trešdiena, 2014. gada 17. septembris

16.septembra diena – Ix enerģija 1


Baltā burvja, baltā jaguāra un dimantu pārtapšanas par briljantiem  vilnis ir sācies.

Šis ir Ix vilnis un šis vilnis visu pacels pilnīgi jaunā kvalitātē.
Sākas vilnis ar Ix enerģiju, kura ir šodien viss tiks slīpēts, pulēts un gaisā virmos neliela berze ik uz soļa.

Šī berze izcels gaismā nepilnības, kuras caur sajūtām sajutīsim un caur darbību ieraudzīsim.

 Kad nepilnības tiks ieraudzītas un apzinātas mūsos, veidosies liela pārliecība, ka no tām ir jāatbrīvojas un jau ar Etznab enerģiju mēs tās griezīsim nost, lai notiktu transformācija un mūsos ienāktu daudz vairāk gaismas, atklāsmes un izpratne.


 Lai nāktu atklāsmes, izpratne un ienāktu mūsos gaisma - ir jādomā par to, ko mīlam, jādara tikai tas, ko mīlam un ja pat darīsim to, ko nemīlam, tad caur darbību sapratīsim - kā patiesi gribam.

 Izprotot, kā gribās - mūsos modīsies griba to realizēt. Un izpaužot šo gribu - garīgais spēks sāks visu kustināt.

 Lai kustība būtu veiksmīga, mums jāmāk palaist vaļā, jāmāk atbrīvoties no bailēm un palaist vaļā to, kas nokalpojis, to - kas mūs ierobežo un padara nebrīvus.

 Ja spēsim palaist vaļā un kļūt brīvi, mēs sajutīsim plašo un bezgalīgo potenciālu, kuru brīvība spēj dot  Mēs sajutīsim to, ko no sirds vēlamies!

 Kad sirdi atbrīvosim no prāta kontroles, kuru prāts tur dēļ tā, ka baidās - Šīs dziļās sajūtas radīs mūsos prieku, atklāsmes un nesīs atziņas un atjaunosies mūsos enerģija, atjaunosies kāds pirmatnējs un sen aizmirsts stāvoklis, kurā kādreiz esam bijuši.

Šis prieka brīdis modinās mūsos gribu iedzīvināt savā dzīvē to, kas bija aizmirsts un pirms laika pazudis.

 Caur to, ka iedzīvināsim to, ko vēlamies, sāks aiziet viss vecais un nevajadzīgais. Un ja atmetīsim to, kas lieks, tad pacelsimies jaunā līmenī.
Katram no mums šīs vilnis var izpausties nedaudz savādāk, taču visiem šis vilnis būs kā siets vai filtrs, kurš atsijās visu lieko. Var teikt, ka šis vilnis izpaužas kā vējdzirnavas. Vējdzirnavās dzirnakmeņi maļ graudus miltos, tad tos izsijā un attīra no liekā - izsijā nesamalušos graudus un aizslauka tos prom.

 Vējš ir tas, kas to visu kustina un palīdz pacelt graudu pilnīgi jaunā līmenī, jau daudz smalkākā līmenī un jau ar pilnīgi citu pielietojumu.

 Tāpat šis vilnis, kā vējdzirnavas pacels jaunā līmenī gan mūs, gan mūsu idejas, kuras vēlamies realizēt. Mēs būsim kā graudi, kurus pārvērš smalkos baltos miltos.

Šajā vilnī pacietība, neatlaidība un sīkstums būs labākie draugi! Izbaudīsim šo vilni ar apziņu, ka jau pēc trīspadsmit dienām mēs visi būsim pilnīgi citi cilvēki un šis process bez berzes, spriedzes un nepatīkamām sajūtām - nevar ar mums to izdarīt.


Visuma laika un telpas radošā alķīmija