piektdiena, 2012. gada 23. marts

Ammas 283. stunda


Mīļais, es esmu Amma, Dievišķā Māte un es esmu tava Māte.
Vai esi jau veicis enerģētisko sagatavošanos, ieskaitot amigdalu kutināšanu?
Tu esi apguvis paņēmienus darbam ar saviem eņģeļiem un pavadoņiem. Apkoposim svarīgāko:
1.      Tev ir eņģeļi un pavadoņi, kuri tev ir "piešķirti" kopš dzimšanas. Viņi uzsāk darbu ar tevi tad, kad pienāk laiks. (Ģimenes locekļi var tev pievienoties tad, ka viņi ir izbeiguši savas Zemes gaitas. Tev vienmēr ir iespēja pateikt, ka negribi viņu klātbūtni.)
2.      Jo vairāk tu strādā ar saviem eņģeļiem un pavadoņiem, jo vairāk tu viņus iepazīsti un gūsti labu no attiecībām ar viņiem.
3.      Pastāv arī garīgie palīgi, kurus tu vari jebkurā laikā pieaicināt darbam.
4.      Jebkuru tavas dzīves jomu, ieskaitot arī tavu dzīves un darba vietu, "uzrauga" konkrēta garīgā būtne. Tas attiecas uz jebkuru enerģētisko modalitāti. Piemēram, atbildīgais par darbu ar kodiem ir Formulātors. Sīkāk par viņu var izlasīt www.AmmaTheDivineMother.com lapas kreisajā pusē sadaļā "Encodements".
5.      Pat tad, ja tu apzināti nesadarbojies ar saviem eņģeļiem un pavadoņiem, viņi tomēr ar tevi strādā.
6.      Jebkura jautājuma risināšanai tu vari sasaukt garīgā atbalsta komandu. Sāc ar to, ka palūdz sarunu ar savu personīgo eņģeli vai pavadoni, kurš pārrauga attiecīgo tavas dzīves jomu. Tad kopā ar viņu izveido savu komandu.
 
Tagad, palūdz sarunu ar savu personīgo pavadoni, kurš atbild par tavas Ādama Kadmona enerģijas pilnīgu aktivizēšanu. Pilnīga aktivizēšana citustarp nozīmē arī amigdalu pilnīgu savienojumu ar pieres priekšējo daļu.
 
Tad pavaicā, vai visā garīgajā galmā ir vēl kāds, kurš ir vajadzīgs tavā komandā specifiski darbam ar Ādama Kadmona enerģijas pilnīgu aktivizēšanu.
 
Lai tev sagādā prieku šī nodarbošanās!
Līdz nākamai nodarbībai ...
Saņemts caur Ketī Čepmenu
Cathy@AmmaTheDivineMother.com

www.AmmaTheDivineMother.com
Tulkoja Uldis Kokins