otrdiena, 2014. gada 2. septembris

Pieņemt un Pārvaldīt Savas Emocijas


30.08.2014 … Eņģeļi caur Ann Albershttp://angelmessages.visionsofheaven.comhttp://journal.visionsofheaven.com/2014/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Izturieties jauki pret sevi šonedēļ. Ļaujiet sev pieņemt visu, kas uzrodas jūsos. Centieties pieņemt visu, ko jūs izjūtat. Vienalga, lai kas arī briestu jūsu Sirdī – pasakiet sev: ”Viss ir kārtībā. Es ļauju sev sajust itin visu.” Kad jūs izjūtat kaut ko tādu, ko parasti būtu nosodījuši – dusmas, grūtsirdību, greizsirdību – uzdodiet sev tikai vienu vienkāršu jautājumu: ”Kas man tagad vajadzīgs?” – jo visas tā dēvētās ’negatīvās’ emocijas gluži vienkārši tikai uzrunā jūs. Jūsu Dvēsele tā ir, kas čukstot saka jums: ”Hei, man ir kas svarīgs tev sakāms. Tu biji mani ignorējis.” Uzklausiet, Dārgie, šo vēsti no savas iekšienes.
 
Kad jūs pieņemat paši savas sajūtas, jūs varat saprast, ka arī citi mācās un aug tāpat kā jūs. Dusmām, kas, iespējams, tika projicētas uz jums – nav nekāda sakara ar jums. Var gadīties, ka esat izsaucis kāda cita dusmas, taču patiesībā – tās ir VIŅU dusmas, nevis jūsējās. Gluži tāpat, kā jūsu neapmierinātība – ir JŪSĒJĀ. Ikviens uz planētas tagad tiek lūgts PĀRVALDĪT visu, kas rodas viņa iekšienē, jo tam ir vērtība galvenokārt priekš viņa paša. Ikviens tiek lūgts parakņāties nedaudz dziļāk, un paskatīties uz savu personīgo izjūtu saknēm.
 
Jūs neesat darījis neko sliktu, dārgais draugs! Nemainīgi jūs esat Dieva Gaisma un Mīlestība, uzņēmies šeit gūt cilvēcisku pieredzi. Pat visgrūtākajos momentos un vissarežģītākajās situācijās – jūs neesat nekas mazāks !!! Jūsu tā sauktās ‘negatīvās’ emocijas šeit pastāv, lai pievērstu jūsu uzmanību ilūzijām, kuras šķietami vēl jūs sasaista, un noteikumiem un uzskatiem, kuri nesaskan ar jūsu Dvēseles lielajām patiesībām. Apsveiciet tās, kad tās parādās, un apskaujiet tās savas Mīlestības Gaismā. Kad jūs atgrūžat tās – viņas tik un tā atgriezīsies, kamēr jūs neieraudzīsiet Dāvanas, ko viņas cenšas jums sniegt. Bet kad jūs tās apskausiet – jūs ne vien atbrīvosiet sevi no vecajām ilūzijām, bet dosiet līdz ar to vēl citām daudz sāpīgākām emocijām – iespēju – pārvērsties priekā.
 
 
 

** no Annas …**

Emocijas – mūsu Skolotāji …
 
 
Pa šiem gadiem es nebiju izjutusi nekā līdzīga … Tas ilga tikai dažas dienas, bet tās bija man ārkārtīgi neparastas izjūtas, es pat nevarēju saprast – kas tas ir. Es biju sastapusies ar kādu sievieti, kuru es nekad agrāk nebiju satikusi, kura bija jauka, bija burvīga un sievišķīga, un tā vietā, lai par to priecātos – es sāku sajusties dīvaini, un galvā man šaudījās domas – ne tās saldākās. Beidzot es vērsos pie saviem Eņģeļiem: ”Kas te īsti ar mani notiek ???” ”Tu esi greizsirdīga,” viņi godīgi pateica. Ak mans Dievs !!! Es biju satriekta! Greizsirdīga?
 
