu jūs atverat jaunas pilnīgi unikālas iespējas sev.

Mani dārgie, jums ir laiks pierast, ka jūs dzīvojat patiešām unikālā laikā, ka laiks, kurā jūs tagad eksistējat, ir piepildīts ar visdziļāko jēgu, un, ja jūs tagad kaut ko nesaprotat no tā, tad mazliet vēlāk jūs to apzināsieties, un jūsu sirds ielīksmosies no tās mīlestības, kuru jūs šeit neesat izjutuši vēl nekad. Tas ir tas, pie kā jūs gājāt jūsu zemes dzīvju gadu miljonus, caur ciešanām, caur daudzām aiziešanām un atnākšanām, caur ļoti lielu pieredzi, kuru jūs šeit ieguvāt. Jūs tuvojaties brīdim, kad jūs beidzot plūksiet tā milzīgā darba augļus, kuru jūs visi veicāt. Un mēs visi visumā priecājamies kopā ar jums un esam laimīgi par visiem procesiem, kuri notiek.

Tas, kas notiek ar jums tagad, jums notiks arvien sablīvētākā režīmā, arvien biežāk un biežāk jūs pamanīsiet neparastas pārmaiņas sevī, kuras notiks jūsu apziņā, tās atklāsmes, kuras notiks, to spēku, kuru jūs jutīsiet, tās izmaiņas ķermenī, kuras notiks. Jūs būsiet dalībnieki procesos, kuri notiks kā jūsu ķermenī, tā arī notiks apkārt jums. Neskatoties uz to, ko jūs redzēsiet, izmaiņas, kuras notiek jūsu ķermenī, arī tās jūs priecēs, tāpēc ka jūs ārstēsieties no daudzām jūsu slimībām, traumām, jūs ārstēsiet savu dvēseli, jūs atbrīvosieties no daudzām bailēm un no pilnīgi jums nevajadzīgiem nepareiziem priekšstatiem, jūs atbrīvosieties no grūtām domām un no daudz visa kā, kas traucēja jums būt laimīgiem visus tos gadus, kurus jūs atradāties 3-jā apziņas līmenī. Viss tas palēnām aizies, viss tas noritēs pieaugošos tempos, un runāju priekš tā, lai jūs nebrīnītos un būtu gatavi tam, un priecātos par tām pārmaiņām, kuras notiks.

Tad, lūk, mani dārgie, neskatoties uz to, ka visas pārmaiņas, kuras notiks jūsu ķermenī, jūs priecēs, tas, kas notiks ārējā realitātē, bieži neatbildīs tām iekšējām sajūtām, kuras jūs gūsiet caur sevi, saprotot dižo dievišķo jēgu tiem procesiem, kuri notiek. Jūsu apkārtējā pasaulē notiks reizēm pilnīgi citas kustības. Mēs jums vairākkārt esam teikuši, ka planēta – tā arī ir dzīva būtne, saprātīga būtība, kura, tāpat kā jūs, turpina attīrīties un turpina savas pārmaiņas. Viņa ir ievērojami lielāka par jūsu ķermeni, un, attiecīgi, šiem procesiem no jūsu redzes viedokļa būs plaša mēroga, globāls raksturs. Mainīsies klimats, notiks zemes garozas kustības un daudz procesu, kurus jums stāv priekšā novērot.

Jums tas ir jāvēro ar sapratni, un jūsu uzdevums, daudzu no jums, šajā periodā būs tāds, lai sniegtu palīdzību tiem cilvēkiem, tiem iedzīvotājiem, kuri, neskatoties uz visiem daudzajiem mūsu aicinājumiem visus pēdējos gadus iesaistīties garīgās attīstības procesos, pievērst uzmanību šiem procesiem, neiesaistījās šajos procesos. Neskatoties uz visu to, viņi turpina atrasties savās bailēs un šaubās, un ne tikai slēpjas no tām, bet bieži arī veic aktīvas darbības pretestībai tiem procesiem, kuri norit. Viss tas izsauc uz viņiem to dievišķo likumu un to programmu, kuras eksistē šajā materiālajā visumā, darbību, un šie cilvēki tā dēļ saņem papildus problēmas: problēmas ar sava fiziskā ķermeņa veselību, problēmas ar pašsajūtu, depresīvu stāvokli un tā tālāk.

