sestdiena, 2012. gada 3. marts

Ješua "Par Lī Kerolu" caur Nika



Sveiki, Nika un Ješua, varat aprakstīt jūsu uzskatu par pašu pazīstamāko pasaules čeneleru – Lī Kerolu, Krajona kanālu: viņa AL, izkropļojumu % viņa čenelingos un kādas garīgas un ārpuszemes struktūras ap viņu ir uzbūvētas – līdz avotam?

Es sveicu tevi, dārgais! Mēs pamēģināsim atbildēt tev pēc iespējas precīzāk. Krajons patiešām ir vadītājs dienestam, kuram ir saikne ar Garīgo un Materiālo Visumiem kā vienotu sistēmu, kurš sniedz palīdzību konkrēti Saules sistēmai plānotajos procesos jūsu Galaktikas sektora pārejā un sektora struktūru pacelšanā par vienu spirāles vijumu, apziņas augšupcelšanās, tālākas attīstības un pārveidošanās procesos.

Tie ir lieli kosmiski cikli, notiekoši dažādos Galaktikas sektoros. Sektori nosaka Materiālā Visuma pacelšanās secību struktūrām, kuras iegūst izredzes veikt šo pacelšanos visuma attīstības kopējā struktūrā. Kad Krajons izgāja uz Lī Kerolu sadarbībai, visas programmas šīs planētas pacelšanai pa spirāles vijumu izejai uz augstākiem blīvumiem jau eksistēja, visi personāži, kuriem bija jāpiedalās šajā procesā no šīs planētas puses, jau bija iemiesoti un sagatavoti, tajā skaitā arī Lī Kerols. Izeja uz pārejas procesiem – tās ir izredzes, kuras tiek piešķirtas, taču ne vienmēr izdodas tās izmantot visām sistēmām. Taču šajā reizē, ņemot vērā visas iepriekšējās neizmantotās iespējas, kuras bija jūsu Saules sistēmai, šurp tika atvesti visi nepieciešamie spēki un resursi, kuri spētu beidzot nodrošināt pacelšanos. Kad izdevās pārbīdīt situāciju līdz nepieciešamajam līmenim, sākās pakāpeniska pārejas programmu ieslēgšana. Un tas ir tas, kas tagad jau notiek – pāreja norit.

Kad kļuva skaidrs, ka varbūtības Zemes iekļaušanai pārejā ir pietiekami lielas, un kļuva skaidrs, ka šīs planētas pārejas programmas šeit sāk vīties vaļā, Krajons caur Lī Kerolu izgāja ar lielu cilvēces izglītības programmu. Gan viena, gan otra puse ļoti intensīvi gatavojās šim procesam vēl līdz Lī Kerola iemiesojumam. Kad kļuva skaidrs, ka šis kontakts ir nepieciešams un ka pārejas programmas tiks iesaistītas, šis kontakts notika, un sākās viņu sadarbības izvēršana izglītības programmās. No vienas puses, Krajons ir liela sistēma, ietveroša arī tehniskos dienestus, kas nodarbojas ar vadības procesiem Materiālajā Visumā un šo procesu organizāciju daudzos matērijas līmeņos. No otras puses, Krajons ir pilnībā personalizēta dvēsele, kurai piemīt noteiktas īpašības un nopelni, augsta līmeņa apziņas būtne.

Tāda veida izglītība – tā ir plaša mēroga programma, paredzēta ilgiem termiņiem. Līdz kontakta sākumam, līdz tam, kā kļūt par Krajona kanālu, Lī Kerola dvēselei piemita jau tās Zināšanas, kuras vēlāk Krajona kanāls translēja caur viņu. Tas nebija pārsteigums Lī Kerola dvēselei, taču bija pārsteigums personībai iemiesojumā, cilvēkam Lī Kerolam, kuram līdz zināmam brīdim nebija priekšstata par sava iemiesojuma mērķi un par savu lomu planētas augšupcelšanās procesos. Tādejādi tika uzstādīta un noenkurota saikne uz planētu, notika mijiedarbība starp šīm divām brīnišķīgajām dvēselēm, kuras sāka kopēju darbu un planētas iedzīvotāju sagatavošanas programmas izvēršanu. Vispirms liela skaita Gaismas Darbinieku (GD), kas iemiesojušies šeit pārejas programmu izpildei, iemiesojušies palīdzēt planētai veikt pāreju un palīdzēt visām dvēselēm, kuras dzīvo šajā brīdī uz šīs planētas, dvēseļu aktivizāciju.

