pirmdiena, 2012. gada 5. marts

Ilarions 4.-11.marts/2012


Viedas Meistars Ilarions
4.-11.marts/2012
 
Mīļie!
 
Jūs visi piedalāties attīrīšanās un tīrīšanās procesā, kas dažiem cilvēkiem liek justies tā, it kā tie būtu iesprūduši šajā metamorfozes pakāpē uz visiem laikiem. Ziniet, mīļie, jūs neesat vieni. Tagad notiek masveida attīrīšanās, un uz visas planētas nav neviena tāda cilvēka, kurš varētu no tās izsprukt. Augstākās frekvences, kas tagad manifestējušās Zemes atmosfērā, rada lielas pārmaiņas katrā jūsu planētas struktūrā. Centieties  nonākt harmonijā ar šīm enerģijām, lai savos ķermeņos un ikdienā pieredzētu vairāk svētlaimes un viegluma.
 
Ziniet vien to, ka ap jums nepārtraukti atrodas liels daudzums eņģelisko palīgu, kuri ar vislielāko prieku un atdevi jums asistē. Jums tikai jālūdz un mēs esam klāt. Mēs varam izdarīt daudz, ja vien mūs lūdz piedalīties tīrīšanā, veco uzskatu un domu aizvākšanas programmās. Izsakiet lūgumus un tad klusi sēdiet un gaidiet, vizualizējot eņģeļu vienības, kas pa vainaga čakru vakuumam līdzīgi vāc prom vecos ieradumus un domāšanas veidu, bet atbrīvotajā vietā ieliek vairāk Gaismas, zeltīti baltās Gaismas. Mēs redzam, ka daudziem ir grūti katru dienu atcerēties centīgi praktizēt un turpināt iepriekšējās dienas nodomus. Pārāk sevi par to nevainojiet...vienkārši atpūtieties un esiet atvērti jaunajai programmēšanai un visam tam, kas tiek dots.
 
Tie, kuri savu darbu būs jau padarījuši un izgājuši cauri attīrīšanās aktivitātēm, redzēs, ka tiem atveras daudz laimīgākas un priecīgākas nodarbes, kas tuvina Dievišķajam plānam un misijai. Aktīva darbošanās Gaismas iezemēšanā Zemes Mātes kristāliskajā kodolā palīdz viņai pielāgoties un rekalibrēties. Zeme ir ļoti pateicīga katrai cilvēku būtnei, kura ik dienas velta laiku šī nodoma īstenošanai un iezemē tajā Lielāku kosmosa Gaismu. Tāpat kā tas notiek ar katru cilvēku, pārmaiņas sākas arī viņā un tad izplatās pa visām viņas enerģētiskajām struktūrām. Palieciet līdzsvarā, lai vai kas notiktu. Jūs esat gatavi- jums piemīt liels spēks, lai saglabātu jebkurā situācijā līdzsvaru.
 
Nu jau daudzi esat pamanījuši, ka laiks starp radīšanu un manifestēšanu ir kļuvis daudz īsāks nekā agrāk. Jūs patiesībā ļoti straujā veidā pieredzat savu vizualizāciju īstenošanos. Tāds nu ir šis laiks uz Zemes, kad jūs kā kop-radītājs ar Avotu izmantojat jūsu rīcībā esošo spēku un redzat, cik tas ir devīgs un vienlaikus ļoti atbalstošs, un pretimnākošs. Esiet patiesā Gaisma, jūs atbalsta jaunās enerģijas, šis ir vispiemērotākais laiks radīt lieliskumu un krāšņumu gan sevī, gan jūsu Būtības ārpusē. Viss tas labais, kam bija jāatnāk pie jums šīs dzīves mācību laikā un kas vēl līdz šim nav atnācis, tagad ierodas pie jums un šo labo nespēj traucēt pretējā polaritāte. Varbūt, ka jums ir vajadzīgs kāds laika sprīdis, lai saprastu, cik patiesībā brīnumainas sāk kļūt  jūsu dzīves un, ka tieši tādas ir jūsu Dievišķās tiesības kā Visa Radītāja bērnam.
 
Turpiniet darbu un vērojiet jauno likumu darbību, tie visās jomās un veidos padara labākas un labākas jūsu dzīves. Būs vajadzīga ticība un uzticēšanās- līdz pamanīsiet to visu darbojamies savā ikdienā. Esiet priecīgi par to, mīļie, pieņemiet visu jauno un kļūstiet par staigājošiem jaunā Būtības ceļa Vēstniekiem. Lai katra jūsu rīcība, vārds un darbs kļūst par jaunā atspoguļojumu ikdienā.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

Tulkoja Māra Brante