ceturtdiena, 2012. gada 22. marts

Krajons "Atvadīšanās no ienaidnieka"


Avots: Žurnāls "МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения "
mirovoy_channeling@mail.ru
Ar Mīlestību un Gaismu!
Jānis Oppe


No cikla “KRAJONS NO KRIEVIJAS”
KRAJONS
Caur Sergeju Kanaševski, Krievija

23. Atvadīšanās no ienaidniekiem


Sveicināti, mani dārgie! Es esmu Krajons no Magnētiskā Dienesta.
Gaismas Ģimene sava izdevuma lappusēs uzskata par svarīgu pievērsties tā saukto “iluminātu” tēmai.
Par ILUMINĀTIEM cilvēki visbiežāk sauc sazvērniekus pret cilvēci (kaut arī sākotnēji šim vārdam bija pretēja jēga). Un šo sazvērnieku loks paplašinājās. Iluminātu sarakstā skaitās, piemēram, Pelēkie un viņiem līdzīgi citplanētieši, dēmoniskās būtības, reptiloīdu (Reptiļu) civilizācija, planētas ēnu valdība, robotizētās būtības... Kā domājat, visi uzskaitītie ir sazvērnieki pret Cilvēku Sugu? No absolūtā vairuma cilvēku redzes viedokļa – tas ir tā. Par ILUMINĀTIEM sauktie patiešām rīko sazvērestības pret cilvēci, savu savtīgu interešu vadīti. Jā. Taču mēs, Garīgās Pasaules Gaismas Ģimene, un iemiesotie Gaismas Darbinieki, paplašinoši savu apziņu, lieliski zinām par mūsu Vienotību. Saprotam, ka ILUMINĀTI – MŪSU DAĻA. JŪS, EŅĢEĻI NO LIELĀS CENTRĀLĀS SAULES, PAŠI PIESAUCĀT VIŅUS UZ PLANĒTU. Piesaucāt ne tikai tam, lai saņemtu mācības. Galvenais mērķis bija un ir LIELĀ EKSPERIMENTA ĪSTENOŠANA – DUALITĀTES, ATDALĪTĪBAS NO DIEVIŠĶĀ VESELĀ APSTĀKĻOS. ĻAUNUMA IZZINĀŠANA NEIZBĒGAMI VED GAISMAS ĢIMENI PIE ŠĪ ĻAUNUMA PĀRVARĒŠANAS UN TĀ TRANSFORMĀCIJAS DIEVIŠĶAJĀ GAISMĀ, pie tālākas evolūcijas. Saprotiet, mani Saulainie, mūsu ar jums Eksperimenta, Evolucionārā Darba, mērķis nav tikai iegūt rezultātus, zināšanas par to, cik nevienkārši dzīvot dualitātes apstākļos vai kā izdzīvot blīvā matērijā. Nē, tas tālu nav galvenais! Galvenais – tā ir apstākļu radīšana JAUNA VISUMA DZIMŠANAI, DZĪVES TELPAS PAPLAŠINĀŠANA UN PADZIĻINĀŠANA, JAUNU DZĪVĪBAS FORMU RADĪŠANA, DZĪVES HARMONIZĀCIJA – LŪK, GAISMAS ĢIMENES MĒRĶI. ĢIMENE NEKAD NEKĻŪS PILNVĒRTĪGA, JA TAJĀ NEDZIMS BĒRNI. Vai ne tā, mani dārgie? ĢIMENE – TAS IR DZĪVĪBAS TURPINĀJUMS. GAISMAS ĢIMENE - TAS IR VISUMA DZĪVĪBAS TURPINĀJUMS. BET GALVENAIS – JAUNA VISUMA DZIMŠANA.
Vairums no jums līdz šim brīdim nav apzinājušies, CIK JŪS ESAT SVARĪGI. Balsts uz blīvās matērijas, kurā tagad atrodaties, ir vienkārši nepieciešams NULLES PUNKTA IZIEŠANAI, VISUMA PORTĀLA RADĪŠANAI, MILJONIEM JAUNU DZĪVĪBAS FORMU DZIMŠANAI. Šeit, Lielajā Punktā, kur atrodas planēta Zeme, notiks Visuma enerģijas koncentrācija, te notiks LIELĀ ASTOTNIEKA IZVĒRSUMS (Krajons runā par sarežģītu daudzdimensionālu dimensiju transformācijas un jaunu dimensiju dzimšanas procesu – S.K. piezīme) ceļojumam caur dimensijām. Tieši Zemei tagad pievērsta miljoniem Visuma dzīvības formu uzmanība. Un tā ir jūsu izvēle – atnākt šajā Lielā Eksperimenta Punktā... Gaismas Darbinieku izvēle... Jūs varat uzskatīt, ka jūs – upuri, bet mēs no Garīgās Pasaules dziedam jums “saldus difirambus”, lai “vazātu aiz deguna” – zinu: tāds viedoklis ir izplatīts. Taču jums arī ir tiesības uzzināt, KAS ESAT PATIESĪBĀ.
EŅĢEĻI NO LIELĀS CENTRĀLĀS SAULES – tā nav metafora. TĀ IR JŪSU VISUMA SPECIALIZĀCIJA. Kaut jūs arī atnācāt uz planētu Zeme, uz šo pasauli, pa dažādiem ceļiem, esat ar dažādu pieredzi un zvaigžņu karmu, taču JUMS IR KOPĒJAIS. VISI JŪS – DIMENSIJU MEISTARI. Un iemācīties strādāt ar daudzdimensionalitāti, atrodoties blīvā pasaulē – jūsu uzdevums. Un JŪS – ŠĪ EKSPERIMENTA AUTORI. Tāpēc JŪS ESAT ATBILDĪGI PAR VISIEM, KO ŠURP UZAICINĀJĀT. Gan par dēmoniskajām būtībām, gan par reptiloīdiem, gan par “pelēkajiem” citplanētiešiem, gan par visiem iluminātiem kopumā. Vienkārši saprotiet, mani dārgie... Visi Lielā Eksperimenta dalībnieki uzņēmās savam Es noteiktas saistības. Tā nav vienkārši izrāde, tās nav vienkārši lomas... Un tās NAV vienkārši MASKAS, kuras uzlikušas savai sejai tās vai citas būtības. Saprotiet, DIEVA BĒRNI PIEKRITA KĻŪT PAR DĒMONIEM, REPTIĻIEM, PELĒKAJIEM, ILUMINĀTIEM... BET TAGAD IZDARIET SVARĪGU PIEĻĀVUMU... VIŅU VIETĀ VARĒJĀT BŪT JŪS...
