otrdiena, 2012. gada 6. marts

Montekjū 4.marts/2012


Montekjū vēstījums 4.marts/2012

_____________________________________
Mana mīļā, ne vienmēr viss iet pēc plāna. Dažkārt jāizdara korekcijas pašā pēdējā brīdī. Jums jāsaprot, ka arī ar tādiem jautājumiem tev un visiem, kuri strādā Gaismā, ir jātiek galā. Tumšie mīt abās dzīves pusēs un dara visu iespējamo, lai kavētu Gaismas atgriešanos jūsu pasaulē. Tie uzbrūk katrā līmenī. Kaut arī esi pasargāta, kāds mazumiņš vienalga var izspraukties cauri. Tad mēs atkal no jauna nostiprinām aizsardzību. Jums ir jāsaprot tas mehānisms, kā tumšie darbojas jūsu pasaulē un jāiemācās sevi aizsargāt. Tāpēc es pieminēju Sakrālo Ģeometriju. Tā ir lieliska sevis aizsargāšanas metode. Jūs jau zināt, ka ķermeņa struktūra mainās un tai ir vajadzīga palīdzība un atbalsts. Tāpēc Kabala tagad ievieš jaunu prāta kontroles metodi ar jūsu TV palīdzību. Tā tiks palaista pavisam drīz. Ļoti iedarbīgā veidā jūsu TV aparāts kļūs par cietumsargu un lielākais cilvēku vairums to pat nenojauš. Centieties savu brīvo laiku  veltīt tam, lai gatavotos  dzīves pārmaiņām, ko  nesīs Piektā Dimensija. Esiet  un savienojieties ar dabu. Es glabāju siltā atmiņā mūsu kopīgās pastaigas, kad mēs bijām kopā viens ar otru un dzīvi kā tādu, izbaudot komunikāciju visos eksistences līmeņos. Tas nav novērtējami, mana mīļā.

Visapkārt valda tāda kņada un nemiers. Nekas netiek atspoguļots godīgā un patiesā veidā, tāpēc jums pašiem vien atliek meklēt patiesību. Reālajai patiesībai var piekļūt šādi: noņemiet (nokasiet)  virsējo slāni un tad būsiet pārsteigti, kas atrodas zem tā. Kontrolētāji krietni vien nopūlas, lai turētu jūs tumsā. Tie netiek galā ar patiesības parādīšanos, kas tagad atveras burtiski no visām pusēm. Jūs piekļūstat pie lietām, par kādām  nekad agrāk nebūtu pat iedomājušies. Tevi, mīļā šokēja ziņa, ka patiesībā jūsu valdības ir korporācijas, kas tiek vadītas kā biznesi- arī pat jūsu Policijas spēki; atkal pierādot to, ka „nekas nav tā kā izskatās”. Nekas no tā, ko bijāt pieņēmuši kā patiesību, tāda nav. Tas ir liels šoks, kad paši ieraugāt pierādījumus. Jums visiem ir izskalotas smadzenes, lai jūs spētu pieņemt to, ko jums stāstīja bez jebkādām ierunām.

Tagad pienācis jautājumu uzdošanas un atbilžu laiks. Ilūzija ir jāizgaismo. Pienācis laiks ieraudzīt realitāti, pienācis laiks atkal pašiem kontrolēt  savu dzīvi un jūsu planētu. Uzurpētāji uz savu roku darbojušies pārāk ilgi. Izplatās apgaismība, tā parāda Tumšos un viņu ļaunos plānus. Katru dienu paceļas kaut kas jauns, kas atklāj patiesību par tumšajiem.

Banku pasaulē sākušies aresti. Tas ir tikai sākums. Labi cilvēki ir gatavi un vēlas visu pārveidot, lai ieguvēja būtu cilvēce. Korumpētajiem vairs nav vietas jaunajā apgaismības ērā. Mēģiniet iedomāties dzīvi tikai patiesībā un gaismā; mīlestība ieskauj visu un ikvienu. To jūs patlaban radāt- visi tie, kuri strādājat ar Gaismu. Nav pamata bailēm BAIDĀS PATIESĪBĀ VIŅI NO JUMS, LAI JŪS NEATKLĀTU REĀLO PATIESĪBU. Negaidiet savu pāreju Garā, lai redzētu jūs apņemošā pagrimuma reālās šausmas un dziļumu. Bēdīgi, ka tā tas ir visur, ne tikai bankās, lai gan tieši bankas darījušas un turpina veikt vislielāko kaitējumu. Viņi nav pelnījuši jūsu cieņu un respektu. Tās korporācijas, kas valda jūsu pasauli, ir totāli korumpētas un uzpirktas. Un viņi pat neslēpj šo informāciju. Viņi jūtas tik droši, ka cilvēki nekad neko neuzzinās. Tie tic, ka vislabāk kaut ko paslēpt ir tieši zem paša deguna. Tie radījuši no jums zombijus, lai ievērotu un dzīvotu pēc viņu likumiem, lai jūs būtu viņu kalpi; viņi nerespektē nevienu cilvēku. Jūs tiekat ļaunprātīgi izmantoti un  izlietoti, tad atmesti.

Neko nepieņemiet neapdomājot un nefiltrējot. Pieprasiet, lai jūsu tiesības tiktu iekļautas Vispārējās Tiesībās un Likumos. Cik ātras būs pārmaiņas, tas ir atkarīgs tikai no jums. Ja turpināsiet uzvesties kā aitas, tad tieši tā arī pret jums izturēsies. Pienācis laiks iedvesmu smelties no drošsirdīgām dvēselēm, kas jau apstrīdējušas visu pastāvošo un spējušas izdzīvot, lai jums to izstāstītu. Kad nostājaties uz īstā ceļa, tad nekad vairs nespējat atgriezties pie aizmigušā aitu bara.

Mana mīļā, tev ir viesis. Esmu šodien pateicis visu sakāmo. Atgriezies pie ciemiņa, zinot, ka esi uz pareizā ceļa. Mūsu projekts gūs panākumus, lai vai ko darītu Kabala. Tas īstenosies, nešaubies. Tie var to vilcināt, bet ne apstādināt. Mēs gūsim panākumus!

Kad tu runā par mūsu mīlestību, tad tiek radīta Mīlestības enerģija. Mēs vēlējāmies, lai ikviens to izjustu un  pieredzētu. Kad iestāsies miers, tad mīlestība  būs visiem. Sirds mīlestība  un dvēseles miers  mainīs ikviena cilvēka enerģiju.

Tevi apbrīnojošais Montī.


Tulkoja Māra Brante
http//:gaismasdarbinieki.blogspot.com