Jūsu uzdevums šajā periodā ir sniegt katram cilvēkam, kurš atradīsies jūsu tuvumā un būs pievilkts ar situācijām pie jums, sniegt viņam visu pa spēkam esošo palīdzību, lai aizsargātu, paskaidrotu un nomierinātu. Un katram cilvēkam, kurš atrodas uz planētas, katrai saprātīgai būtnei, kura atrodas uz planētas, viņiem nav jātiek jūsu sadalītiem cienīgos un necienīgos. Kur atrasties dvēselei, izvēlas pati dvēsele. Visas dvēseles, kuras ir iemiesojušās šeit ķermeņos, – viņas ir dievišķas, un viņas ir dievišķas ne mazāk kā katrs no jums. Jums ir ļoti labi tas jāsaprot un pret katru cilvēku, lai kādā stāvoklī, lai kādā sapratnes līmenī viņš neatrastos, jāpauž mīlestība un līdzcietība. Un arī tajā jums tāpat nepieciešams pārliecināties ne reizi vien tajā laika periodā, kuru jums stāv priekšā ieraudzīt.

Viena no vietām, kura paplašinās jūsu apziņu, paplašinās jūsu priekšstatus par jūsu lomu, par to, kas jūs esat patiesībā, atvērs arvien vairāk iespēju paust jūsu apziņas kvantu dabu, viena no tādām vietām, bez tām vietām, par kurām mēs jau runājām, ir jūsu sirds sakrālā vieta.

Tas ir tas kanāls, kurš savieno jūs ar tiem jums, tas ir, ar jūsu kosmisko dvēseli, ar to jūsu dvēseles atzarojumu, kurš dalījās (pumpurojās) pēdējo reizi pirms jūsu nolaišanās šurp, tas ir, tas atzarojums, kuram jūs tieši piederat. Tie ir tie procesi, par kuriem jūs lasījāt Dibinātāju[1] Sūtījumos, kuros labi aprakstīts tas, kā notiek dvēseļu dalīšanās un kā notiek viņu pakāpeniska nolaišana dievišķā radījuma zemāku slāņu, tajā skaitā arī materiālā visuma, izzināšanai. Tie, kas nāk sniegt jums palīdzību caur šo kanālu un tieši strādāt kopā ar jums, tie, stingri ņemot, jūs arī esat, taču vienlaicīgi katrs no viņiem – tā ir pilnīgi pašpietiekama personība, ar apziņas kvantu stāvokli, ar iespējām, kuras neierobežo ķermenis, kurš ierobežo tagad jūs jūsu iespējās. Viņi ir gatavi strādāt ar jums, tiešā veidā sniegt jums palīdzību un atrasties blakus jums visu šo laiku.

Caur šo kanālu jūs spējat saņemt siltumu no tās jūsu radniecīgās dvēseles, nosauksim to par jūsu ģimeni, kura tiešā nozīmē ir monolīta ģimene, tā kā plašākā mērogā tā ir jūsu lielā dvēsele, tā, no kuras uzradāties jūs ar savu pilntiesīgu personību, pilnīgu pēc patstāvības kā izvēlē, tā arī kaut kādu īpašību un kaut kādu pētījumu virzienu izpausmē. Par “Dieva Aci” sauc Drunvalo šo vietu, un tas patiešām ir tā, tāpēc ka caur jūsu dvēseles apziņas kvantu dabu (mēs norunājām ar jums saukt to par ģimeni) jūs spējat sajušanas līmenī saņemt to milzīgo mīlestību un atbalstu, kuru jums sniedz jūsu ģimene. Tas ir ļoti spēcīgs atbalsts, un tas ir tas, ko jūs sajutīsiet pie jūsu sirds sakrālo kanālu atvēršanās, un jūs sapratīsiet, par ko es jums tagad saku. Es jums tagad neteikšu par tām iespējām, kuras vēl atver jums “Dieva Acs”, tā kā tas nav aktuāli šajā brīdī jums.

