piektdiena, 2012. gada 23. marts

St. Roters "Būvējot jauno pasauli"


GRUPA caur Stīvu Roteru
Vēstījums ierakstīts video 25.02.2012.  Šis vēstījums ir ticis atkārtoti caurskatīts un rediģēts GRUPAS vadībā, lai panāktu lielāku skaidrību rakstiskajā formātā, un publicēts:
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Atgādinājumi no Mājām
No Stīva:
Sveiciens Visiem. Es vēlētos, lai jūs personīgi zināt, ka mēs mainīsim veidu, kā mēs piegādājām e-pastā „Beacons of Light” jaunumus katra mēneša 15.datumā. Daudzi no jums ir pamanījuši, ka tās metodes, ar kurām mēs centāmies izdabūt savus sūtījumus cauri spama filtriem, daudzos gadījumos bija nesekmīgas. Sākot ar šo mēnesi mēs izsūtīsim jums tikai paziņojumu, ka „Beacons” jaunumi ir atrodami mūsu mājas lapā. Mēs ceram uz jūsu sapratni.
Tāpat es lepojos ar to, ka varu informēt jūs par trim jaunām „OverLight” modalitātēm, kas tagad ir palaistas. Tuvāk par to var skatīt šeit: http://lightworker.com/Schedule/
Lai jums lielisks šis mēnesis!
Ar ciešiem apskāvieniem –
Stīvs
 
Sveicieni no Mājām
 
(Šie) Divi (Stīvs un Barbara) nes jums tik neticami komfortablu enerģiju. Mēs esam ienākuši jūsu gaidu segmentā, kur jūs meklējāt atbildes, meklējāt norādes vai pagrūdienus pareizajam virzienam, kas dotu jums APSTIPRINĀJUMU, un ļautu domāt, ka jūs darāt tieši to, kas jums jādara. Ļaujiet mums paskaidrot vispirms, ka jūsu dzīvē daudzas no šīm norādēm ... IZPALIKS kopš šī brīža.
 
Tas ir ļoti grūti priekš jums – apliecināt savu ceļu, katrreiz sperot tikai vienu soli, taču jo tālāk jūs tanī ieiesiet – jo daudz komfortablāk jums būs sadzīvot ar savām Radītāja spējām. Un tas arī ir viss. Mēs vēlamies atnest jums šodien skatījumu pašiem uz sevi – no cita redzespunkta, no tāda, kuru jūs vēl, iespējams, neesat iedomājušies. Jūs evolucionējat caur šiem dažādajiem līmeņiem, ko mēs saucam par cilvēciskajiem.
 
Savas personīgās vēstures laikā jūs esat dokumentējuši ļoti daudzus evolūcijas pakāpienus, taču šim īpašajam – ir daudz atšķirīgu līmeņu. Šinī īpašajā evolūcijas procesā, kuru jūs piedzīvojat, ir iesaistītas ne tikai fiziskas būtnes vien, bet patiesībā tā ir pirmā reize, kad jūs evolucionējiet uz punktu, kurā jūs varēsiet SEVĪ nest daudz vairāk paši savas Dvēseles un Gaismas. Šīs izmaiņas, kuras notiek TIEŠI TAGAD, skar arī jūsu fizioloģiju, jo tā sāk pārbīdīties līmeņos, par kuriem jums nav nekādas nojausmas.
 
Klejojošajam nervam būs liela nozīme daudziem no jums, tiklīdz jūs sāksiet saprast, ka tas nodrošina jūsu sakarus ar pārējo pasauli. Caur šo nervu fiziskais Ķermenis var – gan sajust citus Garus, gan arī noslīpēt savējo, veicot šos savienojumus.
 
Jauna līmeņa Harmoniskas Rezonanses sasniegšana

Jums šeit bija diskusijas šodien par Aizkara noņemšanu, lai redzētu – cik harmoniski jūs patiešām esat savstarpēji savienoti viens ar otru. Mēs arī vēlamies parunāt par harmoniju, par cik – tā tagad kļūst par pašu svarīgāko atslēgu, jo cilvēkiem ir jāiemācās darboties ar: Enerģētisku Harmoniju. Un tā – kā DIVAS enerģijas kaut kādā veidā saharmonizējas? Vispirms ļaujiet mums atgriezties nedaudz atpakaļ, un aprakstīt – KO mēs uzskatām par HARMONIJU, lai jūs varētu saprast koncepciju.
 
