otrdiena, 2012. gada 6. marts

Ješua "Materiāli no skype-konferences 15.08.2009."



Jautājums par to, kā dzīvot sirdī, ka noskaņoties uz tādu dzīves uztveri un uz tādu pasaules uzskatu. Daudzi grib saprast, kas ir Kristus-apziņa un ko ietver sevī šis jēdziens.

Es sveicu jūs visus, mani dārgie, es ļoti priecājos par to apstākli, ka jūs interesējaties tieši par šo jautājumu, tāpēc ka dzīvot sirdī un dzīvot caur sirdi – tas ir tas, kas jums stāv priekšā izdarāms tuvākajā laikā. Šis process noritēs daudziem no jums paātrinātā kārtā, tādas ir reālijas, tāpēc ka šodien ne pārāk liels skaits cilvēku ir pienākuši tam līmenim, kad viņi sāk dzīvot savas sirds telpā. Ne visiem cilvēkiem ir pienācis tas brīdis, lai vienkārši aizdomātos par to, kas ir sirds un kas viņi ir patiesībā.

Ne pārāk liels skaits zemiešu šodien aizdomājas par to, kas notiek, un daudzi no viņiem tā vietā, lai ieklausītos savā sirdī un aizdomātos par to, par ko kliedz viņu dvēsele, turpina ražot savas bailes un bažas, saistītas ar materiālo pasauli, kura ir ap jums. Jums tuvākajā laikā tam, lai pārietu dzīvot sirdī, nāksies saprast un piešķirt citu jēgu ļoti daudziem priekšstatiem, kas līdz šim atrodas galvās daudziem no jums, pat tiem, kuri jau ir nostājušies uz savas attīstības ceļa un kuri nodarbojas ar dažādām garīgām praksēm, mēģina pāriet uz jaunu pasaules uztveri. Jūs pārāk esat piesieti uztverei caur savu ķermeni. Jūsu ķermenis patiešām ir unikāls un dod iespēju sajust pasauli ļoti daudzveidīgi, ļoti lielā spektrā, un atrauties no tām materiālās pasaules rotaļlietām, kuras ir jums apkārt, jums ir diezgan sarežģīti.

Bez tam, jūs visi atrodaties tādas kolektīvās apziņas situācijā, kad jaunā pasaules sajūta un jaunā apziņa eksistē nelielās telpās, un tie ir tie gaismas anklāvi, kuri pievelk arvien vairāk un vairāk dalībnieku, kuru kļūst arvien vairāk, un kuri paplašinās. Tomēr starp šīm gaismas telpām eksistē pietiekami daudz neizglītotu domu, eksistē pietiekami daudz astrālās telpas, kurās mīt jūsu bailes, mīt jūsu nemierīgās domas vienalga par ko, taču šīs domas nekā nepiesaistās garīgajam. Tikko kā tādu gaismas vietu daudzums sāks palielināties, bet tas pastāvīgi palielinās, tikko kā šī telpas turpinās attīrieties, jo ātrāk visi, kas atrodas aiz šo telpu robežām, jutīs izmaiņas, jo skaidrāk viņiem būs dzirdams viņu iekšējais aicinājums, viņu dvēseles aicinājums, viņu sirds aicinājums. Tikko kā cilvēki nonāks šajās telpās, viņi sāks mainīt sevi, un jo ātrāk notiks pasaules uzskata izmaiņas procesi.

Un tā, es pateicu jums par to, kas mums tagad ir reālijās, tas, kas notiek tagad. Man tāpat jāsaka jums, ka praktiski visi šīs konferences dalībnieki ir tie, kas pārvada jaunās enerģijas šurp un tīra šo telpu. Tieši caur jums iet kolosālas enerģijas, un tieši saistībā ar to mainās jūsu struktūras, un jūs veicat kolosālu iekšējo darbu sevis izmaiņā. Jo vairāk jūs esat ievilkti šajā procesā, jo augstāk jūs paplašināt un paceļat savu apziņu, jo lielāka ir kvantu apziņas daļa, kuru jūs pievelkat sev, jo stiprākas ir tās plūsmas, kuras jūs izplatāt. Man jāatgādina jums par to, ka tieši caur jums, bet ne tikai caur Krajona magnētisko dienestu turas un nolaižas arvien zemāk jauni gaismas režģi, kuri rezultātā izmainīs visu materiālo realitāti uz šīs planētas. Šie režģi tagad pamatā ir aizņemti ar to, ka tie tīra tos milzīgos mentālos un enerģētiskos piesārņojumus, kuri tagad eksistē uz planētas ļoti lielos daudzumos. Man tāpat jāsaka, ka šis darbs drīzumā tiks pabeigts, un tieši tāpēc jums jau ir sākuši padot šurp jaunas radīšanas enerģijas, bet ne tikai attīrīšanas enerģijas.