Mēs ar jums spraudām vēl vienu mērķi, kurš ir un uz kuru bija jātiecas šīs sarunas organizācijā. Mums ar jums bija jāapspriež, kā izmantot anahatas kompleksu tajos procesos, kuri notiek uz planētas. No tā, ko es jums jau izstāstīju, jūs varat saprast, kā jūs varat izmantot katru no šīm vietām, kura eksistē anahatas kompleksā, tā kā katrs no jums maina pasauli tikai caur sevi. Visi jūs maināt materiālo pasauli un planētu, un visu, kas notiek šeit, tikai caur sevi. Bet, mainot kaut ko caur sevi, jums pirmkārt ir jāizmainās pašiem, un šīs ir tās vietas, caur kurām jūs varat pilnveidoties, paplašināt savu apziņu un iegūt pilnīgi unikālas iespējas un Zināšanas, kuras paplašinās jūsu apziņu. Lūk, par dažām no šīm iespējām es šodien jums pastāstīju.
Taču anahatas kompleksu mēs ne velti saucam par kompleksu, tāpēc ka, kad jūs sākat aktīvi izmantot šo bāzes dievišķo fundamentu jūsu ķermenī un kad jūs sākat celt savu apziņu, kad jūs sākat būvēt savas augšupcelšanās struktūras, šis komplekss sāk nostiprināties. Jo tas taču ir fundaments, un tam, lai šis fundaments izturētu tās visskaistākās un visgrandiozākās struktūras, kuras jūs būvējat savai apziņai, tam, lai nodrošinātu tai ceļu bez šķēršļiem augšup pie savām sākotnēm, jūs nostiprināt šo fundamentu. Jūsu centrālā anahata sāk paplašināties, paplašinās tās mirdzēšana, paceļot augstāk apziņu. Jūs sākat pārvadīt no jūsu dievišķā Es, jūsu kvantu daļām, arvien spēcīgākas plūsmas, un šīs spēcīgās plūsmas nāk uz visu jūsu ķermeni. Pirmais, kas pieņem šīs enerģijas plūsmas, bet šīs plūsmas ienāk caur galvvidu, pirmais, kas akumulē, un, pirmkārt nostiprina šo fundamentu, ir anahatas komplekss.

Un, lūk, šajos procesos, kad jūs sākāt būvēt jūsu augšupcelšanās struktūru no anahatas kompleksa, vispirms jūs atvedāt plūsmas un paplašinājāt savu centrālo anahatu. Tā kļuva jums lielāka, tā pārklājās un saplūda ar labo un kreiso anahatām, tā ietvēra sevī arī trīslapu liesmas vietu. Šī vieta jūsu fiziskajā ķermenī, faktiski, jūsu centrālā anahata, kļuva tik liela, un tā daudziem no jums arī atrodas tādā stāvoklī, tā iziet aiz jūsu fiziskā ķermeņa robežām, un tai ir tāda, lūk, spēcīga struktūra, no kuras jau būvējas visas augšupcelšanās struktūras.

Un tā, kad jūs paceļat savu apziņu pa tām struktūrām, kuras jūs būvējat. Jūs būvējat struktūras un, nostiprinoties augstāk, iegūstat iespēju pārvadīt arvien spēcīgākas, arvien stiprākas dievišķās Mīlestības enerģijas šurp uz planētu. Tā jūs palielināt iespēju pārvadīt šurp jaunas programmas, pie kam, es skaidroju jums, ka tās ir jūsu programmas, pēc kurām jūs atgriežaties savas apziņas kvantu daļā, jūsu pašu izstrādātas programmas. Jūs tās tagad paņemat, lai atnestu šurp, atnestu tās uz šo planētu un mainītu to realitāti, kurā jūs eksistējāt tādu ilgu laiku. Tagad jūs atnesat šīs enerģijas un šīs programmas, un izplatāt jūs tās arī caur anahatas kompleksu. Tieši no šejienes notiek enerģijas izstarošanas process, tajā skaitā arī ar jaunās realitātes programmām.

Bez jebkādām šaubām, šis starojums aptver visa jūsu fiziskā ķermeņa struktūras un aptver visu jūsu smalko lauku, kuri eksistē uz šīs planētas kopā ar jūsu fizisko ķermeni, struktūras. Jūs – šī izstarojuma centrs, un vieta, kura pieņem šīs enerģijas, ir jūsu anahatas komplekss. Un tajā izmaiņu procesā, kurš notiek jums līdz ar apziņas augšupcelšanos, jūsu anahata un viss komplekss iegūst jaunas īpašības. Es atgādināšu jums, un jūs varat paskatīties iepriekšējās mūsu sarunas, kad mēs runājām ar jums par galaktikas dimanta sirdi, par dimanta sirdi jūsu ķermenī, – runa iet par to pašu anahatu. Tā iegūst jaunu enerģiju pārvadei pilnīgi jaunas īpašības. Ļoti stipras enerģijas bez anahatas kompleksa izmaiņām neizturētu jūsu sirds un neizturētu jūsu struktūras, kuras jums bija, piemēram, pirms 2 gadiem. Jūs atradāties pastāvīgi iekšējos pārveidojumos, jūsu smalkās struktūras kļuva kristāliskas.