Ja jūs vienlaicīgi atskaņosiet divas notis, sitot uz klavieru taustiņiem, kuri atrodas pavisam blakus, tad jūs iegūsiet disonansi, kuru var paciest, taču tā būs kaitinoša. Tas ir tādēļ, ka tik ciešā intervālā divas notis nevar satikt, tām pastāvīgi skanot kopā; patiesībā tās viena otru neatbalsta, jo viņu pārklājums ir neregulārs (nesimetrisks). Tās ir divas unikālas notis, kuras uzstāj, ka viņas ir pavisam neatkarīgas viena no otras. Tikai tad, kad jūs izvēlēsieties atskaņot notis, kuras atrodas komfortablā intervālā uz klaviatūras – tad jūs varēsiet iegūt to, ko sauc par akordu, kur divas notis pārklājas uz regulāriem (simetriskiem) principiem. Viņas ne tik vien atbalsta viena otru – viņas arī RADA Trešo toni, kuru jūs saklausāt kā Harmoniju. Tas ir bezgala maģiski, kad jūs klausāties mūziku, kurā ir neparasti daudz harmonijas un nokrāsu. Vienīgi Harmonijā jūs varat sadzirdēt TRĪS toņus. Pirmā sākotnējā nots ir viena šīs Harmonijas daļa. Otrā nots papildina pirmo, bet TREŠĀ – tas ir kopējais tonis, kuru jūs dzirdat. Tas, ko mēs jums gribētu pateikt, ir tas, ka jūsu ausis spēj saklausīt tikai noteiktu diapazonu. Ir arī tāda līmeņa virstoņi un nokrāsas Harmonijā, kurus jūs nespējat uztvert, bet mēs varam. Ir arī tāda līmeņa virstoņi un nokrāsas šādā Harmonijā, kuri iesniegsies daudz dziļāk Cilvēcē, nekā jūs jebkad būsiet personīgi piedzīvojuši, un tas ir tas – kādēļ Harmonija uz šīs Planētas kļūst tik nozīmīga šinī laikā.
 
Sāpes – Mainītā Lomā
 
Un tagad, kad mēs esam aprakstījuši, kas īsti ir Harmonija – ļaujiet mums padalīties ar dažiem izaicinājumiem, ar kuriem jūs sastopaties Harmonijas atrašanā tieši tagad. Ļaujiet mums pievērsties kādai no cilvēcības daļām, kura ir bijusi kopā ar katru no jums atkal un atkal. Tas ir viens no pazīstamākajiem motivējošajiem faktoriem visai Cilvēcei. Kas tas ir? Tās ir Sāpes; tas ir tas, ko jūs piedzīvojat kā Sāpes, un tas ir milzīgs motivators. Jūs esat to lietojuši atkal un atkal uz planētas Zeme, kā pamudinājumu darīt kaut ko, vai arī nedarīt. Ja jūs palūkosieties paši uz savu dzīvi – daudzas no jūsu ikdienas struktūrām ir veidojušās, lai izvairītos no konkrētām Sāpēm. Kad jūs sākat pavērt šo Aizkaru, un sākat ieraudzīt daudzus veidus, kā jūs esat savienojušies – pirmā Mācība, ko jūs atklāsiet priekš sevis, ir tā, ka Sāpes tiek kolektīvi nestas un uzturētas. Kāds var sajust Sāpes, bet tas nenozīmē, ka tieši viņam pašam ir šīs Sāpes bijušas, tādēļ Sāpes ir pavisam īslaicīga Velte, ko pārnēsā Kolektīvs.
 