Daudzi no jums jau ir gatavi pieņemt jauno realitāti, bet ne tikai pārvadīt jaunās enerģijas un attīrīt telpu, radot iespēju katrai saprātīgai būtnei uz šīs planētas veikt brīvu izvēli ar attīrītu apziņu un nepiesārņotības un tīrības apstākļos, kad viņas varēs pieprasīt un tiešā veidā saskarties ar savas dvēseles vēlmēm, izdarīt apzinātu izvēli, pie kā gan tiecas viņu dvēsele un kādu pieredzi viņa vēlas iegūt. Šo lēmumu pieņēma vadošā vienība no gaismas darbiniekiem, kuri kopā ar planētu pieņēma lēmumu par to, ka planēta mēģinās pāriet uz jaunu dimensiju, un tas bija drosmīgs un cildens lēmums, kuru apsveica visa galaktiskā sabiedrība un viss visums un kuru atbalstīja Visa Esošā Radītājs. Un tāpēc tagad visa uzmanība ir piekalta jūsu planētai.

Es ļoti labi saprotu jūs, tāpēc ka, kad es atrados šeit iemiesojumā, atrados starp jums, es ļoti labi caur sevi jutu visas tās sāpes un visas ciešanas, kuras pārdzīvo dvēseles, iegrimstot matērijas spēlēs, izdarot ar savu šīs zemu vibrāciju matērijas nospiesto apziņu izvēles, kuras nodarīja viņām arvien vairāk un vairāk ciešanu. Man jums jāatgādina, ka sākotnēji jebkura līmeņa matērija, tajā skaitā arī šī līmeņa, kurā ilgu laiku atradās šī planēta, neparedz nekādas ciešanas, un tā doma, kura ļoti bieži izplatās informācijas līdzekļos par to, ka Zeme ir planēta-cietums, kurp izsūta labošanai, tas ir pilnīgi nepareizs priekšstats. Jums visiem ir izvēles brīvība, tas ir dievišķs likums, un tas ir noteikums, pēc kuriem dvēseles nāk šurp attīstīties un iegūt savu pieredzi. Pateicoties tam, ka jūs nonākat pilnīgi jaunos apstākļos, pateicoties tam, ka visas dvēseles pašas savā laikā pieņēma lēmumu par to, ka pie nolaišanās šurp jūs pilnībā aizvērsiet sev visas atmiņas par savām patiesajām Mājām, par savām kosmiskajām mājām, tajā skaitā arī pagājušās iemiesošanās, kuras jums ir bijušas, jūs sevis kā ķermeņa uztverē it kā sākat visu no sākuma.