Atcerieties un pievienojiet tai Zināšanai, par kuru es tagad jums saku, zināšanas par merkaba, merkivik, merkiva, atcerieties tās struktūras, par kurām jums stāstīja Nika, – par ko pārvēršas jūsu lauks, kādās kristāliskās struktūrās tas pārvēršas. Kādas pilnīgi jaunas unikālas iespējas atveras šajās struktūrās un caur tām atveras jūsu fiziskajā ķermenī. Un jums, faktiski, augšupcelšanās brīdī, kad tuvojaties jau jūsu augšupcelšanās galapunktam, kad jūs sasniedzat maksimumu, kurš no šejienes iespējams, jums vairs nav atsevišķu čakru, jums ir liels kristālisks stabs, kurš apvieno jūsu čakras. Jūs kļūstat milzīgs dievišķo enerģiju, kuras iet caur jums, uztvērējs, un joprojām kā akumulējošais centrs, sadalošais centrs, kurš strādā vairāk par visām pārējām struktūrām, paliek jūsu anahatas komplekss. Anahatas komplekss, pārveidots pilnīgi jaunās struktūrās, nostiprināts, lai jūs varētu pieņemt pilnīgi jaunas kvalitātes enerģijas un turpināt dzīvot un strādāt tajā ķermenī, kurā jūs esat pieraduši atrasties un ar kuru jums ir darīšana kaut kādu nelielu termiņu.

Visi šie procesi, protams, skar arī jūsu struktūras, kuras eksistē jūsu laukā. Kad jūs skatījās Nika, viņa jums vairākkārt ir teikusi, kā notiek šie procesi. Es jums tagad šeit atkārtošu to, ko viņa teica arī jums un kā tas izskatās no zemes līmeņa. Jūsu lauki iegūst pilnīgi citu struktūru, var pateikt jūsu valodā, ka tie no enerģijām, kuras ierodas amorfā stāvoklī, iegūst kristālisku struktūru. Tie ir kā sapresēti kristāliņi, labi piedzīti cits citam. Tā izskatās šie lauki, un tie ir, rezultātā, monolīti kristāli, kuri atgādina milzīgus dimantus ar lielisku slīpējumu. Tas viss ir jūsu struktūras, tās ir visas tās izmaiņas, kuras pārdzīvo jūsu lauks un pa pēdām tam pārdzīvo arī jūsu ķermenis.

Nav procesu, kuri notiktu spontāni vai notiktu nezin no kurienes. Procesi notiek tieši tāpat, kā jebkuri radīšanas procesi. Viss tiek iecerēts augstos dievišķos slāņos un pēc tam nolaižas lēni līdz materiālajam visumam un tur nostiprinās. Strādā tās programmas, kuras ir nolaidušās, un tā tiek radīti visi apstākļi saprātīgo dzīvības formu attīstībai, tajā skaitā arī pašos zemākajos saprātīgās dzīvības, kuru jūs izzinājāt šeit tik ilgu laiku, līmeņos.

Nedaudz pateikšu jums tagad par to, kā notiek procesi. Tie visi jums visiem notiek neapzināti, taču tomēr apzināšanās noteiktos etapos ir nepieciešama, tāpēc ka mēs ar jums sākām šo sarunu ar to, ka es aicināju jūs pieslēgties apzinātam darbam gan sevis, gan caur sevi tās pasaules, kuras jūs aptver, pārveidošanā. Es jums paskaidrošu, kā strādā jūsu zemapziņa ar tām enerģijas plūsmām, kuras jūs pārvadāt caur savām atjaunotajām un pilnīgi izmainītajām struktūrām un jūsu ķermeņiem, kuri mainās. Tās enerģijas plūsmas, kuras iet caur jums, kuras jūs paši piesaucāt ar savas apziņas kvantu daļu, akumulējas jūsu sirdī. Ja jūs gribat apzināti pieslēgties telpas, kura eksistē apkārt jums, bet jāsaka – neviens no jums neatrodas kaut kur, kur nebūtu bijis ieplānots, vai kaut kur, kur jūs šajā brīdī nebūtu bijuši vajadzīgi, šīs telpas attīrīšanas procesiem, jūs varat to darīt.