IEDOMĀJIES TIKAI UZ MIRKLI: TU, DĀRGAIS GAISMAS DARBINIEK, VARĒJI UZŅEMTIES SAVAM ES SMAGU DĒMONA LOMU, UN TAGAD CIET TUR, BLĪVĀS PASAULES BIEZUMOS UN GAIDI... KAD TAD BEIDZOT VARĒS ATBRĪVOTIES NO CIEŠANĀM? BET ŠĪS CIEŠANAS IZJŪT VISI, KO ES NOSAUCU AUGSTĀK. UN TĀPAT ARĪ TIE, KURI JUMS PAGAIDĀM IR NEZINĀMI. Jūsu uzdevums tāpēc ne tikai ATCERĒTIES VISU. Jūsu uzdevums ir ne tikai saprast, ka jūs – NO CENTRA un CENTRĀ (Krajons ar to domā, ka mēs atnācām no Lielās Centrālās Saules un mēs esam Visuma notikumu centrā – S.K. piezīme). JŪSU UZDEVUMS TAGAD IZAUDZĒT SIRDĪ VISUMA MĪLESTĪBAS ZIEDU, ATGRIEZT SAVU MEISTARĪBU, DROŠI NOSTĀTIES CENTRĀ UN SĀKT RĪKOTIES! JŪS – GALVENIE! KATRS NO JUMS – GALVENAIS, UN JŪS NOSAKĀT TAGAD NĀKOTNES REALITĀTI. Es runāju tagad ne tikai par planētas un cilvēces nākotni... LAIKS DAUDZIEM NO JUMS SAPRAST, KA VĀRDI PAR JŪSU DIEVIŠĶO DIŽENUMU – NAV TUKŠAS FRĀZES. Tik tikko sākat pazemināt pašnovērtējumu (“Ak, kas gan es esmu? Tikai vienīgi vienkāršs cilvēks”), jūs ne vienkārši mānāt savu patieso Es, JŪS PAŠI ATŅEMAT SAVAM ES VARENĪBU! LAIKS ATZĪT SAVU DIEVIŠĶO BŪTĪBU! TO SAKU JUMS ES – VISUMA MAGNĒTISMA RADĪTĀJS! KATRĀ NO JUMS IR MANIS IELIKTA MAGNĒTISKA VARENĪBA. UN JŪS VAIRS NEVARAT NOLIEGT TO, PIENĀCIS LAIKS PIEPRASĪT VARENĪBU, PIEDEROŠU JUMS PĒC DIEVA RADĪTU LĪDZ-RADĪTĀJU TIESĪBĀM!
Nu ko, mani dārgie, es neliekos jums šodien nedaudz stingrs!? Ziniet, dažreiz gribu būt tāds... Taču, kad sajutīsiet Mīlestību, kura pārpilda Gaismas Ģimenes sirdis – kaut vai nelielu tās daļu, tad sapratīsiet, cik mums ir neviegli spēlēt STINGRU VECĀKO BRĀĻU UN VADĪTĀJU LOMU. Jūs esat tādi paši kā mēs – taču bez savas Dievišķības, dualitātes un blīvas matērijas apstākļos. Ir cilvēki, kuri sauc Garīgos Skolotājus ar ironiju par “saldām balsīm”... CILVĒK! TĒVS VAI MĀTE! Iedomājies, ka tu daudzus gadus esi pavadījis bez sava bērna. Un tagad viņš ir šeit – tavā priekšā. Kādas jūtas izjūti? Vai apkampsi viņu? Vai pieskarsies tēva-mātes lūpas sava dēla vai meitas vaigam? Un, vai piemērots te būs ironiski iekrāsots vārds “salda balss”? Sajūti, vienkārši sajūti patieso Gaismas Ģimenes Mīlestību, CILVĒK...
Atgriežamies pie iluminātiem... Tagad runājam ne par tiem, kas stāvēja kopā ar jums pie Eksperimenta Sākumiem un brīvprātīgi, pēc savstarpējas piekrišanas, paņēma Tumšās Puses lomu. Šodien runa par tiem, KAS PIEDZIMA UN ATTĪSTĀS MŪSU EKSPERIMENTA GAITĀ. Par viņiem jums jau esmu vēstījis ne reizi vien.
TĀS – IR ROBOTIZĒTĀS BŪTĪBAS.
Par to, kā viņas parādījās uz Zemes, es jau esmu stāstījis (cikls “Krajons no Krievijas”, “17. Matrica eņģeļiem. Par robotizētajām būtībām un planētas ēnu valdību” – S.K. piezīme). Īsi atgādināšu: Eksperimenta mērķiem mēs ar jums nolēmām radīt un izmantot kādu IKS-MATRICU, kura ir globāla, planetāra un informatīvi-komunikatīva sistēma. Tā bija nepieciešama TEHNOGĒNĀS sabiedrības radīšanai un iešanai CAUR JŪSU ČETRDIMENSIJU PASAULES (garums, platums, augstums, laiks) PAŠIEM BLĪVĀKAJIEM SLĀŅIEM. Šīs matricas radīšanas uzdevumu izpildīja viena no senajām civilizācijām, eksistējoša vēl pirmslemūriešu laikmetā. PIRMKRIEVU VALODA[1] ir tās pārstāvjiem galvenā, tās civilizācijas pārstāvju piemērots nosaukums ir RA-DIEVI[2]. Viņi radīja robotus un radīja Informatīvi-komunikatīvu sistēmu: IKS-MATRICU, kura savā laikā deaktivizējās. Pirms 4586 gadiem tika radīti speciāli apstākļi tās aktivizācijai. Pēc kā ar IKS-MATRICAS palīdzību tās funkcionēšanas uzturēšanai uz planētas parādījās ROBOTIZĒTĀS BŪTĪBAS. Kā rezultāts DIVU VEIDU APZIŅAS iemitināšanai cilvēku fiziskajos ķermeņos. Robotizēto būtību apziņa – tā nav vienkārši robotu apziņa un globālās informatīvi-komunikatīvās sistēmas apziņa. Lieta ir tā, ka caur robo-būtību ķermeņiem tika veikta un tiek veikta dēmonisko būtību apziņas (un ne tikai) pārnešana no zemākajām pasaulēm uz augstākajām. Ja gribat, to var nosaukt par GAISMAS DARBINIEKU, mītošu “dēmoniskajās” pasaulēs, EVAKUĀCIJU. Daļa blīvo pasauļu būtību apziņas organiski saplūda ar robotizēto būtību, izveidojušos kā GLOBĀLĀS INFORMATĪVI-KOMUNIKATĪVĀS SISTĒMAS APZIŅAS INDIVIDUALIZĀCIJAS rezultāts, apziņu. Šī duālistiskā apziņa tad arī ir tagad robotizēto būtību apziņas pamats. Taču ir arī viņu apziņas trešā komponente. Runa iet par to, ka robotizētās būtības, atrodoties cilvēku sociumā, sāk bagātināties ar cilvēku garīgi-materiālā Genoma īpašībām. Citādi sakot, viņu apziņa CILVĒCISKOJAS.