Atrodiet šo Velti, un Sāpes vairs nebūs nepieciešamas, un tad tās varēs atlaist. Nudien – Skaistums ir arī šinī Tumsā. Par cik jūs dzīvojat polaritātes laukā – jūs tik ļoti esat pieraduši vērtēt visu kā Labu un Sliktu. Tomēr visas lietas atrodas kaut kur pa vidu, atkarībā no tā – kur jūs paši vēlaties tās novietot patreizējā brīdī. Tas, ko mēs vēlamies jums lūgt – ATRAST Skaistumu arī Tumsā, un arī tajās Sāpēs, kuras jūs vēl joprojām nesat vai piedzīvojat.
 
Katram un ikvienam no jums ir bijušas Sāpes savā dzīvē, kuras jūs nesāt sevī. Daži no jums ir atrisinājuši to tā, ka tagad šīs Sāpes kā smaga un saldi rūgta daļa sēž jūsu Sirdī. Sāpes ir milzīgs motivators jūsu dzīvē. Aplūkosim cilvēciskās jaunrades izpausmes, tādas, kā mūzika, dzeja un kino. Daudzas no tām ir sarakstītas Sāpēs, vai no sāpīgiem pārdzīvojumiem, vai arī no nestandarta situācijām, kas jums ir bijušas jāpiedzīvo. Tas ko mēs gribam jums lūgt –
SAGATAVOT SEVI ŠIM NĀKAMAJAM CILVĒCES LĪMENIM TAGAD,nevis gaidīt, ka nāksies sadurties ar visām šīm sāpīgajām detaļām. Vairāk raugieties no priecīgās puses uz Sāpēm, kas ir bijušas jūsu dzīvē tikai tik ilgi, lai tās motivētu jūs kaut kādā veidā, vai arī neatlaidīgi liktu jums mainīt jūsu virzienu. Pat ja mēs VARĒTU jūs atbrīvot no jūsu Sāpēm šinī pašā brīdī – jūs tās neatlaistu, jo jūs paši esat par tām samaksājuši zināmā veidā, un tas piedod šīm Sāpēm reālu vērtību. Atrodiet veidu, kā pateikties par Sāpēm kā par īpašas Veltes nesēju. Ja jūs apzināsieties, kādu labumu tās nes – tad jūs varēsiet labprātīgi iekļauties šinī procesā, ko jūsu Gars jums nereti piedāvās. Ir cilvēciskais jūsos bieži vien samaisīts ar dzīvnieciskām reakcijām, ka dažkārt jūs atkārtojat vienus un tos pašus paternus atkal un atkal, meklējot panākumus citos līmeņos. Daudzas reizes pārvietodamies no viena līmeņa uz citu – jūs savu Patiesību padarījāt arvien skaidrāku. Tas izsauca daudzas izmaiņas, kuras visa Cilvēce novērtēs, kad meklēs SAVUS risinājumus.
 
Vissvarīgākais ir – paturēt prātā, ka
JŪS BŪVĒJAT JAUNO ZEMI, PIEPILDOT TO AR VIBRĀCIJĀM UN ZIEDPUTEKŠŅIEM,
KURUS JŪS VISI ESAT KOPĪGI SAVĀKUŠI.
Jūsu acis ir vaļā, un viss tas ir sasniegts ar jūsu Nodomu, ar jūsu Vēlmi, un izteikts caur jūsu Domu. Šādas daļiņas sanāca kopā ļoti maģiskā veidā, un jūs radījāt Jauno Zemi, uz kuras dzīvot. Vai tas nozīmē, ka jūs pāriesiet uz citu planētu? Nē. Tas viss notiks šeit pat. Jautājums, kuru mēs jums uzdosim, ir –
VAI ESAT GATAVI – SPERT SOLI UZ JAUNĀS ZEMES?
VAI ESAT GATAVI – NEST PILNU ATBILDĪBU PAR SAVĀM DOMĀM?
VAI ESAT GATAVI – BŪT PAR SAVA LIKTEŅA NOTEICĒJIEM?
VAI ESAT GATAVI AIZKARA ATVĒRŠANAI?
 
