trešdiena, 2012. gada 21. marts

TURĒT NĀKOTNI SAVĀS ROKĀS


TURĒT NĀKOTNI SAVĀS ROKĀS
No SOLĀRAS prognozes MARTAM 2012
http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Kopš 2012. gada sākuma mēs piedzīvojam pilnīgi jaunu līmeni pastiprinātā Ho’o Pono Pono Lietu Pareizas Kārtošanas pieredzē, par cik mēs aizveram durvis uz savām vecajām dzīvēm – ienesot tās pavisam jaunā līmenī. Lai palīdzētu mums to izdarīt – mums visiem tiek dots tieši tas, kas mums visvairāk nepieciešams, lai mēs būtu GATAVI mūsu Patiesajām Dzīvēm. Lai ko arī mēs piedzīvotu – tas viss ir personīgi piemērots/pielāgots mūsu dziļākajām vajadzībām. Tas ir tiesa pat tad, ja mums ir nepatīkama kāda no situācijām vai problēmām, ko mēs piedzīvojam.
 
Šinī laikā daudz vairāk no mūsu Pagātnes un Nākotnes tiek ieritināts TAGAD momentā. Milzīgi mūsu Pagātnes segmenti tiek izšķīdināti – ne vien fiziski, bet arī enerģētiski. Tas palīdz mums atbrīvoties no Pagātnes tā – ka mēs pārstājam turēties pie savas vecās uzvedības. Mēs satiekam situācijas savā dzīvē – kā Īstenie Patiesie, un TAS VISU IZMAINA. Pagātnes elementi pāriet uz jaunu līmeni, vai arī tiek izšķīdināti vai atlaisti. Jaunā un Patiesā Viļņi aizskalo prom apnikušos sen iemītos mūsu pēdu nospiedumus smiltīs.
Vissvarīgākā šī laika komponente ir – mums visiem – pārstāt uzlūkot šo pasauli – kā naidīgu. Tas patiešām mums nekādi nekalpo. Īstenie Patiesie nekad nedzīvo naidīgā vidē – viņi dzīvo PAREIZAJĀ VIETĀ un PAREIZAJĀ LAIKĀ. Viņi tiek ATBALSTĪTI – it visā, ko viņi dara. Viņi neiekrīt drāmā un neuztver personīgi apvainojumus. Īstenie Patiesie „netaisa ziloni no mušas” un arī nenoslēdz savas emocijas. Tikko kā kaut kas viņus satrauc – viņi GODĪGI KOMUNICĒ, izpaužot savas sajūtas, un RĪKOJAS, lai lietas kārtotos pareizi. Pats galvenais ir tas, ka Īstenie Patiesie nedzīvo REAKCIJU pasaulē, bet gan – skaidras, izlēmīgas RĪCĪBAS pasaulē.

Šis mēnesis ir Sēklu sēšanas mēnesis. Tādejādi – pats nopietnākais jautājums ir – kāda veida Sēklu mēs gatavojamies iesēt? Vai mēs gatavojamies paturēt vecās apnikušās Sēklas, kuras mēs bijām sējuši gadu gadiem augsnē, tādejādi iegūstot vienus un tos pašus stādus atkal un atkal? Vai arī – mēs gatavojamies izaudzēt kaut ko jaunu šoreiz – iesējot mūsu Patiesās Dzīves Sēklu? Mūsu vispārdrošāko Sapņu Sēklu? Vai varbūt dažas Sēklas sēsim arī no tām Saldajām Melonēm, kuras paši esam saņēmuši?

Vēlākais, Aprīlī – viss sāks strauji izkustēties, un jūsu Sēklas sāks uzdīgt ātri, un iesakņosies svaigajā jaunajā dzīvē. Vai mēs būsim apmierināti, ja parādīsies tie paši vecie apnikušie stādi? Vai arī mēs esam gatavi lēcienam – ārā no Zināmā, uz kaut ko pilnīgi jaunu? Izvēlēm, ko mēs izdarīsim šinī mēnesī – būs milzīgs ietekme uz mūsu Nākotni.

