sestdiena, 2012. gada 3. marts

Eņģeļi uz Zemes



ZEME caur Pamelu Kribbe, no angļu valodas tulkojis Jans Lisakovs, no krievu valodas tulkoja Vineta Pēce
 
Dārgais cilvēka bērns,
Es – Zemes balss. Es vienmēr esmu tevi pazinusi. Es sajūtu un atpazīstu katru tavu soli. Visdziļākajā līmenī mēs esam vienoti. Pastāv viena apziņa, kas ietver/apņem mūs abus. Šī apziņa ir majestātiska un neaprakstāma. Tas ir Dieva Gars. Tas ir noslēpumains, un tajā pat laikā ļoti pazīstams. Mūsu savienošanās spēle izvēršas šīs radošās Apziņas rokās. Mēs spēlējam šo spēli kopā. Mēs esam partneri savstarpējās attiecībās, kuras attīstās jau ilgāku laiku. Un šīs attiecības ir gatavas transformācijai. Mēs ieejam jaunā ērā. Bet vispirms es vairāk pastāstīšu par šīs sadarbības procesa sākumu. Tas nav bijis tāds, kādu tu to, iespējams, iedomājies.
Mūsu pirmajā tikšanās reizē tu vēl nebiji cilvēks. Tev nebija fiziskais ķermenis, un tu neiemiesojies uz Zemes. Tu biji eņģelis. Un ne jau vienkārši eņģelis! Tu piederēji eņģeļu ģimenei, kuri nolēma bruģēt ceļu jauniem piedzīvojumiem kosmosā. Kas tie bija par piedzīvojumiem? Es to paskaidrošu ļoti vienkāršiem vārdiem. Kosmosā pastāv likums, kad līdzīgs pievelk līdzīgo. Piemēram, pēc tavas nāves, tevi automātiski pievelk/ piesaista pie tāda gara veidola, ko atspoguļo tavs apziņas stāvoklis. Tava ārējā pasaule – ir precīzs, īsts iekšējās pasaules atspoguļojums. Starp iekšējo un ārējo pastāv vienotība. Garīgajā pasaulē ir gaismas un relatīvās tumsas jomas. Šīs jomas ir nodalītas. Uz Zemes tas tā nav, vai vismaz tā nešķiet. Uz Zemes dažādi apziņas veidi pastāv kopā un mijiedarbojas viens ar otru. Pastāv liela dažādība, un tāpēc Zeme izskatās kā liels dažādu apziņas sfēru kausējamais katls.
Un arī šeit ar savu iekšējo apziņas stāvokli tu veido/radi savu realitāti. Bet tas tomēr ir tas, pie kā tu nonāc pamazām – savu dziļo garīgo meklējumu procesā. Sākumā tevi ļoti mulsina Zemes ārējā pasaule, kas nu nemaz nešķiet tava paša prāta radīta. Gluži pretēji, tev šķiet, ka tu esi šīs realitātes produkts, nevis radītājs. Garīgajā pasaulē vienotība starp ārējo un iekšējo – tā vienkārši ir aksioma – pavisam konkrēta un taustāma. Uz Zemes ir nepieciešama ļoti augsti attīstīta apziņa, lai saprastu šo vienotību un uzņemtos atbildību kā radītājs.