Tas ir tas, kas tagad notiek. Līdz ar katru soli, ar kuru jūs pakāpjaties – kolektīvi pavirzās arī kāda daļiņa no Aizkara priekš VISIEM cilvēkiem – vienalga – lai kur viņi arī atrastos uz kopējās frekvenču joslas. Tam nav nekādas nozīmes – vai viņi atrodas pašu augstāko vibrāciju virsotnē, vai arī zemāko vibrāciju pašā apakšā šobrīd uz planētas Zeme –
JŪS VISI VIRZATIES KOPĀ, UN TAS TAGAD DARBOJAS.
Šī virzība ir straujāka par Mīlestības ātrumu. Šī virzība ir straujāka, godīgi sakot, pat par to, ko mēs šinī Aizkara pusē bijām spējīgi iedomāties.
 
Ārējie Filtri jau ir Novākti
 
Daudz kas tagad sāk pievērst jūsu uzmanību uz zemeslodes dažādos līmeņos, pieprasot uzlabot šo pasauli, jo šī evolūcija nav tikai Garīga vien. Tā skar ikvienu uz šīs planētas. Šis ir tas laiks, kad ir pat ļoti nepieciešams – iziet caur šiem enerģijas Viļņiem, kuri var palīdzēt visai Cilvēcei izmainīt un pacelt savas vibrācijas uz nākamo līmeni. Tas patlaban notiek, iesaistoties šinī procesā arī tam, ko jūs saucat par gripas vīrusu. Šis vīruss nes strauju izmaiņu fundamentālas iespējas daudziem cilvēkiem. Kad jūs izejat cauri šāda veida saslimšanai – jūs vairs neesat tā pati persona, kas iepriekš. Kādēļ? Tas ir ļoti vienkārši. Jūs jau vibrējat pavisam savādāk. Vai tas varētu nozīmēt, ka ikviena saslimšana var pacelt jūs uz nākamo līmeni? Nē, tas tikai nozīmē, ka saslimšana ir daļa no jūsu procesa. Saslimšana ne vienmēr nozīmē, ka ar jums kaut kas nav kārtībā, kaut gan tā ir tipiski cilvēciska domāšana. Jums ir jāsaprot, ka jūs esat dziednieki. Daudzi no jums palīdz citiem cilvēkiem saņemties – iziet šo soli un aklimatizēties jaunajās enerģijās – lai DZĪVOTU šajās enerģijās, un izmantotu tās savā ikdienā. Tā ir pati lielākā gudrība, kādu mēs varam piedāvāt jums kā Gaismas Dziedniekiem – SATURĒT un NEST savu Zināšanu, un ZINĀT, ka jūs šeit uz planētas Zeme esat – ar noteiktu mērķi. Tāpat ir ļoti svarīgi, lai jūs zinātu, ka JUMS IR VISS, KAS JUMS NEPIECIEŠAMS, LAI DARĪTU SAVU DARBU.
 
Ego Sabalansēšana
 
Daudzi no jums tiks aicināti uz jaunu vietu, vai arī pēkšņi atradīsies bez atbalsta, kas bija jums bijis līdz šim. Jūs būsiet neizpratnē – ko gan jūs esat izdarījuši aplam, un kāpēc Visums jūs vairs neatbalsta. Ziniet, ka tagad jums ir jūsu Gars šeit, un jūs vienmēr varat sajust SAVA GARA VADĪBU un ENERĢIJU, taču tas ne vienmēr saskaņojas ar jūsu cilvēciskajām tieksmēm un emocijām. Harmonija ... kā jūs harmonizējiet cits ar citu? Sargātājam (Stīvam) tas ir vienkārši – paskatīties, un redzēt, ka viņš pazīst KATRU no šīm būtnēm, un daudzas no tām – jau daudzu dzīvju garumā. Bet tas nepavisam nav tik vienkārši viņam - ATCERĒTIES TO, KAD MĒS VAIRS NEESAM KOPĀ AR VIŅU. Aizkaram tas ir tipiski – novērst jūs no SAVAS lomas atcerēšanās, un SAVAS vietas ieņemšanas tā, ka jūs tad uzbūvējat sev kaut ko tādu, kas tiek saukts par Ego.
 
