sestdiena, 2012. gada 24. marts

Tavs ideālais darbs. Atkalapvienotie (Reconnections)


Tavs ideālais darbs.
Atkalapvienotie (Reconnections) caur Danielu Džeikobu
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Dārgie draugi,
Šodien daudzi vēršas pie mums, jautājot par to, kādā veidā vislabāk meklēt savu „ideālo darbu”. Ja jūs darbā jūtaties tā, it kā nebūtu īsti savā vietā, vai arī jums ir garlaicīgi šajā darbā, vai arī jums neveidojas savstarpējās attiecības ar citiem darbiniekiem, jūs mums jautājat: „Kā man atrast savu ideālo darbu? Kurp man ir jāiet un kas jādara?”
Pirmais, ko mēs darām, kad dzirdam šādu jautājumu – aicinām jautātāju noteikt stingras robežas starp „visa sava mūža darbu” un „darbu” jeb „karjeru”.
 
Kad mēs runājam par „visa mūža darbu”, mēs ar to domājam jūsu pozīciju Planetārajā Vienotībā, ar kuru jūs kolektīvi tiecaties atkalapvienoties un atcerēties, kas jūs esat.
 
Runājot Alķīmijas terminos, jūs nenovēršami palieliniet savu spēju veikt „Lielo Darbu”, kas ir jūsu PERSONĪBAS TRANSFORMĀCIJAS process, kurā jūs no iekšpuses noārdāt jūsu pašu radīto „čaulu” jeb „realitātes kastīti”, kurā atrodieties.
 
Atceroties - jūs pieaugat. Jūs saprotiet, ka neesat vientuļi savos centienos. Visa jūsu planēta ir iesaistīta šajā atcerēšanās procesā. Daži, šķiet, to dara ātri, citi – ar lielām grūtībām. Tas, kā mēs jau teicām, attiecas uz JUMS VISIEM. Katrs Planetārās Vienotības loceklis ir apveltīts ar dāvanām un spējām, kuras, būdamas aktivizētas, kļūst par lielisku augšanas katalizatoru, radot un uzturot spēcīgas savstarpējās saiknes ar visu un visiem, kā arī svētīta radošuma sajūtu un spēku šīs Vienotības iekšienē.
 
Līdz savas atmošanās sākumam jūs pastāvīgi meklējāt kaut ko, kas novērstu jūsu uzmanību no fakta, ka jūs esiet aizmirsuši lielāko daļu no tā, kas jūs esat. Ir tā, it kā jūs būtu cietuši kuģa katastrofā un izrādītos esam uz vientulīgas/tuksnešainas salas. Šobrīd jums nav iespējas atgriezties atpakaļ pie „civilizācijas” - tā, ka jums nākas samierināties ar to, kas ir. Jūs – esiet atnācēji uz svešas zemes un mācāties izdzīvot svešā, dīvainā, tomēr eksotiskā vietā.
 
Aizmirstības priekškars – tā ir velte, taču apgrūtinoša velte. Jūsu delikātajam/smalkajam, radošajam prātam tā šķiet kā smaga svina krava. Tomēr, radot vai atklājot „Dzīves mērķi”, kas pats par sevi ir visai prasīgs process, kas spēj jūs pārņemt savā varā, jūs ļaujat (lielāko daļu laika), dzenoties pakaļ mīlestībai, laimei, naudai, ģimenei, slavai – procesam, kurš aizņem jūsu prātu un ienes mieru sirdī, pārņemt jūs. Vai, iespējams, jūs piedalāties šajās sacīkstēs ar šķēršļiem kopš paša sākuma un esiet nodarbināti, cenšoties izrauties no daudz lielāka/smagāka jūga nekā aizmiršana. Tomēr, šķiet, ka tuvojas laiks, kad jūsu darbi un laimes meklējumi jeb izdzīvošana sāk radīt sava veida iekšējo nemieru. Tas paātrina jūsu garīgo attīstību, novedot pie tā, ka atdalītības/nošķirtības sapnis beidzas.
 
Jēdziens „darbs” jums un visiem, kuri nāk no vietas apziņā, kas tiek dēvēta par Mūsu Mājām, lēnām, bet noteikti dosies prom no Aizmirstības Priekškara, pārvietojoties uz turieni, kur šo procesu ir iespējams novērot un apskatīt no visām pusēm, atkalapvienojoties ar Dvēseles „fragmentiem”, kuri ir mums apkārt. Ar cilvēkiem, vietām, situācijām, objektiem, ar visiem šiem personības spoguļiem, kas ESIET JŪS.
 
Tas, ko jūs saucat par „darbu” vai pat „karjeru” (lietojot cilvēku terminu) – tā vienkārši ir forma tam, ko mēs saucam par „jūsu vietu vārtos”. Tā ir vieta, pieejas punkts, vienas no cilvēciskās ainavas daļām identifikācija, kas nodrošina sazemēšanās un kontaktēšanās sajūtu laikā, kad jūs būvējat savu paša Tiltu Caur Apziņu, savienojot paši sevi un savu pasauli ar visu pārējo, kas esat jūs.
 
Sākot pildīt šo Lielo Personīgās Alķīmijas Darbu, jūs saņemat vadību no iekšienes, caur Sevis Pašu Garīgā Gida sajūtām un maņām. Jūs sajūtat aicinājumu apmeklēt noteiktas vietas, izdarīt kaut kādas lietas, izveidot kādus kontaktus. Tas būs jūsu ceļojums. To veicot, necentieties noteikt vai ierobežot sevi ar šiem „darbiem” vai „uzdevumiem”. Tieši otrādi, dariet visu iespējamo, lai attīstītu un iedegtu jūsu Garīgās Dāvanas un apgūtu vajadzīgās prasmes, lai kļūtu efektīvāki šajos pasākumos, kas jūs apvieno ar pārējiem, sajūtot sevi aizvien vairāk un vairāk saistītiem ar Visa Esošā Vienotību.
 