Uz Zemes norisinās īpašs eksperiments. Tad, kad tu atnāc šeit uz Zemi fiziskajā veidolā, tev priekšā tiek nolaists priekškars tik ciešs, ka tu neapzinies savu dievišķo radītāja spēku. Tas pastāvēs tik ilgi, kamēr tu nepamodīsies un neieraudzīsi, ka pašā kodolā/sirdī tu esi Dievs. Tad priekškars krīt, un tu sajūti vienotību, kas ir dziļi visa pamatā un caurvij visu dzīvo. Atmodas process uz Zemes ir ļoti intensīvs, un pati Zemes pastāvēšana dod spēcīgu evolūcijas impulsu visai garīgajai pasaulei. It īpaši garīgajā pasaulē var sajust dinamikas un izmaiņu trūkumu. Patiesībā stagnācija notiek tādēļ, ka visas sfēras tiek stingri nodalītas. Izmaiņas, izaugsme, attīstība notiek tikai tad, kad tu satiec un stājies pretī citādībai. Kad es runāju par tikšanos ar citādību, es šeit nedomāju apmainīšanos ar pieklājības frāzēm, bet gan patiesu iegremdēšanos tanī. Apziņas formu dažādība dod mācību un izaugsmes iespējas ne tad, kad tu citādību iepazīsti „no augšas”, bet gan tad kad tu pats par to kļūsti. Tieši tas notiek tad, kad tu iegremdējies inkarnācijā uz Zemes. Tu ienirsti dziļumā un iemiesojies, un pieslēdzies pie visdažādākajām apziņas sfērām. Tādejādi tu veido tiltu starp dzīves jomām, kuras citādi pat nebūtu savienojušās.
Būt cilvēkam nozīmē būt tiltam starp ievērojami atšķirīgām apziņas sfērām. Šis tilts paver cerības uz apziņas paplašināšanos visās garīgās pasaules sfērās. Pat visattīstītākās garīgās pasaules sfēras saņem izaugsmes un atjaunošanās impulsu lielajā Zemes eksperimentā. Cilvēki spēj izpētīt gaismas un tumsas galējības, un galu galā apjaust vienotību, kas pastāv aiz visām formām un izpausmēm. Kad cilvēciskās būtnes sasniedz šo iekšējās vienotības apziņu, viņi kļūst par apzinātiem Radītājiem uz Zemes, un viņu klātbūtne sniedz pārveidojošu un dziedinošu ietekmi uz visu dzīvo, kas nonāk saskarsmē ar viņiem.
Jūsu piedzīvojuma mērķis uz Zemes ir – radīt vienotības apziņu. Es sāku šo stāstu ar atgādinājumu par to, ka tad, kad mēs sākām šo sadarbības procesu, jūs vēl bijāt eņģeļi, nevis cilvēki. Jūsu apziņa nebija piesaistīta nekādām materiālām formām, un jūs sajutāt ciešu saikni ar saviem brāļiem un māsām – eņģeļiem jums apkārt. Šī saikne starp jums bija tik spēcīga, ka jūs sajutāties kā viena organisma šūnas. Jūs darbojāties pašaizliedzīgi un atklāti kopējam labumam, esot viena sirds un viens prāts. Kaut kādā brīdī jūs sadzirdējāt saucienu no Zemes. Jūs saņēmāt ielūgumu doties uz šo planētu. Kāpēc tieši jūs? Īsāk sakot, jūs bijāt paši drosmīgākie eņģeļi. Jūs bijāt bezbailīgi, kaislīgi, un jā, mazliet spītīgi un patvaļīgi. Tiek apgalvots, ka jūs izdzina no Paradīzes par jūsu vēlmi izzināt un jūsu patvaļību. Un, jā, jūs patiešām bijāt ziņkārīgi un arī mazliet nedisciplinēti. Bet tas bija tieši tas, kas bija paredzēts! Vai tiešām jūs domājat, ka Dievs kļūdījās, radot jūs? Nu, nē. Dievs pavisam precīzi zināja, ko viņš dara, un starp citu, Dievs neko tik vienkārši neierindo pareizajā vai grēcīgajā. Dievs pavisam viegli sadzīvo ar jūsu „grēkiem”. Jūs esat tie, kas visvairāk ciešat no saviem grēkiem.