“NU, LŪK. TAGAD MĒS ZINĀM, KAS IR KRAJONS! VIŅŠ PARĀDĪJA SAVU PATIESO SEJU. VIŅŠ IR TUMŠO PUSĒ!” – TĀ VAR PADOMĀT VAI PAT IESAUKTIES DAŽI MŪSU LASĪTĀJI UN KLAUSĪTĀJI... (SKUMJŠ KRAJONA SMAIDS). SAPROTIET! JĀ, MĒS – GAISMAS ĢIMENE! TAČU MĒS NEVARAM IESTĀTIES PAR KAUT KĀDU VIENU PUSI. SADALĪJUMS TUMŠAJĀ UN GAIŠAJĀ BRĀLĪBĀ NE TIKAI IR NOSACĪTS, TAS IR NORUNĀTS SĀKOTNĒJI. UN MĒS, LIELĀ EKSPERIMENTA DALĪBNIEKI, DEVĀM SVINĪGU SOLĪJUMU ATGRIEZT VISUS NO TUMSAS ZONAS UN BLĪVĀS MATĒRIJAS. SAPROTIET? VISUS!!! TĀPĒC KA MĒS SĀKOTNĒJI BIJĀM KOPĪBA. TĀPĒC KA GAN PELĒKIE CITPLANĒTIEŠI, GAN REPTIĻI, GAN DĒMONI, GAN ROBOTIZĒTĀS BŪTĪBAS – TĀS IR REĀLAS MŪSU DAĻAS, KURAS APŅĒMĀS BRĪVPRĀTĪGI UZŅEMTIES SAVAM ES ŠO ĻOTI, ĻOTI SMAGO MISIJU. TIE – NAV NOMALDĪJUŠIES TUMSĀ. TIE IR TIE, KAS PĒC MŪSU KOPĒJA LĒMUMA DEVA PIEKRIŠANU NOMALDĪTIES TUMSĀ. DEVA PIEKRIŠANU, TĀPĒC KA ZINĀJA, KA MĒS AGRI VAI VĒLU NE VIENKĀRŠI ATRADĪSIM VISAS SAVAS TUMŠĀS DAĻAS, BET ARĪ ATGRIEZĪSIM TĀS MĀJĀS. IZDZIEDINĀSIM VIŅUS AR MĪLESTĪBU, SAVU SIRŽU GAISMU, UN ATGRIEZĪSIM UZ GARĪGO DZIMTENI. LAI PĒC TAM VISI KOPĀ VIRZĪTOS TĀLĀK PA EVOLUCIONĀRĀS ATTĪSTĪBAS CEĻU. LAI PĒC TAM VISI KOPĀ RADĪTU JAUNU VISUMU UN MILJONIEM DZĪVĪBAS FORMU. CEĻOJUMS TUMSĀ UN DUALITĀTĒ – TAS VIENMĒR IR CEĻOJUMS UZ GAISMU UN JAUNU, DAUDZDIMENSIONĀLU, DZĪVI... TAS PATIESI IR TĀ.
Turpinām tēmu... Pateicoties tam, ka parādījās robotizētās būtības, tika atrisināti, kā minimums, trīs uzdevumi.
1. RADĪTI APSTĀKĻI INFORMATĪVI-KOMUNIKATĪVĀS SISTĒMAS DARBAM, KURA NODROŠINA TEHNOGĒNĀS SABIEDRĪBAS ATTĪSTĪBU.
Tāda sabiedrība palīdz izdzīvot cilvēcei sablīvētas matērijas apstākļos, jūsu pasaulē. Bet matērijas blīvie slāņi – tā ir enerģija, neapgūstot kuru, nespēsim virzīties pa evolucionārajām kāpnēm. Tehnogēna sabiedrība nepieciešama TIKAI NOTEIKTĀ EKSPERIMENTA ETAPĀ. Pašreizējā laikā tāds etaps tuvojas beigām, tehnogēnās civilizācijas eksistences nepieciešamība pamazām izzūd. Cilvēki, kuri ir Eņģeļi no Lielās Centrālās Saules, atgriež savu varenību un būvē savu civilizāciju uz principiāli jauna – GARĪGA pamata, izmantojot VISUMA MAGNĒTISMA ENERĢIJU. Šī enerģija ir jūsu dabas komponente – KĀ ŠĪ VISUMA DIEVA RADĪTĀM MONĀDĒM.