 
Es varēju akceptēt savas dusmas, savu grūtsirdību, savu izmisumu laiku pa laikam, savu satraukumu un bažas, kad tās man uznāca, taču greizsirdību ??? Es vienmēr biju lepojusies, ka neesmu apskaudusi nevienu! Es gandrīz vienmēr Mīlu sevi, savu dzīvu un savas izvēles. Es gandrīz vienmēr priecājos par citu veiksmēm un panākumiem. Bet tomēr – par cik šī sajūta bija atnākusi – es zināju, ka te slēpjas kaut kas vērtīgs priekš manis.
 
 
Es darīju to, ko Eņģeļi vienmēr bija man ieteikuši. Es apsēdos mierā, vērsos pie Sevis, un teicu: ”Labi, greizsirdība, ko tu centies man pateikt? Es klausos.” Atbilde nebija jāgaida. ”Es vēlos būt daudz sievišķīgāka. Es vēlos būt lutināta. Man patīk būt stingrai, taču laiku pa laikam es vēlētos būt maigāka.”
 
 
”Tā, tas vismaz ir skaidrs,” es nodomāju pie sevis. Tas bija tik skaidrs, it kā es redzētu kādu citu šinīs enerģijās, kuras es biju piemirsusi atzīt pati sevī. Tas bija tiesa! Es biju aizmirsusi  savas būtības maigāko pusi. Es skaldīju malku, nesu smagumus, kāpelēju pa trepēm, un izložņāju savas mājas bēniņus krustām šķērsām savā brīvajā laikā. Pievakares es pavadīju pie datora, strādājot pie savas mājaslapas. Es gluži vienkārši biju aizmirsusi parūpēties par savas būtības sievišķīgo pusi. Gluži vienkārši – taču kad mēs atstājam novārtā kaut ko sevī – tas šā vai tā parādīsies tik un tā. Ja mēs kādu savas būtības aspektu ignorējam – šī patiesība var parādīties caur tā saukto ‘negatīvo’ emociju, lai šādi pievērstu tam mūsu uzmanību.
 
 
Es biju jau daudz jaukāka pret sevi nākamajā nedēļā. Es dāvāju sev to, ko vēlējos. Es palutināju sevi nedaudz vairāk, un vilku drēbes, kuras lika man justies daudz sievišķīgāk. Tas viss varētu šķist virspusīgi, taču Eņģeļi atgādināja man, ka BŪT CILVĒKAM – ir daļa no šeit uz Zemes gūstamās pieredzes, un ka nevienam nevajadzētu to noliegt. Dažas dienas atpakaļ es atkal stāvēju blakus skaistai, sievišķīgai, lutinātai sievietei rindā pēc pārtikas produktiem, un mums bija brīnišķīga saruna. Vienlaikus rūpējoties par savām vajadzībām, man bija atkal viegli svinēt cita cilvēka veiksmi.
 
 
Un tā, ja jūs izjūtat kaut ko mazāku par Mīlestību – vispirmām kārtām – nešaustiet sevi par to! MĒS TIK UN TĀ ESAM GARĪGI. Mums NAV JĀCENŠAS par tādiem BŪT. Mēs jebkurā gadījumā ESAM LABI savā IEKŠIENĒ. Mums NAV nekas JĀPIERĀDA Dievam. Mēs JAU ESAM GAISMA – pat tad, ja mēs jūtam tumsu sevī. Mums tikai vienkārši jāpievēršas sev, un jāpajautā savām sajūtām – ko tās cenšas mums pateikt. Apskaujiet tās. Pārvaldiet tās! Tās ir JŪSU, tā ir jūsu Dāvana sev. Kaut arī tās, iespējams, bija kāds cits izsaucis – tās tik un tā nāk no JŪSU Dvēseles. Apsveiciet tās. Jums tiek dota Atslēga, kura atslēdz Dvēseles aizslēgtās durvis, un atbrīvo jūsu Gaismu – vēl lielākai pašapziņai, vēl lielākai pašizpausmei un dzīves gudrībai.
 
 
Apskaujiet visu, kas nāk no jūsu iekšienes. Kad sēkliņa spraucas no zemes – pirmais, ko jūs ieraugāt, ir – gruži un netīrumi, kas paceļas virspusē, lai nenovēršami pavērtu ceļu jaunajam asniņam un jaunajai dzīvei.
 
 
Mīlu jūs visus!

Lai mums svētīga šī nedēļa –

Anna

http://www.draugiem.lv/group/16019359/?f_tid=5461777