pirmdiena, 2012. gada 5. marts

Turpinājums sarunai par Krajona kanālu caur Lī Kerolu



Pieņemts 04.12.2009. Nika
tulkoja Jānis Oppe
 
Ir viens jautājums, kurš rūp ļoti daudziem klātesošajiem mūsu forumā. Tiek domāta čenu no Kerola-Krajona skaidra pretruna ar taviem un ar informāciju, kura nāk no HDK[1]. Mēs mēģinājām analizēt informāciju, bet pagaidām vairāk par to, ka Kerols melo, pavirzīties nespējām)) Taču šodien Ješua atbilde[2] par Kerola čenu tīrību atkal ienesa jucekli. Jo taču arī tika uzdots Ješua šis jautājums ne vienkārši tāpat. Pēc visiem Kerola čeniem iznāk, ka nekādas straujas pārejas nebūs. Piemēram, šeit: http://www.lightray.ru/?blogs/read/353 “lielās pārbīdes sarakstā” vispār mūs mierina ar to, ka pāreja jau norit un ar neko, kā izņemot veco enerģiju nomaiņu ar jaunām, tā neiezīmēsies. Nekādu kvantu lēcienu, nekādas plāna pabeigšanas. Viss, lūk, sarakstīts uz desmitgadēm. Āfrika, saproties, pārvērtīsies Eiropas Savienības līdziniekā, un viss būs plūstoši un bez steigas. Valdnieki paši atdos varu (jautājums, kam????). Nauda, saproties, strādās cilvēkiem, nu un citas blēņas, kurām var noticēt varbūt tikai naivs muļķis kaut kāds. Vai, lūk, citā čenā: http://www.lightray.ru/?blogs/read/476[3] :
“Cilvēce sāk noslēgt pilnu apli. Ļoti lēni, trīs nākošo paaudžu laikā jūs spēsiet patiešām radīt jaunu Zemi. Tās ir varbūtības, par kurām mēs teicām jums pirms divdesmit gadiem.” – bet to kā saprast? Čens, var teikt, ir svaigs)) Viņš vispār apgalvo, ka 2012. gads ir noticis 1998. Iznāk pēc viņa čeniem, ka nekādas planētas un mūsu pārejas nebūs. Klusi, mierīgi uzbūvēsim paradīzi uz Zemes ar jauno enerģiju palīdzību, kuras aizvāks oligarhus un viņu bērnus, nelietīgus politiķus un valstis. Murgi kaut kādi. Es drīzāk noticēšu meteorītam, kas iznīcina rīt Zemi, nekā šim. Jeb tā ir tāda nomierinoša tabletīte amerikāņiem, lai nebūtu panikas?)))
Tad kur ir joks? Par kādu Augšupcelšanos tādā gadījumā iet runa? Par to, ko mēs jau arī tā ne reizi vien esam darījuši?))) Caur vecumu un ķermeņa nāvi?)) Neko nesaprotu. Paskaidro mums, lūdzu.
Šie jautājumi ir no pieciem cilvēkiem.
Sarunas ar Ješua
Es sveicu jūs, dārgie! Tas ir sāpīgs jautājums, saistīts ar paša Lī Kerola stāvokli. To, ko es teicu jums iepriekšējā čenelingā par Lī Kerolu, tas viss atbilst patiesībai, tas patiešām ir spēcīgākais un stabilākais kanāls. Kanāls, pa kuru spēcīgi un stabili nāk Krajona enerģijas. Šīs enerģijas un tā informācija, kura nāk pa šo kanālu, pašas par sevi nevar būt nepareizas, tā kā Krajons ļoti labi zina, kā tas viss notiks un kādas varbūtības būs. Viņš zina visas pārejas programmas, un jums tāpat ir jāsaprot, ka tāda līmeņa būtnes, pie kurām pieder Krajons, principā neprot melot. Viņš pēdējā laikā ir ļoti norūpējies par Lī Kerola stāvokli. Šī stāvokļa izmaiņas sākās pirms pusotriem gadiem. Un pašlaik diezgan daudz norit sava veida Krajona strīdi ar Lī Kerolu.