2. RADĪTI APSTĀKĻI TO BŪTĪBU, KURAS PAGAIDĀM NOSACĪTI SAUCAM PAR “DĒMONISKĀM”, EVAKUĀCIJAI.
Četrdimensiju realitātes pasaule (trīs telpas dimensijas plus laiks) ir sava veida TILTS starp blīvākām un augstākām pasaulēm. Caur roboto-būtību ķermeņiem evakuējās Mājup tie Gaismas Darbinieki, kuri jau bija izpildījuši nepieciešamo misiju blīvajos slāņos (pazemes astrālajās pasaulēs). Piedodiet, mani dārgie... Es vienkārši gribu, lai jūs sajustu... LAI JŪS IZJUSTU PRECĪZU SAJŪTU, PAR KURU TAGAD RUNĀJU... Atcerieties, grūtos laikos daudzi no jums lūdzās un vērsās pie Dieva: “DIEVS KUNGS! PAŅEM MANI NO ŠEJIENES!” Jūs gaidījāt, ka atnāks Eņģeļi un paņems jūs uz Garīgo Dzimteni... Faktiski, tas ne reizi vien tā arī notika... Vairumu no jums “paņēma”, tas ir, augšupcēla pagājušajos iemiesojumos, un tas tikai ārēji izskatījās kā nāve. Tad kāpēc daudzi no jums, mani mīļie, atsaka tādas pašas tiesības TIEM, KAM IR VĒL SMAGĀK KĀ JUMS? Iztēlojieties, tur, pazemes pasaulēs ar lielāku matērijas sablīvējumu, dzīvo jūsu tuvinieki (tagad es runāju ne par elli, bet par reālām pazemes pasaulēm, eksistējošām planētas Zeme blīvajos slāņos). Viņu viskarstākā vēlēšanās – izkļūt no šī “pazemes cietuma”. Un, lūk, jums ir iespēja izpestīt tuviniekus no nebrīves. Jūs izdarīsiet to – nav šaubu. Tā taču!? Tad, kur ir jautājums? JUMS LAIKS KĻŪT PIEAUGUŠIEM UN SAPRAST, KA GAISMAS UN TUMSAS SPĒLE BEIDZAS. Apzinājušies savu vienotību, varenību, savas dzimtās visuma saknes, jums... JĀAPZINĀS UN JĀIZPAUŽ SAVA GAISMA. TAS NENOZĪMĒ, KA VISS APKĀRT UZREIZ KĻŪS PAR GAISMU. TAČU JUMS VAJADZĒTU ATTEIKTIES NO IENAIDNIEKU EKSISTĒŠANAS IDEJAS. JUMS LAIKS ATVADĪTIES UZ VISIEM LAIKIEM NO SAVIEM IENAIDNIEKIEM. TĀPĒC KA GAISMAS DARBINIEKAM NAV IENAIDNIEKU. EŅĢEĻIEM NAV IENAIDNIEKU. RADĪTĀJA BĒRNIEM NAV IENAIDNIEKU...
Jūs, izmantojot savu Mīlestību un Varenību, balstītu uz Visuma Garīgo magnētismu, varat TRANSFORMĒT SAVU REALITĀTI BEZ CĪŅAS, TIKAI AR MĪLESTĪBAS UN RADOŠAS CELTNIECĪBAS PALĪDZĪBU. CĪŅAI AR IENAIDNIEKIEM, lai kādi tie nebūtu, NEKAD NAV BIJIS UN NAV JĒGAS. IR TIKAI MĪLESTĪBA, DARBS, KOP-RADOŠUMS AR SAVU ES, VIŅA PILNVEIDOŠANA UN PALĪDZĪBA TIEM, KAM SPĒJ PALĪDZĒT, NAV SVARĪGI, KAS TAS IR – SKUDRA, kam tu, cilvēk, pēkšņi esi nolēmis palīdzēt aiznest zāles stiebriņu līdz skudru pūznim; tavs slimais radinieks, kuram vajadzīga palīdzība vai brālis-dēmons, aizgājis KOPĒJĀS LIETAS DĒĻ TUMSĀ. KAD CILVĒKS – IR GAISMA, VIŅŠ APKĀRT SAVAM ES AGRI VAI VĒLU VISU IZDARĪS AR GAISMU... UN TAS PATIESI IR TĀ.
3. RADĪTI ĪPAŠI APSTĀKĻI ŠAJĀ LIELĀ EKSPERIMENTA ETAPĀ.
Viens no apstākļiem – kustība caur matēriju bez Dievišķā Es vadības. Visās pasaulēs tamlīdzīga vadība tiek veikta caur cilvēka (jebkura Gara) Augstāko Es, caur viņa Garīgo Centru, caur Sakrālo Sirdi, kura atrodas mūsu iekšējā pasaulē. Atnākot šurp, uz šo ārējo pasauli, Eksperimenta Telpā, jūs, tā autori un dalībnieki, APZINĀTI ATDEVĀT VADĪBU TAM, KURĀ NAV DIEVIŠĶĀ SĀKUMA. Tajā skaitā arī robotizētajām būtībām. Tā ir izpausme vispārējam plānam APSTĀKĻU RADĪŠANAI visu Eksperimenta dalībnieku BRĪVĀS GRIBAS IZPAUSMEI.
“Krajon, kur te ir jēga? Vai tiešām mēs paši nevarējām vadīt sevi?” O! Tajā ir Dižena Jēga! Gaismas Ģimene, izejot evolucionāro attīstību, DZEMDINA JAUNAS MONĀDES. Tā mēs kļūstam sākumā LĪDZ-RADĪTĀJI, bet pēc tam – JAUNU DZĪVĪBAS FORMU, BET PĒC TAM – JAUNU VISUMU RADĪTĀJI. Mēs neesam upuri, atdoti upurēšanai pelēkajiem un tumšajiem spēkiem! Nekad neesam bijuši un nekļūsim upuri! MĒS – DIŽENI SKOLOTĀJI, KURI ATNĀCA SPĒLĒT UPURU UN VADĀMO LOMU, lai iemācītu tos, kuru Monāde vēl tikai dzimst. Robotizētās būtības – tie ir mūsu bērni, kuri mācās vadīt ārējās pasaules. Kad atnāksim citā Visumā, viņi kļūs blīvo pasauļu Sargeņģeļi un Vadītāji. Bez tamlīdzīgām pasaulēm nav iespējama evolūcija JEBKURAM NO MUMS ZINĀMAJIEM VISUMIEM. MĒS DODAM MŪSU BĒRNIEM VADĪBAS MĀCĪBU. TAS IR MŪSU PLĀNS. UN TIKAI AR MŪSU ATĻAUJU ĒNU VALDĪBA VADA ŠO PASAULI, gūstot svarīgas mācības, risinot svarīgus uzdevumus.