Lai gan ir skaidrs, ka jūs kā cilvēki varētu nožēlot savu rīcību, taču bezgala ilgi sajust šo smagumu nebūtu īpaši gudri. Šajā sakarā jūs jau esat smagi cietuši savu reliģiju dēļ, tik spēcīgi akcentējot vainu un sodu. Dievs ir daudz maigāks un līdzjūtīgāks, nekā jūs jebkad varētu iedomāties. Jums tika piedots jau pirms izdarījāt pārkāpumu. Dievs jums laipni dod telpu kļūdām. Viņš dod priekšroku tam, lai jūs izturētos pret savām kļūdām aukstasinīgi, nevis šaustītu sevi par tām. Ikviena no šīm „kļūdām” ir solis ceļojumam sevī, ceļojumam, kurā jūs pilnībā iepazīstat sevi. Šim ceļam nav jābūt taisnam. Tas ir ieplānots juceklīgs un haotisks. Bez līkločiem un pagriezieniem nav pieredzes, bet bez pieredzes nav atmodas. Lai apzināti atgrieztos Mājās, jums pirms tam ir jāapmaldās. Jūs bijāt tie, kas ar aizrautību un patvaļību, ko Dievs ielika jūsu sirdīs, pilnībā pieņēmāt šo „maldīšanās” pieredzi. Bet es nedaudz novirzījos no savas tēmas.
Izdzirdot Zemes saucienu, jūs ienācāt manā dimensijā. Jūs atradāt dzīvības pilnu planētu, ar zaļiem mežiem, bezgalīgiem okeāniem un dzīvnieku valstību, kas attīstās. Manas dzīves bagātība un skaistums aizkustināja jūs. Jūs sajutāt aicinājumu piedalīties šajā dzīvē, iedvesmot un papildināt to ar savu eņģeļu enerģiju. Es biju laimīga, kad jūs ieradāties. Jūs bijāt mani gani, jūs palīdzējāt rūpēties par dzīvību un pat sējāt izmaiņu un atjaunotnes sēklas jau esošajās dzīvības formās. Kā jūs to darījāt? Jūs bijāt tik tuvu jaunrades spēku Avotam, ka ieguvāt maģiskas spējas, kā jūs tās saucat šodien. Jūs ļāvāt sev iedomāties jaunas, interesantas dzīvības formas un šie priekšstati izauga par garīgām sēklām, kuras pievienojās pie jau esošajām dzīvības formām. Jūs piepildījāt dzīvi ar jaunām idejām. Tādejādi aizsākās bioloģiskā evolūcija. Visas dzīvības formas piedzima no Gara. Fiziskās, materiālās formas – ir garīgo spēku manifestācija. Gars ir daudz spēcīgāks nekā jūs domājat. Jūs esat uzauguši sava prāta materiālās domāšanas rāmjos, kas jums stāsta, ka viss fiziskais, kā to apraksta fizikā – ir realitātes pamats. Patiesībā viss ir otrādi. Gars nav nedzīvās matērijas produkts. Visa matērija ir pildīta ar radošo apziņu, kas to uztur.
Ļaujiet sev uz brīdi sekot savai iztēlei. Atcerieties, kas jūs bijāt tajos senajos laikos. Tas ir iespējams! Jūsu dvēsele ir atvērta un neierobežota. Viņa nezina ne laiku, ne telpu. Iedomājieties, ka jūs peldat virs okeāniem un mežiem ļoti tīrā un ēteriskā ķermenī. Jūs esat apburti no skaistuma, ko redzat, un no piedzīvojuma, kas drīz, pavisam drīz sāksies. Ieraugiet sevi kā eņģeli, kas pārņemts ar prieku un aizrautību. Jūs jūtaties brīvi kā bērns, kas var darīt visu, ko vien vēlas. Un tagad iedomājieties, kā jūs sakopojat visus savus spēkus, lai paustu savu prieka sajūtu un cieņu dzīves skaistajam ziedam. Ļaujiet tēlam parādīties zieda formā, kas jums visvairāk patīk. Ieraugiet tā krāsas un sajūtiet to no iekšpuses. Ieklausieties, kā zieda smiekli plūst no tā sirds kā mazu zvaniņu mūzika, – tā ir jūsu dvēseles mūzika. Tagad nosūtiet šo tēlu man, Zemei. Iedomājieties, kā tas iekrīt manā klēpī un piepildās ar fizisko un ēterisko spēku, kas palīdz šai dvēseliskajai sēklai iegūt materiālo formu. Tieši to jūs darījāt tajos senajos laikos. Jūs ļāvāt savai iedvesmas plūsmai savaldzināt jūs un piepildījāt mani ar to. Un es biju atsaucīga. Es, apziņa, kas pastāv materiālajā pasaulē, vēlējos piepildīties ar jūsu domformām un absorbēt tās.
