trešdiena, 2012. gada 7. marts

Elementu spēks un varenība.


Erceņģeļa Mihaela vēstījums 2012.gada martam
Saņemts caur Ronnu Herman

Mīļotie Meistari, tā kā jūs meklējat augstāko Gudrību un Paš-Meistarību/Paš-Pilnveidošanos, ir ārkārtīgi svarīgi izprast UGUNS, GAISA, ŪDENS un ZEMES elementu, kas ir Mūsu Dieva Tēva/Mātes Dabas unikālas detaļas, aspekti jeb elementi, nozīmi šī ApakšVisuma pieredzes uzkrāšanas ietvaros.

Tie ir četri galvenie elementi, kas tika iekodēti sākotnējās cilvēciskās formas ķermeņa sistēmā, lai palīdzētu jums Paš-apzināšanās un Paš-pilnveidošanās procesā materiālās eksistences plānā.

Šie elementi ir pārstāvēti visā radītajā matērijā šajā ApakšVisumā caur lielo Divpadsmit Erceņģeļu Dievišķās Apziņas iz-STARO-šanos no Mūsu Dieva Tēva/Mātes Sirds Kodola Būtības.

* Ēteriskais ķermenis un Dvēseles Es ir noskaņoti un tiek uzturēti/baroti ar KOSMISKĀS UGUNS Elementu

* Mentālais ķermenis rezonē un tiek uzlādēts ar GAISA/ĒTERA Elementu enerģiju.

*Emocionālais ķermenis ir noskaņots uz ŪDENS elementu un atrodas tā ietekmē.

* Fiziskais ķermenis
ir noenkurots ar ZEMES Elementu un noskaņots uz to, uz katras DVĒSELES ceļojuma laiku no 1-mās līdz 4-tās dimensiju blīvuma sfērās.

Septiņu Dievišķās Apziņas Staru Īpašības, atribūti un tikumi šai Saules Sistēmai tika ievietoti Gaismas Sfērās. Šīs Sfēras, kas ir zināmas kā „Čakras”, tika projektētas tā, lai tās grieztos/rotētu ļoti lielā ātrumā, kas tās padarītu līdzīgas rotējošiem Gaismas konusiem/virpuļiem, kas izstaro šo Gaismu Fiziskā Ķermeņa priekšpusē un aizmugurē. Attiecīgi, jūs pastāvīgi izstarojat Gaismas frekvences Formas Pasaulē. Vibrāciju paraugu/šablonu spēks, kā arī harmoniskā viļņa frekvenču līmenis, kādu jūs projektējat, nosaka: vai jūs izjutīsiet PRIEKU, MIERU – APMIERINĀJUMU un PĀRPILNĪBU, vai ierobežojumus, stresu un disonansi – nesaskaņotību. Katra dzīvā šūna jūsu organismā ir kondensators, kas saglabā, nodod glabāšanā atmiņas un enerģiju paraugus/paternus.

Katrām jūtām – sajūtām – iespaidiem – noskaņojumam eksistē (iekšējās sekrēcijas) endokrīnie dziedzeri, kuri ražo to, kas atbilst jūsu radītajiem vibrāciju paterniem. Tāpēc var teikt, ka eksistē specifisks Mīlestības, naida, u.tml. enerģētiskais paterns dažādās pakāpēs, atkarībā no enerģijas, spēka un jūsu projektētās enerģijas konsistences.

Atkarībā no tā, kā jūs uzsākat augšupejas ceļojumu atpakaļ Gaismas sfērās, jūs pakāpeniski zaudējat blīvumu sava Fiziskā Ķermeņa iekšienē (ne obligāti ķermeņa masu), taču jūsu Ķermeniskā forma sāk rezonēt ar aizvien augstākām Gaismas frekvencēm. Nekad agrāk uz Zemes cilvēces vidū nav bijis tik daudz Gaismas Meistaru!