Tātad ... Ego ir – jūsu sevis uztvere, jeb PAŠSAJŪTA.
Tā ir – ne jau vienotības sajūta, bet atšķirtības sajūta. Tieši jūsu atšķirtības un jūsu cilvēciskā identitātes sajūta ir tā, kas daudziem no jums liek uzskatīt, ka Ego būtu jāsamazina. Jums VIENMĒR būs nepieciešams Ego, un tādēļ tam ir vajadzīga sabalansēšana, kad jūs pakāpjaties par kādu soli. Jums ir NEPIECIEŠAMA šī pašsajūta, ka jūs esat cilvēks. Vienkārši sakot – izmainīsies tikai pamatsapratne par savām enerģijām.
 
Atgriežoties pie Sāpēm uz brīdi ... kas ir vislielākās Sāpes, kas var būt cilvēkam? Nu ... mēs varam pateikt, ka Sargātājs ir lauzis daudz kaulu šinī dzīvē. Viņš ir piedzīvojis daudz Sāpju, taču nevienas no tām nav tik smagas, kā emocionālās Sāpes, kad sagrūst priekšstats par to, ko viņš uzskatīja par savu Ego. Mēs teiksim to atkal. Jūs būvējat šīs struktūras, kas tiek sauktas par Ego, lai tur izvietotu savu Cilvēciskās Būtnes identitāti.
 
Un tad kad jūs piedzīvojat emocionālu pārdzīvojumu, kad kāds tevi pazemo, aizvaino, vai atspoguļo tevi tik precīzi, ka atklāj visus tavus trūkumus – tas sagrauj visus tavus priekšstatus par sevi (par Ego), un tas var ievainot tevi ļoti sāpīgi.
 
Tās ir pašas lielākās Sāpes. Tagad, kad jūs harmonizējiet savas Sāpes un saskatāt skaistumu tajās – mēs varam ieteikt to pašu izdarīt arī ar savu Ego. ATRODIET TAJĀ SKAISTUMU. Nav vajadzīgs atbrīvoties no Ego, jo tā ir – daļa no jums pašiem. Un tad, kad jūs spējat uzbūvēt sev elastīgu Ego – jūs varat izaugt. Jūs sapratīsiet, ka runa, starp citu, nav par cīnīšanos ar savu Ego, jo izskatās, ka viņam ir pašam sava dzīve. Dažkārt tas kļūst tik liels, ka tas bloķē visu pārējo pasauli. Visiem jums ir pazīstama šī nostādne, un daudzi no jums vaicā: „Vai mans Ego nav par lielu šodien?”. Mēs domājam, ka tas ir absolūti uzjautrinoši, jo ja jums patiešām būtu šinī ziņā kādas problēmas – tad jūs nemaz neuzdotu šādus jautājumus. Realitāte ir tāda, ka Ego jābūt sabalansētam ABOS virzienos. Tam nevajadzētu būt pārāk augstam, un nevajadzētu arī būt par daudz zemam – un tā ir pati lielākā problēma, kuru mēs saskatām. Atrodiet tādu balansu, kad jūs varat celties un pateikt – KAS IR JŪSU VĒRTĪBA.
 
Padalieties ar Vēsti, ko jūs esat nesuši no Mājām, un ko varat piedāvāt, nesagraujot savu Ego. Tā ir tā daļa, kas mums jāuzbūvē tagad no jauna uz planētas Zeme – cilvēkiem ir jāsper nākamais solis, un jādzīvo kā Pilnvarotām Būtnēm. Tai nevajadzētu būt tikai Ego paplašināšanai vien, tai vajadzētu būt pilnīgai Ego pārtaisīšanai.
 
Tā vietā, lai censtos noturēt cietu, stīvu Ego struktūru bez jebkādas elastības – mēs tagad esam gatavi godināt cilvēkus, kas ienāk jūsu dzīvē, un vienkārši saka: „Man patīk tas, kādu iespaidu jūs atstājat uz mani. Es labprāt paturēšu šo iespiedu, un atdāvināšu to atkal citiem, lai tas sajauktos ar visu pasauli. Es sākšu meklēt Skaistumu.”
 