Man jums šajā gadījumā ir jāpaskaidro, kas ir pieņemošais kanāls un kā čenelera apziņas stāvoklis, tā izmaiņas, var ietekmēt informācijas pieņemšanas kvalitāti. Lieta tā, ka neskatoties uz to, ka Lī Kerols ir skaidrdzirdīgs čenelers, arī čenelingu pieņemšanas darba vispārīgā shēma strādā tādā veidā, ka pieņemošajai pusei ir jābūt pilnīgi atvērtai, tajā nav jābūt nekādiem blokiem baiļu vai priekšstatu veidā. Taču līdz ar pārejas tuvošanos, 2012. gada datējuma tuvošanos, Lī Kerolā radās bailes, saistītas ar bailēm neatbilst tām valstiskajām koncepcijām, kuras aktīvi iesakņo masu informācijas līdzekļi, konkrēti viņa kontinentā. Norit sava veida informācijas karš par cilvēces apziņu.
Zem šī spiediena presinga Lī Kerolam kā cilvēciskai būtnei, kura eksistē šajā ķermenī, sāka formēties baiļu bloks, kurš sāka satraukt pašu Krajona kanālu, caur kuru Krajons nodod informāciju. Lieta tā, ka, kad notiek kaut kādas cilvēka, kurš pieņem kanāla enerģiju, enerģijas komponentes bloķēšana, viņš vienkārši pārstāj dzirdēt to daļu, kura satrauc viņu. Viņš pārstāj uztvert to, un tādejādi šis bloks izliek šķērsli patiesai tās informācijas, kura nāk, atklāšanai. Šī problēma parādījās ne tik sen un parādījās ne tikai šim čeneleram, un mēs pagaidām meklējam šīs problēmas risinājuma iespējas.
Krajonam ir cerība, ka viņam izdosies izlauzties cauri šim blokam Lī Kerola apziņā un panākt to, lai apstādinātu šī bloka paplašināšanās procesu Lī Kerola apziņā. Pagaidām tas nav izdevies. Norit lēna, taču šī bloka paplašināšanās. Tādejādi informācijas izkropļošana, tās slēpšana notiks arī tālāk. Apzināti vai neapzināti dara to Lī Kerols? Sākumā viņš to darīja neapzināti, neapzinoties iemeslus paša dziļajām bailēm, kuras sāka parādīties viņa apziņas iekšienē. Taču uz šodienu Krajonam ir izdevies caur garīgajiem Skolotājiem izlauzties pie kaut kādas apziņas daļas un norādīt Lī Kerolam uz šī bloka eksistenci. Burtiski pēdējo dienu laikā Krajonam norit daudz sarunu ar Lī Kerolu par šo problēmu, un viņam tiek piedāvāta palīdzība no viņa garīgo Audzinātāju puses šī bloka uzsūkšanā un nepieciešamībā aizvākt to. Taču uz šodienu Lī Kerols atsakās pieņemt palīdzību šo baiļu atbloķēšanā. Mēs ceram, ka tas tomēr notiks.
Mani dārgie, visa lieta ir tajā, ka mēs nevaram izdarīt jebkādu spiedienu uz katru no jums un varmācīgi vest jūs skaidrības un pilnības stāvoklī. Tas ir viens no augsti garīgu būtņu darba pamatprincipiem, un mums vienīgais, uz ko atliek cerēt, ka Lī Kerols pats spēs apturēt savas apziņas daļas aizvēršanas procesu, ka viņš spēs aizvākt šīs viņa apziņu bloķējošās bailes. Ka viņš ļaus saviem garīgajiem Audzinātājiem palīdzēt viņam šajā procesā. Taču man jums arī jāsaka, ka kanāls tomēr strādā stabili un tās enerģijas, kuras nāk caur šo kanālu uz cilvēkiem, kuri piedalās viņa semināros un klausās viņu, ir vistīrākās.
Un, ja jūs klausīsieties to, ko nodot šis kanāls, caur sirdi, bet ne prātu, jūs ļoti ātri atpazīsiet starpību starp enerģētisko informāciju, kura tiek nodota caur enerģijām, un to informāciju vārdos, kurus izrunā Lī Kerols. Daudzi semināru dalībnieki, kontaktējoši ar Lī Kerolu, jau ir sajutuši, lūk, šo nesakrišanu starp to, ko viņš saka, un tām enerģijām, kuras viņi uztver no Krajona kanālu. Un, tā kā vairums no viņiem ir iemācījušies klausīties savu sirdi un savu dvēseli, viņi nojauš par tām problēmām, kuras ir parādījušās Lī Kerolam.