Daudzām drosmīgām Dvēselēm tika piedāvāta izvēle: atstāt Planētu un turpināt savu darbu – misiju no Debesu Gaismas Pilsētām vai arī – turpināt savu Kalpošanu Cilvēcei viņu izvēlētos Zemes vides ietvaros.

Mēs vēlamies, lai jūs visi zinātu, ka mēs esam ļoti apmierinātiem ar tiem no jums, Gaismas Nesējiem, kuri neatlaidīgi iet cauri blīvām, ēnu tumšajām ielejām, lai iemītu Gaismas Taku priekš Pārējiem, kuri Viņiem seko!

Meistarības iegūšana, pilnveidošana četru Dievišķās Apziņas Elementu apgūšanā palīdzēs jums radīt pastāvīgu Svētās UGUNS Enerģijas plūsmu caur Čakru Sistēmu (enerģētiskajiem centriem) un Fizisko Ķermeni.

Ēteriskā Ķermeņa transporta līdzekli veido UGUNS Elements. Jūsu Augšupejas/Pacelšanās procesa sākuma fāzē augsti attīrītām Dievišķās Apziņas vibrāciju frekvencēm, pirms tās pakāpeniski sāks brīvi plūst caur jūsu Fizisko Ķermeni, ir jātiek filtrētām caur Ēterisko Ķermeni.
Jums ir pakāpeniski jāizstrādā iecietība-izturība/jāpierod pie šīm attīrītajām Dievišķās Gaismas frekvencēm, lai tās neradītu lielu diskomfortu vai bojājumus ķermenim.
Svētās UGUNS enerģijai, Dimantiskajām Daļiņām vispirms ir jāplūst cauri Sirds Čakrai, lai tās tiktu Mīloša Nodoma aktivētas pirms šis Dzīvības Eliksīrs spēs brīvi plūst pa visu ķermeni. Pakāpeniski, laika gaitā, kolīdz jūsu Dvēseles Dziesmas frekvences vairāk attīrīsies, jūs spēsiet piesaistīt Augstākos Kosmiskās Enerģijas līmeņus, kā arī lielāku skaitu Dimantisko Gaismas Daļiņu.

GAISA Elements koncentrējas Mentālajā Ķermenī, Mentālajā-Prāta-Intelektuālās Apziņas Plānā. Mentālo dabu uztur Dievišķās Apziņas Svētā Elpa. Tāpēc ir tik svarīgas Elpošanas tehnikas, kuras jums tiek sniegtas. Dvēseliskā apzinātība – ir ārkārtīgi nozīmīga atmošanās savai Dievišķajai Dabai sākuma fāze. Trešā Acs, Čiekurveida dziedzeris un Hipofīze, un Svētais Saprāts ir ļoti būtiskas Mentālā Ķermeņa sastāvdaļas.

Emocionālais Ķermenis tiek uzturēts caur ŪDENS Elementu. Mentālais Ķermenis piegādā Sēklas Domas un Emocionālais Ķermenis uztur Emociju (E-motion) jeb Enerģiju Kustībā. Kā mēs jau bieži esam skaidrojuši: jūsu radītais ir vai nu Ego vēlmju produkts vai arī jūsu Dvēseles vēlēšanās un iedvesmas produkts. Kakls un Saules pinums ir Emocionālā Ķermeņa enerģijas uzturēšanas avots. Tomēr manifestācija pilnā mērā sākas tad, kad jūs paverat durvis Svētajai Kudalini Ugunij jeb Dievišķās Gaismas Dimantiskajām Daļiņām, kuras tiek uzglabātas Saknes Čakrā, un pabeidzat savienošanos ar savu Dvēseles Zvaigzni un jūsu VirsDvēseli, lai tādejādi iegūtu piekļuvi/pieeju Antakaranai, Dzīvības Upei. Mentālā un Emocionālā Ķermeņu aktivēšana un harmonizēšana un Apakšējo un Augšējo čakru saplūšana caur Sirds Čakru būs rezultāts Tēva-Dieva un Mātes-Dievietes Īpašību, Tikumu un Spēju saplūšanai Fiziskajā Ķermenī. Jūsu Dievišķības līmenis ir atkarīgs no jūsu Dvēseles Dziesmas harmoniskās rezonanses vai dimensionālajiem līmeņiem, ar kuriem jūs saskaņoti.