Tāds ir tas lielais kopsaucējs, tā vispārākā daļiņa, kuru katrs jūs esat atnesis no Mājām. Jūs neesat planētas Zeme radības ... jūs atrodaties šeit tikai ļoti īsā vizītē. Ja mēs varēsim jums palīdzēt atcerēties – no KURIENES jūs nākat, tad jūs atcerēsieties mazo jautro Spēli, un Noteikumus, kurus JŪS uzstādījāt, lai jūs PAŠI varētu SPĒLĒT šo Spēli.
 
Izmaiņas Spēles Noteikumos
 
Dārgie, Noteikumi mainās, un JŪS tos izmaināt. Mēs lūdzam jums, lai JŪSU balss tiek sadzirdēta. Vai tas varētu nozīmēt, ka jūsu balss ir vienīgā, un ka tikai jums vienam ir zināmas visas pareizās atbildes? JŪS RADAT jauno pasauli. JŪSU pienesums ir NEPIECIEŠAMS, un ja jūs piedzīvojat Sāpes, tad pirmā lieta, ko jums vajadzētu darīt – ATĻAUT sev SAJUST šīs Sāpes. Ļaujiet, lai tas caurskalo jūs kā Vilnis, ļaujiet sev piedzīvot šīs Sāpes pilnībā, jo tanī ir VELTE priekš jums. ATRODIET šo Velti – un Sāpes transformēsies.
 
Atrodiet, kā sabalansēt savu Ego, ATKLĀJOT – KAS VIŅAM SĀP. Pajautājiet paši SEV: „KAS IR tas stabilais, nelokāmais Kodols, kuru es uzskatu par SAVĒJO? ”  Ja jūs varētu ĻAUTIES šīm pārdomām, un ATĻAUTU tam visam IENĀKT, kad jūs ejat caur savu dzīvi ... Tas ļautu jums piedzīvot vairāk prieka no tā, ka bijāt spējīgi atlidot šurp, un ... PASPĒLĒTIES šeit uz kādu brītiņu ... „Oo, lietas bija kļuvušas par daudz nopietnas šeit ... tādēļ mēs iedomājāmies atnākt šeit un paspēlēties uz kādu laiciņu.”  Tāda ir tā pamatideja par to – KO jūs šeit darāt.
 
JŪS IZSTAROJAT GAISMU PIE KATRAS IZDEVĪBAS, KAS JUMS RODAS.
KATRU REIZI, KAD JŪS SMAIDIET,
KATRU REIZI, KAD JŪS RUNĀJAT PATIESI NO SAVAS SIRDS –
JŪSU ACIS UZMIRDZ,
UN GAISMA IESPIEŽAS VISUR UN VISĀS LIETĀS.
 
Jūs esat sasnieguši caur Sirdi daudz vairāk, nekā jūs pat varētu iedomāties, un daudzi no jums vēl tikai sāk. Tā arī IR jaunā pasaule, kuru JŪS TAGAD esat radījuši. Mēs gribējām ar jums tanī padalīties, jo daudzi no jums smagi nopūlas, un nevar sagaidīt – kad beidzot dzīve kļūs vieglāka. Mēs jums varam pateikt, dārgie, ka pats smagākais jau ir aiz muguras, un JŪS to esat paveikuši!
 
Tagad – viss, ko jums būtu jādara – jums būtu jāizmaina SAVAS GAIDAS.
 
Izbaudiet šo Ceļojumu, dārgie, jo JŪS ESAT BRĪNUMA RADĪTĀJI, ārpus savas saprašanas robežām, un JŪS RADAT BRĪNUMUS – KATRU MĪĻU BRĪD’
 
Ar vislielāko godu mēs lūdzam jūs izturēties vienam pret otru ar cieņu. Lolojiet viens otru pie katras izdevības, kas jums rodas, un atveriet cits citam Durvis. Tas darbojas. Atcerieties – tā ir pavisam jauna Spēle, ko jūs spēlējat, un spēlējiet labi kopā.
 
Espavo.
GRUPA
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3935735