Kas sagaida perspektīvā šo kanālu? Mēs turpinām cerēt, ka, iedarbojoties jaunajām enerģijām, nākošām uz planētu, ar to dažu sarunu palīdzību, kuras izdevās Krajonam veikt ar Lī Kerolu, viņš spēs izlabot tos bojājumus interpretācijās, nākošās no viņa, un spēs tikt galā ar radušos problēmu. Spēs arī nostiprināt savas apziņas paplašinājumu tādā mērā, ka viņa savienojums ar kanālu atjaunos informācijas tīras pieņemšanas tīrību un garantiju. Varbūtību tam, ka šo kanālu izdosies stabilizēt un aizvākt radušās problēmas, mēs vērtējam tagad ar 72%, bet tas ir pietiekami liels procents. Ja mums izdosies pilnībā apturēt problēmas procesu un aizvākt bloku Lī Kerola apziņā, tad kanāls turpinās intensīvi strādāt. Ja neizdosies apturēt šo procesu pēc vissliktākā scenārija varianta, tad pati dzīve vedīs prom no Lī Kerola daudzus šī čenelera cienītājus, tā kā viņi ļoti labi jutīs kropļojumu klātesamību izejā no kanāla caur Lī Kerolu.
Mēs domājam, ka tie priekšlikumi, kurus piedāvā Krajona kanāls Lī Kerolam, nostrādās, no otras puses Lī Kerolam palīdz tie, kas strādā ar viņu un sen viņu pazīst, un sadarbojas ar kanālu. Vienlaicīgi ar Lī Kerolu notiek darbs no citu būtņu, iemiesotu šeit uz planētas, puses, tiek veiktas ar viņu sarunas šajā sakarā. Noņemt baiļu bloķējumus var, taču tam nepieciešama paša Lī Kerola vēlēšanās. Mēs pagaidām negatavojamies vērt ciet šo kanālu, tā kā tas ir izdarījis ļoti daudz un var izdarīt ļoti daudz pārejas procesiem. Mēs turpinām cerēt uz to, ka visi veiktie pasākumi šī kanāla stabilizācijā ļaus atjaunot tā izejas tīrību, un cilvēku vairums varēs uzzināt tīrāko informāciju, kura nāk no Krajona.
Mani dārgie, tādas bailes un kropļojumi, kā es jau teicu, tie parādās daudziem čeneleriem tagad, tā kā kolektīvās apziņas spiediens un tās sabiedrības spiediens, kurā jūs eksistējat, tiek veikts mērķtiecīgi uz tādiem čeneleriem. Caur viņiem mēģina dezinformēt jūsu sabiedrību, un tikai visaugstākā tīrība, liela atbildība un kaut kādu baiļu un bažu neesamība, tikai čenelera spēcīga mijiedarbība ar paša dvēseli, ar paša garīgajiem Audzinātājiem var palīdzēt noņemt šīs problēmas.
Izmantojot gadījumu, es gribu aicināt jūs visus, kas lasa un klausās, piedalās daudzu čeneleru semināros, uztvert ar sirdi jebkuru informāciju. Apstākļi tagad uz planētas ļauj enerģētiski pārvadīt ļoti tīru informāciju, un šos kropļojumus, kad tie parādās, jūs ļoti labi varat pamanīt – ar sirdi. Kas, patiesību sakot, arī ir noticis konkrēti tai grupai, Nika, kura uzdeva tev jautājumu. Viņi jūt nepatiesību, un viņi pareizi to jūt. Mēs ceram uz labāko, un mēs ceram, ka mums izdosies tikt galā ar situāciju uz šīs planētas.