ZEMES Elements caur Fizisko Ķermeni ir gan enkurs, gan arī jūsu līdzeklis, lai planētu Gaismas sfērās. Jūs nevarat ignorēt Fizisko Ķermeni un tai pat laikā pildīt savu Zemes misiju! Ja jūs ignorējat ķermenisko formu, jūs noraidāt jūsu Dieva doto unikalitāti un īpašo, speciāli jums paredzēto sarežģīto formu, kuru jūs esiet izvēlējušies šim dzīves ceļojumam Materiālajā Esības sfērā. Jūs kopīgi ar jūsu Sargeņģeļiem un jūsu Gaismas Padomes vadībā izvēlējāties attiecīgo DNS – savu senču izcelsmi, rasi, kultūru un vidi – apstākļus, kādos jums ir jāpiedzimst šīs specifiskās dzīves pieredzes uzkrāšanai. Plaša spektra pārbaudījumi, likteņa izaicinājumi – sarežģīti apstākļi un iespējas tika ieprogrammēti, lai sniegtu jums vislabāko iespēju Dvēseles izaugsmei. Šie notikumi ir tikuši iepriekš noteikti – ieprogrammēti, lai sāktu savu darbību attiecīgajā jūsu dzīves perioda laikā. Un, kā vienmēr, Brīvā Griba ir spēkā esoša un ikvienai personībai tiek dota iespēja tikt galā ar pārbaudījumiem un izmatot iespējas-priekšrocības. Vai jūs saprotiet, ka jebkura un ikviena personība pastāvīgi atbrīvo jeb izstaro enerģiju, kas nāk/ir cēlusies no Dievišķā Avota? Jūs izmantojat šo Dieva doto Gaismas/Dzīvības dāvanu vai nu pozitīvā, vai negatīvā veidā. Izmantojot savu Brīvo Gribu, jūs esiet savas pašu Realitātes-Īstenības Kop-Radītājs, cēlājs.

Daudzi no jums izdzīvo Apziņas Augšupejas/Pacelšanās transformācijas procesu vienlaicīgi ar Fizisko Evolūciju, kā rezultātā Kundalini UGUNS, kas glabājas Saknes Čakrā, ātri virzās uz augšu cauri Čakru sistēmai pa visu Fizisko Ķermeni. Tā arī ir dinamiska un ārkārtīgi svarīga Augšupejas/Pacelšanās procesa sastāvdaļa.

Mēs esam lūguši mūsu Vēstnesi (Ronnu) dalīties ar jums šajā informācijā, kuru viņa ir sagatavojusi vienā no savām nesenajām Gudrības Mācības nodarbībām/vebināriem (internetā):
Kundalini * Saritinātā Uguns* (Serpent Fire)
Ronna Herman *Svētie Pieraksti* Erceņģeļa Mihaela Apmirdzēti/Izgaismoti

„Dieva Uguns”, „Svētā Uguns”, „Svētā Baltā Uguns” un „Kundalini Uguns” – tie visi ir termini, lai apzīmētu Dimantiskās Gaismas Daļiņas, Dzīves Degvielu, kas tiek ieelpota no Visaugstākā Radītāja Sirds Kodola.