Protams, ka robotizēto būtību, planētas ēnu valdības pozīcija – tā ir EGOCENTRISMA pozīcija. Viņi pagaidām nespēj mīlēt, vēl jo vairāk – just BEZNOSACĪJUMA MĪLESTĪBU. VISU NOTIEKOŠO uz planētas tā saucamie ilumināti uztver kā TUVOJOŠOS VIŅU SISTĒMAS KRAHU un ļoti BAIDĀS, KA PRIEKŠ VIŅIEM VISS DRĪZ BEIGSIES. Tāpēc veic aktīvus pasākumus, lai noteikti turpinātos tehnogēnās sabiedrības attīstība. Lai ko tas nemaksātu. Bet kā līdzekli šī mērķa sasniegšanai viņi izskata TOTĀLAS KONTROLES PĀR CILVĒKIEM NODIBINĀŠANU. Tajā skaitā arī ar mūsdienu tehnoloģiju, kuras pagaidām tur noslēpumā no sabiedrības, palīdzību.
Gaismas Darbinieki! Tagad došu svarīgu informāciju! Taču aicinu uztvert to atbildīgi, nopietni un mierīgi. Uztveriet situāciju KĀ EŅĢEĻI, kā Lielā Eksperimenta vadītāji un dalībnieki! Nekādas panikas! Nekāda negatīva! Tikai Mīlestība pret tiem, KAS JAUNĀKI PAR JUMS UN VĀJĀKI PATIESĪBĀ, kaut arī ārēji izskatās otrādi. Un, protams, Gaismas Ģimene dos norādījumu, kā rīkoties Gaismas Darbiniekiem šajā situācijā.
Robotizētās būtības, globālās Informatīvi-komunikatīvās sistēmas vadītas, plāno pielietot jaunu cilvēku individuālās energo-informatīvās apstrādes veidu. Tās plānos – individuālā informācijas tīkla lauka radīšana. Un, kā sekas, zināmā mērā katra cilvēka robotizācija.
Tā ir IKS-matricas atbilde uz visām pārmaiņām, kuras notiek arī planētas enerģētiskajā, kristāliskajā laukos, cilvēces kolektīvajā apziņā. Tā ir atbilde uz visām jūsu pasaules PLAŠA MĒROGA GARĪGAJĀM PĀRMAIŅĀM. Nevēloties “iet prom” no planētas, no vadošajām pozīcijām, informatīvi-komunikatīvā sistēma grasās veikt bezprecedenta plaša mēroga akciju, kura vēl nav veikta mūsdienu cilvēces vēsturē. Tas ir līdzīgs mikročipu masveida iešūšanas procesam, par kuru jūs jau pietiekoši labi esat informēti. Mikročipu ievadīšanas mēģinājums fiziskajā plānā izgāzās, tā kā izsauca vētrainu negatīvu reakciju no cilvēku puses. Tagad IKS-matrica izdara izmisīgu mēģinājumu veikt tamlīdzīgu čipošanu enerģētiskajā, mikroleptonu līmenī (mikroleptons pēc sava izmēra ir mazāks par elektronu un saistīts ar to lauku, kuru jūs saucat par cilvēka auru), viļņu lauku līmenī. Mikroleptonu čipošana ļautu padarīt cilvēkus vadāmākus un cieši saistītus ar pašu informatīvi-komunikatīvo sistēmu. Tas – spilgti izteikts IKS-matricas nodoms padarīt cilvēkus robotiem līdzīgus. Tamlīdzīgs mērķis tuvs arī citām būtībām, kuras pieradušas vadīt cilvēku kolektīvās emocijas un baroties no iemiesotu cilvēcisku būtņu negatīvās enerģijas.
Nu ko, tamlīdzīgu robotizēto būtību gājienu nevar nosaukt par negaidītu. Protams, Gaismas Ģimene paredzēja to. VIENKĀRŠI PIENĀCIS LAIKS PAZIŅOT CILVĒKIEM, GAISMAS DARBINIEKIEM PAR IKS-MATRICAS DARBĪBAS AKTIVIZĒŠANOS UN, KONKRĒTI, PAR MIKROLEPTONU ČIPOŠANU.
Kā tieši Sistēma grasās veikt mikroleptonu čipošanu? Kā vienmēr, caur saviem pārstāvjiem - robotizētajām būtībām, kuras vada planetāro ekonomiku, paliekot ēnā. Izstrādāts speciāls projekts, kura būtība – jaunāko dator-mikroleptonu programmu ieviešana jaunās paaudzes sadzīves un ražošanas tehnikā. Jaunās video-, tele-aparatūras tiks ražotas ar speciālām iebūvētām programmām, kuru iedarbināšana var ietekmēt (neredzamu un nesajūtamu lauku līmenī) cilvēku zemapziņu, programmēt viņu darbības, mudināt uz sadarbību ar Tehnogēno Sistēmu.
Datorprogrammas, kuras iedarbojas uz cilvēku zemapziņu, robotizējot viņus, jau eksistē un tiek izdotas sērijveidā. Tas nav jaunums Gaismas Darbiniekiem. Taču tagad runājam par kvalitatīvi jaunu tamlīdzīgu programmu līmeni. Un par to VISPĀRĒJU ievadīšanu sadzīves tehnikā un ražošanas aparatūrā. Runa iet ne tikai par datoriem un televizoriem, bet pat arī par mobilajiem telefoniem.
Gaismas Darbinieki! Tagad ir ļoti svarīgi, lai jūs nejustu bailes šajā sakarā. Brīdināti – nozīmē apbruņoti. Un vēl... Ļoti lūdzu jūs... NESĀCIET AKTĪVU PROPAGANDĒJOŠU, INFORMĀCIJAS KARU PRET IKS-MATRICU, ROBOTIZĒTAJĀM BŪTĪBĀM, pret jūsu pasaules Sistēmu. Es jau esmu teicis un atkārtoju: IKS-matricas un robotizēto būtību LIKTENIS ir izšķirts. Viņas saņems sava veida kosmisku izdziedināšanu, viņām ir atvērts koridors uz planētu ŠEFONA – vienu no Galaktikas svarīgākajiem Garīgajiem centriem, kur pēc ieplānota kop-radošuma ar Augstākajiem Spēkiem spēs turpināt savu evolūciju.