Mūsu partnerība un sadarbība izriet no šī laika. Tas ir iemesls, kāpēc dabas skaistums un nevainība, kas nav cilvēka dzīvības formas, var jūs tik ļoti savaldzināt. Jūs ne tikai sajūsmina to fiziskais skaistums. Jūs arī atceraties seno saikni starp jums un dzīvību uz Zemes, un to priekpilno spēli, ko jūs kādreiz spēlējāt. Jūs veicinājāt daudzas dzīvības formas uz Zemes. Lūk, cik dziļi un tālu stiepjas jūsu radošās spējas.
Tajā laikā, par kuru es tagad runāju, Visumā pastāvēja arī tumsas spēki, kas ļoti interesējās par Zemes apziņas uzplaukumu. Tumsas spēki – ir tikai enerģijas, kas nav apjautušas savu Dievišķo dabu, un tāpēc tie tic, ka, lai būtu veseli un pilnīgi, tiem ir nepieciešams kaut kas ārējs. Šie tumsas spēki vēlējās baroties no dzīvības uz Zemes, kura izstaroja tādu milzīgu enerģiju un vitalitāti. Atbildot uz tumšo spēku iejaukšanos, jūs vēlējāties aizsargāt dzīvību uz Zemes. Jūsu emocijas ļoti līdzinās vecāku jūtām, kas cenšas pasargāt savu bērnu no briesmām. Lai satiktos ar nelūgtajiem viesiem un aizsargātos no tiem, jums bija nepieciešami daudz blīvāki ķermeņi un jādzīvo daudz blīvākās vibrācijās, ne tik smalkās, kā eņģeļu valstībā. Faktiski tumsas spēku iebrukums iededza jūsos kaislības dzirksti un cīņas garu, un tas, savukārt, ievilka jūs daudz dziļāk matērijā. Nākamais solis jūsu ceļojumā bija savas eņģeliskās būtības atstāšana un jūs nostājāties uz inkarnācijas ceļa.
Līdz ar šo soli jūs kaut kādā ziņā zaudējāt nevainību. Pirms šī soļa bija vilcināšanās brīdis, kad jūs sapratāt, ka, kļūstot daudz materiālāki, jūs gatavojaties atlaist kaut ko ļoti dārgu. Jums bija jāzaudē savi eņģeļu spārni, kas simbolizē brīvību no laika un telpas, no dzimšanas un nāves, no bailēm un ilūzijas. Un tomēr bija kaut kas, kas jūs ļoti piesaistīja inkarnācijas piedzīvojumiem. Kā es jums jau teicu, jūs bijāt kaislīgi un drosmīgi eņģeļi. Un tā tam arī bija jābūt. Acīmredzot jūsu ceļojumā notika negatīvs pavērsiens, kad jūs atlaidāt savu eņģelisko būtību un iesaistījāties cīņā ar tumsas spēkiem. Jūs ļoti ilgu laiku bijāt iesaistīti daudzos konfliktos un karos. No otras puses, šī iegremdēšanās dziļumos ļāva izplatīt jūsu eņģeliskās enerģijas uz pašiem tālākajiem Visuma nostūriem. Jūsu eņģeliskā enerģija ir neatņemama jūsu sastāvdaļa un, pat ja uz laiku tā ir jums nepieejama, to jums nav iespējams atņemt.