Lī Kerols tagad izvērš tās programmas, kuras ierakstītas viņam dvēselē, un Krajona kanāls šajā gadījumā nepiešķir kaut kādas jaunas ziņas Lī dvēselei, bet piegādā viņam to Zināšanu izvēršanas programmas, kuras jau ir viņā. Šīs programmas vienkārši atpakojas viņa iekšienē, un atslēgas atvēršanai atnāk caur to kanālu, kurš tad arī ir uzstādīts pamatā Zināšanu atvēršanas aktivizācijai. Kontakta sākuma brīdī Lī Kerols pieņēma Krajona enerģiju caur savu Garīgo Es, un programmu atvēršanas un aktivizācijas procesā viņa apziņas līmenis mainījās, un ļoti ātri, pēc iziešanas uz viņa Augstāko Es.

 Sākotnēji kanāls būvējās pa Lī Augstākā Es struktūrām, viņa apziņas līmenis mainījās 5 gadu laikā no 8 līdz 9,2 ANL. Vēlāk, kad parādījās maigās augšupcelšanās iespēja, no 2003. gada Lī Kerolam sākās augšupcelšanās struktūru būvēšana, un šodien viņa ANL=12. Viņa apziņas maigā augšupcelšanās notika 2008. gada augustā-septembrī.

Pats Lī Kerols iemiesojās uz Zemes no līmeņa 8AL. Līdz iemiesojumam uz šīs planētas viņš nogāja ilgu augšupcelšanās un sadarbības ar Garīgo Visumu, apmācības dažādās Saules sistēmās, kuras gāja caur augšupcelšanās procesiem, pētot tos, ceļu. Vienlaicīgi tika radītas un ieliktas viņā tās programmas, par kurām es runāju augstāk. Lī Kerols ir iepriekš sagatavota būtne darbam tik zemu vibrāciju matērijās. Tāda līmeņa programmu izvēršana jebkura iemiesota cilvēka ķermeņa iekšienē ir iespējama tikai caur pārveidotām struktūrām, kuras varētu pieņemt enerģiju augstu vibrāciju spektrus, bez kurām nav iespējams kanāla stabils darbs, tā aizsardzība, tā mentālais nodrošinājums.

Pirmajos 5 gados viņa čenelinga caur Augstāko Es informācijas atklāšanas pilnība izmainījās no 56% līdz 76%. Ar to tajā brīdī bija pietekami tiem cilvēkiem, kuri nāca pie viņa uz aktivizāciju. Tikko kā Lī Kerols sasniedza ANL=9, viņam tika izstādītas speciālas mentālas struktūras kanāla darba uzlabošanai. Tādejādi kanāla darba tīrība, tā aizsardzība tika nodrošinātas ar trim tehniskiem līdzekļiem: ar informācijas bāzi, atrodošos piezemes orbītā, un ar divām bāzēm augstāk pa līmeņiem. Visi šie tehniskie līdzekļi eksistē 4. un 5. dimensijās un tiek uzturēti ar enerģiju no 8-tās dimensijas, Krajona dienesta radītu un Garīgā Visuma nodrošinātu un kontrolētu.

Lī ir skaidrdzirdīgs čenelers, nododošs klausītājiem ne tikai tiešu informāciju, bet arī Krajona kanāla enerģiju. Lī Kerola kā čenelera iespējas atvērās pakāpeniski, tāpat, kā arī visiem čeneleriem. Tagad informācijas atklāšanas precizitāte sastāda 89-92%.