Tagad jūs redzat starpību starp „darbu” un „LIELO DARBU”? Ko jūs gribētu akcentēt? Vai jūs jūtaties kā Mātes Zemes Kopējās Ainavas daļa, kas tiecas sasniegt masveida atmošanos un vēlaties pievienoties Pasauļu Federācijai, kas veido Multiversu? Vai jūs meklējat patīkamu veidu, kā pelnīt iztiku, veidot ģimeni un nodzīvot savas dienas, iepazīstot/pētot 3-dimensionalitāti? Neviena no izvēlēm nav nosodāma. Tas viss ir daļa no Lielās Spēles.
 
Ikvienam ir jāsajūt zeme zem kājām un jākoncentrējas. Daži cilvēki to dēvē par „dzīves taisīšanu”. Turpinot virzīties uz priekšu pa Alķīmiskās Paplašināšanās ceļu, jums būs jāsajūt, ka jums ir pieeja resursiem un, ka jūs varat iemācīties parastu cilvēku komerciju un valodu. Lūk, ko jums var sniegt „darbs”. Visu šo laiku jūs turpiniet savu personīgo paplašināšanos Transformācijas Procesā, kurš skar jūs visus. Un tas, draugi, ienes pietiekami daudz darba un prieka dažās pēdējās iemiesošanās reizēs.
 
Tādejādi šobrīd tajā, kas attiecas uz „darba” problēmām, mēs aicinām jūs sekot tam pašam „plūsmas” principam, kuru mēs vienmēr esam ieteikuši šajās ātri plūstošajās transformācijās. Palieciet Brīvi Tagad Momentā un Sekojiet Savai Enerģijai! Ja jūs savā sabiedrībā nevarat atrast veidu, kā saņemt samaksu par saviem Garīgajiem Talantiem, tas nozīmē, ka jūs neesiet pilnībā pieslēgušies jeb identificējušies ar šo Enerģijas Orientāciju un paši vēl nepietiekami to novērtējat. Jūsu fiziskā pasaule vienmēr atspoguļos jūsu iekšējos uzstādījumus un pārliecību.
 
Ja tas ir tā, tas vienkārši nozīmē, ka jums vajag vairāk laika un telpas, lai padziļinātu savu saikni ar vēstījumu un harizmu, kādu jūs spējat nest.
 
Tā kā jums joprojām eksistē rēķini un komerciālo saikņu ar sabiedrību, kurai jūs piederat, nepieciešamība, mēs jūs aicinām sameklēt tuvāko „nišu”, ko spējat atrast, kas ļautu jums nopelnīt naudu, darot kaut ko jūs ne pārāk iztukšojošu un vilšanos izraisošu. Tādejādi jūs spēsiet veltīt visu pārējo laiku un personīgos resursus šo talantu attīstīšanai un sabiedrībai, kurā jūs varēsiet tos pielietot, un „iemīļotā darba” izstrādei, kuš kļūs par jūsu personības izpausmi uz šīs planētas.
 
Kamēr jums nav sava „domēna” internetā, jūs pērciet [virtuālo] telpu un atbalstu no kāda cita. Vai ne? Tie paši principi darbojas arī šeit. Kamēr jūs nebūsiet atraduši veidu, kā sazemēt un attīstīt tās lietas, ko jūs MĪLAT, kā maksas pakalpojumu, jums būs jāpalīdz citiem sekot viņu sapņiem, tādejādi, atbalstot un paplašinot paši savu attīrīšanos.
 
Kad jūs iekļaujaties darbaspēka sastāvā, jūs nekad neesiet vienkārši „algots darbaspēks”. Ja jūs uz to uzķeraties, jūs zaudējat sava spēka saknes kā Vienotības Instruments un Uzņēmējs Formu Pasaulē.
 
Tā vietā, lai uzskatītu sevi par „algotu darbinieku”, uzskatiet sevi par „viena klienta konsultantu”. Sagādājiet sev vairākas vizītkartes, brošūras un mājaslapas, kas visskaidrāk izpauž un attīsta jūsu DZIĻĀKO MOTIVĀCIJU, pat, ja jūs palīdzat citam (šim sevis paša fragmentam) tajā. Vai saprotat?
 
Nekad neļaujiet sev būt daļai no „pelēkās masas”. Jūs NEESIET viens no daudziem. Jūs patiesībā esiet DAUDZI VIENĀ. Un šis VIENOTAIS pārstāv milzīgu uzņēmumu konglomerātu, kuru programmē un vada/pārvalda jūsu pašu MENTĀLĀS PROJEKCIJAS Ģenerālā Direkcija. Katra doma, kas ienāk jums galvā, katra jūsu ieelpa, ikviens mirklis, kuru jūs izdzīvojat – tas ir JŪSU Visums. Katram ir tas ir – Jūs Personīgās Uztveres Visums. Spoguļu Zāle un vieta spēlei un izziņai/izpētei.
 
Un tā tas tiešām ir. Vai jūs gribat saņemt no mums turpmāko palīdzību mums šo procesu turpinot? Zvaniet mums iekšēji un/vai pievienojieties mūsu enerģijai caur šo mājaslapu. Ļaujiet mums būt par jūsu Atkal-apvienotājiem līdz brīdim, kad jūs spēsiet atcerēties un aktivizēt sevis pašu šī procesa versiju.
 
Chelala Selah
 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3945639