piektdiena, 2012. gada 23. marts

Seminārs “Par Latviju bez banksteriem” – svētdien 25.martā


 
Lai kādā valodā mēs Latvijā nerunātu, mūs visus pat bez vārdiem vieno kopīga problēma - parādi, kurus nav iespējams atdot nedz mums, nedz mūsu bērniem. Ja pieaugušie savu bēdīgo nākotni varam uzskatīt par jau pienākušu, tad daudz, daudz bēdīgāka tā izskatās mūsu bērniem.

25.marta seminārā "Par Latviju bez banksteriem" mēs runāsim valodā, kas kopīga visiem - izpostītās valsts, aplaupītās tautas kopīgo sāpju valodā. Ne metaforās, bet konkrēti, lietišķi, praktiski.

Semināra pirmajā daļā noskaidrosim Latvijas un citu valstu parādu situāciju, konkretizējot mūsu valsts parādu grafiku.

Tāpat noskaidrosim, ka Trešais Pasaules karš ir informācijas karš, kā tas tiek vērsts pret mūsu un citām valstīm, īstenojot mērķus iznīcināt cilvēci tās tradicionālajā izpratnē, sagraut valstu tradicionālo infrastruktūru, degradēt klasiskos terminus "valsts" un "likumdošana", apspiest tautas radošo enerģiju, paralizēt tās politisko gribu cīnīties par savu suverenitāti.

Uzzināsim, kā tiek izmantoti mediju resursi, lai sētu paniku, bailes, lai palielinātu mirstību, samazinātu dzimstību, lai iznīcinātu vai radītu dažādus stereotipus, lai piespiestu pirkt nevajadzīgas preces vai izmantot nevajadzīgus pakalpojumus, lai izprovocētu valsts iedzīvotājus nakts vidū no bankomātiem izņemt naudu, lai vāktu un pienestu ziņas par kaimiņiem, kolēģiem, lai kurinātu starpnacionālo naidu un karus, lai paaugstinātu noziedzības līmeni un darītu visu pārējo, ko pasūtījuši manipulatori, ar mērķi par saviem vergiem padarīt visu sabiedrību.

Uzzināsim arī, kā ar aicinājumu nodarboties ar mazo un vidējo biznesu, tiek iztukšoti maciņi tiem, kuru dzīves līmenis pacēlies virs vidējā. Arī to, kā tiek reformēta izglītības sistēma, lai bērni skolotos un pieaugtu par šādai sistēmai derīgiem kadriem, kas valsti turpinātu vadīt tik pat krāpnieciskā veidā.

Daudzi teiks "zinu, jau zinu", taču, ja iedziļināsies, nāksies atzīt, ka zināšanas ir fragmentāras, pretrunīgas, smeltas no pārāk pretrunīgiem un tendencioziem avotiem. Seminārā katra apsūdzība krāpnieciskajai sistēmai tiks pamatota ar mūsu valsts esošo likumdošanu, ar taisnīgas un produktīvas ekonomikas principiem. Lai šī sistēma mūs neturpinātu muļķot, no muļķojošās informācijas ir jānovēršas, taču to var izdarīt tikai tas, kas iemācījies atšķirt nemainīgo patiesību no dienišķajiem meliem.

Seminārā uzzināsim, cik vienkārši un atklāti bankas nolaupa procentus no mūsu noguldījumiem. Ne no depozītiem - no vienkāršiem algu, pensiju un uzņēmumu kontiem. Šī runča Bazilio un lapsas Alises banku sistēma mūs krāps tikmēr, kamēr mēs, vientiesīgie Buratino, nekļūsim gudrāki. Profesors Katasonovs studentiem mīlēja uzdot jautājumu "kas ir mūsdienu ekonomikas galvenais resurss?". Atbildes bija dažādas - nafta, nauda, zināšanas... Taču visas, kā viena, nepareizas. "Galvenais mūsdienu ekonomikas resurss ir muļķis!", svinīgi precizēja profesors. Jo muļķim par patiesību var iesmērēt jebko. Diemžēl, tas nav joks, bet, kā sacīja Ostaps Benders, "medicīnisks fakts". Mūsdienu ekonomikas motora galvenā degviela ir analfabētisms un tumsonība.

Seminārā tiks izskaidrota ar mūsu valsts likumiem pamatota taktika, kā ar šo krāpniecisko sistēmu cīnīties. Labākā aizsardzība, kā zināms, ir uzbrukums. Taču ar kailām rokām pret tankiem iet būtu neprāts. Izsistos zobus ar salauztiem pirkstiem arī nesavāksi, tāpēc laiks ieslēgt smadzenes un vienoties par cīņas stratēģiju, jo mērķis mums visiem ir viens - uzvara. Lai to sasniegtu, pirmais, ko juridiski un droši varam izmantot jau šodien, ir likumdošana. Precīzi formulējot savas apsūdzības par sistēmas krāpniecību, mums pret bankām jāsniedz prasības tiesā.

Semināra otrajā daļā pierādīsim to, ka vienīgā un ātrākā izeja no šķietamās bezizejas ir neatkarīga finansu sistēma. Turklāt, ieguldot vairāku gadu darbu, starptautisku speciālistu pieredzi un vismaz pusi miljonu latu, tāda sistēma jau ir radīta. Lai to iedarbinātu, nepieciešami domubiedri un atbalstītāji. Ja semināra klātesošo vidū drosmīgo un ieinteresēto izrādīsies vairākumā, par šo sistēmu visu paskaidrosim sīkāk.

Semināra trešā daļa paredzēta atbildēm uz jautājumiem, priekšroku dodot tiem, kas saistīti ar mums visiem kopējām problēmām.

Seminārā par minētajām tēmām runās un neatkarīgo finansu sistēmu teorētiski prezentēs biedrības "LATAV" priekšsēdētājs, banku un vērtspapīru eksperts, sešu banku līdzdibinātājs, fiziķis un ekonomists Jevgēņijs Okss. Semināru vadīs kustības "Kopīga valoda" veidotājs bards Kaspars Dimiters. Ievadā skanēs viņa jaunākā videobalāde "Сияет над банкоm табло", bet starpbrīdī būs neliels viņa koncerts.

Visi esam uz viena kuģa klāja, kuģis grimst un, lai izglābtos, mums visiem jāatrod viena, kopīga valoda - latviešiem, ukraiņiem, poļiem, krieviem, ebrejiem, armēņiem, sociāli nodrošinātajiem un nenodrošinātajiem, turīgajiem un mazturīgajiem, jo krāpnieciskās sistēmas upuri esam visi. Tāpēc gaidām jūs visus mūsu seminārā svētdien 25.martā plkst. 19 Kongresu namā Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 5.

Reģistrācija, lai saņemtu semināra ielūgumu/biļeti, Š E I T
 
Pateicībā
dziesminieks Kaspars Dimiters
 
Avīzes reāli atsaka par šo pasākumu ievietot reklāmu pat par naudu. Subbotā nobloķēja interviju ar mani Swedbank reklāmas devēju dēļ. Ja gribam tikai vicināt plakātus, nevis paņemt sistēmu pie saknēm, būs jāsamierinās ar krahu. Tik sistēmiski praktisku semināru par šo lietu nav vēl rīkojis neviens. Visi gudrie ekon. profesori var braukt rīsus ravēt. Padomājiet, lūdzu, kā auglīgāk šo ziņu izplatīt. Man nav tādu pasākumu rīkotāja pieredzes.

http://www.draugiem.lv/nebruks/blog/?p=6…

Pateicībā
dziesminieks Kaspars Dimiters
 
http://www.draugiem.lv/nebruks/blog/?p=6726546