Ja jums ir radusies vēlēšanās apzināti tīrīt tos ciematus, tās pilsētas, tos apgabalus un valstis, kuros jūs dzīvojat, bet daudzi no jums jau spēj strādāt uz plašumiem, samērojamiem ar planētas teritoriju, tad jūs nostādāt uz sevi apzināti šo plūsmu, vedat to uz sirdi. Tam, lai jūs pēc iespējas tālu izplatītu to gaismu, kuru jūs atvedat caur sevi, jūs koncentrējat to anahatā un sākat to griezt pulksteņa rādītāja virzienā un paplašināt to, paplašinot darbības rādiusu. Jūs kļūstat dievišķās gaismas pārvadītājs un tās izplatītājs, jūs atvedat uz anahatu un izplatāt, pārklājot milzīgas teritorijas no dažiem desmitiem metru līdz simtiem kilometru. Un jūs spējat to darīt atkarībā no tā, kādā pārveidošanās līmenī atrodas tagad jūsu struktūras un kādu gaismas daudzumu jūs varat pārvadīt.

Ko jūs varat darīt un kā vajag strādāt? Zemapziņā jūs visi to zināt, un, ja jūs vērsīsieties pie savas dvēseles un parunāsiet ar viņu, jums ļoti sīki visu izstāstīs un parādīs to, ko darāt jūs paši zemapziņā. Taču, tā kā mēs tagad vedam sarunas tam, lai jūsu apzinātos visus procesus ar savu prātu un apzināti iesaistītos tajos, tad es arī saku jums par to. Kad jūs piesaucāt gaismu, bet šī gaisma pēc savas būtības ir Mīlestības plūsma, kura nes tikai Mīlestību, un tā nenes nekādas programmas tajā brīdī, tā ir tīra balta lapa, tad ir nepieciešams noteikt atbildīgi un pilnīgi skaidri uzdevumu Gaismai, izteikt balsī rezultātu, kuru jūs gribat sasniegt. Piemēram, jūs gribat iztīrīt savu pilsētu. Tad jūs, piesaucot šo plūsmu, ar domu, pilnīgi skaidru un noteiktu, nosakāt uzdevumu, ka jūs vēlaties iztīrīt no visiem psiho-emocionālajiem un mentālajiem piesārņojumiem, no visām tumšajām struktūrām savu pilsētu.

Kad jūs esat noteikuši Gaismai, kuru jūs pārvadāt caur sevi, šo uzdevumu, tieši šo uzdevumu un šo programmu tā izpildīs. Jums ir ļoti skaidri jāapzinās un jāsaprot, ka gaisma, kura iet caur jums, nenes nekādu programmu. Kad jūs atvedat no savas apziņas kvantu daļām savas programmas, tad jūs atvedat programmas, un jūs to zināt, un tajā brīdī jums nerodas vēlēšanās iztīrīt kaut ko un pastrādāt ar kaut kādām citām problēmām, kuras jūs redzat tajā apvidū, kurā jūs atrodaties. Jūs attīrīsiet telpas starplaikos starp to, kad jūs veicat kaut kādas konkrētas programmas konkrētam darbam uz planētas, darbam ar tām struktūrām, kuras uz tās eksistē.

Kad jūs piesaucat caur sevi papildus Gaismu, lai apzināti tīrītu telpu jūsu dzīves vietām vai citām vietām, kuras jūs arī varat tīrīt, pārvietojot sevi un izmantojot jūsu apziņas kvantu daļu, tad šajā gadījumā jums ir pilnīgi skaidri jānorāda programma, kuru jūs uzdodat tai dievišķās enerģijas plūsmai, kuru pārvadāt caur sevi. Jūs sākat šo enerģiju izstarot, un tā strādā ar šo programmu, un tā izpilda šo programmu, un tā tīra to telpu, kuru jūs noteicāt. Tas ir telpas, kura jūs aptver, attīrīšanas no tiem piesārņojumiem, kurus ražo cilvēki, piemērs.

Tieši tādā pat veidā jūs varat caur kvantu dabu pārvietot savu apziņu uz kaut kādiem konfliktu apgabaliem, kuri eksistē uz planētas, turp, kur norit kaut kādi bruņoti konflikti vai notiek liela mēroga tehnogēnas katastrofas, vai jebkuri struktūras bojājumu veidi, kuros notiek kaut kādas ļoti stipras nobīdes un kur eksistē sāpes un ciešanas, kur eksistē liels dažādas negatīvās enerģijas izmetums. Jūs spējat nosūtīt kvantu veidā savu apziņu uz to vietu, un, karājoties, piemēram, virs kaut kādas pilsētas, kura tajā brīdī ir ar problēmām, jūs spējat nest turp Gaismu, un, nosakot tai noteiktu programmu, attiecīgi tīrīt tās vietas telpu.

