svētdiena, 2012. gada 25. marts

Ilarions 18.-25.marts/2012


Viedas Meistars Ilarions
18.-25.marts/2012

Mīļie!

Tā kā ikviens šobrīd izejat attīrīšanas un atbrīvošanas procesu, tad šajā jomā sākat apgūt arī zināmu meistarību- jūs mācaties, aptverat un saprotat, ka viss ar jums notiekošais, kā arī tālākās garīgās izaugsmes iespējas un evolūcija, notiek jūsu iekšienē. Dzīve šajos laikos ievērojami attīstās, un jūsu būtībās notiek agrāk nebijusi izaugsme! Katra dvēsele, kas atrodas uz Zemes, pieredz sevī iekšējas pārmaiņas, un tas notiek ar neticamu grāciju un vieglumu. Bija vajadzīgi milzīgi spēki, lai spētu nostāties pretim vecajai, reiz tik labi izveidoto struktūru straumei; jūs visi to esat izdarījuši.

Tā ir tikai un vienīgi Mīlestība, kas šobrīd atrodas cilvēces sirdīs, kaut arī apkārtne atspoguļo pavisam ko citu un pretēju. Vairumam šīs planētas iedzīvotājiem krūtīs pukst labas sirdis, tikai daļa cilvēku dzīves apstākļu spiesti, aizvērušies, lai saudzētu sevi un mazinātu savu ievainojamību jūsu duālistiskajā pasaulē. Patlaban  šī pasaule ātri vien kļūst lieka un pavisam drīz tai vairs nebūs atbalstošo enerģiju, kas kalpotu vecajai paradigmai, un apkārtējie cilvēki iemiesos augstāku apziņu un tieksmi/dziņu radīt mieru, harmoniju un sapratni starp cilvēkiem visā pasaulē.

Kad cilvēka sirds pret saviem brāļiem un māsām sāks darboties augstākā labuma un rezultāta vārdā, tad šīs apziņas pārmaiņas ātri vien radīs ievērojamas izmaiņas visos Zemes dzīves aspektos. Kad ikviens mīlēs, godās un cienīs sevi pašu par savu patieso Būtību kā Dieva Dievišķo bērnu, tad viss, kas ir labs un pareizs, katra rīcība, doma, vārds un darbs taps atbalstīts un veicināts, un tad vairs nevajadzēs sevi aizstāvēt no citiem, jo visi cilvēki darīs tikai to, kas citos nes tieši tādas pašas izpausmes.

Tad pār cilvēkiem un tautām nāks miers un iedrošinās uz daudzām neticamām inovācijām un radošiem risinājumiem. Jo tā ir katra Zemes indivīda brīvās gribas izvēle- sākt strādāt kopā tā, lai katrā dzīves aspektā reāli radītu patiesas izmaiņas. Pilnīgi  visiem Kļūs skaidrs, ka viens cilvēks ietekmē visus citus pārējos visur citur pasaulē, un ikviens indivīds savā sirdī gribēs radīt tikai pozitīvo, paceļošo, iedvesmojošo un spēcinošo. Katra cilvēka izvēle apvienoties ar citiem, lai vairotu kopējo labumu un darbotos kopējā labuma vārdā, kļūs par standartu visā pasaulē un sāks spirālveidīgi tiekties uz augstākām eksistences dimensijām.

Pārsteidzošā ātrumā pieaug enerģiju viļņi, un tie turpina ietekmēt katru dzīves formu uz Zemes; viss mainās un transformējas jaunā realitātē- lai arī tas ir mulsinoši, jo šobrīd abas realitātes kop eksistē- bet tas drīz beigsies. Tiek uzsūkta aizvien lielāka un lielāka Gaisma, tā tiek asimilēta un integrēta katrā uztvert spējīgā būtnē un šī Gaisma izplatās visos virzienos nolūkā veicināt augstāko rezultātu Visiem. Jums apkārt visu laiku atrodas Eņģeļi, tie jūs vada un sargā - ticiet un ziniet, ka atrodaties pareizajā vietā un  Dievišķajā laikā, ziniet, ka viss ir kārtībā.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions


©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message


Tulkoja Māra Brante