Marts ir nopietna gada izšķirīgs mēnesis. Daudz vēl kārtojamu jautājumu. Šis ir Kvantu Sērfošanas mēnesis, kurā mums būs nepieciešams vērīgs skatiens uz to – KO mēs reāli vēlamies savā dzīvē. Neskaitāmas revīzijas tiks veiktas, kamēr mēs pārorientēsimies uz savām patiesajām prioritātēm. Tiklīdz tās būs skaidri saredzamas – mēs nostiprināsim sevi savās patiesajās koordinātēs. Tad mēs būsim uzkāpuši uz sava vislielākā vējdēļa (mūsu Sirds Zināšanas), un pārslēgušies – uz DARBĪBU – lai manifestētu savus Vispārdrošākos Sapņus.

Ir svaiguma un saviļņojuma sajūta Marta sākumā, kā pirms milzīgu Cunami viļņu sērijas, kas nesīs izmaiņas. Visu mēnesi Melones kritīs tieši mums rokās, ja mēs būsim GATAVI tās notvert. Lai mēs BŪTU gatavi – viss, kas mums jādara – mums ir jābūt PAREIZĀS VIETAS – PAREIZĀ LAIKA stāvoklī, un ar plaši atvērtu Sirdi. Visas šīs Melones dos mums kaut ko tādu, kas mums patiesi ir NEPIECIEŠAMS šinī brīdī. Dažas no tām nesīs mūsu Patiesās Dzīves elementus, kuri var negaidīti atnākt, vai arī ieņemt pilnīgi jaunas formas. Kad viņas [Melones] atnāks – mums nebūs laika apdomāties par sekām – mums būs jāakceptē tās – nekavējoties – ar visu savu būtību. Ja tikai sekundi šaubīsimies – tās jau būs prom.

Daudziem no mums nāksies pieņemt svarīgus lēmumus ar tālejošām sekām Martā un Aprīlī. Šie dzīvi izmainošie lēmumi būs savienoti ar mūsu Pārdrošākajiem Sapņiem par mūsu Īsto Dzīvi mūsu Īstajās Mājās. Kad tas notiek – šie lēmumi ir jāpieņem ātri un bez šaubīšanās. Tās ir izvēles ļoti dziļā līmenī. Ne tikai „Man ir jādara tas, vai tas?” Bet varbūt „Kādus pamatus es izvēlēšos savai nākotnes dzīvei? Vai es izvēlēšos drošību, kā savu galveno apsvērumu?” Jeb varbūt tas būs kas vairāk „Es Zinu savā Sirdī, ka VĒLOS to darīt, un tā ir īstā lieta, kas man ir jādara. Esmu pārliecināts, ka VISS BŪS LABI – tad – kad sekošu savai Sirds Zināšanai.
Kaut arī šie lēmumi būs dzīvi izmainoši – viņi neiegrūdīs mūs panikas stāvoklī, kā tas bija noticis agrāk. Šos lēmumus patiešām būs viegli pieņemt. Tas būs tādēļ, ka mēs nebūsim vairs iegrimuši vecajā lietu kārtošanas veidā, un neskatīsimies vairs uz lietām no mūsu veco kritēriju pozīcijām. Šie nozīmīgie lēmumi tagad mums būs pieejami, jo mēs beidzot ESAM tiem GATAVI. Mēs varēsim mierīgi noraudzīties uz visu kas notiek, un tas mūs vairs nesatrieks un nenomāks. Tā vietā – mēs tagad vērosim to visu – ar interesi un aizrautību.

Marta mēnesī ir daudz vēl ko darīt. Šis ir noslēdzošais mēnesis, lai SAGATAVOTOS. Intensīvais Ho’o Pono Pono process tuvojas noslēgumam. Mēs izravēsim mūsu dārzus, un iesēsim Jaunā un Patiesā Sēklas. Mums būs neskaitāmi radošuma uzplūdi, kas palīdzēs mums to īstenot. Un mēs izvilksim savu Pārsteidzošo Kārti.
Mēs turam SAVU nākotni – SAVĀS rokās ...