Bez jebkādām šaubām, šis darbs ir palīgdarbs, smalkāks darbs, uz kuru novirzās jūsu dvēsele, kura atrodas jūsu ķermenī un uztver pasauli caur to. Tās ir tās atbalsis, kuras jūs saņemat savā ķermenī no tiem procesiem, kuri notiek cilvēku savienībā uz jūsu planētas. Protams, globāli no jūsu programmām uz planētas jau ir uzbūvēti režģi, kuri pastāvīgā režīmā uz visas planētas tīra telpu. Ar jūsu pašu programmām, kuras jūs paņēmāt ar jūsu apziņas kvantu daļu, jūs šeit uzstādījāt Kristus-apziņas režģus un daudz citu režģu ar specifiskām darbībām. Un, tieši pateicoties, lūk, šim grandiozajam darbam, notiek tās izmaiņas, kuras jūs vairs nevarat nepamanīt jūsu reālajā dzīvē un tajās pārmaiņās, kuras notiek cilvēkos. Tas viss ir jūsu darbs.

Tas, par ko es jums šodien teicu, par to apzināto darbu, kuru jūs varat veikt, tieši izmantojot savu anahatas kompleksu, tie ir palīgdarbi. Taču tas nepadara tos mazāk svarīgus. Vienīgais, ko es gribu jums piebilst, ka, kad jūs vērtējat kaut kādu situāciju, kura notiek uz planētas, centieties atbrīvot sevi no emocionāliem šīs situācijas vērtējumiem. Es domāju tos vērtējumus, ar kuriem jums bija sakars ilgu laiku, balstītiem uz tiem priekšstatiem, kuri eksistē sabiedrībā. Jums jāskatās uz problēmām jau no dziļākām pozīcijām un viedi jāsaprot un viedi jāvērtē viss no citām pozīcijām, bet ne no tām, kā jūs tās vērtētu pirms 5, 7, 10 gadiem. Jūs esat kļuvuši viedāki, jūs esat kļuvuši citādi, un jūs to sajūtat un jūtat. Pieprasiet, pieņemot jebkuru savu lēmumu, šo viedumu. Esiet atbildīgi pret savu dzīvi un pret katru savu domu, katru savu darbību, un atcerieties, ka katrs no jums tagad tajā jaunajā kvalitātē, kurā jūs esat klāt uz šīs planētas, kolosāli ietekmē visus procesus, kuri šeit notiek. Un tas patiešām ir tā, tas nav pārspīlējums.

Jūs patiešām ļoti stipri ietekmējat visus planetāros procesus, un jūs, paplašinot savu apziņu, arvien vairāk apzināsieties to. Un jūs arvien vairāk apzināsieties to atbildības pakāpi, kuru jūs esat uzņēmušies, sākot šos pārveidojumus uz planētas. Pienāks laiks, kad jūs leposieties ar saviem darbiem, savu drosmi un savām darbaspējām, tāpēc ka tie darbi, kurus jūs visi veicat neapzināti vai apzināti, patiešām ir grandiozi pēc mērogiem. Tāpēc viss visums, visas galaktiskās struktūras visādā veidā cenšas sniegt jums palīdzību šajā darbā. Darbs patiešām ir unikāls un ļoti svarīgs visam visumam.
Es pateicos jums, mani dārgie, par šo sarunu. Man jums jāsaka, ka es katru reizi, satiekoties ar jums, ar lielu mīlestību un prieku atzīmēju tās izmaiņas, kuras notiek katrā no jums. Paiet pavisam nedaudz lineārā laika no vienas mūsu tikšanās līdz otrai. Un pat šajā īsajā periodā jūsos notiek grandiozas izmaiņas, un tas viss liecina par to, ka jūs turpināt intensīvi strādāt un atrasties to pārveidojumu plūsmā, kuri notiek caur jums uz šīs planētas. Es ļoti mīlu jūs, mani dārgie, un es vēlu jums panākumus un viedumu, apzinātu cieņu pret savu darbu un katra no jums darbu. Mīliet un novērtējiet cits citu, tāpēc ka jūsu visu vienotībā un savstarpējā palīdzībā jūs esat stipri kā nekad, jūsu spēki palielinās daudzkārtīgi, un jūs redzat, cik efektīvāks kļūst darbs un cik daudz jaunu grūdienu jūs saņemat jaunām apzināšanām un jaunām izmaiņām.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 30.08.2009. Nika
tulkoja Jānis Oppe

[1] Skat. Sal Rachele - Founders, Сэл Рейчел - Послания Основателей