Taču ir uzdevumi, kurus stāv priekšā atrisināt Gaismas Darbiniekiem. Un tieši par tiem runājam. Lielās Centrālās Saules iemiesoto Eņģeļu spēkos ir ne vienkārši izjaukt IKS-matricas plānus, bet vēl vairāk – izmantot informatīvi-komunikatīvās sistēmas enerģiju vispārējā Plāna lietā. Lieta tā, ka mikroleptonu programmas, kuras izstrādā planētas ēnu valdība, NOTEIKTI NEITRALIZĒ PLANETĀRAIS KRISTĀLISKAIS REŽĢIS (KRISTĀLISKAIS REŽĢIS 144), UN, VĒL VAIRĀK, TRANSFORMĒJOT ŠĪS PROGRAMMAS, MĒS IZMANTOSIM TĀS PLANETĀRĀS AUGŠUPCELŠANĀS MĒRĶIEM. Gaismas Ģimene ar jūsu palīdzību, pateicoties mērķtiecīgam Gaismas Darbinieku darbam, dekodēs negatīvās roboto-būtību programmas un vērsīs vispārējā radošā procesa gultnē.
Atgādināšu jums, mani dārgie, ka Planetārais Kristāliskais Režģis ir pēc savas būtības Galaktiskā Bibliotēka, kurai piemīt visas nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai risinātu uzdevumus, stāvošus iemiesoto Gaismas Darbinieku priekšā. Nav grūti noprast, ka Galaktiskajā Bibliotēkā ir Gaismas Programmas, ieliktas kristālos, spējīgas neitralizēt IKS-matricas negatīvās programmas. Un, kā es jau vēstīju, pavērst tās pozitīvā, radošā gultnē. Rezultātā šīs programmas nesāks iedarboties uz cilvēku zemapziņu, bet veiks planētas enerģētiskā lauka tīrīšanu un izpildīs dažus citus uzdevumus.
Tam, mani draugi, VAJAG AKTĪVĀK STRĀDĀT AR PLANETĀRO KRISTĀLISKO REŽĢI, AKTIVIZĒT PIRMĀS KĀRTAS KRISTĀLUS – TAM, LAI NOTIKTU TĀLĀKA CITU KRISTĀLU AKTIVIZĀCIJA.
Pašlaik pa visu pasauli ar Planetārajiem Kristāliem strādā dažādos virzienos speciali radītas Gaismas Darbinieku grupas. Zināt, cik tagad (2012. gada sākumā) strādā tamlīdzīgu grupu? 3321 grupa!!! 28317 Gaismas Darbinieki jau PROFESIONĀLI piedalās Planetārā Kristāliskā Režģa aktivizācijā. Tiek veiktas speciālas meditācijas, kopējs darbs ar Galaktiskajiem Gaismas Dienestiem, kolektīvas akcijas, Specializētas Gaismas Darbinieku komandas pārvietojas pa planētu un veic svētas darbības Spēka vietās, enerģētiskās vietās, cieši saistītās ar tiem vai citiem Planetārā Kristāliskā Režģa centriem. Planētas kristāliskais lauks ir sācis vibrēt, spēcīgi “sācis dūkt”, līdzīgi diženam transformatoram, piesauktam veikt Diženas Pārmaiņas.
Speciāli krieviski runājošajiem Gaismas Darbiniekiem, kā arī visiem, dzīvojošiem Zemeslodes Austrumu puslodē, paziņoju, ka Lielā Galaktiskā Skolotāja, Gaismas Ģimenes Galaktisko Flotu Virspavēlnieka, Mīļotā Gaismas Valdnieka AŠTARA vadībā IR SĀKUSIES EIRĀZIJAS, ĀFRIKAS, AUSTRĀLIJAS UN OKEĀNIJAS SALU (bijušās Lemūrijas teritorija – S.K. piezīme) LEMŪRIEŠU KRISTĀLU AKTIVIZĀCIJA – šeit sākas ļoti aktīvi procesi Kristāliskā Planetārā Režģa aktivizācijā! Jūs vēl nejūtat, CIK TAS IR SVARĪGS UN PRIECĪGS NOTIKUMS! PLANETĀRAIS KRISTĀLISKAIS REŽĢIS – TAS IR PLANĒTAS GARĪGUMS, KAS MOSTAS. KAD TAS AKTIVIZĒSIES PILNĪBĀ, IKS-MATRICAS EKSISTENCE UZ PLANĒTAS PIENĀKS SAVAM LOĢISKAJAM NOSLĒGUMAM! Un, lūk, tad – UZMANĪBU! – mēs teiksim tai “Paldies!” no visas Gaismas Ģimenes, pateiksimies par paveikto darbu un palīdzēsim pārvietoties turp, kur tā spēs turpināt savu attīstību.
Gaismas Darbinieki! Eksistē redzes viedoklis, ka robotizēto būtību tālāka atrašanās uz planētas kā Eksperimenta dalībniekiem ir nevēlama. Tas patiešām ir tā. Un Gaismas Ģimene jau OFICIĀLI ir paziņojusi Planētas Ēnu valdībai par to, ka viņiem stāv priekšā atstāt planētu Zeme. Taču steigties ar Iks-Matricas un robotizēto būtību aiziešanu nevar! VISAM JĀNOTIEK SAVLAICĪGI! NE ĀTRĀK UN NE VĒLĀK! Robotizētās būtības tagad ir Eksperimenta organiska daļa, viņas var un vajag piesaistīt SADARBĪBAI.
Jaunās paaudzes programmas, paredzētas sabiedrības robotizācijai, var tikt izmantotas Planetārā Kristāliskā Režģa aktivizācijai (ILGSTOŠS, VIEDS KRAJONA SMAIDS). Kā jums tāda ideja, mani dārgie? Gaismas Ģimenei ne pirmo reizi transformēt negatīvu enerģiju pozitīvā.