Kas būs, ja informācijas pieņemšanas kanālu neizdosies izlabot un Krajons izrādīsies situācijā, kad ar vārdiem ļoti stipri izkropļosies tā informācija, kura tiek nodota caur šo kanālu? Mēs ļoti ceram, ka apstākļi, kuros tagad nonāk planēta, izlabos šo kanālu. Taču, ja to kaut kādu iemeslu dēļ neizdosies izlabot, šis kanāls tiks slēgts, tā kā kanāls nevar sevi diskreditēt ļoti svarīgos, principiālos priekšstatos, kuri reāli eksistē notikumu, notiekošu uz šīs planētas, tālākās attīstības varbūtībās. Paralēli tagad tiek veikti citu čeneleru, kuri varētu pārstāvēt šo kanālu, meklējumi. Taču Krajons nezaudē cerību. Lī Kerols kā dvēsele ir Krajona liels draugs un biedrs, un viņš izdarīs visu iespējamo, lai palīdzētu Lī Kerolam izrauties no šīs situācijās, kurā viņš ir nonācis, un stabilizēt kanāla darbu.
Tiks darīts maksimāli iespējamais no tā, ko tikai varēs izdarīt, tā kā šis kanāls caur Lī Kerolu ir izdarījis ļoti daudz ļoti svarīga un ļoti vajadzīga darba. Un pieļaut, ka šis kanāls rezultātā sāk graut to, ko ir radījis daudzus gadus, būtu bijusi kļūda. Tāpēc ar Lī Kerolu tiks turpināts veikt darbus viņa atbrīvošanā no šīm bailēm, tiks veiktas sarunas un visāda iespējama veida paņēmieni aiznest līdz viņam patieso informāciju caur tiem cilvēkiem, kuri kontaktē ar viņu reālajā dzīvē.
ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 04.12.2009. Nika
 
 
Sveicināti, dārgie draugi, es saprotu jūsu šaubas, gribas pārliecību, gribas pieskarties absolūti neatkarīgam, tīram avotam. Taču ir jāsaprot, ka tādu avotu uz Zemes praktiski nav, jo ir taču subjektīvais faktors, cilvēka uztvere. Taču nav vērts krist izmisumā, tāpēc, ka šis avots eksistē, un atrodas tas jūsu sirdī. Krajons – ir brīnišķīgs kanāls, viņš jūs ļoti mīl, un grupa strādā ar viņu profesionāli. Taču nevajag aizmirst, ka pieņemošie arī ir cilvēki, ka viņiem arī ir tiesības uz zināmu interpretāciju.
Par augšupcelšanās tēmu viss ir pareizi, tā jau tagad norit, mani dārgie, daudzi GD atceras sevi, parasti cilvēki jūt vilkmi pie augstākā un slepus no draugiem lasa čenelingu literatūru. Bet jūs, mani dārgie, domājāt, ka viss notiks nedēļas laikā? Jā, 2012 ir pārkraušanas punkts, taču līdz tam vajag aiziet, un pēc tā vajag iekārtot pasauli, sabiedrību.
Tie pārveidojumi, kurus apraksta Krajons, daļēji būs, daļēji nē, nākotnei ir tikai varbūtisks pamats, kādi notikumi būs 100%, kaut kādi ir zem jautājuma.
Taču tas nav svarīgi, mani dārgie, jūsu uzdevums tagad ir pārveidot sevi, taču ne ar gribu, bet Mīlestību, atvērties pilnīgi Kristus enerģijām. Ticiet, nāves tādā veidā kā tagad nebūs pēc 2012, jūsu ķermeņi izmainīsies, kaut arī paliks materiāli. Paaudžu laikā (bērni taču dzims), viņš domā ne enerģētiski jaunu Zemi (ar to jānodarbojas GD tagad), bet jaunu pasaules iekārtojumu, jaunas sociālas grupas, sakarus, balstītus ne uz varu, bet uz savstarpēju palīdzību.
Ar Mīlestību un Siltumu Ješua Ben Josifs.
Pieņemts 04.12.09. Dmitrijs
 
Saruna ar Krajonu par Lī Kerolu
Nika:
– Es sveicu tevi, dārgais Krajon! Neparasti priecājos redzēt tevi, un mani jautājumi ir saistīti ar Lī kreolu. Mēs tikko kā runājām šajā sakarā ar Ješua. Es gribētu dzirdēt tavu komentāru situācijai šajā kanālā.