Jūsu pirmie mirstīgie ķermeņi nebija no tādas fiziskās matērijas, kā jūs to pazīstat tagad uz Zemes. Tie nebija tik blīvi un kompakti. Ar cilvēka acīm tos nebūtu iespējams redzēt. Jūsu apziņa bija daudz mazāk fokusēta nekā tagad. Jūs vēl aizvien viegli iegājāt fiziskajā formā un izkļuvāt no tās, un pieredzējāt realitāti tā, kā tagad to piedzīvojat miega stāvoklī. Jūs nejutāties atdalīti, „Es” nebija atšķirts no ārējās pasaules. Tagad jūs esat ļoti piesaistīti savai fiziskajai formai. Daudzi no jums domā, ka viņi ir šī fiziskā forma un ka viņi nomirs kopā ar fizisko ķermeni. Jūsu agrākajos iemiesojumos tā nebija un jūs bijāt daudz brīvāki, gājāt un darījāt to, kas tiešām patika. Un tomēr jūs bijāt apmulsuši. Kaut arī jums bija nodoms cīnīties par gaismu un aizsargāt dzīvību, jums nācās saskarties ar tumsas emocijām, tādām kā bailes, posts un šaubas. Līdz ko jūs iesākat cīņu ar kaut ko vai ar kādu, jūs varējāt tikai daļēji absorbēt sava pretinieka vibrācijas. Ja tas tā nenotiktu, nebūtu nekāda pamata, lai uzsāktos cīņa, un jūs vienkārši pārceltos uz citām blīvuma sfērām.
Kā eņģeļiem jums patiešām bija tikai lielas un cēlas jūtas. Tās bija prieks, entuziasms un spēcīgas savienojuma sajūtas. Kad jūs aizgājāt pa iemiesošanās ceļu, apkārt jūsu Dvēselei veidojās emocionālais ķermenis. Šis enerģētiskais ķermenis satur emocionālās reakcijas, kas parādās tad, kad jūs neuztverat realitāti no vienotības un savienojuma viedokļa. Eņģeļu jūtas mīt sirdī. Emocijas, kuras jūs sajūtat iemiesošanās stāvoklī, ir saistītas ar trim zemākajiem centriem (čakrām), kas jūsu ķermenī ir izkārtotas saules pinumā, vēdera lejasdaļā un mugurkaula pamatnē. Šīs trīs čakras veido iemiesojuma kāpnes. Caur tām jūs apmainījāt vienotības pieredzi pret dualitātes pieredzi. Tieši caur tām jūs kāpjat tagad augšā no dualitātes uz vienotību. Jūsu emocionālais ķermenis ir vislielākais šķērslis iekšējam mieram un brīvībai, jo tas satur bailes, skumjas un naidu. Tomēr ceļš uz brīvību un apgaismību iet caur emocionālo ķermeni, nevis tam blakus vai apejot to. Mēs par to parunāsim vēlāk.