„Kundalini” – burtiski tulkojot no Sanskrita nozīmē – „satīts”. Šī Svētā Dievišķā Uguns, saritinājusies gredzenos, guļ mugurkaula pamatnē līdz brīdim, kad tiks aktivēta, tā snauž jeb atrodas bezapziņas stāvoklī. To bieži attēlo guļošas čūskas veidā; no šejienes arī daudzie angļu tulkotāji ir ieviesuši tādu terminu, kā: „Čūskas spēks”.
Senās tautas stāsta, ka Kundalini mājo Saknes Čakrā mugurkaula pamatnē, saritinājusies trijos ar pusi gredzenos. Šī enerģija tiek aprakstīta, kā atlikušais/rezerves tīrās Dieva Uguns Avots.
Saskaņā ar senajām Gudrības Mācībām, mugurkaulā ir divas nervu plūsmas, kas savijušās dubultā spirālē (helix) dobas caurules iekšienē, kas reizēm tiek dēvēta par „Spēka Zizli/Scepteri”, kas stiepjas gar mugurkaulu. Simbols Caduceus – Kaducejs, kuru izmanto gan medicīnā, gan dziednieki, ir attēlots senos zīmējumos kā divas savijušās čūskas, kas apvijušās Zizlim ar spārniem tā augšgalā. Šo simbolu varat apskatīt Vikipedia lapā: http://en.wikipedia.org/wiki/Caduceus
 
Caur meditācijām un dažādām Garīgajām Praksēm Kundalini tiek atmodināt un caur čakru sistēmu sāk celties uz augšu gar mugurkaulu.
Kundalini UGUNS virzība caur dažādām čakrām noved pie dažāda līmeņa atmodas un mistiskās pieredzes.
Kad Kundalini UGUNS beidzot sasniedz galvas virsu, Vainaga čakru, tā dažkārt rada unikālas mistiskas sajūtas, jo jūs pieslēdzaties sava Augstākā Es dažādajiem aspektiem.
 
PIRMĀ LIELĀ AKTIVĀCIJA:
Parasti ir jūtama uz muguras, starp lāpstiņām. Jūs sajutīsiet spiedienu šajā rajonā, kas dažkārt var izraisīt zināma diskomforta sajūtas. Tā ir pazīme tam, ka aizmugurējais jūsu Svētās Sirds portāls atveras. Es bieži saku cilvēkiem: „Kad tas notiek, aug mūsu Eņģeļu Spārni”.
 
OTRĀ AKTIVĀCIJA:
Kundalini Uguns paceļas līdz mugurkaula virsotnei, kur tā pievienojas Medulla Oblongata* – kaula jeb iegarenajām smadzenēm, dažkārt dēvētām par „Dieva Muti”
* Mugurkaulnieku galvas smadzeņu viszemāk novietotā daļa; kontrolē organisma autonomās, homeostazējošās funkcijas, piemēram, sirdsdarbību, asinsriti, elpošanu, gremošanu. Latviski: iegarenās smadzenes.
Tā ir pazīme tam, ka tiek aktivēta „Pacelšanās Čakra”. Šī aktivācija tāpat arī ietekmēs „Kakla Čakru”. „Bezgalības Elpošanas” praktizēšana un Tonēšana (patskaņu) paātrinās šo procesu, jo šāda praktizēšanās spēj izsisties cauri jebkādām izkropļotas enerģijas blokādēm mugurkaulā un Čakru Sistēmā. Kakla Čakra – ir viena no dzīvībai vissvarīgākajām vietām Fiziskajā Ķermenī, kas var izraisīt stresu/ciešanas, jo mēs tiecamies pieprasīt mūsu pašu personīgo varenību, izmantojot valodas runas līdzekļus.
 