Jūs, nolaižoties šurp, bijāt pilnīgi pārliecināti, ka jūs pietiekami ātri atradīsiet ceļu uz Mājām, tāpēc ka tieši tas bija jūsu mērķis. Jūs gribējāt paskatīties uz to, kā, ieguvuši pieredzi par dzīvi zemu vibrāciju matērijā, jūs spēsiet atgriezties Mājās ar jauno pieredzi, cik ātri tas izdosies. Taču ātri neizdevās, tāpēc ka ar savu izvēļu sistēmu jūs saņēmāt ļoti daudz negatīvas pieredzes, jūs paši iegremdējāt sevi daudzās ciešanās un izsaucāt uz sevi to pašu bāzes (galveno) dievišķo likumu darbu, kuri eksistē visā visumā, tajā skaitā arī karmiskā likuma darbību, kurš eksistē materiālā visuma 3-jā līmenī. Un tāpēc jums nācās caur iemiesojumu virkni labot karmisko kļūdu, un tas dažām dvēselēm prasīja līdz desmitiem, bet dažreiz līdz tūkstoš iemiesojumiem, lai izlabotu vienu garīgu sašķiebumu, kuru jums kaut kad bija gadījies vienā no saviem iemiesojumiem pieļaut sevī. Tas ir, šis process ļoti ievilkās, taču tas ievilkās jums, tā kā jūs uztverat šeit sevi kā pietiekami ilgstoši dzīvojošus. Vienas dzīves pieredze, kura visuma mērogos ir ļoti nenozīmīga, ir ļoti mazs visa reinkarnāciju cikla uz šīs planētas dzīves posms. Tas ir ļoti nenozīmīgs jūsu pieredzes posms, salīdzinot ar to pieredzi, kas bija jūsu dvēselei agrāk. Tomēr dvēsele, atbrīvojoties no sava ķermeņa un nonākot struktūrās, kurās viņa varēja ar pilnīgu un attīrītu apziņu bez matērijas spiediena novērot sevi, viņa pēc pašas vēlēšanās atgriezās atkal, un bija pārliecināta, ka šajā reizē, izstrādājot noteiktus apstākļus, viņa spēs izlabot tās nepilnības, kuras viņa bija pieļāvusi iepriekšējā iemiesojumā. Taču, nonākot atkal iemiesojumā, jūs ne vienmēr sasniedzāt uzstādītos mērķus.

Agrāk uz planētas Zeme bija periods, kad praktiski visām saprātīgajām būtnēm, un tas bija dabiski, kā jums ir dabiski elpot, – bija sazināšanās ar Dievu tiešā veidā un jebkuras informācijas iegūšana tiešā veidā. Vairāku iemeslu dēļ tas tika pazaudēts, un saprātīgā dzīvība šeit iegrima dievišķo Patiesību garīgās aizmirstības joslā. Zinot to, jūs gribējāt atgriezties pie tā stāvokļa, jo tas ir dabisks stāvoklis jebkurai dvēselei, kura pēc būtības ir dievišķa. Un tie nav vienkārši vārdi, jums ir labi pazīstamas un tuvas Dieva vibrācijas, un jums šī tiekšanās pie šīm vibrācijām ir dabiska un neiznīcināma. Tikai ar šī ķermeņa-nesēja prātu zemu vibrāciju matērijas apstākļos, kuros jūs nonākat, jūs aizslēdzat šo savas dvēseles aicinājumu un nedzirdat to. Tieši šo procesu jūs izzinājāt tādā veidā – iemiesojoties atkal un atkal šurp. Jūsu mērķis, – atrodoties šajos apstākļos, izdzirdēt savu dvēseli, izdzirdēt to aicinājumu un atnākt uz šo aicinājumu. Tieši šī pieredze jums bija svarīga. Un šī pieredze jums bija svarīga ne tikai tam, lai izzinātu matērijas 3-šā līmeņa iespējas.

Jūsu planēta ir sava veida eksperimentāla planēta, tāpēc ka šeit ir sapulcējušies patiesi Radītāji, Dievi-Radītāji, kuri laida lejā savu dvēseļu daļiņas no augstiem virsdvēseļu plāniem. Viens no cildenākajiem mērķiem, – izstrādāt un izpētīt ļoti pamatīgi matērijas 3-šā līmeņa attīstības procesu un izplatīt šo pieredzi pa visu visumu. Man jāsaka jums, ka šīs galaktikas tamlīdzīgas saules sistēmas pasauļu ir bezgalīgs skaits, un 3-šā līmeņa materiālais visums – tā ir ļoti liela telpa, kura eksistē visumā. Pasauļu daudzums ir bezgalīgs, tāpat kā bezgalīgs ir saprātīgās dzīvības formu skaits, un nav nejaušība tas, ka tās dzīvības formas, kuras ir jums apkārt, ir daudzu saprātīgu dzīvības formu visumā fiziskas kopijas. Es runāju par jūsu dabu, par jūsu dzīvniekiem un par putniem, zīdītājiem, ziediem utt., vispār visu floru un faunu, kuru daudzas formas eksistē uz jūsu planētas kā tie, kas ir apkārt jums un palīdz jums eksistēt uz šīs planētas – tās daudzējādā ziņā ir saprātīgās dzīvības formu citās 3-šā līmeņa materiālā visuma vietās tiešas kopijas. Ne velti jūs atnesāt šurp tās saprātīgās dzīvības arējās formas, kura eksistē citās materiālā visuma vietās. Jūs, faktiski runājot, radot šo planētu, atnesāt šurp šīs formas kā atgādinājumu un nodrošinājāt pastāvīgu sazināšanos ar šīm dzīvības formām. Perspektīvā jūs gatavojaties izplatīt šo pieredzi, attīstības uz šīs planētas pieredzi, visā šī līmeņa materiālajā visumā un palīdzēt tur attīstībai.