Informācijas atklāšanas iespējas nosaka tagad ne tik daudz paša Lī Kerola iespējas, cik to cilvēku apziņas līmenis, kuri nāk pie viņa uz daudzajiem semināriem un kurus pēc būtības atved pie viņa viņu dvēseļu potenciāla atklāšanai. Visi, kas nāk uz viņa semināriem, kas lasa viņa grāmatas, nav nejauši cilvēki, tas ir tas dvēseļu potenciāls, kurš iemiesojies uz Zemes un kas tiek atvests pie viņa uz apziņas aktivizāciju. Cilvēku vairums nezina par Lī Kerola un viņa kanāla eksistenci, un tas nav vajadzīgs viņu dvēselēm, tā kā viņu plānos neieiet tieša piedalīšanās pārejas procesos.

Tādejādi Lī Kerola kanālam piemīt ļoti lielas tehniskas un enerģētiskas iespējas, tam tiek piešķirti visi nepieciešamie apstākļi materiālajā pasaulē izglītības programmas realizācijai. Tas viss ir iepriekš ieplānota Gaismas Darbinieku (GD) aktivizācijas procesa daļa. Šī programma atrodas pastāvīgas izvēršanās un jaunu enerģiju, nākošu uz planētu, pieslēgšanās stāvoklī.

 Vienlaicīgi Lī Kerols pats, pateicoties paša maigajai augšupcelšanai, ir jauno enerģiju pārvadītājs, un viņa kā Gaismas enerģiju, pārveidošanas enerģiju kanāla iespējas, iespēja aktivizēt ar gaismas kodiem caur viņu, esot tiešā kontaktā ar viņu, pieaug.

Taču atbilstoši iemiesoto dvēseļu aktivizācijas plāniem šie procesi vienmēr norit pakāpeniski un aptver arvien lielāku tautas skaitu. Tāpēc Lī Kerolam tika piešķirtas visas nepieciešamās iespējas, lai izglītotu un aktivizētu tādejādi dvēseles dažādā sagatavotības stadijā tai informācijai, kura viņām nepieciešama tajā vai citā brīdī, veicinātu to gaismas kodu nodošanu viņām, kuri aktivizētu viņu spējas piedalīties pārejas procesā.

Garīgā Visuma piedalīšanās kanāla darbā notiek caur uzbūvētajām struktūrām uz šo planētu. Garīgais Visums caurauž Materiālo Visumu un nodrošina to ar nepieciešamajām dievišķajām enerģijām visu tā sistēmu uzturēšanai. Ja aizvāktu Materiālā Visuma uzturēšanas dievišķās enerģijas, tas vienkārši pārstātu eksistēt. Krajona Magnētiskais Dienests, Krajona kanāls ir Kristus-apziņas enerģijas daļa, kura nodrošina ar enerģiju visas šīs planētas pacelšanās programmas kvantu pārejas procesos un strādā caur daudzajām planētas režģu sistēmām, tajā skaitā arī caur Kristus-apziņas režģi.

Kristus-apziņas režģis ir pārejas nodrošināšanas bāzes programmas elements, kā arī Kristus enerģijas uztvērējs un sadalītājs planētas augšupcelšanai. Krajona kanāls caur Lī Kerolu ir daļa no vienas lielas, daudzdimensionālas un ļoti sarežģītas sistēmas planētas sagatavošanā kvantu pārejas procesam, tā aizsardzība un nodrošināšana arī tiek veikta caur Kristus-apziņas režģi. Caur šo režģi tiek veikta visu dvēseļu, kas izvēlējušās uz šo iemiesojumu augšupcelšanos vai palīdzību planētai šajā procesā, apvienošana un nosūtīšana uz aktivizāciju. Tādejādi Krajona kanāls ir pilnībā iekļauts kopējā planētas, Saules sistēmas enerģētiski-informatīvajā telpā, tiek nodrošināts ar šo jauno telpu un jaunajām enerģijām, tiek to uzturēts.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 27.11.2009. Nika
tulkoja Jānis Oppe