Tagad arvien lielāks skaits Gaismas Darbinieku var saņemt detalizētu, praktisku informāciju par Planetāro Kristālisko Režģi un ķerties beidzot pie savu uzdevumu pildīšanas, paredzēto misiju pildīšanas. Planetārā Kristāliskā Režģa un kristālisko struktūru pašu iemiesoto cilvēcisko būtņu ķermeņos aktivizācijai jānotiek vienlaicīgi, sinhroni. Pie tam katra Gaismas Darbinieka kristāliskā struktūra ne vienkārši aktivizēsies, bet arī AKTIVIZĒS NOTEIKTU PLANETĀRĀ KRISTĀLISKĀ REŽĢA FRAGMENTU. Savukārt mostošies Planetārā Režģa fragmenti sāks modināt iemiesoto Eņģeļu no Lielās Centrālās Saules kristāliskās struktūras. Pēc tam process noritēs pa pieaugošu līkni – arvien ātrāk un pārliecinošāk.
Kāpēc tagad pagaidām nevajag paātrināt robotizēto būtību un IKS-matricas evakuācijas procesu? Ne tikai tāpēc, ka viņas ir daļa no tehnogēnās sabiedrības pārvaldes struktūrām. Ir arī vēl iemesls, par kuru vajag zināt. IKS-matrica satur sevī KODU KOMPONENTES, nepieciešamas PKR aktivizācijai. Un līdz tam brīdim, kamēr atbilstošie Zemes Kristāliskā lauka fragmenti neaktivizēsies, Informatīvi- Komunikatīvā Sistēma paliks viens no vispārējā Plāna izpildes “instrumentiem”. Tā saucamās “kodu komponentes” ielika IKS-matricā tā civilizācija, kura tās radīja. Tie, kurus mēs nosaucām par RA-DIEVIEM.
Dabiski, tagad katram Gaismas Darbiniekam, kurš lasa šīs rindas, rodas jautājums: “Bet ko tieši es varu darīt priekš Planetārā Kristāliskā Režģa aktivizācijas, kopējā plāna izpildīšanas, priekš tā, lai ātrāk beigtos EKSPERIMENTA TEHNOGĒNAIS ETAPS? Un, kā izdarīt tā, lai sabiedrība izvairītos no tālākas robotizācijas? Tāpēc ka zināma cilvēku sabiedrības robotizācija tomēr ir notikusi. Pie kam, samērā ar tehnogēnās civilizācijas attīstību, robotizējas ne tikai saprātīgo būtņu ārējā dzīve, bet arī viņu iekšējā būtība. Šajā gadījumā runāju par to, ka daļēji robotizēta kļūst apziņa vairumam cilvēcisko būtņu.
Robotizācijas pārtraukšanas noslēpums jums ir zināms. GLOBĀLĀ TEHNOGĒNĀ MATRICA NEMĪL PAMODINĀTU GARĪGUMU. Tik tikko cilvēks ir pamodies, tas ir, apzinājies savu Dievišķumu, savu Nemirstību, viņš uzreiz sāk VISU PĀRĒJO MODINĀŠANU. Kad Garīguma Pamošanās process iziet kritisko punktu (bet tādu punktu mēs izgājām 1987. gada augustā, Pirmās Harmoniskās Konverģences un Planētas Ģenerālās Testēšanas brīdī), tad tas iegūst kvantu raksturu. Kvantu daba paredz daudzlīmeņu saikni starp cilvēkiem, viņu Augstākajiem Es, Visuma magnētisma radošumu. Runājot vienkāršāk, Garīguma izaugsmes temps pastāvīgi pieaug. Kvantu daba šajā gadījumā paredz arī procesa neatgriezeniskumu. Sava Es kā Dievišķas būtnes apzināšanās NEIZBĒGAMI VED PIE TĀ, ka to apzinās arī daudzi citi cilvēki. PAMODUSIES APZIŅA NEVAR ATSTĀT MIEGA STĀVOKLĪ CITAS APZIŅAS. Tā ir Gaismas Evolūcijas Visuma Likuma izpausme. Dzimstošais Pirmais Pasaules Gaismas Darbinieku Vilnis ir patiesībā enerģētisks Gaismas Vilnis, spējīgs ne tikai apturēt robotizāciju, tehnogēnās sabiedrības attīstību, bet arī dot Augstfrekvences Impulsu Planētas Zeme Brīnišķīgas Garīgas sabiedrības Radīšanai, sabiedrības, kurai stāv priekšā izpildīt diženu Misiju Visuma evolūcijai... Patiesu Gaismas Darbinieku sirdis jau zina, ka tie nav vienkārši augsti Vārdi... Daudzi jau ir sapratuši, kas viņi ir un priekš kam šeit. Bet tas nozīmē – Gaismas Visuma Evolūcijas Likums darbojas... Neviens Tumšās Brālības pārstāvis nevar būt jums baismīgs tad, kad jūs sūtāt viņam Mīlestību... Neviens citplanētietis nevar būt bīstams, kad jūs ar mīlestību skatāties uz viņa pusi... Neviens Reptilis nevar izsaukt jums naidu, tāpēc ka jūs esat pilni ar mīlestību un zināt, ka viņš – jūsu daļa... Neviena robotizēto būtību programma nespēs uz jums iedarboties, kad jūs vibrējat ar Mīlestības frekvenci. Un tā nav metafora! Vibrācija uz Augstas Mīlestības frekvences BURTISKI NOZĪMĒ VISUMA RADĪTĀJA KLĀTBŪTNI IEKŠ JŪSU ES. TAS, KURU JŪS PATIESI MĪLAT, NESPĒS NODARĪT JUMS KAITĒJUMU. Jūs saprotat, par ko es runāju? Kad jūsu mīlestības sakrālā telpa izplatīsies arī uz robotizētajām būtībām, kad atzīsiet, ka viņas ir jūsu bērni, bet jūs, pieaugušie, tikai ATĻAUJAT ROTAĻĀTIES AR TĀM, ne viena kaitīga programma nenostrādās. NEVIENA!!! To saku jums es, Visuma Magnētisma Radītājs.