Nika labi zina šīs īpatnības, tā kā viņa ir pabijusi daudzās vietās, kur ir nācies veikt steidzīgus pasākumus smagu situāciju noregulēšanā, saprātīgās dzīvības glābšanā uz kaut kādām planētām. To labi zina arī daži no klātesošajiem. Tamlīdzīga situācija bija arī jūsu saules sistēmā, un jums par to arī ir zināms, šī situācija notika uz planētas Marss. Situācija, kura toreiz izveidojās saules sistēmā, arī bija neordināra un katastrofiska, tāpēc ka attīstībā esoša saprātīga dzīvības forma, var teikt, ne tikai atradās pašiznīcināšanās stāvoklī, bet arī nīcināja ārā visu saules sistēmu. Tajā brīdī visu neatgriezenisko kustību sistēmā, kuras bija notikušas un būtu sagrāvušas šo materiālā visuma daļu, balansēšanai nācās pielietot pietiekami daudz visa visuma pūļu, izlikt šeit jaunas kustības trajektorijas un atkal balansēt visu sistēmu, ievest šeit pilnīgi jaunus debess ķermeņus, radīt tos un radīt pilnīgi jaunas kustības programmas.

Tas viss ir jūsu saules sistēmas vēsture, daži tās brīži, un es, sakot šo ilgo ievadu mūsu sarunas tēmai, pievedu jūs pie kādas parastas apzināšanās, kuru jums ir svarīgi apzināties un pieņemt. Jums ir jāapzinās, ka jūs esat dievišķas būtnes. Ka mērķi, kurus jūs sākotnēji stādījāt, kad radījāt šo planētu un kad aizdomājāties par to, priekš kam jūs to radījāt un kam šeit ir jānotiek, patiešām daudzējādā ziņā ir unikāli visumā. Jums ir jāapzinās, ka, kad mēs jums sakām par to, ka eksperimenta rezultāti tuvojas noslēgumam, tad tas ir tas, ko jūs novērojat tagad, tas ir tas, uz ko jūs tiecāties miljoniem gadu daudzkārtēju iemiesošanos šeit ceļā. To ciešanu, kuras jūs izjutāt šeit, un to darbu, kurus jūs šeit veicāt, ceļā. Šo pieredzi, kuru jūs krājāt, patiešām gaida visumā, un tā tiks pielietota šī līmeņa materiālajā visumā un plaši izplatīta.
Šī pieredze ir interesanta ne tikai šajā galaktikā, šī pieredze ir interesanta arī citās galaktikās, un tas ir tas, pie kā jūs pienākat tā ilgstošā un ļoti interesantā darba rezultātā, kuru jūs veicāt. Un es gribu iemācīt jūs cienīt sevi, un cienīt ne caur to ego, kurš jums ir šajā ķermenī. Es gribu, lai jūs iemācītos, atrodoties šeit – ķermenī, cienīt to kolosālo darbu, kuru jūs veicāt, atrodoties uz šīs planētas daudz reižu. Tas beigu akords, kuru jūs izliekat tagad, kad jūs atnākat pie tā mērķa, uz kuru tiecāties – jūs pārvietojat caur sevi, caur savu apziņu, apzināti pārvietojat planētu uz jaunu dimensiju! Tas ir tas, ko jūs esat pelnījuši. Tas ir noslēdzošais akords jūsu lielajā, vīrišķīgajā un sarežģītajā darbā.

Tieši tāpēc pret jums attiecas ar neslēptu sajūsmu, izbrīnu un lielu mīlestību, tāpēc ka jūs, kā dievišķas būtnes, darījāt to ne tikai priekš sevis un ne tam, lai sajustu sevi kā varoni – tāda uztvere ir jūsu neattīrītajam ego. Jūs to darījāt, kā dara visas dievišķās būtnes visumā, – viņas dzīvo priekš visiem, viņas dzīvo ne sev, un tieši tajā viņas redz laimi, un tieši tā ir viņu tieša ciltskoka no Dieva īpašība. Dievs dzīvo priekš visiem un eksistē priekš visiem un visu savu radījumu dēļ un pastāvīgi ar neparastu mīlestību un uzticību pret katru no jums, un visu radāmo, kuru viņš rada. Viņš attiecas pret to tieši tā, un tieši šīs uztveres daļiņa dzīvo katrā no jums, un tas ir tieši tas, kas saucas dzīvot sirdī.