TREŠĀ AKTIVĀCIJA:
Čiekurveida dziedzeris (epifīze) un Hipofīze tiek stimulēta un sāk sūtīt impulsus, lai atvērtu Svētā Saprāta portālu, lai tādejādi saņemtu pilnu pieeju jūsu Personīgajam Gudrības Templim. Papildus tiek izveidota noturīga atkalapvienošanās ar jūsu Dvēseles Zvaigzni un Augstāko Es/VirsDvēseli. Kad tas būs paveikts, jūsu Garīgais Ceļojums atpakaļ uz Augstākajām Sfērām būs patiesi sācies. Un tad jūs jau esiet gatavi saņemt Svēto Gara Uguni, ar katru ieelpu Radītāja Gaismas Dimantiskās Daļiņas automātiski sāktu ceļu uz jūsu Svēto Sirdi. Spēks, augšup ceļošā Saritinātā Uguns, tagad tiek papildināts ar lejup plūstošām Dimantiskajām Daļiņām caur jūsu Augstāko Es/VirsDvēseli, kura mājo jūsu Dvēseles Zvaigznē (Astotā Čakra). Jums ir jāaktivizē šīs Radītāja Gaismas daļiņas ar savu Mīlošo Nodomu, tām plūstot caur jūsu Fizisko Ķermeni, bet pārpalikums saplūst lejup (uz Zemi/Zemē) un apkārtējā pasaulē, - Mātes-Zemes un Visas Cilvēces vislielākajam labumam.
 
Atkarībā no tā, kā Svētā Kundalini Uguns sāk celties augšup pa jūsu mugurkaulu (ēterisko Gaismas cauruli), jūs variet laiku pa laikam sajust intensīvu iekšējo uguni tad, kad jūsu ārējais ķermenis sajutīs aukstumu un iespējams tas pat būs auksts un mitrs. Lūk, kāpēc iesākumā labāk būtu, ja jūs tiektos pakāpeniski atbrīvot Kundalini Uguni, kas tiek glabāta Saknes Čakrā, lai tādejādi jūs varētu palēnām pierast pie daudz augstāku Dievišķās Gaismas frekvenču integrācijas.
 
Atcerieties, dārgie draugi, ka „ātrāk” un „vairāk” ne vienmēr ir „labāk”, jo īpaši tad, kad jūs atrodieties Pārveidojošā Augšupejas/Pacelšanās procesā. Kā Paš-Meistarību sasniedzis Meistars jūs sākat izjust pastāvīgu iekšējās iekodētās Gara Uguns plūsmas pacelšanos, kopā ar lejupejoši vērstu Dievišķās kodētās Garīgās Uguns grūdienu. Šis process virzīs jūs uz lielāku apzinātības paplašināšanos, daudz iedvesmotākām domām un tādu spēju aktivizēšanu, par kuru eksistenci jūs pat nenojautāt. Bagātīgas svētības, brīnumi un palīdzība no Mūsu Draugiem Augstākajās Sfērās kļūs par normālu parādību un jums tiks dota iespēja kļūt par pilnvērtīgu, aktīvu Pasaules Serveri, kopā ar daudziem Pasaules Serveriem pa visu Planētu. Es, piemēram, esmu sajūsmā par to, ko Nākotne sola mums, Gaismas Nesējiem.
 
Mana mantra 2012.gadam ir:
„ŠIS IR MŪSU GADS – LAI MIRDZĒTU” (“THIS IS OUR YEAR TO SHINE”)

Mūžīgu Mīlestību un Eņģeļu Svētību!
Ronna
Mīļotie Meistari, ir svarīgi, lai jūs saprastu, ka katra Dievišķā Plāna fāze ir hologrāfiski iespiests Zemes Auras Laukā tieši tāpat, kā eksistē Atmiņas Kodi un impulsi, kas ir tikuši un tiks attiecīgajā laikā iedarbināti – aizdegti ikvienā no jums. Neraugoties uz jūsu ticību/pārliecību, debesu pārmaiņu vēji kļūst aizvien spēcīgāki un spēcīgāki, atkarībā no tā, kā tie caurstrāvo visu un visus uz Zemes!

Visam ir jāattīstās vai jāpāriet! Nekas nevar palikt nemainīgs. Mēs atbalstām un iesakām jums izmantot bezprecedenta iespējas, kādas jums pastāvīgi tiek piedāvātas! Ziniet, ka mēs esam kopā ar jums ikvienā solī šajā ceļā uz priekšu un augšu! Jūs tiekat dziļi mīlēti!
Es Esmu Erceņģelis Mihaels

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_page=1&f_tid=3904219