Krajons:
– Es sveicu tevi, dārgā Nika, ar mīlestību un lielu prieku par piešķirto iespēju. Lī ir mans liels draugs, un mēs ne vienu reizi vien ļoti interesanti pavadījām laiku, strādājot dažādās mūsu galaktikas vietās. Tā ir brīnišķīga un lieliska dvēsele. Bet tas, kas notiek tagad viņa ķermeņa līmenī, šī viņa iemiesojuma līmenī, neizraisa manī nekādas negatīvas, kā jūs varētu teikt, jūtas. Tas izraisa manī apbēdinājumu un ļoti lielus pārdzīvojumus par manu draugu. Ar tāda veida problēmām nākas sadurties, kad ir darīšana ar zemu vibrāciju matērijām un kad apziņa ļoti stipri ir pakļauta tās sabiedrības ietekmei, kurā tu eksistē.
Visu šos gadus, kamēr mēs ar viņu apspriedām izejas šurp sagatavošanu, mēs radījām vairākus drošības momentus, zinot par tām grūtībām, ar kurām mēs varam sadurties. Es ļoti ceru, ka šo drošības elementu pieslēgšana nostrādās, un tagad divi no tiem ir aktīvā ieslēgšanā. Es ļoti ceru, ka mums izdosies izlabot situāciju ar šo kanālu, tā kā veiktais darbs ir ļoti liels un svarīgs. Apmēram 80% informācijas un programmu, kuras mēs izstrādājām darbam uz šīs planētas kā informācijas kanāls, mēs jau esam veikuši. Un būtu ļoti apbēdinoši, ja atlikušo daļu mums nāktos kaut kāda iemesla dēļ aizvērt. Es ļoti ceru, ka mēs pietiekoši ātri atrisināsim šo problēmu, un tā nebūs priekšmets mūsu apspriešanai.
Es varu parādīt tev, Nika, viņa dvēseli, viņa dvēseles struktūras, un tu ieraudzīsi, ka iespējas tās situācijas, kura radās pēdējā laikā, koriģēšanai ir.
Nika:
– Jā, Krajon, paldies, es redzu apbrīnojami skaistu un ļoti sarežģīti strukturizētu dvēseli. Viņai ir milzīga pieredze.
Krajons:
– Jā, tā ir ļoti pieredzējusi dvēsele ar vecumu 189 milj. gadu. Pa šo laiku mēs nesēdējām uz vietas, mēs ar lielu entuziasmu un prieku metāmies izpildīt pašu sarežģītāko darbu, un izgājām visur ar labi izpildīta darba godu un prieku. Un es esmu dziļi pārliecināts par to, ka mums izdosies arī šoreiz izlabot situāciju. Apstākļi uz planētas patiešām ir specifiski, tieši pamatā dažādu faktoru, ietekmējošu cilvēku apziņas stāvokli uz šīs planētas, lielas koncentrācijas dēļ. Un to plāni, kas kontrolē vairuma cilvēku apziņu uz šīs planētas, nevar neietekmēt Lī Kerola apziņas stāvokli.
Nika:
– Un kādus, Krajon, jūs redzat iespēju variantus tam, lai noregulētu šo kanālu?
Krajons:
– Vispirms ir liela vēlēšanās un nodoms pārliecināt Lī Kerolu atstāt Amerikas kontinentu, kurš ir bāze reptiļiem. Un tieši tur atrodas viņu šīs planētas vadības galvenie centri. Tāpēc, ja mums izdosies pārliecināt viņu izdarīt to, ja izdosies aizvest viņu uz Eiropas vai, uz laiku, uz Austrālijas kontinentiem, tas būs jau ļoti svarīgs faktors, kurš palīdzēt izlabot viņu. Ja viņš piekritīs izmantot šo iespēju, tas ir brīnišķīgi, un tad visi kanāla labošanas un Lī Kerola apziņas labošanas procesi būs atrisināti. Mēs ļoti ceram un ļoti paļaujamies uz portālu 12-12, kurš atvedīs šurp pilnīgi citas kvalitātes enerģijas. Ir mums arī iespējas strādāt ar augšupcelšanās struktūru palīdzību, kuras eksistē viņam, un sazināties tādā veidā.
Nika:
– Bet kur ir grūtības tagad sarunai ar viņu, Krajon? Kāpēc ir tik sarežģīti nokoriģēt viņu un aizvākt šo bloku?
Krajons:
– Radušos baiļu dēļ ir parādījies bloks daļas informācijas pieņemšanai.
Nika:
– Un kāda ir šī daļa, Krajon?