Tā es pienācu tieši pie tā jautājuma, par kuru jūs man jautājāt, – kas tas ir, dzīvot sirdī. Dzīvot sirdī – tas ir, pieprasīt sevī to dziļo atmiņu par to, kas jūs patiesi esat, pieprasīt apzināti sevī šo atmiņu, un tad jūs sapratīsiet, kas jūs esat patiesībā. Jūs sapratīsiet to ne caur tiem vārdiem, kurus es teicu jums šodien, jūs to sapratīsiet no savas esības iekšienes, un jūsu sirds piepildīsies ar neticamu prieku un pateicību Dievam un pašam sev, un visam visumam. Jūs sapratīsiet, ka patiesībā arī esat dievs un ka jūs nekad neesat bijuši atdalīti no viņa, viņš vienmēr ir jūsos un viņš ir visā. Jūs patiešām esat vienoti, mēs visi esam vienoti, mēs visi esam savīti savā starpā ar enerģētiskiem pavedieniem un enerģētiskām substancēm, un mēs visi patiesībā esam vienots dievišķs organisms. Un tikai jūsu apziņas iegrimšana tik zemās matērijās dod jums pilnīgi citu realitātes uztveri. Jūs uztverat realitāti caur savu ķermeni un ilgu laiku domājat par to, ka jūs šis ķermenis arī esat, ne vairāk un ne mazāk. Patiesībā jūs esat bezgalīgi, un jūs esat mūžīgi, un tas patiešām ir tā! Kad jūs pārejat uz dziļu sapratni tam, par ko mēs runājām šodien, tā faktiski arī ir jūsu pāreja uz to sfēru, kuru jūs saucat “dzīvot sirdī”. Tā ir dziļa savas vienotības un savas Dievišķības apzināšanās.

Mani dārgie, es stāvu tagad starp jums, un sniedzu jums iespēju tiešā veidā savienot savas sirdis ar manējo un iegūt tur to, ko jūs vēlaties šajā laikā. (eksperiments 7 minūšu garumā)...

Katram no jums ir pie kā strādāt, un tam, lai iegremdētos savā sirdī, jums vispirms nepieciešams iemācīties aizvākt sava prāta kontroli pār visiem procesiem, kuri notiek jūsu iekšienē. Prāta kontrole pār šī ķermeņa fizioloģiskajiem procesiem tā dzīvības procesu nodrošināšanai tiek veikta automātiski, tā ir ielikta funkcija, kura strādā zemapziņas līmenī, un tur nav jāpiedalās jūsu domāšanas procesiem. Taču tie lēmumi, kurus jūs pieņemat ar prātu, kurus jūs pieņemat apzināti, tā jau ir tās jūsu smadzeņu daļas funkcija, kura vada jūs un kura virza jūsu domas un jūsu vēlēšanās. Tad, lūk, jums nepieciešams pilnībā pārskaņot savu pasaules uztveri, ja jūs gribat pāriet dzīvot sirdī. Jums ir jāpārtrauc prāta kontrole, taču jāpārtrauc tā ne tā, kā bieži jūs saprotat. Jūs bieži saprotat šo aicinājumu kā piespiedu gribas piepūli, “pavēlēt prātam un sodīt viņu, ja viņš kaut ko nedara”. Tā ir nepieļaujama prakse un izplatīta kļūda. Jūsu prāts par to ļoti labi soda, par tādām piespiedu darbībām attiecībā pret viņu. Jūsu ķermenis ar visām viņa funkcijām – tas ir dvēseles templis šī līmeņa matērijas izzināšanai, un attieksmei pret templi ir jābūt atbilstošai. Jūs varat, un jums ir jāiet pa citu ceļu.