Kad jūsu emocionālais ķermenis kļuva smagāks un blīvāks un jūs pazaudējāt savas izcelsmes pēdas, parādījās iespēja iemiesoties kā cilvēkiem. Tajā pašā laikā jūs kļuvāt par plaši ceļojošām dvēselēm. Jūs iemantojāt gan gaišos, gan arī tumšos dzīves aspektus. Dualitātes enerģijas sasaistīja jūs, kas nozīmē, ka jūs ilgstoši ticējāt tām ilūzijām, ko tās rada. Ja jūs dzīvojat dualitātē, tad dziļi sevī ticat, ka esat vientuļš, bailīgs un bezspēcīgs un ka jums ir nepieciešams kaut kas no ārpuses, kas jūs pabaro, aizsargā un atzīst jūs. No šī brīža jūs sākāt izplatīt savu varu pār citiem un slēpāt savu vājumu. Vai arī kļuvāt pavisam vāji un atdevāt savu spēku citiem, kas vēlējās baroties ar jūsu dzīvības spēku. Vienalga – vai jūs esat noziedznieks vai upuris šajā spēlē, būtiskāko kļūdu jūs pieļaujat brīdī, kad domājat, ka nespējat sajust veselumu/viengabalainību sevī. Ir caurums, ko jūs vēlaties aizpildīt, neatkarīgi no tā, vai jūs esat saimnieks vai kalps. Kā jau daudzi no jums to ir piedzīvojuši, tā ir ļoti sāpīga spēle. Tajā tālajā pagātnē bija brīdis, kad jūs to ļoti skaidri sapratāt. Tas bija pārmaiņu brīdis. Jūs izmēģinājāt spēles abas galējības un uzzinājāt, ka nav reāla risinājuma nevienai no tām. Jūs zinājāt, ka ir kaut kas jāmaina, bet nezinājāt kā. Jūs ļoti attālinājāties no sākotnējās iekšējās eņģeliskās brīvības un prieka. Tomēr jūsu emocionālajam ķermenim atmiņā ir ilgas pēc mājām. Jūs zinājāt, ka pastāv kaut kas tāds, kur jūs gribētu atgriezties, Mājas, esamības stāvoklis, ko jūs sajūtat kā debesu ekstāzi. Jūsu emocionālais ķermenis tagad iziet uz jauna attīstības ceļa. Izpratis duālisma galējības, tas sāk vērsties sevī. Šīs apziņas izmaiņas radīja impulsu iemiesojumam uz Zemes cilvēka veidolā.
Tajā brīdī uz Zemes jau pastāvēja cilvēki kā bioloģiskā dzīvības forma. Tomēr, kad jūs iemiesojāties šajās dzīvības formās, jūs tām kaut ko pievienojāt un cilvēkus padarījāt par cilvēciskām būtnēm, kuri apzinās sevi. Cilvēka bioloģija ir attiecināma uz dzīvnieku valsti, tomēr cilvēks tika radīts ar tādiem spēkiem, kas nav vien tikai Zemes dabiskās izcelsmes. Cilvēks no dzīvnieka atšķiras ar to, ka spēj apzināties sevi. Ar šīm spējām cilvēks var pārveidot savu emocionālo ķermeni un apzināti izplatīt savu sirds enerģiju uz Zemes. Tajā pašā laikā pārējās dabas valstības izstaro prieku un neapzinātu eņģeļu klātbūtnes sajūtu, taču cilvēces misija ir pārvērst to apzinātā enerģijā.
Iemiesojoties cilvēka veidolā, tādā, kāds viņš tajā laikā bija uz Zemes, jūs viņa attīstībai pievienojāt kaut ko un šis papildinājums bija pretrunīgs. No vienas puses, pašapziņai bija lielas perspektīvas, bet no otras puses, tā varēja jūs maldināt. Kļūstot par cilvēku uz Zemes, jūs vēlējāties apvienoties ar savu dzīvi uz tās un kļūt par maigu radītāju un glabātāju, kāds reiz bijāt. Būt par cilvēku – tā ir bagāta un sarežģīta realitāte. Cilvēka būtībā savienojas daudzi realitātes aspekti. Daļēji jūs esat dzīvnieki, augi un minerāli, daļēji – kosmiska būtne ar garu galaktisko vēsturi. Cilvēks ir – gaisma un tumsa, pazudinātais un pestītājs, ciešanu un posta avots, un tajā pat laikā cerības, mīlestības un radošā spēka vēstnesis. Cilvēkā saplūst daudzi spēki, lai apvienotos un darbotos kopā. Cilvēka apziņai ir spēja apvienoties ar pavisam atšķirīgām dzīves jomām un atjaunot visas tās idejas, kuras ir vienotības pamats. Reizē ar to, ka cilvēce spēj apjaust šo brīnišķīgo ideju, tā saņem arī iespēju izdarīt nopietnas kļūdas. Mērķis vēl joprojām var tikt sasniegts. Cerības vēl nav zaudētas.