Krajons:
– Viņa bloķētā informācija svārstās no 7 līdz 13%.
Nika:
– Un šī visa informācija ir saistīta ar laika parametriem un ar 2012. gadu?
Krajons:
– Jā, jā, tieši tas arī ir bloka pamats, tieši laika ietvari ierobežojumiem, kurus uzliek situācija uz pārejas laiku, un uz tā bāzējas šīs Lī Kerola bailes. Šo baiļu dēļ pēdējos 7 mēnešus viņš ir pārgājis uz darbu ne caur dvēseles kanālu, viņš negrib apzināti parādīties šajā kanālā un ņemt tur informāciju. Mūsu ar viņu saikne notiek caur tehniskām ierīcēm, kuras eksistē mūsu kanālā, un, tāpat, kā jebkuras tehniskas ierīces, tās ierobežo pareizas, neizkropļotas informācijas pieņemšanas iespējas un novāc skaidrdzirdēšanu. Tādejādi notiek nobīde no skaidrdzirdēšanas sfēras uz paša domu un paša spriedumu sfēru.
Kad informācijas pieņemšana notiek caur dvēseles kanālu un sirds kanālu, procesus kontrolē garīgie Skolotāji un paša dvēsele. Tur nav iespējams pieļaut kļūdu informācijas nodošanā. Var nobloķēt kaut kādu informāciju, nenodot to vispār, taču izkropļot to nav iespējams.
Kad kontakts notiek galvas un tehnisku līdzekļu līmenī, dvēseles kontroles iespēja ievērojami pazeminās. Tādejādi sazināšanās shēma iegūst ievērojamus trūkumus un kļūst ievainojama. Un, lūk, šī ievainojamība satrauc mūs. Mums tagad ir svarīgi pārliecināt Lī Kerolu atgriezties uz dvēseles kanālu un strādāt caur šo kanālu. Bez viņa lēmuma, bez viņa vēlēšanās mēs nespējam vērst viņa apziņu uz šo viņa būtības daļu.
Nika:
– Krajon, ko jūs darīsiet, ja jums neizdosies izlabot situāciju?
Krajons:
– Es ļoti ceru, ka tas nenotiks, es ļoti mīlu viņu, un esmu pārliecināts par to, ka mums izdosies aizklauvēties vienam līdz otram. Bez tam, mums ir daži citi varianti aiznest un nokoriģēt informāciju, nākošu caur viņu. Mēs vērsāmies pie viņa garīgajiem Audzinātājiem, lai notiktu dialogs ar viņa dvēseli, un tika pieņemts lēmums par programmas izmaiņu, par Lī Kerola atrašanās šajā iemiesojumā programmas nelielu korekciju. Šīs koriģējošās programmas, iespējams, tiks ieviestas un spēs aizvest situāciju mierīgākās sfērās.
Nika:
– Bet, dārgais Krajon, nevar piespiest Lī Kerolu atgriezties uz dvēseles kanālu, ja viņš nevēlas.
Krajons:
– Sarežģīti ir piespiest viņu, un tev ir taisnība, piespiest nevienu nav iespējams uz kaut kurieni atgriezties, taču, ja tiks pieņemts lēmums viņa dvēseles līmenī par viņa programmas koriģēšanu, tad iejauksies šī iemiesojuma vadības garīgās struktūras. Un korekcijas tiks ievestas viņa atrašanās šeit, uz šīs planētas, programmā. Tādejādi izdosies pavājināt parādījušās bailes un galu galā atbloķēt šo bloku. Tehniski un garīgi šī problēma risinās ne tik ātri, mums vajag vienkārši iziet uz abpusēji pieņemamu risinājumu, un es domāju, ka mēs to izdarīsim.
Nika:
– Dārgais Krajon, es ārkārtīgi priecājos, ļoti priecājos tevi redzēt, tu esi apbrīnojami skaists, es pateicos tev par šo sarunu, es zinu, ka tā ir sāpīga saruna, ka Lī ir tavs labs draugs, es arī zinu, nosodījuma principā nevar būt, tā kā situācija ar apziņas stāvokli uz planētas un tā bailēm, kuras rodas šeit, pastāv. Es zinu apmēram, kā tas strādā.