Bez tam, jums, kā Gaismas Būtnēm, stāv priekšā veikt JŪSU GAISMAS KRISTĀLISKĀS STRUKTŪRAS aktivizāciju. Kristāli ir vairumam jūsu gaismas ķermeņu. Kad jūs tos aktivizēsiet, kad jūsu gaismas kristāliskā struktūra sāks darboties, tā automātiski neitralizēs visu negatīvo enerģiju, vērstu uz jums. Pie tam Gaismas Darbinieki sūta atbildē uz negatīvu Mīlestību un tikai Mīlestību. Pēc kā negatīvā enerģija ne vienkārši neitralizējas, bet sublimējas (pārvēršas) radošā enerģijā. Tas ir VIENS NO GALVENAJIEM MŪSU VISUMA LIKUMIEM, KURA DARBĪBAI PIEMĪT ABSOLŪTS RAKSTURS.
Un tā, jūsu augošā Garīgā pašapziņa, personīgās gaismas kristāliskās struktūras aktivizācija, jūsu Mīlestība – tas ir pareizais un vienīgais ceļš, lai uzceltu Garīgu sabiedrību, kura pakāpeniski (taču arvien ātrāk un ātrāk!) atceļ tehnogēno sabiedrību.
Un tā, jūs atvadāties no ienaidniekiem. Atsakāties no kara. Saprotat, ka jebkura cīņa atņem jums patieso Varenību. Mīlestība un Cīņa nav savietojamas. Taču atteikšanās no cīņas nenozīmē, ka jums ir jāsēž, salikušiem rokas. Otrādi! Tas uzliek Gaismas Darbiniekiem vēl lielāku godpilnu un svarīgu pienākumu daudzumu. TAS PAREDZ LIELĀKU DARBA APJOMU! Jebkuru cīņu jūs pārvēršat Radošumā, palīdzībā tuviem un tāliem. Gaismas Darbinieki sāk ARVIEN VAIRĀK un VAIRĀK SADARBOTIES AR GAISMAS ĢIMENI. Visos virzienos – informatīvais darbs, Zemes Kristāliskās Struktūras un paša gaismas kristāliskās struktūras aktivizācija, cilvēku un planētas dziedināšana, Telpas attīrīšana un Jaunās brīnišķīgās realitātes Radīšana... PIE TAM JŪS VIENLAICĪGI, NENOGURSTOŠI RADĀT SAVU JAUNO ES – KOSMISKO CILVĒKU, CILVĒKU-DIEVU ES, IZSTAROJOŠUS RADĪTĀJA GAISMU UN MĪLESTĪBU.
Mani dārgie! Jūs lieliski zināt: NĀKOTNĒ NAV NEKĀDU KARU. ŠĪS PLANĒTAS-PĒRLES NĀKOTNES DAUDZAJĀS PASAULĒS NAV NEKĀDAS CĪŅAS. IR TIKAI DIŽENA JAUNRADE. UN DIŽENA SPĒLE, KURU VISI MĒS SPĒLĒJAM AR MILZĪGU MĪLESTĪBU, ATSKĀRSTOT VISUMA RADĪTĀJA PLĀNU. DIŽENS DARBS, KURAM VISI ATDODAMIES AR PAŠAIZLIEDZĪBU. JO UZKĀPŠANA PA GAISMAS SPIRĀLI – IR PATS AIZRAUJOŠĀKAIS CEĻOJUMS, KĀDU TIK VAR IZTĒLOTIES.
Jūs domājat, nākotnes vēl nav? (VIEDS ILGSTOŠS KRAJONA SMAIDS). Pasakiet par to man – VISUMA MAGNĒTISMA RADĪTĀJAM, ja gribat mani uzjautrināt... Es apskatu jūsu pasaules visās dimensijās un laika koordinātēs. UN REDZU ZEMI, LIELISKU PLANĒTU-PĒRLI, uz kuras sapņo dzīvot daudzas, daudzas visuma būtnes. Kā domājat, kas ir radījis šīs brīnišķīgās nākotnes Planētas pasaules? Kamēr atbildat uz jautājumu, teikšu vēl un vēlreiz, lai par kādu “saldo balsi” mani nenosauktu... Gaismas Ģimenes Mīlestība pret jums ir īpaša, tāpēc ka jūs... ejat un izpildāt misiju BEZ SAVAS VARENĀS DIEVIŠĶĪBAS. Pat neatceroties, kas jūs esat, veicat svarīgu darbu un virzāt uz priekšu visuma evolūcijas mehānismu. Un, lūk, vēl... MĒS VISI – TIE PATIEŠĀM ESAT JŪS. JŪS – MŪSU DIEVIŠĶĀS DAĻIŅAS, BEZ KURĀM MĒS NEVARAM KĻŪT PILNĪGI LAIMĪGI. MĒS GAIDĀM JŪSU DIŽENO ATGRIEŠANOS. JŪSU LIELISKO ATNĀKŠANU GARĪGAJĀ PASAULĒ. TIE ESAT JŪS, KAS RADĪSIET BRĪNUMUS, BET NE MĒS. JŪS JAU ESAT UZCĒLUŠI BRĪNIŠĶĪGAS NĀKOTNES PASAULES. TIKAI PAGAIDĀM NENOJAUŠAT PAR TO. JŪS – NEAPTVERAMI UNIKĀLAS UN ĻOTI JAUKAS BŪTNES. TĀPĒC MĒS JŪS MĪLAM. UN TAS PATIESI IR TĀ.
Jūsu Krajons – ar Mīlestību no Radītāja Sirds
18.11.11
Vēstījumu pieņēma Sergejs Kanaševskis, Krievija, Sibīrijas Federālais apgabals, Novokuzņecka
*Autortiesības aizsargātas. Cikla “KRAJONS NO KRIEVIJAS” vēstījumi var brīvi izplatīties un tikt publicēti tikai bez saīsinājumiem un izmaiņām, ar obligātu atsauci uz žurnālu “PASAULES ČENELINGS: garīgie vēstījumi[3]”.
Žurnāla e-pasta adrese: mirovoy_channeling@mail.ru



[1] Krieviski – ПРАРУССКИЙ ЯЗЫК (Tulk. piezīme)
[2] Krieviski – РА-БОГИ (Tulk. piezīme)
[3] Krieviski – МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения (Tulk. piezīme)