Tam, lai iegremdētos sirdī, tam, lai uztvertu pasauli pilnīgi citās kategorijās, Kristus-apziņas kategorijās, bet Kristus-apziņa – tā ir dzīve sirdī un caur sirdi, jums nepieciešams iemācīties klausīties savu sirdi un pieprasīt visas iespējas, kuras piemīt jums šajā līmenī, anahatas kompleksā. Dvēsele katram no jums labi zina anahatas kompleksa iespējas, gan tās struktūras, kuras atbalsta to, gan tās jūsu struktūras, kuras atrodas augstāk. Tās ir tās struktūras, kuras mēs saucam par Garu, kuras mēs saucam par Augstāko Es, un kuras mēs saucam par jūsu kvantu struktūrām. Jūsu dvēsele zina ļoti labi visas šīs struktūras un to iespējas, un viņa tiešā veidā pastāvīgā režīmā ir saistīta ar tām un strādā. Tieši tā caur jums tiek nodota visa informācija, kuru jūs šeit vācat, un visa jūsu pieredze. Un tieši tādā veidā jūsu dvēsele koriģē procesus, kuri notiek ar jums matērijas līmenī, šī ķermeņa līmenī, un tieši tādā veidā notiek koriģējumi.

Taču agrāk šis process bija jums zemapziņas līmenī. Tagad, tam, lai pārietu apzināti pie jaunās realitātes radīšanas, jums nepieciešams apzināti pāriet uz apziņas 4-tā līmeņa stāvokli. Tieši šī apziņa paredz sev dzīvot caur sirdi, uztvert visu informāciju jušanas un sirds līmenī vispirms. Tikai pēc tam pieslēdzas jūsu smadzeņu mentālās spējas jūsos notiekošajiem procesiem. Taču šīs smadzenes jau būs izmainīta struktūra, tā būs tā struktūra jūsu ķermenī, kura ir apvienota caur jūsu smalkajām paplašinātajām struktūrām, pie kam apzināti apvienota, ar dievišķajām struktūrām. Apvienota caur jūsu vienotību ar Dievu un caur visām vienotajām struktūrām, tādejādi tiks noprojicēta uz ķermeņa smadzeņu līmeni.

Jūsu ķermenis, kā jūs jau zināt no iepriekšējiem čenelingiem, spēj eksistēt un strādāt 4-tā līmeņa matērijā, un tam ir priekš tā visas iespējas. Vienkārši, teiksim tā, daudzas no šīm iespējām matērijas 3-jā līmenī bija iekonservētā stāvoklī. Samērā ar to, kā jūs iesiet prom no prāta kontroles un apzināti mācīsieties atkal dzīvot sirdī, dzīvot ar pilnīgi citiem priekšstatiem un kategorijām, kad jūs sevi uztversiet ar jušanas palīdzību, jūs spēsiet pieslēgt šīs jaunās struktūras un paplašināt savu smadzeņu un visa ķermeņa iespējas. Un par to mēs arī ar jums jau esam runājuši, un, domāju, ka vēl runāsim samērā ar tiem pārveidojumiem, kuri notiek jūsu ķermenī.

Uzreiz es ķeru jūsu domu, šaubas un mēmu jautājumu jušanas sakarā. Šeit man ir jādod jums paskaidrojumi, lai nerastos nekāds sajukums. No vienas puses, kad es saku šos vārdus “just” un “dzīvot sirdī”, jūs iedomājaties, un pareizi iedomājaties to, ka jūs cenšaties dzīvot ar šī ķermeņa jušanu, tas ir, jūs nostādāt prātu kā otro rindā no tiem, kas dod jums padomus un palīdz pieņemt kaut kādus lēmumus. Pirmo jūs izliekat savu sirdi un savu jušanu, un, no vienas puses, tas ir pilnīgi pareizs priekšstats. Lai pirmajā etapā atcerētos savas vissenākās iemaņas, jums ir jāatceras (jāzina), kāda ir šī etapa būtība, un jums ir jāiemācās acumirklī iegremdēties savas sirds sakrālajās struktūrās un tur nostiprināties. Taču tas ir pirmais etaps.

Kad es runāju par jušanu, es domāju to, ka anahatas komplekss, jūsu sirds, jūsu krūšu apvidus, tā ir tā vieta, no kuras sākas jūsu dievišķība, un tā ir vieta jūsu ķermenī, no kuras sākas tā neizmērojamā bezgalīgā struktūra, kura savieno jūs ar visu visumu. Tieši no šīs vietas, mani dārgie! Tas ir laukums, no kura jūs uzlidojat ar savu apziņu tam, lai paplašinātu savu pasaules sapratni un savu pasaules sajušanu, to, par kuru es runāju agrāk. Jūs jau, es ceru, esat sapratuši manu domu, kuru es gribēju jums atnest. Domu, ka, kad es runāju par jušanu, es nerunāju tikai par to, ka jums ir jāiet un domās sev jāsaka “man ir jāmīl šī pasaule”, “es mīlu šo pasauli”, “es jūtu pret to lielu mīlestību”, un tai pat laikā jūsu smadzenes visu laiku šaubās, tāpēc ka jūs tajā brīdī varbūt arī nejūtat to vai jūtat ne tādā mērā, kādā jums gribētos.
Tad, lūk, es gribu jums pasvītrot, ka mīlestība nekad nevar tikt pielietota kā blakus programma. Mīlestība – tā ir jūsu būtība, jūsu dievišķā būtība, kura atrodas ārpus jūsu ķermeņa un ir nostiprināta sirds un anahatas kompleksa līmenī. Tieši tāpēc mēs visu laiku runājam par to, lai jūs pievērstu uzmanību jūsu sirdij. Tieši no šejienes sākas jūsu atdzimšana, no šejienes rodas pilnīgi jauna sevis paša un apkārtējās pasaules, un planētas, un visu cilvēku, un visa, kas ir jums apkārt, sapratne. Paplašinot savu apziņu augstāk no sirds, jūs sākat pilnīgi citādāk visu sajust, un tieši par šo jušanu es runāju, un tieši tādā veidā notiek jūsu pasaules sajušanas, pasaules sapratnes un pasaules uzskata izmaiņa.

Tieši pa šīm struktūrām, dievišķajām struktūrām, kuras laiž cauri jūsu personīgās mīlestības vibrācijas, tās nonāk līdz jūsu ķermeņa līmenim. Tās atgriežas pie jums sirdī, un tāpēc tie stāvokļi, kuri jums vēl mēdz būt spontāni un ne ilgstoši, kuros jūs sajūtat neticamu mīlestību, kurai jūs nevarat piemeklēt vārdus un izskaidrot to, visaptverošu prieka sajūtu no bezgalīgas mīlestības pret visu, kas ir jums apkārt, tajā skaitā arī pret sevi pašu, – tā arī ir tā pati Mīlestība, kuru jūs paši esat atnesuši no sevis augstākām izpausmēm, no savas bezgalības, un spējuši to sajust. Pienāks laiks, kad jūs spēsiet atrasties tādā stāvoklī pastāvīgi un kad jūs spēsiet just to plūstoši un harmoniski ar apkārtējo pasauli. Tagad tas izlaužas pie jums spontāni, kā izlaužoties grūdienā ar lielu spēku, jūs it kā iegrūžat šo stāvokli sevī. Tāpēc jums šis stāvoklis ir ļoti spēcīgs, un bieži tas noved jūsu psihi ekstāzes stāvoklī, vai jūs pat varat zaudēt samaņu, vai tas izsauc kaut kādas pilnīgi neordināras jūsu psihiskā stāvokļa izpausmes, kad jūs raudat un smejaties vienlaicīgi vai metaties apkampt visus. Taču šie stāvokļi kļūst dabiski un plūstoši, kad šī Mīlestības enerģija, jūsu pašu Mīlestības enerģija, kuru jūs pārvadāt caur savām augstākajām struktūrām, atnāk pie jums pastāvīgā režīmā. Šīs stāvoklis nebūs tik psiholoģiski saspringts jūsu ķermenim.

Tas būs ļoti maigs, mierīgs stāvoklis, kad jūs mierīgi un priecīgi atradīsieties šajā stāvoklī un sapratīsiet katra radījuma, kas ir ap jums, lielo jēgu. Jūs mīlēsiet katru cilvēku, kurš atrodas jūsu apkārtnē, ne mazāk kā sevi, un jūs dabiskā veidā tieksieties sniegt viņam visāda veida palīdzību un pateikties par iespēju būt noderīgam jebkurai dzīvai būtnei, kura ir vērsusies pie jums pēc palīdzības. Tāpat, kā es esmu jums pateicīgs par to iespēju, kuru jūs sniedzat man, un tagad tai skaitā, būt noderīgam un sniegt jums to palīdzību, kura ir jūsu pieprasīta un kura jums tagad ir vajadzīga. Tāpat arī jūs, kad iemācīsieties dzīvot sirdī, tas būs jums normāls un dabisks stāvoklis, jūs tieksieties dzīvot priekš visiem un atrasties stāvoklī, kad nesat labumu visiem.

Jums pilnīgi nebūs neattīrīta ego, jūsu ego būs attīrīts, un viņš izpaudīsies tikai kaut kādās specifiskās personīgās īpašībās. Jūs pie tam nezaudējat pilnīgi savu identitāti un savu unikalitāti, jūs katrs paliekat pilnīgi īpašs un individuāls, un esošs ar pilnīgi unikālu noteiktu īpašību kopumu. Un šajā nozīmē jūs nejutīsiet nekādas izmaiņas, taču jūs pie tam jutīsiet ļoti dziļu un ļoti piepildītu Mīlestību pret visu pasauli un centīsieties darīt visu tam, lai šī pasaule būtu labāka un pilnīgāka. Pilnīgi ne priekš jums personīgi, bet priekš visiem, kas ir jums apkārt, un priekš visas pasaules, un priekš visa visuma.
Pilnīgi izmainās uztvere, izmainās psiholoģija, izmainās uzvedība. Tad atbrīvojas milzīgs daudzums enerģijas, kuru agrāk tērējāt gan jūs, gan daudzi cilvēki pilnīgi nevajadzīgai pēc būtības cīņai ar sevi pašu, ar savām ilūzijām, ar savām bailēm, ar savām materiālajām rotaļlietām, kuras pēc būtības arī ir ilūzija. Tikko kā jūs atbrīvojat šo enerģiju, jūs to sākat izmantot radošiem procesiem. Lūk, kāpēc tas “dzīves sirdī” stāvoklis ir stāvoklis, kad visa sabiedrība no būtībām, kuras mīt kaut kādā vietā, piemēram, uz šīs planētas, tās visas iegremdējas radīšanā, kura ir savstarpēji saistīta vai individuāla, taču visas atrodas radošā procesā, un visas priecīgi nodarbojas ar to, kas viņām ārkārtīgi patīk un kas viņām sagādā milzīgu labpatiku, un to, kas viņām atbilstoši caur to labi izdodas. Un visa šī Radīšana, atkal, tiek veikta ne priekš sevis, kā to dara neattīrīts ego, bet viss tiek darīts priekš visiem, tāpēc, ka sevis un savas radīšanas produkta dāvāšanas akts, – tas ir tas, kas ir savstarpējo attiecību pamatprincips visumā, augstāk par to apziņas stāvokli, kurā jūs atradāties visu to laiku, kamēr mitinājāties uz apziņas 3-šā līmeņa Zemes.

Lūk, tas, par ko es jums pastāstīju, – tā arī ir Kristus-apziņa. Tā kā pasauli, kura eksistē apkārt jums, to tikai uztur Dieva enerģijas, taču tā ir radīta ar jūsu domām, un tā ir tāda katram no jums, un katrs no jums to redz tādu, kādu to redz jūsu domas. Tā arī ir tāda, kādu to uzbūvē kolektīvā realitāte. Kad jūs izmainīsiet savu dzīves sapratni un pasaules sajūtu, kad jūs kļūsiet tādi, par kādiem es jums tikai mazliet pavēru aizsegu, aprakstīju, kādas kļūst saprātīgās būtne Kristus-apziņas stāvoklī, attiecīgi izmainīsies jūsu domas, bet pa pēdām attiecīgi mainīsies pasaule, kurā jūs mītat. Tā būs citāda, un tā ir tā pati paradīze zemes virsū, par kuru daudz ir runāts kā par sapni. Tā patiesi ir paradīze, kurā visi ir laimīgi un kurā visiem ir viss, kas viņiem ir vajadzīgs. Pārpilnība, kuru pievilks jūsu domas un Mīlestība, kura valdīs apkārt, atbrīvo daudz no tā, kam jums nākas tērēt spēkus un enerģiju šajā pasaulē.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 15.08.2009. Nika
Audio versija – http://ifolder.ru/13598872

 tulkoja Jānis Oppe