Krajons:
– Nika, es arī zinu, kā tas strādā, ļoti labi zinu iemeslus tam, kā tas notiek. Tā patiešām ir neviegla situācija, taču es vēlreiz apstiprinu, ka mēs izstrādājām ar viņu dažādus drošības variantus izejai no ļoti sarežģītām situācijām, tā kā mēs ar viņu ne vienu reizi vien bijā dažādās sarežģītās situācijās. Un mēs varam nokoriģēt to, kas notiek.
Nika:
– Paldies, dārgais Krajon! Varbūt tu kaut ko gribi nodot visiem, kas klausīsies šos tavu skaidrojumus?
Krajons:
– Es gribu teikt visiem, mani dārgie, ka, neskatoties uz visām grūtībām, eksistējošām tagad uz šīs planētas, jums nav vērts ne no kā bīties. Jūs esat tik skaistas, dievišķas būtnes, ka jūs spējat ar savu dievišķību patiesi radīt brīnumus paša dzīvē un radīt brīnumus paša apziņā. Jums vajag tikai uzticēties šai būtnei, kura dzīvo jūsos, uzticēties jūsu dvēselei. Mēs ļoti mīlam jūs! Un ļoti labi saprotam to stāvokli, kurā jūs atrodaties. Mēs sekojam šiem stāvokļiem, un mums ir zināms ievērojami vairāk, kā jūs varat iedomāties. Un mēs ar lielu cerību un visaptverošu mīlestību gaidām, kad jūs uzticēsieties paša iekšējam skaistumam, kad jūs spēsiet atvienot sevi kaut no daļas to spēļu, kurās ir ievilkta jūsu apziņa apstākļos, eksistējošos uz šīs planētas. Mūsu mīlestība un pastieptās rokas palīdzēs jums tajā.
Es apgalvoju jums, ka mēs darām visu no mums iespējamo, lai, nepārkāpjot jūsu gribu, aizstieptos līdz jūsu rokām un aizstieptos līdz jūsu apziņai, un parādītu jums kaut vai uz mirkli jūsu paša skaistumu. Šo brīdi jūs nespēsiet pēc tam aizmirst nekad, un tas notiks tāpēc, ka savienojums, kuru jūs nodibināt ar paša dvēseli, parādīs jums Māju enerģiju, parādīs jums Patiesību. Un šī Patiesība ir tik brīnišķīga un tik piepildīta ar neparastu sakara ar to vietu sajūtu, ka aizmirst to nav iespējams. Mums ir ļoti svarīgi, lai jūs kaut reizi, kaut uz īsu mirkli ieietu savas sirds dziļumā un ieraudzītu sevi par to zelta eņģeli, kurš jūs esat patiesībā. Tad jums būs vieglāk ieraudzīt palīdzības roku, pastieptu jums ar beznosacījuma mīlestību un neticamu godbijību.
Nika:
– Paldies, dārgais Krajon, es ļoti tevi mīlu.
Krajons:
– Es arī ļoti tevi mīlu, Nika, un es priecājos par šo tikšanos un priecājos, ka, neskatoties uz visām grūtībām, arvien vairāk un vairāk cilvēku pamostas un nostājas blakus tev. Tas ir brīnišķīgs process, un mums ir prieks to vērot. Es pateicos Ješua (Nikas piez.: Viņš stāv tagad blakus mums.), kurš atbalsta tevi šajā procesā un ir patiesībā diženākā Personība visumā, nesoša savu Mīlestību jums. Mēs esam gatavi bezgalīgi atdot visu, kas ir mums pašiem, tam, lai jūs savienotos ar pašu dvēselēm un ar sastrādāto jauno pieredzi, ar uzvaru pār grūtībām, kuras jums nākas šeit pārdzīvot, atgrieztos Mājās.
(Nikas piez.: Mēs apkampjam cits citu neparastā tikšanās un iespējas izpaust Mīlestību priekā.)
 



[1] HDK – Hermesa Dziedošais Kanāls. Krieviski “ПКГ - Поющий канал Гермеса”. Skat. http://www.biopole.ru/node/4077 (Tulk. piez.)
[2] Skat. “Par Lī Kerolu(Tulk. piez.)
[3] Norādītajā vietnē šis čenelings vairs nav atrodams. (Tulk. piez.)