otrdiena, 2012. gada 13. marts

Ilarions 6.-13.marts/2012


Viedas Meistars Ilarions

6.-13.marts/2012


Mīļie!

Šajā un nākamajās nedēļās palielināsies Kosmisko enerģiju plūsma, kas virpuļojot ienāks Zemes atmosfērā, un tā kā šīs enerģijas sāk asimilēties cilvēces auras laukos, tad cilvēcei  būs vajadzīgs arī pielāgošanās laiks. Ārēji tas izpaudīsies daudzos un dažādos veidos, jo šīs enerģijas sāks veidot pārmaiņas cilvēces uztverē, attieksmē un domās, tādēļ daudzi ierobežojošie uzskati un koncepti vienkārši atkritīs kā nekad nebijuši un neeksistējuši. Daudz kas mainīsies cilvēces savstarpējās attiecībās, cilvēku starpā iestāsies lielāka harmonija un sadarbība tāpēc, ka Zeme ieiet lielākā vibrāciju ātrumā.

Laikapstākļu dienestiem būs grūti pareģot precīzu rītdienas laika prognozi, jo arī elementāļi pielāgojas jaunajiem Gaismas viļņiem. Viss atrodas plūsmā, un pārmaiņas ir vienīgā stabilā konstante. Ikdienā  ļoti svarīgi ir palikt centrētiem savā sirds telpā, esiet laipni un pacietīgi, jo cilvēki visapkārt būs viegli sakaitināmi, cenšoties pielāgoties un līdzsvarot jauno enerģiju plūsmu fiziskajos ķermeņos. Atcerieties, kāpēc te atrodaties, ziniet, ka esat to jau darījuši, atcerieties, ka jūs esat arī ieguvēji, tādēļ daudzi vēstījumi jūs virza pareizajā virzienā un lielākā cilvēku daļa, kurus skar pārmaiņas, nesaprot- kas īsti notiek.

Labākais palīdzēšanas veids- konstanti un neatlaidīgi atrasties augstākās frekvencēs un censties saglabāt mieru, līdzsvaru un rāmumu domās vārdos, rīcībā un darbos, jo šajos laikos pat vienkāršs smaids padarīs savu un paaugstinās enerģijas apkārtējos cilvēkos. Jūs esat kļuvuši par Gaismas emisāriem, jaunā veidotājiem, jauno lomu izpildītājiem un paraugiem visiem apkārtējiem cilvēkiem un tādēļ ir ļoti svarīgi palikt visaugstākajā viengabalainībā, zinot, ka ikviens atrodaties attīrīšanās procesa noslēgumā. Atpūtieties pēc iespējas vairāk un dzirdiniet savus ķermeņus, dzerot tīru un labu ūdeni.

Turpiniet ik dienas atrasties augstākajā Kristus apziņā, kāda vien šajā laikā pieejama uz planētas un ik dienas apstipriniet savu neatkarību, atgādiniet, ka atrodaties te tāpēc, lai celtu savas un cilvēces frekvences un apziņu uz Pacelšanās līmeņiem. Tas ir nerimstošs uzdevums un šajā uzdevumā visi esat kļuvuši daudz profesionālāki, tomēr ir kāda joma, kas jums jāņem vērā, un tā ir– jums jāmācās savus auras laukus aizsargāt no citu domām un enerģiju ietekmes. Lūdziet saviem eņģeļiem un pavadoņiem katru rītu aizsargāt jūsu enerģētisko lauku un pasargāt to no citu enerģijām. Daudzkārt ciešat tikai tāpēc, ka nezinot esat savākuši kāda cita raizes, dusmas, neapmierinātību un uzskatus, un tas attur un kavē jūs pašus dzīvot viegli, priecīgi un laimīgi- tā kā būtu pelnījuši un paši gribētu.

Frekvenču celšanas darbā mieriniet sevi ar sekojošu domu- jūs sasniegsit tādu būtības stāvokli, kad jūsu enerģētisko lauku nevarēs ietekmēt citi, apzināti vai neapzināti. Tas nāks tad, kad sāksiet manifestēt kā pilnīgi realizēts Dievišķais Cilvēks. Ziniet, ka vienmēr esam ar jums un gaidām jūsu lūgumus. Jūsu Gaismas Ģimene jūs  bezgalīgi mīl.

Līdz nākamajai nedēļai...


ES ESMU Ilarions

©2011/12 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante