piektdiena, 2012. gada 30. marts

Ammas 286. stunda


Mīļais, es esmu Amma, Dievišķā Māte un es esmu tava Māte.
Vai esi jau veicis enerģētisko sagatavošanos, ieskaitot amigdalu kutināšanu?
Tagad mēs parunāsim par vārdiem un vibrācijām.
Ejot cauri mūsu apmācības kursam, tu esi iepazinis vibrāciju dažādību. Katram cilvēkam, dzīvniekam un augam, katrai lietai un katrai darbībai piemīt sava vibrācija.
Arī vārdiem.
Atsauc atmiņā kādu epizodi, kad tev tika veltīti dusmīgi vārdi .. vai arī - , kad tu tos veltīji kādam citam. Vienkārši izjūti vibrāciju.
Tagad atceries atzinības un mīlestības vārdus. Sajūti to vibrāciju.
Mantra, ko tu lieto kā savējo, arī izstaro savu vibrāciju. Tad, kad mantra tiek izrunāta dzīvajā valodā (tādā, kas tiek lietota ikdienā), mantras vibrācija var mainīties atkarībā no tajā ieliktās jēgas.
Mantra, izteikta valodā, kas vairs netiek lietota ikdienā, savā nozīmē paliek nemainīga. Kad lietojam kādu konkrētu šīs valodas vārdu, tā nozīmes vibrācija tiek intensificēta.
Vari pamēģināt viena vārda mantru "Mīlestība". Šajā gadījumā visas sajūtas, visi uzskati, kas attiecībā uz vārdu "Mīlestība" ir tev un citiem cilvēkiem saplūst vienotā vibrācijā.
Tas pats attiecas arī uz garīgajām būtnēm.
Šodien divreiz vismaz pa sešām minūtēm mantro savu mantru, lai sekmētu tavu virzību uz iekšu. Ja tev nav savas mantras, lieto "OM" – visuma jaunrades skaņu.
Ja tu esi lietas kursā par elpošanas kombinēšanas tehniku ar mantru, izmanto šīs zināšanas.
Līdz nākamai nodarbībai ...


Saņemts caur Ketī Čepmenu
Cathy@AmmaTheDivineMother.com

www.AmmaTheDivineMother.com
Tulkoja Uldis Kokins