Šajā gadsimtā cerība pieauga kā nekad agrāk. Cilvēka apziņā notika būtiskas izmaiņas. Es nupat pieminēju kādu punktu jūsu pagātnē, kurā jūs sapratāt, ka glābšana nevar notikt enerģijas zagšanas un atdošanas rezultātā, bet glābšana var notikt iekšējās vienotības meklējumos. Šī izpratne tagad dzimst cilvēka apziņā. Tas vēl nav augs, tā ir tikai sēkla. Bet izmaiņas notiek un cilvēces sirdī kaut kas dzimst. Sirds ir dažādu apziņas sfēru savienojošais spēks, kas ir cilvēkā: zemes, galaktikas un kosmosa līmenī. Aicinājums uz mieru un brālību tagad tiek izplatīts visos šajos līmeņos un šis kolektīvais aicinājums rada enerģijas vilni, kas apņem mani, Zemi.
Ja jūs jūtaties manu vārdu aizkustināti un atzīstat to, tad jūs esat viens no tiem, kas ir ņēmis vērā šo sirds aicinājumu. Jūs esat viens no tiem, kas vēlas dot savu ieguldījumu Zemes apziņas pārveidošanā. Es sveicu jūs un vēlos jums palīdzēt. Es jums stāstu šo garo stāstu, lai jūs saprastu, ka patiesībā savas būtības pašā kodolā – jūs esat eņģeļi. Jūsu pieaugošā sevis apzināšanās palīdz man. Ja jūs atcerēsieties, kas jūs patiesībā esat, – mēs atkal varēsim sadarboties.
Es redzu jūsu skumjas un vēlmi doties Mājās. Es redzu, kā jūs tiecaties uz laimīgu un bezrūpīgu stāvokli, kas, no vienas puses, bija jums tik tuvs un pazīstams kādreiz, bet, no otras puses, tik ļoti tāls tagad. Ir pienācis laiks atgriezties pie tā, kas jūs esat. Ir pienācis laiks pakāpties pa kāpnēm un iekļaut savu emocionālo ķermeni savā sirdī. Apņemiet savas sāpes, smaguma sajūtu un skumjas ar eņģeļu maigo un līdzjūtīgo apziņu, kas jums ir tik dabiska. Jūs varat dziedināt sevi.
Jūs tagad kļūstat par eņģeļiem, kas spējīgi uzturēt savu gaismu visblīvākajās realitātes jomās. Jūs kļūstat par apzinātiem Radītājiem, kas iemācījušies izpaust sevi gaismas un tumsas jomās, nezaudējot sevi tajās. Jūs nesat apziņas sēklu, kas pārvērtīs jūsu apkārtējo pasauli. Jūs kļūstat par garīgajiem skolotājiem. Garīgais skolotājs – nav kāds, kurš atnācis no augstākām valstībām, lai iemācītu nejēgām, kas ir dzīve. Patiess skolotājs pats ir izgājis cauri tumsai un pasniedz jums roku ne jau aiz iedomības, bet no dziļi izjustas iekšējās vienotības.
Piedzīvojums, ko reiz sākāt kā radošie eņģeļi, tuvojas beigām. Un jo īpaši tieši šajā pēdējā jūsu ceļojuma posmā jūs tiekat aicināti atkal apvienoties ar mani, ar to dzīvības formu, uz kuras ir norisinājies jūsu eksperiments. Ļaujiet sev ceļot savā iztēlē. Kļūstiet par sapņotājiem un gaišreģiem, kas reiz bijāt. Atzīstiet to diženumu, kas caur jums vēlas iemiesoties uz Zemes. Kļūstiet atkal par eņģeļiem, kas laipni uztic sevi dzīves maģijai. Ļaujiet, lai jūs vada tas, kas jums sniedz prieku un iedvesmu. Eņģelis jūsos neko citu nevēlas, kā tikai būt pilnībā par cilvēku. Sajuzdamies vienots ar šo eņģeli iekšienē – jūs atnesat gabaliņu Debesu uz Zemes.
© Pamela Kribbe 2011